Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Εγγεφαλικο.!!!
η οποια ζωη ειχε δοκιμαστει απο μενα πριν δυο χρονια στην ρουλια με μετριες εντυπωσειςΤελικά αλήθεια έλεγε το κορίτσι Ζωή την ελέγανε, μπράβο στον συναθλητή και φίλο για την κριτική του, μιας που είναι η πρώτη για την κοπέλα, και θα βοηθήσει στην ορθή ταξινόμησή της.
Και λέω μπράβο μιας που δύσκολα θα την τιμούσα εγώ , αν και οι ζουμπουρλές είναι γενικά του γούστου μου αυτή δεν μου έκανε κλίκ. Ντάξυ, μη βαράτε, έχουν αλλάξει λιγουλάκι τα γούστα μου τώρα τελευταία. ;)
Ευχαριστούμε Βαγγέλη για την κριτική σου.
η οποια ζωη ειχε δοκιμαστει απο μενα πριν δυο χρονια στην ρουλια με μετριες εντυπωσεις
Σκιτσάκι με τη Μάγια μελισσούλα παίζει ?
Ύψος μέτριο, ξανθιά, βυζάκι στητό φυσικό 2αρι, αθώα φατσούλα στυλ Εβελίνας, ελαφρές καμπύλες σε ποπό , κοιλίτσα.
Εεεεε είσαι άπαιχτος, και αυτήνα έχεις δοκιμάσει βρε....εγώ πάντως ομολογώ ότι στη χθεσινή μου τσάρκα πρώτη φορά την έβλεπα.
Παιζει να ειμαι πολυ αρωστος.!! σκεφτομαι σοβαρα να παω να φαω και αλλη πατατα...Τζεσυ.????
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.!!!
Κοιτα .. οι γλυκοπατατες ( οι ομορφες ) ειναι μερος της μεσογειακης διατροφης
η οποια ως γνωστων ειναι απ τις καλυτερες
Καλα θα κανεις να πας , αλλα οχι ακομη μη σε πιασει κανα κοψιμο απ τις πολλες πατατες χαχαχα
ασε να περασει λιγος καιρος , και γω θα ξαναπαω Τζεσυ καποια στιγμη ..οταν θα εχω ελειψη αμυλου
ευτηχως δεν δουλευει σημερα η Τζεσυ...λες να παω στο αλλο κομοδινο την Ρωξανα.????
Εχει μια εκθεση επιπλων στο Ωραιοκαστρο , ειναι ανοιχτα και Κυριακες
πανε ριξε ενα ματι αφου την ειδες Κυριαζης και συ
Μ αρεσει που σε πειραζω κιολας .. εγω προ 2 βδομαδων πηγα Μερτσυ και μετα Τζεσυ
καλα που δεν επαθα υπερβιταμηνωση
Δηλαδι ψηνεσαι να ξαναπας σημερα ? ..
θες να γεμισεις το κενο ε ?
Εω δεν παω πουθενα σημερις λογο βαρεμαρας και ελειψης σεξουαλικης επιθυμιας ,
θα περιμενω την Καντυ η οποια σηλωσε οτι μαγαπα και μου δινει την παρθενια της
Θελω καντυ ΤΩΡΑ.!!!
Καλα λετε εσεις..... Δωστε το κατιτις και σε μενα..... Μην τυχον και την βγαλω εξω απο το ταξι, και μεινετε παλι με το πουλακι στα χερια!!!
Ακουω προσφορες....