Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585

Τις εχουμε χαρακτηρησει...κομοδινα, ψυγεια, ντουλαπες, συρταριερες, επιπλα καθε λογης...ενας νεος ορισμος απο τον μααν...

.....''την έκανα τούμπες κ την έστηνα όπως ήθελα, νεκροφιλιά σχεδόν,''.....  :2funny:

Παντως το μικρο αν και δεν το τονισα αρκετα στην κριτικη μου εχει Βυζαρα.!!  :tits:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585

Επισκέπτης

Τις εχουμε χαρακτηρησει...κομοδινα, ψυγεια, ντουλαπες, συρταριερες, επιπλα καθε λογης...ενας νεος ορισμος απο τον μααν...

.....''την έκανα τούμπες κ την έστηνα όπως ήθελα, νεκροφιλιά σχεδόν,''.....  :2funny:

Παντως το μικρο αν και δεν το τονισα αρκετα στην κριτικη μου εχει Βυζαρα.!!  :tits:

Απάθεια!!  :boobies: :boobies:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Σουλατσάροντας στο site έπεσα πάνω στην κριτική του συναθλητή ΤΑΚΜΑΝ.

Δεν τον ήξερα, μιλάμε μορφή ο τύπος, παραθέτω και το link της κριτικής του για όσους έχουν την υπομονή να την διαβάσουν. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Σουλατσάροντας στο site έπεσα πάνω στην κριτική του συναθλητή ΤΑΚΜΑΝ.

Δεν τον ήξερα, μιλάμε μορφή ο τύπος, παραθέτω και το link της κριτικής του για όσους έχουν την υπομονή να την διαβάσουν. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ημαρτον παναγια μου...τουλαχιστον ας παρηγορηθουμε οτι υπαρχουν και χειροτερες περιπτωσεις απο τις δικα μας τα μπουμπουκια :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πολύ καλή η κριτική του συναθλητή gl, άνετα θα μπορούσε να γίνει σενάριο ερωτικής ταινίας.

Μόνο που δεν μας είπε πόσο πολλά ήταν τα λεφτά που έδωσε, έτσι για να πάρουμε και μιά γεύση πόσο στοιχίζουν τέτοιες παρτούζες. :think: :think: :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πολύ καλή η κριτική του συναθλητή gl, άνετα θα μπορούσε να γίνει σενάριο ερωτικής ταινίας.

Μόνο που δεν μας είπε πόσο πολλά ήταν τα λεφτά που έδωσε, έτσι για να πάρουμε και μιά γεύση πόσο στοιχίζουν τέτοιες παρτούζες. :think: :think: :think:
αστα βραστα..........απλη 150,σπεσιαλ μισαωρο απο 250......ουτε σιτυτουρ να παιρνα....τεσπα εδω οι επιλογες ειναι λιγες και τα γουστα πληρωνονται....αλλα με κατι τετοια μετα δεν μενουν και πολλα λεφτα για καθε μερα επισκεψεις...... :headbang: :headbang:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Ωχ πολλά τα λεφτά, πάντως συμφωνώ τα γούστα πληρώνονται και είναι αυτά που μένουν για να θυμάσαι στη ζωή. :dancing: :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585
μην μου πεις δεν διαβαζεις ΤΑΚΜΑΝ;ειναι θρυλος στο σαιτ :rockon: :rockon:......και παντα εχει μακροσκελεις αναφορες απο ΚΤΕΛ,λεωφορεια,θειτσες που συναντα κλπ...

Ομωλογω πως οχι, τελευταια εχω χασει πολλα επισοδια, μονο τα τοπικα βλεπω...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ομωλογω πως οχι, τελευταια εχω χασει πολλα επισοδια, μονο τα τοπικα βλεπω...
Και γω δε διαβαζω ιντερνασιοναλ αλλα γιατι το σχολιαζουμε στο τοπικο καναλι ?  :think:
πειτα τα καλυτερα εκει να τα δει κι ο ανθρωπος , εδω δε θα διαβαζει πιστευω...
ο Τακμαν φαινετε να εχει ενδιαφερων παντως .. θα της εκτυπωσω για την παραλια που λεει κι ενας φιλος  :cheesy:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Και γω δε διαβαζω ιντερνασιοναλ αλλα γιατι το σχολιαζουμε στο τοπικο καναλι ?  :think:
πειτα τα καλυτερα εκει να τα δει κι ο ανθρωπος , εδω δε θα διαβαζει πιστευω...
ο Τακμαν φαινετε να εχει ενδιαφερων παντως .. θα της εκτυπωσω για την παραλια που λεει κι ενας φιλος  :cheesy:

Εγώ τον έβγαλα εδώ για να τον γνωρίσουν και οι από πάνω, μιας που τον ανακάλυψα χθες το βράδυ σουλατσάροντας στο site  :2funny: :2funny: πάντως εσύ μη χάσεις ήδη θα έχεις σχεδιάσει στο μυαλό σου καμιά 10αριά σκιτσάκια για τον τύπο. :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Sexy Κατερίνα.

Απογευματάκι Μαΐου και ο δρόμος με έφερε στο εν λόγω studio, όπου εργάζεται ένα νεαρό πιπίνι η Κατερίνα. Συμπαθητική στο πρόσωπο, ψηλή με ωραία μυτερά βυζάκια πολύ απαλά στην Αφή και ωραία μπουτάκια με sexy χερουλάκια του έρωτα πάνω από τους γοφούς της.

Με 30 ευρώ πέρασα στο δωμάτιο, το κορίτσι κάνει το πάντα, όπως γυμνό και πρωκτικό στα 80, και τζακούζι με κάτι παραπάνω.

Με καλή διάθεση μπήκε στο δωμάτιο, με λίγα προκαταρκτικά χαδάκια στο όρθιο ξεκινήσαμε, πήγα να βάλω δακτυλάκι στις τρυπούλες της και δεν άφησε. Ξάπλωμα στο κρεβάτι, πέρασμα καπότας σαν κάλτσα, ξεκίνημα με  πίπα που ήταν αρκετά καλή, ενώ εγώ χούφτωνα τα πανέμορφα βυζάκια της.

Με δικιά μου προτροπή την ανεβάζω από πάνω μην γίνει κάνα απρόοπτο και δεν προλάβω να γαμήσω, αρκετά καλή συμμετοχή από μέρους της, ενώ εγώ με το ζόρι μπόρεσα να κρατηθώ να μην την χύσω. Υπ΄ όψιν έβαλε ένα τόνο κρέμα αλλά παρ΄ όλα αυτά η αίσθηση ήταν ικανοποιητική.

Δεν άργησα να την γυρίσω από πίσω όπου την έπιασα από τα χερουλάκια του Έρωτα και την σφυροκόπησα δυνατά, κουβέντα δεν είπε, και όχι μόνο, άλλα έστησε τη λεκάνη της με τέτοιο τρόπο ώστε να τον αρπάζει όσο πιο βαθιά γίνεται. Το τέλος του παιχνιδιού δεν άργησε να έρθει οπότε Gameover.

Την ευχαριστήθηκα την πιπίνα και μου σηκώνεται ακόμη και τώρα που τη σκέφτομαι.
Άπειρη βέβαια αλλά με μέλλον το γκομενάκι, αν και δεν την βλέπω να στεριώνει, μιας που το πουτανίστικο δεν τόχει
.
Εγώ πέρασα πολύ καλά και βάζω 10 άριστα στη σχέση τιμής απόδοσης μιας που μόνο με 30 ευρώ πέρασα ένα καυλιάρικο τέταρτο.

Ο χώρος αρκετά καλός και η μαντάμ πολύ ευγενική, ενδιαφέρθηκε μάλιστα να ρωτήσει πως πέρασα.

Ενδείκνυται για τους πιπινολάτρεις και σε κάθε περίπτωση αξίζει τα λεφτά της.

Επόμενη φορά μάλλον θα υπάρξει μιας που όταν την γύρισα πισοκολητά άνοιξα τα κολομάγουλα της και η θέα της κωλοτρυπίδας της με άφησε ανεκπλήρωτους πόθους.

Την επόμενη φορά λοιπόν.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Διάβασα με πολύ προσοχή την κριτική του συναθλητή και φίλου karaman.

Τελικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι στη ζωή ο θρίαμβος από την παταγώδη αποτυχία απέχει πάρα πολύ λίγο. Στέκομαι στο σημείο της κριτκής που λέει.........

.........γυρησε και με κοιτουσε παλι με αυτο το αχανες-απαθες βλεμα, λες και κοιτουσε απο την σταση να δει αν ερχετε το λεωφορειο.!! με ξενερωσε δεν ηθελα να την βαλω απο επανω γιατι δεν θα εχυνα ποτε, αρκεστικα σε φαντασιωσεις για να τελιωσω.!! .................
Σήμερα το απόγευμα πέρασα και εγώ από την πιπινοβίκυ και βρήκα τρία δωμάτια φίσκα και έναν υπομονετικό συναθλητή να περιμένει. Το πιό πιθανό αν θα περίμενα να περάσω και εγώ ( μετα από μία ώρα αναμονή) θα ήταν να τελειώσω και εγώ με φαντασίωση.

Αντίθετα γάμα τη λέω και ο δρόμος με οδήγησε στο τσίρκο όπου όχι μόνο καλά πέρασα αλλά κρατήθηκα δυό φορές να μην τελειώσω !!!!!!!! πράγμα ομολογώ όχι τόσο συχνό.

Η απόφαση μιας στιγμής ένα γαμημένο δευτερόλεπτο μπορεί να σε πάει στη κόλαση ή στον παράδεισο. ;)

Αυτά για να φιλολογούμε και λίγο. :grin: :fuck2:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585
Διάβασα με πολύ προσοχή την κριτική του συναθλητή και φίλου karaman.

Τελικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι στη ζωή ο θρίαμβος από την παταγώδη αποτυχία απέχει πάρα πολύ λίγο. Στέκομαι στο σημείο της κριτκής που λέει.........

.........γυρησε και με κοιτουσε παλι με αυτο το αχανες-απαθες βλεμα, λες και κοιτουσε απο την σταση να δει αν ερχετε το λεωφορειο.!! με ξενερωσε δεν ηθελα να την βαλω απο επανω γιατι δεν θα εχυνα ποτε, αρκεστικα σε φαντασιωσεις για να τελιωσω.!! .................
Σήμερα το απόγευμα πέρασα και εγώ από την πιπινοβίκυ και βρήκα τρία δωμάτια φίσκα και έναν υπομονετικό συναθλητή να περιμένει. Το πιό πιθανό αν θα περίμενα να περάσω και εγώ ( μετα από μία ώρα αναμονή) θα ήταν να τελειώσω και εγώ με φαντασίωση.

Αντίθετα γάμα τη λέω και ο δρόμος με οδήγησε στο τσίρκο όπου όχι μόνο καλά πέρασα αλλά κρατήθηκα δυό φορές να μην τελειώσω !!!!!!!! πράγμα ομολογώ όχι τόσο συχνό.

Η απόφαση μιας στιγμής ένα γαμημένο δευτερόλεπτο μπορεί να σε πάει στη κόλαση ή στον παράδεισο. ;)

Αυτά για να φιλολογούμε και λίγο. :grin: :fuck2:

Μερικες φορες σε παει παλι στην κολαση...το Σαββατο που πηγα στην Πατατα, περνοντας εξω απο το Τανταλου κρατηθηκα και συνεχισα ευθεια, αν εμπενα μεσα παλι δεν θα περνουσα καλα, οπως δεν περασα καλα και ποιο κατω...
Απλα εκανα ενα λαθος, επρεπε να παω πρωτα Βικη και μετα Εφη, θα αντεχα ποιο πολυ με την Εφη αλλα δεν με επερνε χρονικα γιατι η Εφη σχολαγε 7 η ωρα...

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
Το εχω κανει!!...οπως και καθρεφτατο στο 1ο δωματιο απο δεξια... :rockon: :rockon: :rockon:

Μακαρι να ειχε και κανα γραφειακι μεσα... :'(

Τελευταια που πηγα στην Σιμονα στο λαφαμ ειχε συρταριερα μεγαλη στο δωματιο και την χαλβαδιαζα, αλλα ηταν πολυ ψιλη ή εγω κοντος.!!!  :2funny: :2funny:

Παλιά στη Θεσσαλονίκη οι πουτάνες κυκλοφορούσαν με την τσάντα στο ένα χέρι και το τούβλο στο άλλο. Αν ο πελάτης ήταν κοντός του βάζαν το τούβλο για να ανέβει να γαμήσει, αν ήταν ψηλός αυτές ανέβαιναν επάνω (τούβλο) για να πηδηχτούν, να έρθουν περίπου στο ίδιο ύψος

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

www.bourdela.com/sex/myreviews/#jr_review_23405]http://www.bourdela.com/sex/myreviews/#jr_review_23405[/url]

Eξηγω το χαμηλο 6 στη βαθμολογια χωρου αν και θεωρητικα ειναι απ'τους καλυτερους...

1)Το μαξιλαρι ηταν οπως οπως οταν μπηκα στο δωματιο και τα σεντονια τσαλακωμενα
2)Στο κομοδινο διπλα στο κρεβατι υπηρχε σταχτοθηκη με 2 αποτσιγαρα μεσα
3)Σε ολο το νιπτηρα και πανω και μεσα υπηρχαν υπολειματα χαρτιου υγειας
4)Μπροστα απ'το νιπτηρα στο πατωμα υπηρχαν νερα
5)Το τηλ της ντουζιερας εσταζε απο μια σταγονα με αποτελασμα να κανει εναν εκνευριστικο θορυβο

Συμπερασμα απο τα παραπανω....η μαστουρωμενη η τσατσα προφανως ουτε παταει στα δωματια μετα απο καθε πελατη με αποτελασμα να επικρατει αυτο το χαλι.Επισης στο μεσαιο δωματιο που μπηκα εγω το στρωμα εχει βαθουλωσει επικινδυνα.Εχει λιωσει στην ουσια και νιωθεις τα ελατηρια στην πλατη σου.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
www.bourdela.com/sex/myreviews/#jr_review_23405]http://www.bourdela.com/sex/myreviews/#jr_review_23405[/url]

Eξηγω το χαμηλο 6 στη βαθμολογια χωρου αν και θεωρητικα ειναι απ'τους καλυτερους...

1)Το μαξιλαρι ηταν οπως οπως οταν μπηκα στο δωματιο και τα σεντονια τσαλακωμενα
2)Στο κομοδινο διπλα στο κρεβατι υπηρχε σταχτοθηκη με 2 αποτσιγαρα μεσα
3)Σε ολο το νιπτηρα και πανω και μεσα υπηρχαν υπολειματα χαρτιου υγειας
4)Μπροστα απ'το νιπτηρα στο πατωμα υπηρχαν νερα
5)Το τηλ της ντουζιερας εσταζε απο μια σταγονα με αποτελασμα να κανει εναν εκνευριστικο θορυβο

Συμπερασμα απο τα παραπανω....η μαστουρωμενη η τσατσα προφανως ουτε παταει στα δωματια μετα απο καθε πελατη με αποτελασμα να επικρατει αυτο το χαλι.Επισης στο μεσαιο δωματιο που μπηκα εγω το στρωμα εχει βαθουλωσει επικινδυνα.Εχει λιωσει στην ουσια και νιωθεις τα ελατηρια στην πλατη σου.

Μαλλον πολυ εβαλες ..
επρεπε να τα γραψεις και στην κριτικη ομως ΜΠΑΣ και τα δει κανας ενδιαφερομενος

Τελευται φορα που πηγα με την Μιμη και σαν χορος χανει οσο παει .. θα καταντησεις σαν το βρομυλου 14
κλεισουσρα στα δωματια και πολυ σκοταδι  :idiot: ,μονο για τα πιπινια αξιζει  :tits:
δε νομιζω να ειανι ο αγαπημενος χορος κανενος  :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το κορίτσι του Μάη

Πρωτομαγιααα , καλο μας μηνα και μετα το ψησιμο ας παμε για ενα χυσιμο ..
με το μαγιατικο στεφανι στον λαιμο και με ενα ανοιξιατικο γαργαλητο εκει κατω
φυγαμε για Βιλλα οπου δουλευε η Μαντελαιν , σταμπαρισμενη απο καιρο η νεαρα
κι αφου απ τις φωτο μου ειχε αρεσει πηγα καρφι προσευχομενος να μ αρεσει και να μπω ..
Μαντελαιν  λοιπον ... Ετσι ακριβως την βρηκα , ενα ζουμπουρλουδικο κοριτσι, μονο που τα μαλλια εχουν πλεων κοκκινες αποχρωσεις
Με ροζ συνολακι και μαυρο δυχτωτο σεξυ καλσον , ενω ακομη ποιο σεξυ η κοκκινη γοβα με το σιδερενιο
τακουνι - καρφι , ζαρτιερα κατι αλλα στην μεση που δε ξερω πως τα λενε..
Χαμογελο και ενα σπινθιροβολο βλεμα στο σαλονι πολλα υποσχομενο
Προγραματα τα κλασικα , ολα εκτος πρωκτικο
40 απλο , 50 ισπανικο , 60 - 70 τα γυμνα και τα 69 100-120 ντουζια και τζακουζια
αν και συνηθος πρωτη φορα παιρνω απλο ψηθηκα για ισπανικο (και καλα εκανα)

Στο δωματιο τωρα ετοιμαστηκα και εκοβα βολτες και να σου και η Μαντελαιν
Hello και μου πεταει τις βυζουμπες εξω
- Wow , nice boobies
- Thanks
Ακολουθησαν συστασεις και εξερευνησεις ... το μεγαλο ταττου στο ποδι χαζευα
ενω καθομασταν στο κρεβατι ενω το ματι μου επεσε αναμεσα στα μπουτακια
κατι πολυχρωμο ειδα εκει και πηγα να της αφαιρεσω το βρακακι εκ προθεσεως
με σκοπο το κερδος , παω να τραβηξω το λαστιχο .. ντοινγ ! Δε υπηρχε βρακι
ποτε το εβγαλε ? χαμπαρι δε πηρα , ταττου ειχε και εκει .. την πατησαμε χαχαχα
Wow another tatoo , και μου ανοιξει τις μπουταρες να το δω και να σου και αλλη εκπληξη
Ooops piersing ! Ναι δυο σφαιριδια μοστραρουν εκει χαμηλα ... μμμ μου μπηκαν ιδεες...
Ξαπλωσαμε και συνεχισαμε λιγο το μπλα μπλα , ενω κοπλιμεντα και χαδακια εκαναν τηνξ εμφανηση τους
ματσα μουτσα στα λαιμουδακια , χαιδεματα , πεοχαιδολογηματα και σουζα τ αλογακι ..
Περασμα προφυλακτικου με το στομα χωρις χρηση χειρος , για το ποιο επιβραβευθηκε λεκτικως
Πιπας εναρξη με μενα ξαπλα και αυτη στα 4  , κι ενω ειχα προσβαση παντου αποφασισα να κανω μια μαγκια
εκανα μια τριπλα και χωθηκα αναμεσα στα ποδια της ενω της ειπα οτι δε θα την γλυψω πριν δυσανασχεστησει
εγινα πιστευτος κι ετσι βρεθηκαμε σε σταση 69 , και ενω μπου επαιρνε πιπα η οποια χαρακτηρηζετε απο καλη εως πολυ καλη
εγω ειχα ενα μουνι σε αποσταση αναπνης κυριολεκτικα να κουνιεται πανω κατω και το χαιδολογουσα
ενω και η ωρια κωλαρα χουφτωνοταν παραλληλα Δαχτυλιασμα δεν επηχειρηθειν  σε καμια εκ των οπων
Αφου το στησιομετρο εδειχνε 95% και αφου περασε και ευλογο χρονικο διαστημα επεσε προταση για ισπανικο
η οποια εγινε δεκτη με συνοπτικες διαδυκασιες και ναμαστε αυτη ξαπλα και γω με το πουλακι μου στην βυζοχωριστρα
αφου ζουπηξε την βυζαρα και μου αγγαλιασε το πουλακι πληρως , ακολουθησαν παλινρομικες κινησεις απο μερους μου
- Yes , fuck my boobies
- Yes but Your pussy will be jealus 
κι ενω μας πιασαν τα γελια ελαβα θεση για ιεραποστολικο ..
Εισοδος , στο στενο αιδοιο μμμ ωραιο , You are my first μου ειπε , Wow you are virgin απαντησα και με αγγαλιασε με χερια και ποδια
ενω εγω επεσα πανω της αγγαλιαζοντας την και χαιδευοντας τα μαλλια της
Τι απαλο μαλλακι ... μοσχομυριζε , μαρεσε και συνεχιζα να το χαιδευω , τι ιδιο εκανε κι αυτη
ενω καπου εδω ηγαν στην ακρη οι οποιες αναστολες  και ανταλαξαμε φιλακια ... ωω ναι απ τα καλα  ;)
σημαδι οτι ταιριαξαμε "χημικα" ( που λεει και η Εφη )
Αχ και βαχ , ματσ και μουτσ  αγγαλιτσες , χαδακια , και το στησιομετρο σταθερα στο 95 %
Μαλλον η καλυτερη στιγμη την συνευρεσης .... smiten καρδουλες και αλλα πολλα smilies
Την προταση για αλλαγη στασης της νεαρας του τυπου ακουλουθησε δικη μου ενσταση για μονολεπτη παραταση οπου εκανα μια παρραλαγη στηρηζομενος
με τα χερια στο κρεβατι και στηριζοντας  τα ποδια της συνεχιζα για λιγο ακομη χαζευονμτας τις βυζουμπες να κουνιουνται
Now come from behind and fuck me harder , Και ετσι εγινε γυρισε στα 4 και γω απο πισω , λιγο ψηλα μου επεσε αλλα βολευτικα
εκεινο το αυτοματο ρυθμισμα που εχουν τα Mercedes δε πρεπει να ειναι εγκατστημενο εδω .. βολευτικα ομως και δωστου
( κι αλλα τατου εδω , τοσο στη μεση οσο πανω στη πλατη , εγιναν οι σχετικοι  σχολιασμοι )
σκαμπιλια φλατσ φλουτσ ενω κουνουσε το κεφαλι τηε τιναζοντας το μαλλι , το μαλλι το ποιο τραβηξα σε καποια στιγμη ελαφρα
ενω και οι ωμοι της προσφαιρθηκαν ως χειρολαβες ηδονης ...
το στησιομετρο εδειχνε 70% ομως και ετσι αφου καθομουν στα γονατα γυρισε και ειχαμε 2ο γυρο πιπας στο πλαι αυτη
σηκωσε και το ποδι επιδηκτικα και επαιζα με το τετοιο της ενω με πιπωνε
Ξανα ιεραποστολικη συνεχεια παρομοια με πριν αλλα ενω ειχαν ερθει μεχρι το κεφαλι δεν ελεγαν να βγουν
βρε καλα μου , βρε χρυσα μου .. τιποτα , αδιευκρινηστες παραμενουν οι αιτιες αυτης της "παρενεργειας
πιθανη υπαρξη γρασου , αν και στην αρχη ηταν πολυ διαφορετικα...
Βαρουσα βαρουσα αλλα δε βγαινανε ... της το ειπα
You forgot the switch to off μου λεει
Let me hep you with my mouth ..και σηκωνομαι ορθιος στο κρεβατι
ξεκιναει 3 ημιχρονο πιπας οπου της προτεινα να βαλει και χερι για να τελειωνουμε
τελικα και παλι δεν  βγαινανεεεε....
Προτεινα βυζοχυσια αλλα εφαγα και παλι ακυρο , και τοτε ξηπνησε ο χακερ μεσα μου ...
πηρα λιγο απ το χαρτι που ειχα καβαντζωμενο στο κομοδινο και της το εβαλα στο στηθος
χεχεχε τωρα λεω μπορω να σε λερωσω ... και παλι ακυρο ομως δεν ηθελε ουτε ετσι ... ( Απορησα )
τελικα πηρα την μανικα στα χερια μου και τελειωσα.. Στα χερια της , ναι στα χερια της στα οποια κρατουσε το περιβοητο χαρτι...
μια μαλακια του τυπου , βαλτα στο ψυγειο η κατι τετοιο ειπα ενω βγαινανε και γελουσαμε
Αφου τελειωσα τα τυλιξε και της τα πηρα...
Αλλη φορα θα πηγαινω με αλουμινοχαρτο ή με κανα ταπερακι...

Τα αρνητικα στοιχεια της συνευρεσης η ελειψη καραμπαλικινγ και το ακυρο για βυζοχυσια εστω και με χαρτινες προφυλαξεις ...
Γενικα ομως ηταν μια προσχαρη καινουρια γνωριμια και αν παραμηνει ειναι πολυ πιθανη μια επαναληψη - 2η ευκαιρια
Ο αποηχος της συνευρεσης ειναι θετικος παντως παρα τις οποιες  "κακοτοπιες"
Τιμια προταση κατ εμε η ζουμπουρλου Μαντελαιν αφου επεδειξε εργατικοτητα , συμμετοχη και καλη διαθεση
με τετοια πηγα και γω , ετυχε να χουμε και την χημεια με το μερος μας και ολα καλα ... 
Εμφανισιακα οτι βλεπετε στις φωτο μια ζουμπουρλου με πολλα τατου , πολυχρωμα σαν Μαγιατικα λουλουδια ...

Αναμνηστικες φωτογραφιες

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/20299525394027939396.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/55327695761876508384.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/54859165650726290332.jpg[/img[/URL]]

Και το τραγουδακι μας ;)
[MEDIA=youtube]Tm88QAI8I5A[/MEDIA]

tsoutsoulis@hotmail.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom