Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Al Bandy

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0

ρε φιλε σορυ κιολας,αλλα εσκασες που εσκασες 100,δεν εριχνες κ εναν πουτσο να τελειωνεις....κριμα δηλ.τα λεφτα...σε ελαχιστες περιπτωσεις θα σου επιστρεψουν χρηματα οι τσατσαδες,σχεδον παντα οταν βγεις απο το δωματιο δεν αναγνωριζουν τιποτα....κριμα τα φραγκα ρε συ,ειδικα τωρα που εχουν σφιξει τα πραγματα...στην τελικη εδωσες ενα 100 αρικο για μια πιπα κ μονο... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

γμσετα ρε σειρα, έφαγα τέτοιο ξενέρωμα με τη φάση που δεν είχα όρεξη για τίποτα μετά..
Μλκία μου δηλαδή στην τελική αλλά μου την έδωσε ρε συ εκείνη την ώρα, δεν το περίμενα. Όχι να μας κοροϊδεύουν και στην ψύχρα.

Τουλάχιστον με αποζημίωσε μετά η Martina...
(βελτιώθηκε πολύ το μωρό από την τελευταία φορά πάντως..)

Πειραματισμοί πάντως τέλος από εδώ και πέρα, κατάθεση πλέον μόνο στα "στανταράκια".

Al Bandy

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0

πωπωωω φολα πρωτης ταξεως  :idiot:

αυτη η βανεσα μηπως ειναι η παρατα του gl στην Κωττα ?  :think:

Αλ μπορεις να περιγραψεις λιγο την τσατσα ?

ελληνιδα , ξενη ? φαφουτα ? χρωμα μαλλιων ?

jo ξένη ήταν φίλε η τσατσα, καστανόμαυρα μαλλιά είχε από ότι θυμάμαι.

Για τη Βανέσσα δεν ξέρω αν δούλευε παλιότερα αλλού, πρώτη φορά τη συνάντησα.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
jo ξένη ήταν φίλε η τσατσα, καστανόμαυρα μαλλιά είχε από ότι θυμάμαι.

Για τη Βανέσσα δεν ξέρω αν δούλευε παλιότερα αλλού, πρώτη φορά τη συνάντησα.

ok bro  :rockon:
περιμενουμε την γνωμη σου για μαρτινα μιας και ειναι στην λιστα
και ενας αλλος "οσονουπος" ειπε θα γραψει τι εγινε ?  :think:

Al Bandy

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ok bro  :rockon:
περιμενουμε την γνωμη σου για μαρτινα μιας και ειναι στην λιστα
και ενας αλλος "οσονουπος" ειπε θα γραψει τι εγινε ?  :think:

Τη Μαρτίνα την προβίβασα στα στανταράκια μου jo.
Λες και διάβασε την προηγούμενη κριτική μου ρε φίλε () η κοπέλα κράτησε τα θετικά του πρώτου γύρου και έβαλε επιπλέον το πάθος που της έλειπε!
javascript:void(0);javascript:void(0);javascript:void(0);
Ίσως τελικά να ήταν και θέμα κούρασης την πρώτη φορά, τι να πω..
Το θέμα είναι ότι βγήκαμε εκτός budget αυτό το μήνα πάντως  (πάλι καλά που μας βγήκαν οικονομικά οι διακοπές και το ισοφαρίσαμε κάπως).

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τη Μαρτίνα την προβίβασα στα στανταράκια μου jo.
Λες και διάβασε την προηγούμενη κριτική μου ρε φίλε () η κοπέλα κράτησε τα θετικά του πρώτου γύρου και έβαλε επιπλέον το πάθος που της έλειπε!
javascript:void(0);javascript:void(0);javascript:void(0);
Ίσως τελικά να ήταν και θέμα κούρασης την πρώτη φορά, τι να πω..
Το θέμα είναι ότι βγήκαμε εκτός budget αυτό το μήνα πάντως  (πάλι καλά που μας βγήκαν οικονομικά οι διακοπές και το ισοφαρίσαμε κάπως).

Μπορει και να την διαβασε  ;)
την εχω στην Λιστα , αν και δε την εχω δει , επλιζω να μου κανει το κλικ και να μπω
ετσι για συλλεκτιοους σκοπους  :grin:

==================================================================================================================

Επίσκεψη γύρω στις 3 το βράδυ στοχευμένη για την Κάρλα. Μελαχροινή,βυζί αδιάφορο, αδύνατη αλλα με ένα κώλο πετακτό και στητό κόλαση! Ισως ο καλύτερος που παίζει αυτη τη στιγμή Θεσνικη. Απο πρόσωπο αδιάφορο όχι πουτανε. Ερχεται μεσα στο δωματιο αρκετα σοβαρή χωρις γελια και χαμογελα το οποιο στυλ της κρατηθηκε για ολη τη συνευρεση. Φορούσε ενα εσωρουχο ασπρο ημιμποξερακι το οποιο της ειπα να μην το βγαλει στην αρχη καθως με ειχε τρελανει! Προκαταρκτικα πολυ λίγα εως ανυρπακτα (κάτι φιλακια στο στηθος).Πίπα αρκετα εντονη μετριας διαρκειας αρκετα μονοτονη. Αρχικα ανεβαινει απο πάνω όπου φαινεται οτι ξερει να γαμιεται.Παιζει να ειναι απο τα καλυτερα κουνηματα που εχω συναντησει (Κοντεψα να χυσω σε δευτερολεπτα). Μετα γυρισμα στα 4 οπου τις εκλεισα τα ποδια και το θεαμα ηταν μαγικο. Ηθελα απλά να της γλύψω τον κώλο! Σε όλη τη φάση όμως μου εβγαζε οτι ηταν διεκπαιρεωτική καθως εκτος απο καποια βογγητα δεν εβλεπα κάποιο συναισθημα. Το βλέμα της ηταν απαθες. Ακυρο σε δεύτερη πίπα και άκυρο ξανα σε καραμπαλικινγκ. (2 στα 2 με πολλά "no" απο την πάρτη της..). Τελειωμα με αυτη στα 4 να μου τον παιζει και εγω να χουφτωνο τον κωλο της σε σταση κάπως 69.Πολύ καλή φάση!!!

Σε γενικες γραμμες πολυ καλή, αλλα μπορουσε και πολυ καλυτερα.

Θα ξανατιμηθεί νομίζω

Αρκετα αρνητικα μαζεμενα βλεπω και δεν ξερω αν ισοσταθμιζονται απο τα υπολοιπα .. :think:
Δε την εχω δει καν την νεαρα , αλλα μαλλον θελει λιγα οκτανια ακομη ..

ωραια η κρτικη μαρεσε , τονιζει τα σημεια που πρεπει  ;)

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ναι  :cheesy:
χαχαχαχα Ωραιος ο κομαντο

Ωραιο κα το
Προσέξτε, ισχύει ότι λέμε για πιπινοκαταστάσεις και αγουρίδια x10.
Αν περιμένετε να βγάλετε γούστα και τέτοια ψάξτε κάτι άλλο.
Εξαρτάται πως την βρίσκει κανείς.

Καλη περιπτωση ακουγεται ...

Ντεκαεννια να υποθεσω ε ?  :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μπράβο Maanes, μεγάλε πουτανοερευρητή. :rockon:

Μεγάλη αξία έχει η κριτική του συναθλητή μιας που πρόκειται για άγουρο new endry.

Προσοχή μην το αγριέψετε οι ξυλοκόποι και το χάσουμε. Για μένα έχουν αξία αυτές οι κριτικές, και πολύ μεγάλη βαρύτητα για το μέλλον της κοπέλας. Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοιες φάσεις θα πρέπει να πηγαίνεις ξεκούραστος και να είσαι και έτοιμος να αντιμετωπίσεις αντιξοότητες που θα απορρέουν από την απειρία της κοπέλας, οπότε μια μικρή αποχή ώστε να είσαι 100% γεμάτος συνίσταται.  ;)

Οι monds ή ο admin ας αλλάξουν το όνομα της κοπέλας στην κριτική του Midastouch, σε Τερέζα από Έρρικα ο οποίος προφανώς αφού μπερδεύτηκε με την προηγούμενη κριτική του έκανε λάθος το όνομα της κοπέλας. :dunno:

.

Έτσι για να είναι η κοπέλα σωστά ταξινομημένη. :tooth:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ωραία γούστα έβγαλε ο gl σήμερα με την Νταϊάνα, είναι όμως πράγματι Busty όπως την περιγράφει, σαν βγαλμένο από τσόντα το σενάριο, άντε και εις ανώτερα. :rockon:

Πάντως μετά τη Μιραμπέλα είπες να ξαναεπισκεφθείς Βαρδάρη, είδες ??, εκεί είναι τα γούστα, γιατί  μερικοί μερικοί τον σνομπάρουν, μμμμμ… ονόματα δεν λέμε. :tooth:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σου gl συναυνανιστη :tοoth:
Αυτη η Ναταλι η Λιζα του Σααλ δεν ειναι ?  :think:

Την Νταινα δηλαδις δεν την πηδηξες ? :think:

Σιγουρα δεν εχει σημασια οπως ειπες  και συ  
σημασια εχει οτι σ αρεσε αυτο που εγινε και συμφωνω 100%
σιγουρα και η τσατσα οταν βγηκες ειχε ομορφηνει  :2funny:

Γεια σου Gameover :tooth:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλως μας ηρθς και ο mikros toumpanistis  :grin:

Καλα απ την Γερμανια ηρθες να πηδηξεις Γερμανιδα στον Μυλο  :2funny:
ααα εσυ εισαι πολυ τγελος  :idiot:

Παντως στο οτι τελειωνει καποιος γρηγορα δε νομιζω οτι φταιει η γκομενα
ωστε να χαρακτηρηστει ξεπετα(γενικα μιλαω)

Ειδηκα
εχει πιστευω την τακτικη να σε ξεπεταει αλλα το κανει με τοσο ενεργητικο τροπο που ισως δεν ενοχλει
αυτη σου φραση νομιζω λεει πολλα , οταν αλλες θα σου πουν απλα "τελειωνε" λες και υπαρχει κουμπι να το πατησεις
αυτη θα στον στραγκιζει στα βυζακια και θα εισαι ενας χαρουμενος "ξεπεταγμενος"
Oπως ειπα και πριν με τον gl ,το θεμα ειναι να φυγεις χαρουμενος  ;)

Η περιπτωση "οικονομια δυναμεων ' γιατι το παει σερι απο Κυριακη σε Κυριακη
ισως επαιξε ρολο  :rolleyes:

Συμβουλη μου σε οσους ψηνονται να το αφησουν απο βδομαδα  :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γεια σου gl συναυνανιστη :tοoth:
Αυτη η Ναταλι η Λιζα του Σααλ δεν ειναι ?  :think:

Την Νταινα δηλαδις δεν την πηδηξες ? :think:

Σιγουρα δεν εχει σημασια οπως ειπες  και συ 
σημασια εχει οτι σ αρεσε αυτο που εγινε και συμφωνω 100%
σιγουρα και η τσατσα οταν βγηκες ειχε ομορφηνει  :2funny:

Γεια σου Gameover :tooth:
την πηδηξα δακτυλικως και τελειωσα στοματικως.....αλλη φαση σε λεω

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μια ζουμερή μελισσούλα.

Την Μάγια την είχα σταμπάρει και από προηγούμενες τσάρκες μου και σήμερα κάνοντας γύρα σχεδόν στα περισσότερα μπουρδέλα της πόλης μας την επέλεξα να την τιμήσω ανάμεσα από τις  υπόλοιπες.
Με το απλό των 30 ευρώ πέρασα στο δωμάτιο και η Μάγια μόλις είχα ξεντυθεί ήρθε και αυτή.

Πολλά προκαταρκτικά χάδια σε όλο της της κορμί και μάλιστα ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας, χούφτωμα τα διό θεϊκά της βυζάκια και πιπίλισμα τις ρόγες τους, και φιλιά σε λαιμό και αυτιά. Έτσι επιτεύχθηκε στύση 100% και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι.

Το προφυλακτικό αφού το πέρασε στο κεφαλάκι με το χέρι στη συνέχεια με αριστοτεχνικό τρόπο το κατέβασε με το στόμα της μέχρι τη βάση του πούτσου μου ξεκινώντας μια πολύ δυνατή πίπα. Το κεφάλι της το είχε φάτσα στον καθρέπτη από όπου απολάμβανα όλο το θέαμα, με το ένα της χέρι να το έχει στη βάση του πούτσου μου για να τον κρατάει ακριβώς κάθετο και με τις χειλάρες της να ανεβοκατεβαίνουν αργά αργά να προσπαθεί να βάλει όσο μπορεί περισσότερο πούτσο μέσα στο στόμα της χωρίς να πνίγεται. Η φάση ήταν φοβερή και μου έμεινε.

Στη συνέχεια από πάνω όπου δυστυχώς δεν είχε ικανοποιητική συμμετοχή με εμένα να προσπαθώ να κάνω παιχνίδι. Το μουνάκι της καθότι λίγο γρασαρισμένο είχε πολύ καλή αίσθηση και το γάμησα με κέφι. Στα 4 μετά, μου έκανε ένα περίεργο στήσιμο που δεν με πολυάρεσε, παρόλα αυτά το σφυροκόπημα της το έφαγε αδιαμαρτύρητα.
Ξαπλωτό πισοκολητό στη συνέχεια, εκεί είχαμε ένα θέμα ανατομίας και μέχρι να την στρώσω, ίδρωσα, το πάλεψα αρκετά, και τη γάμησα και σε αυτή τη στάση με φόρα, αλλά κάπου άρχισα να λαχανιάζω από την ένταση, χωρίς όμως να χάσω ούτε χιλιοστό από τη στύση μου,  οπότε γύρισα και μου τον έπαιξε με μαεστρία ώσπου κατέθεσα

Σε πολύ γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος, η κοπέλα μου έδωσε άπλετα άνεση χρόνου, μου έκανε φοβερό τσιμπούκι, και με απογείωσε με το χαΐδεμα που έριξα στο κορμί της.
Από την άλλη θα μπορούσε να συμμετέχει κάπως περισσότερο στο από πάνω, και να κάνει κάπως καλύτερα στησίματα. Οι παρατηρήσεις της έγιναν πάντως και φάνηκε να τις κατάλαβε.

Από μένα κάποια στιγμή ίσως ξανατιμηθεί

Αναμνηστική φωτογραφία φιλοτεχνημένη από τον καλό φίλο jo145.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
την πηδηξα δακτυλικως και τελειωσα στοματικως.....αλλη φαση σε λεω

...τυφλα να χει το γαμησι  :rockon:

Καλοριζικο το νεο φορματ και παντα πτυχημενα γαμησια

Ωραιος και ο μικρος μελισσουλης , που λαχανιαζει αλλα δε το βαζει κατω  :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
...τυφλα να χει το γαμησι  :rockon:

Καλοριζικο το νεο φορματ και παντα πτυχημενα γαμησια

Ωραιος και ο μικρος μελισσουλης , που λαχανιαζει αλλα δε το βαζει κατω  :rockon:

Σκιτσάκι με τη Μάγια μελισσούλα παίζει ? :huh:

Ύψος μέτριο, ξανθιά, βυζάκι στητό φυσικό 2αρι, αθώα φατσούλα στυλ Εβελίνας, ελαφρές καμπύλες σε ποπό , κοιλίτσα.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι