Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι ανηκει στην φυλη των ινδιανων του μπου....bad indian,lastmoican,cheyenne  και ο δικος μας γαμαικανος και μερικοι αλλοι......

αυτη η φυλη εχει αντιπαλο τα χλομα προσωπα οπως ο τζο με αβαταρ τον λουκι λουκ..... :grin: :grin: :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ναι ανηκει στην φυλη των ινδιανων του μπου....bad indian,lastmoican,cheyenne  και ο δικος μας γαμαικανος και μερικοι αλλοι......

αυτη η φυλη εχει αντιπαλο τα χλομα προσωπα οπως ο τζο με αβαταρ τον λουκι λουκ..... :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Είσαι Θεός.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
επισης παρακατω στην ιδια σελιδα ,στο ιδιο στουντιο εχει μια ακομα κριτικη επος για το αυταρχικο του γνωστου σαρουμαν.......το ιδιο εκλεκτο μελος [size=3pt](λεγε με τζο)[/size]αν θελει να εκπληρωσει την ιδια ακριβως φαντασιωση με αννα ακα λαφαμαινα ,λουση και μαρια θα το κερασω εγω μια επισκεψη..........

οχι για να δειτε τι καλο και κιμπαρη προεδρο εχετε που νοιαζεται και αγαπαει ολα τα μελη του ΔΣ ακομα και αυτα που στηναν τις εκλογες φερνοντας ετεροδημοτες οπως ο μαθιου να ψηφιζουνε υπερ του.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:birdman: :birdman: :birdman:
Να πας εσυ για αυταρχικο να κανεις και κανα γλυφομουι για να εχεις κι αλλους ψηφοφορους του χρονου
κιμπαρη προεδρε  :2funny: :2funny:

Οσο για τον τσεγιεν .. θα ξεθαψω το τσεκουρι του πολεμου μου φαινετε  :s&m_2:

αυτη ειναι η Βιολετα που τραγουδουσε και Ν Ουρανου ?  :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

ρε φιλε σορυ κιολας,αλλα εσκασες που εσκασες 100,δεν εριχνες κ εναν πουτσο να τελειωνεις....κριμα δηλ.τα λεφτα...σε ελαχιστες περιπτωσεις θα σου επιστρεψουν χρηματα οι τσατσαδες,σχεδον παντα οταν βγεις απο το δωματιο δεν αναγνωριζουν τιποτα....κριμα τα φραγκα ρε συ,ειδικα τωρα που εχουν σφιξει τα πραγματα...στην τελικη εδωσες ενα 100 αρικο για μια πιπα κ μονο... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Παιδιά άμα βάλω αργοπορημένη κριτική 2 εβδομάδων περίπου σας πειράζει.???Τώρα θα μου πει κάποιος γιατί δεν την έβαλα όταν έπρεπε δεν θα έχει άδικο,απλά επειδή ήταν μια αποτυχημένη παρτούζα με τον κολλητό μου στη Μέρτσυ ο παπάρας δε με άφηνε να τη γράψω  :jerking: :jerking: και ύστερα από πιέσεις πήρα επιτέλους το οκ...!!!  :dancing: :dancing:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Παιδιά άμα βάλω αργοπορημένη κριτική 2 εβδομάδων περίπου σας πειράζει.???Τώρα θα μου πει κάποιος γιατί δεν την έβαλα όταν έπρεπε δεν θα έχει άδικο,απλά επειδή ήταν μια αποτυχημένη παρτούζα με τον κολλητό μου στη Μέρτσυ ο παπάρας δε με άφηνε να τη γράψω  :jerking: :jerking: και ύστερα από πιέσεις πήρα επιτέλους το οκ...!!!  :dancing: :dancing:
γραψτην man,αν ειναι να βοηθησεις κ κοσμο να μην την πατησει,ενας λογος παραπανω... ;)δυο βδομαδες αλλωστε δεν ειναι κ τοσο πολυ...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Γράψτην, μου κάνει εντύπωση που για δεύτερη σερί φορά έχει μάλλον αρνητική κριτική η Μέρτσυ. Εγώ που την πήρα πριν κανα διβδόμαδο στο βρωμίλου 14 έμεινα ικανοποιημένος.. Γιατί έτσι άραγε  :think: :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Λάουρα Ισπανίδα. Σκατά στα μούτρα της.

ααααααααααααααααχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο θα πει δυναμικη εισαγωγη σε κριτικη......σε προιδεαζει και για το τι θα ακολουθησει....

:2funny: :2funny:

Αυτη η κριτικη ειναι λες και πηγα και γαμησα εγω.....!!!  :2funny: :2funny:
unbilievable.!

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παιδιά άμα βάλω αργοπορημένη κριτική 2 εβδομάδων περίπου σας πειράζει.???Τώρα θα μου πει κάποιος γιατί δεν την έβαλα όταν έπρεπε δεν θα έχει άδικο,απλά επειδή ήταν μια αποτυχημένη παρτούζα με τον κολλητό μου στη Μέρτσυ ο παπάρας δε με άφηνε να τη γράψω  :jerking: :jerking: και ύστερα από πιέσεις πήρα επιτέλους το οκ...!!!  :dancing: :dancing:

Κριτικη ειναι δεν ειναι τριανταφυλλο  :2funny: δε μαραινονται αυτες ευκολα
παντα υπαρχει  πληροφορια μεσα  :rolleyes:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

πωπωωω φολα πρωτης ταξεως  :idiot:

αυτη η βανεσα μηπως ειναι η παρατα του gl στην Κωττα ?  :think:

Αλ μπορεις να περιγραψεις λιγο την τσατσα ?

ελληνιδα , ξενη ? φαφουτα ? χρωμα μαλλιων ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν κρινω απο υψος,ομορφα χαρακτηριστικα που λεει και το κολλημα με το τι πληρωσες και την συμπεριφορα παγοκολωνας κατι μου λεει οτι ειναι το κομοδινο η βανεσσα η βουλγαρα απο κωττα-ρουλια....μακρια... :headbang:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ο μικρος αγαπουλης ξαναχτυπα  :dancing:
ηρθε μαλλον αδοξα-συντομα το τελος. Ευχαριστο τελος ομως!
μια χαρα ειναι ειναι , αφου ειναι ευχαριστο ειναι και ενδοξο ...
δε ξερεις εσυ απο αδοξα ...

Νυπτηρες , χαρτια , σαλιαρες , καθολου  :S σεντονια , ρουθουνια  :idiot:

πραγματικα μου λειπει αυτο ..
θελω να ρθει μια τανα να με τελειωσει και μετα να καθομαι να ανναρωτιεμαι τι εγινε  :think:
κι ας μη το χαρω χρονικα ...

Επισκέπτης
Αυτή η Βανέσα έχει δουλέψει Ταντάλου 14. Αλβανίδα πρέπει να είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom