Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
στον alexman ομως το δωκε και τα πηρε και στα βυζια :2on1: :2on1: :birdman:

απιστη γυνη..... :2funny: :2funny:

Ψευδεται ασυστολα αυτος ο πως τον ειπες .. αλεξ μαλεξ  >:(

Μας ζηλευται , γιαυτο τα λετε .. σας εχω κατλαβει τι ειστε ... ρεμαλια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ
βασικα δε ρωτησα ο μαλακας  , λες να εδινε ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αλεξμαν μπες λιγο και λυσε μας την απορια τυπε....ηταν πολυ σφιχτη απο πισω η κριστιν ή κανονικη;την λαδωνε πολυ την ροδελα; :grin: :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αλεξμαν μπες λιγο και λυσε μας την απορια τυπε....ηταν πολυ σφιχτη απο πισω η κριστιν ή κανονικη;την λαδωνε πολυ την ροδελα; :grin: :grin:
τι σφιχτη ρε συ??Μετροποντικας σκετος ειναι η κοπελα...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μας ζηλευται , γιαυτο τα λετε .. σας εχω κατλαβει τι ειστε ... ρεμαλια

Ολος ο κοσμπος με μισειειειειειει .. τωρα και ο Αλ μαζιιιιι

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/74235171629170871444.jpg[/img[/URL]]

Καλο ταξιδι μωγο μου  :smitten:
και φερε μου μια σοκολατα να σκασουν τα ανωθεν λιγουρια  :2funny: :2funny: :2funny:

:birdman: :birdman: :birdman:

Η κουνιαδα (μαντυ) εδινει κωλο παλια θυμαιστε ?  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ξεχωρίζω μιά παράγραφο από την κριτική του συναθλητή steliou.

.............τεσπα περιμενα και το μονο καλο ειναι οτι εχουν χαλια ηχομονωση και ακουγα την νικολ να σφαδαζει απο το διπλανο δωματιο οποτε ψιλογκαβλωσαμε ετσι για αρχη!............
Ωραίοοοοοος, μιλάμε τα δωμάτια πράγματι έχουν χάλια ηχομόνωση και αν η κορασίδα είναι καυλιάρα έχεις πάρει bonus αυτί, το κάτι άλλο...    :2funny: :2funny:

Να και ένα ωραίο θέμα να ανοίξουμε...  :2funny: :2funny: 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ξεχωρίζω μιά παράγραφο από την κριτική του συναθλητή steliou.

.............τεσπα περιμενα και το μονο καλο ειναι οτι εχουν χαλια ηχομονωση και ακουγα την νικολ να σφαδαζει απο το διπλανο δωματιο οποτε ψιλογκαβλωσαμε ετσι για αρχη!............
Ωραίοοοοοος, μιλάμε τα δωμάτια πράγματι έχουν χάλια ηχομόνωση και αν η κορασίδα είναι καυλιάρα έχεις πάρει bonus αυτί, το κάτι άλλο...    :2funny: :2funny:

Να και ένα ωραίο θέμα να ανοίξουμε...  :2funny: :2funny: 
το πρωτο δωματιο το μικρο μπροστα μπροστα στο 26ης οκτωβριου 52 που τωρα ειναι κλειστο δεν ειχε πραγματικο ταβανι δικο του αλλα μοιραζοταν το κοινο με το σαλονι και χωριζε μια ψευδοτοιχια που δεν εφτανε ως την κορυφη....αποτελεσμα.....;αναγκαζονταν να ανοιγουν τερμα μουσικη για να μην ακους ή ακουγεσαι απο το σαλονι....

κεφαλληνιας:αμα κολλαγες πολυ στον τοιχο παιζει να ακουγες διπλα λιγα πραγματα.κυριως ομως βηματα απο τακουνια.....

ανδρεου γεωργιου 4: ακουγες παντα το εκνευριστικο κουδουνι απο ολα τα δωματια....και σπαζοσουν ειδικα αν ηταν να τελειωσεις....

ματζαρου και ερως 16 απιθανο να ακουσεις κατι ή να ακουστεις θα λεγα οπως και βιλα και λάφαμ κυριως λογω εκτασης χωρου

κωλετη γενικα την ακους την κινηση στο σαλονι αλλα νταξει παλευεται...

ουρανου 26 καλη ηχομονωση και ερημιτου ετσι κι αλλιως γαμας πριβε....φριξου 14 αν και λιγες οι επισκεψεις καλη η ηχομονωση....

καλα στα μπουρδελα του βαρδαρη τα βλεπεις ολα και τα ακους ολα.....αναλογως ωρα και κοσμο :jerking: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Βρε τι μου θύμησε ο συναθλητής :rockon: :rockon:

Παραθέτω απόσπασμα της κριτικής του....

...........Στασεις σχεδον ολες αυτη η καρεκλα πρεπει να την εχω κανει βαθουλωμα....χεχε μεχρι και στα ορθια καναμε.........

Μου θύμησε την πρώτη μου συνάντηση με την΄Έφη τον απρίλιο του 2007 πριν δηλαδή 4 ακριβώς χρόνια, τότε εργαζόταν στο κατάστημα της Προμηθέως 14. Το είχαμε κάνει τότε στα όρθια το θυμάμαι καλά εκείνο το γαμήσι μέχρι και σήμερα.

Εύγε νέε συναθλητή jo2s1, άντε γιατί η τελευταία κριτική για την Έφη ήταν η δικιά μου και είχε στοιχείωσει 4 μήνες τώρα. :2funny:

Καλως ήρθες στην παρέα περιμένουμε και συνέχεια. ;)

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εύγε νέε συναθλητή jo2s1, άντε γιατί η τελευταία κριτική για την Έφη ήταν η δικιά μου και είχε στοιχείωσει 4 μήνες τώρα. :2funny:

jojos1 ειναι ..φτερνιστηκες οταν το εγραφες ?  :2funny:
πραγματι μαθαμε για την Εφη την πολυσηζυτημενη κατα τ ταλλα

και την σκευτομουν ε ? σημερα πηρα και ρωτησα εκει ηταν ...
χμμμμ

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Βρε τι μου θύμησε ο συναθλητής :rockon: :rockon:

Παραθέτω απόσπασμα της κριτικής του....

...........Στασεις σχεδον ολες αυτη η καρεκλα πρεπει να την εχω κανει βαθουλωμα....χεχε μεχρι και στα ορθια καναμε.........

Μου θύμησε την πρώτη μου συνάντηση με την΄Έφη τον απρίλιο του 2007 πριν δηλαδή 4 ακριβώς χρόνια, τότε εργαζόταν στο κατάστημα της Προμηθέως 14. Το είχαμε κάνει τότε στα όρθια το θυμάμαι καλά εκείνο το γαμήσι μέχρι και σήμερα.

Καλως ήρθες στην παρέα περιμένουμε και συνέχεια. ;)

Πρεπει να την επισκευτω την Εφη, εχω καιρο να συνευρεθω μαζι της...για μενα ισως η Καλητερη ever.!! ΚΑ-ΘΗ-ΓΗ-ΤΡΙΑ.!! :rockon: :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πρεπει να την επισκευτω την Εφη, εχω καιρο να συνευρεθω μαζι της...για μενα ισως η Καλητερη ever.!! ΚΑ-ΘΗ-ΓΗ-ΤΡΙΑ.!! :rockon: :rockon:
΄
Όταν πας να πάρεις το έξω δεξια δωμάτιο που έχει καρέκλα χωρίς μπράτσα και να κάνεις καρεκλάτο.....όλα τα λεφτα... :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

αααχ 4 φορες πηγα αλλα δε τα καταφεραμε γαμωτο  :-
τις χρωσταω αλλη μια επαναληπτικη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
΄
Όταν πας να πάρεις το έξω δεξια δωμάτιο που έχει καρέκλα χωρίς μπράτσα και να κάνεις καρεκλάτο.....όλα τα λεφτα... :rockon: :rockon: :rockon:

Το εχω κανει!!...οπως και καθρεφτατο στο 1ο δωματιο απο δεξια... :rockon: :rockon: :rockon:

Μακαρι να ειχε και κανα γραφειακι μεσα... :'(

Τελευταια που πηγα στην Σιμονα στο λαφαμ ειχε συρταριερα μεγαλη στο δωματιο και την χαλβαδιαζα, αλλα ηταν πολυ ψιλη ή εγω κοντος.!!!  :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το εχω κανει!!...οπως και καθρεφτατο στο 1ο δωματιο απο δεξια... :rockon: :rockon: :rockon:

Μακαρι να ειχε και κανα γραφειακι μεσα... :'(

Τελευταια που πηγα στην Σιμονα στο λαφαμ ειχε συρταριερα μεγαλη στο δωματιο και την χαλβαδιαζα, αλλα ηταν πολυ ψιλη ή εγω κοντος.!!!  :2funny: :2funny:

κοντος δε ξερω αλλα βλακας εισαι .. ας ανοιγες το πρωτο συρταρι ρε  :idiot: πωωω
καλο παιδι αλλα πολυ χαιβανι , ντιπ προτοτυπια .. πασχει απο ελειψη τγελας  :cheesy:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
κοντος δε ξερω αλλα βλακας εισαι .. ας ανοιγες το πρωτο συρταρι ρε  :idiot: πωωω
καλο παιδι αλλα πολυ χαιβανι , ντιπ προτοτυπια .. πασχει απο ελειψη τγελας  :cheesy:

Και αν σκαλωνε καμια σιμονα μεσα στο συρταρι??? να πληρωνα και πουτανα και συρταριερα???  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
αντε παλι ... το βγαζεις και το γυρνας αναποδα ρε ..  :uglystupid:

ααα θελεις σεμιναρια , θελεις σεμιναρια

www.imagerous.com/] [/URL]

Δεν βολευει, εχει πολυ design το συγγεκριμενο και δεν κανει...και 2ον αφου σου ειπα την θελω την συρταριερα...μην την χαλασουμε.!!  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι