Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Το κορίτσι του Μάη

Ωραίος ο jo που πέρα από τις λεπτομερείς και περιεκτικές και απολαυστικές κριτικές του για τα γαμήσια του, μας προτείνει ταυτόχρονα και ωραία τραγουδάκια όπως αυτό με τη zaz τη ζουμπουρλή (ωραίο γκομενάκι, χαριτωμένο και φωνάρα κολάρα).

Εύγε και για το πέρασμα του προφυλακτικού με το στόμα (εγώ έφαγα κάλτσα προ ημερών), τρελιάρα η Μαντελάιν (έχει ειδικότητα σ΄ αυτές ο jo) :grin:, αχ σου ξέφυγε η Σαμπρίνα εκεί να δεις τρέλα...... :crazy:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αναβάθμιση υπηρεσιών της Ρεμπέκα απόλαυσε ο συναθλητής argyrotoxos.

Πέρα από το καλαμπαλίκινγκ και το πέρασμα της καπότας με το στόμα απόλαυσε γλωσσόφυλλα καθώς και γλυφοκόλι που σε μένα τουλάχιστον δεν έκανε η Ρεμπέκα αλλά και από ότι διάβασα και σε κανέναν άλλο έως τώρα. Επίσης το anal cow girl είναι κάτι που  το βρήσκεις συνήθως στις milf και σπάνια σε νεαρό κορίτσι και πρώτη φορά το διαβάζω για την Ρεμπέκα.

Άξιος ο συναθλητής, μόνο που θα πρέπει και κάποιος ακόμη να επιβαιβεώσει αυτές τις υπηρεσίες για να δούμε αν πλέον είναι κάτι το στάνταρ ή ο συναθλητής κέρδισε κάποιο εξτραδάκι. :grin:  Ομολογώ πάντως ότι στη Ρεμπέκα αρέσει να κάνει δωράκια, και σε μένα κάποτε έκανε γυμνό τσιμπούκι δώρο. ;)

Από μένα μιά θετική ψήφο. :rockon:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωραίος ο jo που πέρα από τις λεπτομερείς και περιεκτικές και απολαυστικές κριτικές του για τα γαμήσια του, μας προτείνει ταυτόχρονα και ωραία τραγουδάκια όπως αυτό με τη zaz τη ζουμπουρλή (ωραίο γκομενάκι, χαριτωμένο και φωνάρα κολάρα).

Εύγε και για το πέρασμα του προφυλακτικού με το στόμα (εγώ έφαγα κάλτσα προ ημερών), τρελιάρα η Μαντελάιν (έχει ειδικότητα σ΄ αυτές ο jo) :grin:, αχ σου ξέφυγε η Σαμπρίνα εκεί να δεις τρέλα...... :crazy:

Φωναρα αλλα απο κορμι , δε τραγουδαει καλα  :-

Οσο για την Μαντελαιν πραγγματι την εχει την τρελιτσα της , και μαρεσε  :dancing:
παρα το ανορθοδοξο τελειωμα , μια χαρα ηταν . μια πολυ καλη καινουρια γνωριμια ...
αν μεινει εκει μαλλον θα την ξαναδω  :cool2:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για Ρεββεκα , εχω απο τον Δεκεμβριο να την Δω , ειναι στην fuck list και αυτη
τωρα για τα καινουρια της κολπακια ... :dunno:

Α.Τ.Μ , γλωσσοφιλα  :think:

Οσο για την τσατσα οταν μπανεις ολες καλες ειναι ..

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Στο δωματιο λοιπον ερχεται η Μαρια και αφου συστηθηκαμε , ξαπλωνει αναμεσα στα ποδια μου και αφου την πεξει γυμνη για ελαχιστα σεκοντ
μου περναει την καποτα σε ακαβλωτη πουτσα (foul no 1 )  Η Καλη μερα απ την το πρωι φαινετε
και αρχιζει μια σχετικα καλη πιπα με κραυγουλες βεβαια οχι επιπεδου σιμονας ... Cheesy και χωρις καραμπαλικινγκ αν και φρεσκοξυρισμενος.
Ουτε σε μενα ειχε κανει  :-  ειχε κανει ομως σε ανθρωπο που δεν τρελενενται κιολας  :idiot:

.καθολη τη διαρκεια αυτης της στασης εκανε το κλασικο κολπο να μου πιανει τα αρχιδια μπας και τελιωσω πιο γρηγορα Cheesy
Και σε μενα το εκανε αυτο , κι ενω ετης εξηγουσα οτι δε βοηθαει αλλα καθε αλλο με < κοβει > αυτη τα ιδια  :idiot:

Διαθεση ξεπετας λοιπον , τυπικη συμπεριφορα και τιποτα το ιδιαιτερο θα ελεγα συγκρινοντας με αλλες εμπειριες που ειχα. δεν αξιζε λοιπον.

Ωραια η κριτικη πανω που ελεγα αν δρασω το ΣΚ αν βολευε  , αναβαλεται η επεσκεψη για μετα που θα επιστρεψει με το καλο

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η επιστροφή της Μαρτίνας.  Μέρος 1ον.

Αντί της καθιερωμένης Παρασκευοαπογευματινής μπουρδελότσαρκας ορμώμενος από την αναφορά του συναθλητή DOGBABY περί αφίξεως κάποιας ξανθιάς ζουμπουρλής Μαρτίνας ξεκίνησα γραμμή για το Νικ. Ουρανού.

Στο δρόμο σκεφτόμουν λες να είναι αυτή....λες να γύρισε....μπαααα την προηγούμενη Δευτέρα ήμουν εκεί και δούλευε η Μιρέλλα η ζουμπουρλού.

Φτάνω στο κατάστημα, μπαίνω μέσα με υποδέχεται η μαντάμ  η οποία με γνωρίζει και έχουμε και καλές σχέσεις.

- Πια κοπέλα είναι ?? :huh: :huh:....τι ρωτάω....
-Ααααα θα πάθεις πλάκα αν σου πω….

(Η καρδιά μου άρχισε να κτυπάει δυνατά….) :happy: :happy:

-Πια κοπέλα είναι ???...ξαναρωτάω…..(κάνοντας τον ανήξερο) :think:
-Η Μαρτίνα με απαντάει περιχαρής…
-Γύρισε ????  Πότε??? :huh:
-Από την περασμένη Τρίτη ..μου απαντάει..

Κάθισε δίπλα μου  στον καναπέ  (α ρε ΤΑΚΜΑΝ να μ΄ έβλεπες) όσο η Μαρτίνα εξυπηρετούσε τον Συναθλητή μες το δωμάτιο και μου εκθείαζε τη Μαρτίνα, και η χαρά της δεν κρυβότανε μιας που ήξερε το πόσο γουστάρω αυτό το γκομενάκι.
Να δεις που θα σε θυμηθεί, μου λεγε…. :)
Στο κατάστημα ήμασταν μόνοι…..σε λίγο βγήκε και η Μαρτίνα μόνο που δεν πέταξε όταν με είδε, εγώ αντίθετα έμεινα σαν μαλάκας καθισμένος στον καναπέ παθαίνοντας το πρώτο σοκ σαν την ξανάδα.
Περίμενε να την αγκαλιάσω και να την φιλήσω αλλά εγώ έμεινα ακίνητος μην μπορώντας να συνειδητοποιήσω αυτό που τόσο απρόσμενα και ευχάριστα μου συνέβη. :)

Η Μαρτίνα αφού αδίκως περίμενε κάποια κίνηση μου, έκανε μια ναζιάρικη στροφή γύρω από τον εαυτό της και αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα. Σε λίγο κατευθύνθηκε στο δωμάτιο του επόμενου συναθλητή.
Εγώ περίμενα λίγο ακόμη να αδειάσει το μεγάλο δωμάτιο, στο οποίο και με έβαλε η μαντάμ, αν και είχα πληρώσει το χαμηλότερο δυνατό εισιτήριο των 30 ευρώ. Δεν ρώτησα για τις υπόλοιπες υπηρεσίες αλλά γνωρίζω από παλιά ότι η Μαρτίνα κάνει και γυμνό και πρωκτικό. :)

Με μια μεγάλη αγκαλιά την υποδέχθηκα στο δωμάτιο ταυτόχρονα με πολύ δυνατά γλωσσόφυλα.
Η Μαρτίνα πρόκειται για ένα πανέμορφο πλάσμα από Ουγγαρία περίπου 23 ετών με βελούδινο κορμί, βυζάκι στητό 2μισάρι εκπληκτικό στην αφή και θεσπέσιο κολαράκι.
Αυτό όμως που την κάνει να διαφέρει από τις υπόλοιπες είναι η πολύ φιλική διάθεση που έχει μαζί σου δίνοντας σου την εντύπωση ότι πηδάς την γκόμενα σου.

Μετά τα πρώτα χάδια ξαπλώσανε στο κρεβάτι όπου και δόθηκε η συνέχεια. Έπιασε την γυμνή πούτσα μου και με λάγνο βλέμμα την κοιτούσε και την έπαιζε. Δεν άργησε να μου φορέσει την καπότα (σαν κάλτσα) και επιδόθηκε σε μια άκρως καυλωτική πίπα.  Ταυτόχρονα έχοντας φάτσα την κολάρα της περιεργαζόμουν την πίσω σφιχτή τρυπούλα της χώνοντας μάλιστα και το νυχάκι μου μέσα χωρίς να μου δυσανασχετήσει.
Η συνέχεια δόθηκε σε cow girl όπου ανέβηκε από πάνω μου και βάζοντας λίγο σάλιο στο μουνάκι της, πολύ ακούραστα η Μαρτίνα έκανε τη δουλειά της καυλώνοντας και κουνώντας συνεχώς και ρυθμικά το κολαράκι της,  με πέταξε στα ουράνια. Έμεινα σε αυτή τη στάση μέχρι που την έχυσα πολύ δυνατά, πράγμα που φάνηκε να το ευχαριστήθηκε.
Το δεύτερο μέρος της κριτικής θα γραφεί μέσα στην επόμενη βδομάδα που θα την ξαναεπισκευθώ για να της δώσω το πισοκολητό που της χρωστάω.

Martina’ s come back.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
ωραιος ,αποτελεσματικος ,ευστοχος στις επιλογες και παντα σεμνος και αθορυβος ο ντιμιτς εγραψε τρεις κριτικες και εμπλουτισε το πρωτοσελιδο του σαιτ...... :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ωραιος ,αποτελεσματικος ,ευστοχος στις επιλογες και παντα σεμνος και αθορυβος ο ντιμιτς εγραψε τρεις κριτικες και εμπλουτισε το πρωτοσελιδο του σαιτ...... :rockon:
:thumbsup:να σαι καλα man  για τα καλα σου σχολια.προσπαθω να συμβαλω κ γω οσο μπορω τουλαχιστον. :)

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Αφού χούφτωσες βυζάρες DOGBABY ούτε στου παπά να μην το πεις :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ευχαριστώ και πάλι για την πάρα πολύ χρήσιμη μπουρδελοαναφορά σου. :rockon:

Ημουν με φιλο συναθλητη ο οποιος εκανε την λαλακια να μπει χωρις να περιμενει να βγω να  του πω εντυπωσεις... αυτος δεχτηκε και καραμπαλικνγκ  αν και δεν ηταν ξυρισμενος  :2funny:  :idiot: ... αλλα δεν του αφησε να ρουφηξει τα βυζια ...  :2funny: και κανανε μια μονο σταση ..
Η επιστροφή της Μαρτίνας.  Μέρος 1ον.

Πολυ καλη η κριτικη περιμενουμε και το 2ο μερος  ;)  :rockon:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
GAMEOVER τα reviews σου δυστυχώς είναι παραπλανητικά φοβάμαι. Δεν κολλάω στο θέμα ότι τα περισσότερα αφορoύν (γούστα είναι αυτά) BBW, όπως για τη ρεπατζού Μαρτίνα που το 95% του κόσμου εδώ δεν θα έμπαινε δωρεάν, είναι ότι πετάς αφειδώς 8άρια και 9άρια βαθμολογίες και θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ημουν με φιλο συναθλητη ο οποιος εκανε την λαλακια να μπει χωρις να περιμενει να βγω να  του πω εντυπωσεις... αυτος δεχτηκε και καραμπαλικνγκ  αν και δεν ηταν ξυρισμενος  :2funny:  :idiot: ... αλλα δεν του αφησε να ρουφηξει τα βυζια ...  :2funny: και κανανε μια μονο σταση ..

Δηλαδι καλυτερα να παμε να παιξουμε κανα τζοκερ ..  :think:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265

ΥΓ:πιασαμε κουβεντα με την Νικολ μετα το γαμισι κ μου ειπε με παραπονο οτι πολλα καρντασια εκει πανω δεν τις φαιρονται καλα,κτλ,κτλ...γιατι παιδες?κριμα...Μαλλον εχετε κακομαθει εκει πανω...
ΥΓ:το δωματιο,το κρεβατι κ γενικα οι χωροι σε αυτο το μπουρδελο ειναι ψιλοαθλιοι...

υ.γ.1 και σε μενα μετα αρχισε να μιλαει και το παιζε βασιλακης καιλας "δουλευα παλια σε στριπ κλαμπ αλλα τωρα δεν υπαρχει δουλεια και αναγκαστικα να ειμαι εδω.. κλπ κλπ" δεν ξερω με ξενερωνει αυτο το πραγμα μπορει να ειναι ψυχουλα που λενε κλπ κλπ αλλα σε κανει να θελει να την λυπηθεις
υ.γ.2 εκτος εξαιρετικης περιπτωσης δεν προκειται να ξεπερασω απο το συγκεκριμενο ιδρυμα ειπαμε βαρδαρης να ειναι πιο παρακμιακα κλπ αλλα αυτοι το παραγαμησανε το θεμα στο εξπρες του μεσονυχτιου σε καλυτερα δωματια ηταν οι καταδικοι

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
GAMEOVER τα reviews σου δυστυχώς είναι παραπλανητικά φοβάμαι. Δεν κολλάω στο θέμα ότι τα περισσότερα αφορoύν (γούστα είναι αυτά) BBW, όπως για τη ρεπατζού Μαρτίνα που το 95% του κόσμου εδώ δεν θα έμπαινε δωρεάν, είναι ότι πετάς αφειδώς 8άρια και 9άρια βαθμολογίες και θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου.

Συναθλητή apollo να σε σίγουρος ότι δεν έχω καμία απόλύτως πρόθεση να παραπλανήσω κανέναν.
Οι βαθμολογίες που βάζω είναι πάντοτε σύμφωνα με τα γούστα μου τα οποία όμως αναλύω τόσο πολύ λεπτομερώς έτσι ώστε να μην μπορεί να παραπλανηθεί κανένας.

Σύμφωνοι τα γούστα μου κλέινουν προς τις BBW, και όχι μόνο δεν το έκρυψα αλλά αντίθετα προσπάθησα να το τονίζω όσο γίνεται περισσότερο έτσι ώστε να μην παραπλανηθεί κανένας.

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη Ιερόδουλη επειδή τυχαίνει να την γνωρίζω από παλιά σε πληροφορώ ότι έχει πάρα πολύ φανατικό κοινό, ίσως όχι την πλειοψηφία αλλά η πελατεία της της είναι πάρα πολύ πιστή.

Διαφωνώ φυσικά κάθετα με αυτό το 95% που πολύ άδικα προβάλεις, και δεν μένει παρά να δούμε τις επόμενες μέρες τις κριτικές από τους συναθλητές μας. :)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Συναθλητή apollo να σε σίγουρος ότι δεν έχω καμία απόλύτως πρόθεση να παραπλανήσω κανέναν.
Οι βαθμολογίες που βάζω είναι πάντοτε σύμφωνα με τα γούστα μου τα οποία όμως αναλύω τόσο πολύ λεπτομερώς έτσι ώστε να μην μπορεί να παραπλανηθεί κανένας.

Σύμφωνοι τα γούστα μου κλέινουν προς τις BBW, και όχι μόνο δεν το έκρυψα αλλά αντίθετα προσπάθησα να το τονίζω όσο γίνεται περισσότερο έτσι ώστε να μην παραπλανηθεί κανένας.

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη Ιερόδουλη επειδή τυχαίνει να την γνωρίζω από παλιά σε πληροφορώ ότι έχει πάρα πολύ φανατικό κοινό, ίσως όχι την πλειοψηφία αλλά η πελατεία της της είναι πάρα πολύ πιστή.

Διαφωνώ φυσικά κάθετα με αυτό το 95% που πολύ άδικα προβάλεις, και δεν μένει παρά να δούμε τις επόμενες μέρες τις κριτικές από τους συναθλητές μας. :)

Δεν ισχύει αυτό, εγώ αν δεν είχα ιδέα ας πούμε θα μπορούσα ορμώμενος από το review σου να πάω τρέχοντας και να μου βγει ο ιπποπόταμος. Ένα "ζουμπουρλή" δεν αρκεί στην περιγραφή. Καλός ο ενθουσιασμός, αλλά τα reviews τα γράφουμε για να δώσουμε μια σαφή εικόνα στον κόσμο, όχι να τους μπερδέψουμε.

Για το αν θα δούμε άλλες κριτικές γι αυτήν, πάρα πολύ αμφιβάλλω γιατί είναι ρεπατζού και δουλεύει μια στις τόσες.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τα γουστα ποικηλουν κι ετσι δεν υπαρχει συγκεκριμενη απαντηση ...  :-
Τωρα κιλα και ηλικια ειναι φυσικες σταθερες , ακεραιοι αριθμοι  καποιου που κοβει το ματι μπορει
να τα πει με μεγαλη ακριβεια
Ο ορος Μιλφ ας πουμε εμενα μου την δινει λιγο γιατι ειναι ασαφης , εχει πολυ μεγαλο ευρος

Μια Μιλφ γεματουλα
Μια 35ρα μπουλα
Μια ζουμππουρλου 30+
Μια χοντρη γιαγια
Μια γκομενιτσα με πιασηματα
Ανετα ειναι το ιδιο προσωπο , που το εχουν περιγραψει 5 διαφορετικοι μαλακες απο μας συναγωνιστες
Οι αναφορα στις επιδοσεις εχει μεγαλυτερη σημασια για μενα , αν και παλι ειναι σχετικο ( χημεια - διαθεση της στιγμης κλτ )
το παρουσιαστικο θα το δω .. την συμπεριφορα μεσα οχι :/

Αυτα  :grin:

ΥΓ
Αν εκελεγω προεδρος θα φιαξω ειδικο εγγραφο που θα συμπληρωνεται απο συναγωνιστες
θα αναφαιρονται κιλα ηλικια , συντελεστης τριβης δερματος + αιδοιου , διαμετρος οπης
υψος,  πλατος , χιλιομετρα (ετη εργασιας) , εκπομπες καυσαεριων (καθαριοτητα ) , τελικη ταχυτητα (καρπου ή κεφαλιου )
ολα λεμε  :cool2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Τα γουστα ποικηλουν κι ετσι δεν υπαρχει συγκεκριμενη απαντηση ...  :-

ΥΓ
Αν εκελεγω προεδρος θα φιαξω ειδικο εγγραφο που θα συμπληρωνεται απο συναγωνιστες
θα αναφαιρονται κιλα ηλικια , συντελεστης τριβης δερματος + αιδοιου , διαμετρος οπης
υψος,  πλατος , χιλιομετρα (ετη εργασιας) , εκπομπες καυσαεριων (καθαριοτητα ) , τελικη ταχυτητα (καρπου ή κεφαλιου )
ολα λεμε  :cool2:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ωραίος ο jo.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ο συναθλητής CHEYENNE ο νούμερο #1# αξιολογητής που έχει γράψει έως τώτα 336 κριτικές, εδώ και 134 κριτικές γράφεί τελειώνοντας την κάθε κριτική του.

Αυτά για την εμπειρία μου με την (όνομα κοπέλας) , που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πολύ καλώς το γράφει ο συναθλητής, αν και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο σαφώς και εννοείται στις κριτικές όλων μας.

Και η αλήθεια έιναι ότι το site έχει τέτοια δύναμη, που αν πραγματικά αξίζει κάποια κοπέλα, μπορεί να της απογειώσει κυριολεκτικά τη δουλειά της.

Να θυμίσω ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα που συνέβει την περασμένη πρωτοχρονιά με την Εμμανουέλα την Κύπρια, ένα μέτριο σε εμφάνιση κορίτσι, που μετά τις κριτικές του jo και του karaman δεν έπεφτε καρφίτσα στο κατάστημα που εργαζόταν. Δούλεψε πολύ καλά και μετά και υπάρχουν συναθλητές που ακόμη την ψάχνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom