Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
πουτανα μ ονοματεπωνυμο .. την βαζω στην λιστα για συλλεκτικους σκοπους και οτι προκειψει

==================================================================================================

Επισης Αρμοδια αρχη ακουει ?  :think:
Όνομα κοπέλας Μαριάννα (Martina Rodhes)

το Μαριάννα προεκειψε απλα επειδη παρακουσε ο κεφαλας ο καραμαν  :cheesy:
δε νομιζω ποτι χρειαζετε να υπαρχει Martina Rodhes λεγεται , βρεθηκαν και φωτος και ταινιες και  ολα
μια πορνοσταρ στα ποδια σας  :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Έπιασε τόπο βλέπω ο λόγος μου, άντε καλοψίφιστη νάναι. :grin:

Ναι ακουσα αυτο που ηθελα , πανω στην ωρα το ειπες γιατι θα βαζαμε καμια μαλακια με τον gl ..
μας επιασε το κωμικο μας  :grin:

οσο για τους φηφους , νομιζω πολυ σημασια δινεις, δεν κανει  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Λάουρα Ισπανίδα. Σκατά στα μούτρα της.

ααααααααααααααααχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο θα πει δυναμικη εισαγωγη σε κριτικη......σε προιδεαζει και για το τι θα ακολουθησει....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Λάουρα Ισπανίδα. Σκατά στα μούτρα της.

ααααααααααααααααχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο θα πει δυναμικη εισαγωγη σε κριτικη......σε προιδεαζει και για το τι θα ακολουθησει....

Μόνο που υπάρχει και άλλη Λάουρα Ισπανίδα (ντεμεκ) ψηλή νταρντάνα και μελαχρινή (αρκετά σκούρη) που έκανε μεροκάματα στο Κατεχάκη , στο Λαφαμ και πρόσφατα στο Φρίξου14, που είναι πολύ εντάξει και ξηγημένη γκομενίτσα, να μην τις μπερδεύουμε. ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μόνο που υπάρχει και άλλη Λάουρα Ισπανίδα (ντεμεκ) ψηλή νταρντάνα και μελαχρινή (αρκετά σκούρη) που έκανε μεροκάματα στο Κατεχάκη , στο Λαφαμ και πρόσφατα στο Φρίξου14, που είναι πολύ εντάξει και ξηγημένη γκομενίτσα, να μην τις μπερδεύουμε. ;)
ναι ρε την ξερω.....αλλιως λαρα.....ετσι κι ετσι....προς το μετριο με μενα αλλα ειχε και ξενυχτησει και ηταν χαλια τοτε που την πηρα.....νταρντανα.....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ναι ρε την ξερω.....αλλιως λαρα.....ετσι κι ετσι....προς το μετριο με μενα αλλα ειχε και ξενυχτησει και ηταν χαλια τοτε που την πηρα.....νταρντανα.....

Ναι για την Λάρα λέω αυτή,εγώ είχα διό καλές εμπειρίες με δαύτη , καλό κορίτσι με υπομονή, αρκεί να έχεις τη δύναμη να μπορείς να την χειριστείς  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μαανεσ  :rockon:

Λάουρα Ισπανίδα. Σκατά στα μούτρα της
και μονο αυτο αρκουσε για να θεωρηθει η κριτικη πληρης  :cheesy:

Τι συμαινει ο τιτλος ?  :think:

Στο πλάι μου έσπασε τα νεύρα τελείως την είχα αρπάξει από τον λαιμό κ την κοπανούσα.
αχαχαχαχαχ πλακα κανεις !

Στην τσατσα επρεπε να βαλεις 10 ρε
Τι καλυτερο απο μια ανυπαρκτη τσατσα ?  :dancing:

Το νικ σου τι σημενει αληθεια ?  :think:

Επισκέπτης
1278972206569.jpg

Γιαπωνεζικη προφορά του you laugh, you lose :P

Το νικ είναι μυστικο!

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Που ποιος ? ποια τιμητικη ?
αδεια θα μουδωσετε ?  :think:
αππολο μαλλον ειδες κατι ποτ δε βλεπω ...

Μαανες καλα που δεν βαζεις τραγουδια στις κριτικες σου
θα τρομαζαν ολες πουτανες  :2funny:

Αυτη που ελεγε ο Αλ "τρελη " ειναι αυτη ?

Αυτο το ντελο πως την ειδε ? φλας ?
ολο ανοιγοκλεινει .. την τριτη που ημον κει κλειστο ηταν
και σημερα επισης (νομιζω)

Ερρικα ωραιο μοντελισιο γαλανοματικο μελαχρινο αδυνατο ( αβυζο) πιπινακι
Ωραιος ο απολλο που την εντοπισε και μου θυμησε τα δικα μου στην κατεχακη ..

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καλό το πιπινάκι εεεε, είναι και αδυνατούλικο σύμφωνα με τα γούστα σου, (και τα δικά μου τώρα τελευταία). :sunglasses:

Μόνο εμένα μου έχει ξεφύγει αλλά την έχω βάλει στη λίστα και αργά η γρήγορα θα τιμηθεί. :sunglasses:

Πάντως να ξέρεις, καθώς και οι υπόλοιποι για το συγκεκριμένο κατάστημα, πως το πρώτο αριστερά δωμάτιο μπαίνοντας έχει τόσο δυνατό A/C που τις διό τελευταίες φορέα που πήγα είπα την τσατσά να το κλείσει γιατί ήταν θαρρείς και μπήκα μέσα σε ψυκτικό θάλαμο. Η δροσιά του δε παρόλο που ήταν κλειστό ήταν τέτοια που έβγαλα όλο το πρόγραμμα τζετ. Αυτά προς γνώσιν. :sunglasses:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αν και η κριτική είναι Αθηναϊκή την βάζω στο χώρο μας για σχόλια, μιας που έχει κάτι το ξεχωριστό ,και που ένα εκλεκτό μέλος μας ήθελε να εκπληρώσει μια ανάλογη φαντασίωση. :sunglasses: :grin:

Ααα και μην ξεχνάτε την σε εξέλιξη ψηφοφορία μας για το Θεσσαλονίκη Κορίτσι του καλοκαιριου 2011. ;)

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:2funny: :2funny: Δεν ανοιξα το λινκ , φανταζομαι ποια ειναι ...
μολις αυτο κοιτουσα  :grin:

Καλημερες  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αν και η κριτική είναι Αθηναϊκή την βάζω στο χώρο μας για σχόλια, μιας που έχει κάτι το ξεχωριστό ,και που ένα εκλεκτό μέλος μας ήθελε να εκπληρώσει μια ανάλογη φαντασίωση. :sunglasses: :grin:

επισης παρακατω στην ιδια σελιδα ,στο ιδιο στουντιο εχει μια ακομα κριτικη επος για το αυταρχικο του γνωστου σαρουμαν.......το ιδιο εκλεκτο μελος [size=3pt](λεγε με τζο)[/size]αν θελει να εκπληρωσει την ιδια ακριβως φαντασιωση με αννα ακα λαφαμαινα ,λουση και μαρια θα το κερασω εγω μια επισκεψη..........

οχι για να δειτε τι καλο και κιμπαρη προεδρο εχετε που νοιαζεται και αγαπαει ολα τα μελη του ΔΣ ακομα και αυτα που στηναν τις εκλογες φερνοντας ετεροδημοτες οπως ο μαθιου να ψηφιζουνε υπερ του.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom