gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καγιεν τον ελεγε η εριναλ για να τον πειραζει .....πες τον τσεγιεν καλυτερα.....Καλημέρα jo, κατάλβες με τη μία εεεε, ωραίος ο καγιέν
καγιεν τον ελεγε η εριναλ για να τον πειραζει .....πες τον τσεγιεν καλυτερα.....Καλημέρα jo, κατάλβες με τη μία εεεε, ωραίος ο καγιέν
καγιεν τον ελεγε η εριναλ για να τον πειραζει .....πες τον τσεγιεν καλυτερα.....
ναι ανηκει στην φυλη των ινδιανων του μπου....bad indian,lastmoican,cheyenne και ο δικος μας γαμαικανος και μερικοι αλλοι......
αυτη η φυλη εχει αντιπαλο τα χλομα προσωπα οπως ο τζο με αβαταρ τον λουκι λουκ.....
επισης παρακατω στην ιδια σελιδα ,στο ιδιο στουντιο εχει μια ακομα κριτικη επος για το αυταρχικο του γνωστου σαρουμαν.......το ιδιο εκλεκτο μελος [size=3pt](λεγε με τζο)[/size]αν θελει να εκπληρωσει την ιδια ακριβως φαντασιωση με αννα ακα λαφαμαινα ,λουση και μαρια θα το κερασω εγω μια επισκεψη..........
οχι για να δειτε τι καλο και κιμπαρη προεδρο εχετε που νοιαζεται και αγαπαει ολα τα μελη του ΔΣ ακομα και αυτα που στηναν τις εκλογες φερνοντας ετεροδημοτες οπως ο μαθιου να ψηφιζουνε υπερ του....
προφανως.....αυτη ειναι η Βιολετα που τραγουδουσε και Ν Ουρανου ?
γραψτην man,αν ειναι να βοηθησεις κ κοσμο να μην την πατησει,ενας λογος παραπανω... ;)δυο βδομαδες αλλωστε δεν ειναι κ τοσο πολυ...Παιδιά άμα βάλω αργοπορημένη κριτική 2 εβδομάδων περίπου σας πειράζει.???Τώρα θα μου πει κάποιος γιατί δεν την έβαλα όταν έπρεπε δεν θα έχει άδικο,απλά επειδή ήταν μια αποτυχημένη παρτούζα με τον κολλητό μου στη Μέρτσυ ο παπάρας δε με άφηνε να τη γράψω και ύστερα από πιέσεις πήρα επιτέλους το οκ...!!!
Γράψτην, μου κάνει εντύπωση που για δεύτερη σερί φορά έχει μάλλον αρνητική κριτική η Μέρτσυ. Εγώ που την πήρα πριν κανα διβδόμαδο στο βρωμίλου 14 έμεινα ικανοποιημένος.. Γιατί έτσι άραγεΠαιδιά άμα βάλω αργοπορημένη κριτική 2 εβδομάδων περίπου σας πειράζει.???Τώρα θα μου πει κάποιος γιατί δεν την έβαλα όταν έπρεπε δεν θα έχει άδικο,απλά επειδή ήταν μια αποτυχημένη παρτούζα με τον κολλητό μου στη Μέρτσυ ο παπάρας δε με άφηνε να τη γράψω και ύστερα από πιέσεις πήρα επιτέλους το οκ...!!!
Λάουρα Ισπανίδα. Σκατά στα μούτρα της.
ααααααααααααααααχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αυτο θα πει δυναμικη εισαγωγη σε κριτικη......σε προιδεαζει και για το τι θα ακολουθησει....
Παιδιά άμα βάλω αργοπορημένη κριτική 2 εβδομάδων περίπου σας πειράζει.???Τώρα θα μου πει κάποιος γιατί δεν την έβαλα όταν έπρεπε δεν θα έχει άδικο,απλά επειδή ήταν μια αποτυχημένη παρτούζα με τον κολλητό μου στη Μέρτσυ ο παπάρας δε με άφηνε να τη γράψω και ύστερα από πιέσεις πήρα επιτέλους το οκ...!!!
αν κρινω απο υψος,ομορφα χαρακτηριστικα που λεει και το κολλημα με το τι πληρωσες και την συμπεριφορα παγοκολωνας κατι μου λεει οτι ειναι το κομοδινο η βανεσσα η βουλγαρα απο κωττα-ρουλια....μακρια...
πωπωωω φολα πρωτης ταξεως
μια χαρα ειναι ειναι , αφου ειναι ευχαριστο ειναι και ενδοξο ...ηρθε μαλλον αδοξα-συντομα το τελος. Ευχαριστο τελος ομως!
πολυ ψηλη για αλβανιδα τυπε.....Αυτή η Βανέσα έχει δουλέψει Ταντάλου 14. Αλβανίδα πρέπει να είναι.
πολυ ψηλη για αλβανιδα τυπε.....
τσου.....Αλβανιδα με διασταυρωση καμηλοπαρδαλης μηπως ?
γλ ειχες παρει Μαντυ κωλεν ?
τσου.....