Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Θα κανω κινηση ματ και θα φαω καντι πριν τον τζο  :rockon:  :pipa3: :pipa3:
:2funny: :2funny:
καλα βλεπω την πρωτη μερα που θα ερθει να σκανε καμια 10αρια κριτικες μαζεμενες :2funny:

Εγώ πάντως έχοντας φάει την πατάτα στο ντεμπούτο της Κάρλας στο Λαφαμ, τότε  που την ημέρα του ντεμπούτου της  κόντευε να στερέψει η βρύση από τα πολλά Τζακούζια έχω να συμβουλέψω τους συναθλητές να αποφύγουν τις πρώτες μέρες την εν λόγω επίσκεψη.

Το μουνί εξάλλου δεν τελειώνει ποτέ. :fuck2:

Όσο για μένα είμαιεπικηρυγμένος  από τον jo και δεν με βλέπω να περνάω ούτε από έξω. :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εισαι σιγουρος οτι θες να τα βαλεις μαζι μου...??? :grin:

Α και κανονισε να υπαρξουν καινουργια μπαλονια....  Εχθες ολο το βραδυ μου ελεγεh η ψυχη... τι φτωχο μπαλονα ειναι αυτα που εχει βαλει ο jo..!!   Και μια απογοητευση την ειχε πιασει η αληθεια ειναι!!

Κανε κατι... :2funny: :2funny:

Το μπαλονι το καλο το κραταω για εκπληξη  :cool2: :cool2: :cool2:

Στελιος .. εισαι και συ στην λιστα αδεφρε  :birdman: :birdman: :birdman:

παντως οι κριτικες της Καντυ ειναι οι μονες που σχολιαστηκαν πριν γραφτουν  :2funny:
ειμαι καλος προμοτορας τελικα  :cheesy:
ελπιζω να γινω και καλος αγαπουλης ... αντε μη το ματιαξουμε ακομη δεν ηρθε το κοριτσι  :priest:

gameover δεν ειναι απολυτο αυτο , αν το κανουν ολοι θα εχει συνοστισμο την 3 μερα  :cheesy:
πας κοβεις κινηση και πρατεις

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
gameover δεν ειναι απολυτο αυτο , αν το κανουν ολοι θα εχει συνοστισμο την 3 μερα  :cheesy:
πας κοβεις κινηση και πρατεις

Καλά καλά μη το πολυνομίζεις αυτό όσο και να φωνάζει ο gameover στο ντεμπούτο της, της πουτάνας θα γίνεται.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άσε που μερικές φορές συμβαίνει και το εξής άτοπο. Όσο πιό πολύ κόσμο έχει και όσο πιό πολύ περιμένεις για να γαμήσεις, όχι μόνο δεν φεύγεις αλλά στην κυριολεξία λυσσάζεις για να γαμήσεις. :fuck1:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

...9 στα 9 η Λουση σερι.!...να δειτε οτι θα παω εγω στην Λουση και θα σπασει το σερι.!!!  :headbang:

Τα στοιχηματα να πεφτουνε λεμε...!! 

Ποιος πονταρει οτι θα περσαω καλα και ποιος οχι.???

gl το Paypall δωσε..... :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

...9 στα 9 η Λουση σερι.!...να δειτε οτι θα παω εγω στην Λουση και θα σπασει το σερι.!!!  :headbang:

Αχαχαχαχχαχα αλλαξε και αβαταρ ο χαμενος
πολυ σοβαρα το πηρες ρε ... :2funny:

Να σου πω την αληθεια και γω γιαυτο δε πηγα ..  :rolleyes:
δεν αισθανομαι "τυχερος"  :cheesy:

Ωραιος ο gameover , παντα τετοια  :rockon:
Μπραβο και στην Λουση .. επισης παντα τετοια  :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

1,02 ότι θα περάσεις πάρα πολύ καλά. Προσοχή έως την Πέμπτη, σε πρωϊνή βάρδια έως τις 8 το βράδυ, γιατί μετά το κορίτσι θα λείψει επι 10ημερο. :cool2:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Φτου παει το σερι .. κατσικοποδαρε
αμα βρε πουλακι μου ματιαγμενο εισαι ?  :think:

Νταξυ λογικο να μη ταιριαζουν ολοι με ολες
στην περιγραφη του καραμαν ειναι νομιζω αρκετα περιγραφικος ..
κριμα ...

Καραμαν εχεις μια τελευταια ευκαιρια.. αλλα ρε συ περνα απ τον Αγιο Παντελεημονα
και αναψε ενα κερακι πριν ...

μη δουμε στις εφημεριδες κατα τετοιο .. κριμα νεο παιδι

============================================================================
Σε κρισιμη κατασταση νοσηλευται νεαρος μπουρδελιαρης στο νοσοκομειο ΑΧΕΠΑ
οποιος εκανε αποπειρα αυτοκτονιας μεσα σε οικο ανοχης μετα απο αποτυχημενη σενευρεση με
νεοφερμενη ιεροδουλο την οποια ειχε ως εσχατη επιλογη επιβεβαιωσης του αντρισμου του
στο Λαπτοπ που ειχε μαζι του βρεθηκε γραμενη μια κριτικη με τιτλο
" Το τζακουζι βαφτηκε κοκκινο "
η οποια ανεφερε

"Ουτε αυτη μου βγηκε γαμω την τυχη μου
αφηνω τον ματαιο τουτο κοσμο
παω να γαμησω κανα Ουρι του παραδεισου
ασταδιαλα ...

ΥΓ
Αη γαμησου και συ μαλακα Τζο με τις μεταγραφες σου και τις βιλες σου
Χαμενε ... "

Τα αιτια που τον οδηγησαν στη αποπειρα αυτη διερευνονται
Αναζητηται εταιρος μπουρδελιαρης με το ψευδονυμο jo ή Τζο ή jo145
ο οποιος εικαζεται οτι ισως πυροβολησε τον αυτοκτονημενο
για χαρη μιας 'παραγκελιας "

Φως στην υποθεση αναμενε να ριξει το τμημα ηλεκτρονικου εγκληματος
ερευνοντας συνομιλιες στην γνωστη πορνοσελιδα

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Φτου παει το σερι .. κατσικοποδαρε
αμα βρε πουλακι μου ματιαγμενο εισαι ?  :think:

Νταξυ λογικο να μη ταιριαζουν ολοι με ολες
στην περιγραφη του καραμαν ειναι νομιζω αρκετα περιγραφικος ..
κριμα ...

Καραμαν εχεις μια τελευταια ευκαιρια.. αλλα ρε συ περνα απ τον Αγιο Παντελεημονα
και αναψε ενα κερακι πριν ...

μη δουμε στις εφημεριδες κατα τετοιο .. κριμα νεο παιδι

============================================================================
Σε κρισιμη κατασταση νοσηλευται νεαρος μπουρδελιαρης στο νοσοκομειο ΑΧΕΠΑ
οποιος εκανε αποπειρα αυτοκτονιας μεσα σε οικο ανοχης μετα απο αποτυχημενη σενευρεση με
νεοφερμενη ιεροδουλο την οποια ειχε ως εσχατη επιλογη επιβεβαιωσης του αντρισμου του
στο Λαπτοπ που ειχε μαζι του βρεθηκε γραμενη μια κριτικη με τιτλο
" Το τζακουζι βαφτηκε κοκκινο "
η οποια ανεφερε

"Ουτε αυτη μου βγηκε γαμω την τυχη μου
αφηνω τον ματαιο τουτο κοσμο
παω να γαμησω κανα Ουρι του παραδεισου
ασταδιαλα ...

ΥΓ
Αη γαμησου και συ μαλακα Τζο με τις μεταγραφες σου και τις βιλες σου
Χαμενε ... "

Τα αιτια που τον οδηγησαν στη αποπειρα αυτη διερευνονται
Αναζητηται εταιρος μπουρδελιαρης με το ψευδονυμο jo ή Τζο ή jo145
ο οποιος εικαζεται οτι ισως πυροβολησε τον αυτοκτονημενο
για χαρη μιας 'παραγκελιας "

Φως στην υποθεση αναμενε να ριξει το τμημα ηλεκτρονικου εγκληματος
ερευνοντας συνομιλιες στην γνωστη πορνοσελιδα

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
@ karaman: την επόμενη φορά να πεις ότι είσαι ο κουμπάρος, να πας κανενα λουλουδι ή καμια πάστα (δεν έχεις δει ελληνικες ταινίες;) και μετά κρεβάτι. Τ περίμενες; Η κοπέλα παντρεύεται, σε όλους το ίδιο θα δίνει; Για καμιά πόρνη την πέρασες;  :uglystupid:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ααααα ωστε εκτος απο την Μαντυ εχει και Αντριανα πουτσοπληντυριο ε ? Ωραια
να παμε να πας τον περασει μια βουτσα καμια μερα  :grin:

Ωραια η κριτικη σου , μου θυμησε την δικια μου περισι
( πριν 350 μερες περιπου χαχα )
βεβαια εγω ειχα μπει σε απλο προγραμμα ομως ...
Τα 5 στοιχεια που ειναι πανομοιοτυπα οπως τα θυμαμαι

- Την πίπα την έχει!  με καλή περιποίηση στα @@
- οι fake γκριματσες
- Η θεα ... κωλάρα... απολαυστική
- Δεν κακοπέρασα
- λίγο αγχωδες  δωμάτια / κλεισμένα / περιμένουν

Συμφωνω 100%
Δε δοκιμασα να πιτσιλισω λιγο βυζακι και δε ξερω αν το εχει στο μενου
και το προσφαιρει τοσο απλοχερα οσο τα Γερμανικα παντζερ  
αν ειναι ετσι , εχει αλλο ενα συν
Την εχω στη λιστα παντως για μια επαναληψη μετα απο ενα χρονο
:knockinb:

Ωραιο και το ποιηματα και σου .. ξερω και γω ενα

Αχ Αλεξακη Αλεξακη
ξυλο που θα το φας
σε παραγκελια πουτανακι
πρωτιες να μη ζητας ..
:s&m_3:

χαχα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
@ karaman: την επόμενη φορά να πεις ότι είσαι ο κουμπάρος, να πας κανενα λουλουδι ή καμια πάστα (δεν έχεις δει ελληνικες ταινίες;) και μετά κρεβάτι. Τ περίμενες; Η κοπέλα παντρεύεται, σε όλους το ίδιο θα δίνει; Για καμιά πόρνη την πέρασες;  :uglystupid:

Ποια αλλη φορα.???  :uglystupid: πλακα με κανεις.!!  :2funny: :2funny:
Εχω δυο κομοδινα σπιτι αν θελω τα γαμαω οποτε θελω και μου κανω και προκαταρτικα τραβοντας με μια μαλακια.!!!!! 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Το κορίτσι του καλοκαιριού 2011

Επίσκεψη λοιπόν σήμερα στη Λάουρα, το κορίτσι του καλοκαιριού στη Θεσσαλονίκη  όπως αναδείχθηκε από την σχετική ψηφοφορία.

Ο λόγος της επίσκεψης σήμερα είχε να κάνει καθαρά με ιστορικούς λόγους μιας που θα ήθελα να ήμουν από τους πρώτους ετούτου του site που θα την τιμούσε μετά από την πρωτιά της, μιας που ήμουν ο διοργανωτής αυτής της ψηφοφορίας. :)

Οι συνθήκες για μένα δεν ήταν και ιδιαίτερα ευοίωνες μιας που προερχόμουν από 10ωρη δουλειά, δεν είχα κάποια ιδιαίτερη ερωτική διάθεση και επιπλέον η βάρδια της κοπέλας ήταν σχεδόν στο τέλος της και πιθανόν να την πετύχαινα κουρασμένη. :)

Παρόλα λοιπόν αυτά η κοπέλα δικαίωσε απόλυτα τον τίτλο της αποδεικνύοντας ότι το καλό sex αν η κοπέλα έχει την ικανότητα και την διάθεση, μπορεί να πραγματοποιηθεί κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και καταστάσεις. :)

Όταν πέρασα στο σαλόνι του καταστήματος κάθισα αναπαυτικά στον διθέσιο καναπέ με την τσατσά να απαγγέλλει τα προγράμματα και τη Λάουρα να έρχεται να παίρνει τη θέση της δίπλα μου προσπαθώντας να με ψήσει. Έκανα και δήθεν τάχα τον δύσκολο με την Λάουρα να με κάνει τσαλίμια, που όχι μόνο μου άρεσαν αλλά με προκάλεσαν και άριστη στύση η οποία διατηρήθηκε σχεδόν καθ΄ όλη τη διάρκεια της μικρής αναμονής μου μέσα στο δωμάτιο. :)

Πέρασα με το απλό των 30 ευρώ  + 10 ευρώ επιπλέον που έδωσα για βυζοχυσία. :)

Όταν μπήκε η μικρή στο δωμάτιο έκανε το πουτανίστικο κολπάκι της ότι δήθεν τρόμαξε στη θέα του σηκωμένου πέους  και αφού μου γύρισε την κολάρα της έτσι όπως ήμασταν ακόμη όρθιοι άρχισε να μου τον τρίβει πάνω στα κολομάγουλά της. Όταν πήγα να γλύψω τις ρόγες της φάνηκε να γαργαλιέται και δεν με άφησε, αλλά δεν κατάλαβα αν ήταν αληθινό ή όχι. :)

Πήγε να με πάρει πίπα στα όρθια αλλά εγώ προτίμησα να ξαπλώσουμε μιας που θα περιεργαζόμουν έτσι καλύτερα τα βυζάκια και την κολάρα της .Άριστη η πίπα της χωρίς κλέψιμο βαθιά και κυρίως πολύ ικανοποιητικής διάρκειας. :)

Η συνέχεια δόθηκε από πάνω όπου την άφησα να παίζει μπάλα σχεδόν μόνη της , εγώ συμμετείχα σποραδικά με απότομες διεισδύσεις που φάνηκε να της άρεσαν, έτσι κράτησα δυνάμεις για το πισοκολητό, όπου χαζεύοντας την πανέμορφη πίσω τρυπούλα της, της τον κάρφωσα βαθιά. Το πιο ωραίο ήταν ‘ότι συμμετείχε ακόμη και στο πισοκολητό που ενώ στην αρχή νόμιζα ότι θα με αποσυντονίσει, εντούτοις αυτό το γεγονός με βοήθησε να την γαμήσω με μεγάλη διάρκεια και με πολύ έντονο σφυροκόπημα που το άντεξε μέχρι τέλους.
Αν και το προγραμματάκι προέβλεπε βυζοχυσία προτίμησα να της τα δώσω στο πισοκολητό μιας που έκρινα ότι ήταν η καταλληλότερη στιγμή. :)

Ψόφια για κουβέντα μετά άραξε στην αγκαλιά μου και την απόλαυσα σαν μια μικρή γατούλα, με τα γελάκια της, να την κάνω να διασκεδάζει με αυτά που της έλεγα και να νιώθει όμορφα. Κάποια στιγμή έπεσε και το σινιάλο από την τσατσά μιας και είχαμε υπερβεί το 20λεπτό, παρόλα αυτά κάθισε λίγο ακόμη και αφού μου είπε ότι δεν θέλει να φύγει από κοντά μου αλλά πρέπει, αποχώρησε δίνοντας μου ένα καυτό φιλί στα χείλη. :)

Βγαίνοντας από το δωμάτιο με αγκάλιασε και με ξεπροβόδησε ως την έξοδο, και της υποσχέθηκα ότι γρήγορα θα τα ξαναπούμε. :)

Αναμνηστική φωτογραφία από τον καλό μου φίλο jo145.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωραιος ο Γαμεοβερ .. της τον εδωσε το τιτλο  :zfuck:

Εμενα προ λιγον ημερων παντως μου 50 θελαν για βυζογραφιτι
τα 40 που εδωσα δε φτανανε  :jerking: :jerking: :jerking:
Επισης ηθελα να ηξερα αν το ζητουσες πισω το δεκαρικο τι θα γινοταν αραγε ? :rolleyes:
Μου την εχει το τσιρκο τελευταια , αν φυγει και η Λαουρα θα το θεωρω κλειστο ( σαν το σααλ  :cheesy: )

απ την που ξεκαθαριζετε αλλα απ την αλλη που να ξερεις πω θα βγει η φαση ?
τουλαχιστον να διναν ρεστα ( αααχα καλο ε ?  :dancing:)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ωραιος ο Γαμεοβερ .. της τον εδωσε το τιτλο  :zfuck:

Εμενα προ λιγον ημερων παντως μου 50 θελαν για βυζογραφιτι
τα 40 που εδωσα δε φτανανε  :jerking: :jerking: :jerking:
Επισης ηθελα να ηξερα αν το ζητουσες πισω το δεκαρικο τι θα γινοταν αραγε ? :rolleyes:
Μου την εχει το τσιρκο τελευταια , αν φυγει και η Λαουρα θα το θεωρω κλειστο ( σαν το σααλ  :cheesy: )

απ την που ξεκαθαριζετε αλλα απ την αλλη που να ξερεις πω θα βγει η φαση ?
τουλαχιστον να διναν ρεστα ( αααχα καλο ε ?  :dancing:)

Δεν υπήρχε περίπτωση να το ζητήσω μιας που πέρα από το ότι πέρασα καταπληκτικά, ΄ήταν και επιλογή μου να μην κάνω την βυζοχυσία, μιας που δεν ήθελα να το χαλάσω και δεν ήξερα μετά πως θα μου έβγαινε.

Πάντως είδες ρίξανε τις τιμές , εγώ παλαιότερα είχα δώσει 50 για βυζοχυσία σε Εβελίνα και Εμμανουέλλα  :tits:( μάλιστα ούτε και σε αυτές την έκανα, :headbang: μάλιστα η Εμμανουέλλα με είχε μαλώσει κιόλας  :cheesy:).

Πάντως το μαγαζί ξεμένει όντως από αστέρια, μια Λάουρα που μπορεί να είναι η πρώτη βέβαια αλλά μετά από εκεί το χάος. Βίκυ και Μέρτσυ δεν λένε να πιάσουν σταθερή απόδοση, έχουν βέβαια τα προσόντα, αλλά ίσως όταν η μπογιά τους αρχίζει να ξεφτίζει τότε  ίσως σοβαρευτούν και γίνουνε επαγγελματίες. :fuck2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Απόσπασμα από την κριτική του Μαρκαριάν.

Κριμα ρε γαμωτο αφου δινουμαι τοσα λεφτα στο κλαδο αυτο γιατι μα γιατι η κοπελες δεν εχουν λιγο πιο σωστο τροπο συμπεριφορας ? και γιατι η βραδυνη βαρδια εχει τα μαυρα χαλια της με κοπελες κατω του μετριου? αφου οποτε παω βραδυ για τσαρκα ολα τα "καστηματα" ειναι φουλ στο σαλονι απο μπουρδελιαριδες τι γινετε και δεν υπαρχει μια σωστη διαχηρηση οεο?

Οι κοπέλες δεν έχουν σωστή συμπεριφορά στη βραδινή κυρλίως βάρδια γιατί θέλουν να κάνουν μια αρπαχτή και να την κάνουν από το χώρο με ελαφρά πηδηματάκια.

Το λάθος είναι δικό μας αγαπητοί συναθλητές που δεν προτάσσουμε την λογική αλλά μόνο το συναίσθημα απέναντι στις κοπέλες που απλά ήρθαν στη χώρα μας όχι για να προσφέρουν με το αζημίωτο τις υπηρεσίες τους αλλά να κάνουν μια αρπαχτή και να φύγουν.

Είναι δε λογικό στη βραδινή βάρδια οι κοπέλες να έχουν εμφάνιση και συμπεριφορά κάτω του μετρίου καθ΄  όσον οι συναθλητές κατά κανόνα επιλέγουν το κορίτσι με όχι και τόσο νηφάλια αντίληψη. :uglystupid: :zombie:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

παρε μια μουντζα βλακα αφου εχεις 2 σερει αποτυχημενες καταθεσεις
και ποιος σου ειπε να μην εχεις διαβασει ουτε μια κριτικη μια την ενλογω κοπελα ???

Και9 συ μιατιαγμενος αδερφε .. ελα σημερα το απογευμα εχουμε Συναξη στον Αγιο Παντελεημονα

που γευματισες λαχταριστες πατατες ?  :think:

Μολις βγαζη το σουτιεν τι να δω ο καταραμενος κατι βυζια που ειχαν παθει ΦΟΥΙΤ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Λυθηκα ρε!  χαχαχαχα

και τι μου λεει ΑΚΟΥ να δεις τι μου λεει " μωρακι μου αντε σε περιμενω να ξανα ερθεις συντομα" εκει τα ειδα ολα
Νταξυ .. θα φερω και τους φιλους μου  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ωραιος και περιγραφικος ο αδερφος  :rockon:
Αντε η επομενη κριτικη να ειναι πανηγυρικη

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Αυτή η Τζούλια έχει την εμφάνιση που ακριβώς γουστάρω, μινιόν και ξανθούλα. Τώρα ότι κομοδινίζει, κομοδινίζει, αλλά για να φύγουν τα χοντρά με 30ε και για μια αλλαγή παραστάσεων μια χαρά είναι.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Τελειωσες τουλαχιστον η τα πηρες πσραμασχαλα ?
εξαλλου οι κριτικες γιαυτο γινονται για να βελτιωνονται τα κοριτσια και ειναι παντα καλοπροαιρετες.....
Ετσι ετσι με και μεις θα ειμαστε παντα εδω να τις
στηριζουμε στον δυσκολο αγωνα τους πετωντας τα λεφτα μας
Γινε και συ αναδοχος πουτανιτσας PutanActionAid
Εγω προχεθς αγορασα τετραδιο και στυλο στη Μερτσι  :dancing:

Αυτη ειναι αλλη Μαρια ?

Περαστικα συναγωνιστη Damask
Ενθυμούμενος κάτι περι γκρίζων ζωνών.
Χαχαχαχα απ το δικο μου πολεμικο ρεπορταζ ηταν αυτο
10 μηνες μετα δε βλεπω να εχουν αλλαξει και πολλα :/
μαλλον τιποτα , βασικα πολλα τα κοινα στιχεια με την δικη μου (περσινη) κριτικη
Κριμα το κορμι ( για οσο ειναι ακομη ποθητο ..)

Συνολικός χρόνος όλων αυτών: 8 λεπτά.
Ευστοχο το τσεχΠΕΤΑ   :grin:

Κρίμα για την συμπαθέστατη τσατσά ( να υποθέσω οτι ήταν η Αννα;)
Αχαχαχαχαχαχα οχι δε ηταν η Αννα , δεν ειναι 50ρα ακομη ...
Θειτσα μεν αλλα οχι 50ρα  :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Και μένα πάνω κάτω τα ίδια μου είχε κάνει, :( πολύ ζωντανή η κριτική του συναθλητή…. ,,

Κρίμα γιατί είναι γυναικάρα η συγκεκριμένη και με λίγο σταθερή διάθεση θα μπορούσε να κάψει καρδιές. :tits:

Ειδικά όταν διάβασα από την κριτική ……….Κάθεται στα 4 στο κάτω μέρος του
κρεβατιού, ανάμεσα στα πόδια μου ώστε να μην πιάνω τίποτα………..θυμήθηκα πριν μήνες τον εαυτό μου σε ανάλογη φάση.

Κρίμα γιατί είχα αρχίσει ήδη να ξεχνάω και να μένουν στη μνήμη μου μόνο οι βυζάρες της :tits: που δεν με άφησε τότε να ακουμπήσω, ελπίζοντας να τις χουφτώσω σε μια επόμενη επίσκεψη μου.

Μετά από αυτή τη κριτική όμως, μάλλον θα αργήσει με τη συγκεκριμένη, άσε που μας έχουν κακομάθει τώρα τελευταία σε αυτό το μαγαζί. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom