Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αν υπολογισεις εμφανηση κοπελας, Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας και Σχέση απόδοσης/τιμής...
βλεπεις οτι...
o al pacino βγαζει μεσο ορο 8,33
και ο gameover 6,66...

αρα καταλαβαινεις γιατι περασε ο ενας καλα και ο αλλος οχι... ;)

Ναι βρε κεφαλα .. πηγα και γω λυκειο , ξερω  :cheesy:
απλα θελω να πω ποσο ρολο παιζει ο χορος  :rolleyes:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Σε ποιο μαγαζι θα μπαινατε ?  :think:

www.imagerous.com/] [/URL]

Ο πρωτος υποτιθετε περασε πολυ καλα και ο δευτερος οχι .. η Βαθμολογιες ομως δειχνουνα αλλα  :cheesy:

www.imagerous.com/] [/URL]

Εγω μαλλον σε κανενα  :-
Λογο χορου / Εμφανισης στο πρωτο και λογο συμετοχης / διαθεσης στο δευτερο

Αλλες δυο κορασιδες γραψεν τις κριτικες τους ,, ευχαριστουμε τους γραμματεις για την δημοσιεση  :grin:
καμια σχεση....να κοιτας μονο διαθεση κοπελας....τα αλλα φυσικα και μπορει να τα βαθμολογησω με πεντε αν πχ το σεντονι ειναι λερωμενο,κανω τρεις ωρες να παρκαρω και η τσατσα με σταρβοκοιταει και μου την πει  επειδη πηρα πχ το απλο

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καμια σχεση....να κοιτας μονο διαθεση κοπελας....τα αλλα φυσικα και μπορει να τα βαθμολογησω με πεντε αν πχ το σεντονι ειναι λερωμενο,κανω τρεις ωρες να παρκαρω και η τσατσα με σταρβοκοιταει και μου την πει  επειδη πηρα πχ το απλο

καλα που μου το ειπες ρε φιλε ..  με σωνεις

:2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
απο τον μεσο ορο δε μπορεις να βγαλεις συμπερασμα...Μ'αυτη τη λογικη η Ερημιτη στο παρκινγκ επρεπε να'χει μονιμα 10 και πολυ υψηλα τις τσατσαδες οι οποιες ειναι ευγενικες παντα.

Αντιθετα την ωρα που πηγα εγω σημερα Βαρδαρη δεν ειχε χωρο ουτε ποδηλατο να παρκαρεις αλλα ετσι κι αλλιως ημουν χωρις αμαξι.Οποτε τι επρεπε να βαθμολογησω??

Επισης πολλοι επειδη περασαν ωραια με μια γκομενα παρασυρονται και την βαθμολογουν υψηλα και στην εμφανιση.Αλλο το ενα αλλο το αλλο...

Ο πιο ουσιαστικος δεικτης ειναι η σχεση αποδοσης/τιμης για μενα

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
ρε τζο....παρεπιπτοντως....διπλα στο γκριςλειντις καποιοι σου πηδαν την γυναικα λεει....και γραφουν και σχολια...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ρε τζο....παρεπιπτοντως....διπλα στο γκριςλειντις καποιοι σου πηδαν την γυναικα λεει....και γραφουν και σχολια...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και δε θυμαμαι και τον κωδικο μου γαμω ....
εσυ παντως ακομη ΔΕΝ  :birdman: ενω εγω Δαναη  :fuck2:
και εκτος εδρας μαλιστα  ;)

οσο για τις βαθμολογιες , αν πετυχει το γαμισι και το παρκινγ μεγαλωνει , και η γκομενα ομορφαινει
και ολα μια χαρα ... :grin: θυμηθηκα την Σιμονα 2 καταχακη τωρα και παραθετω αποσπασμα κριτικης
Κοιτοντας το ρολοι ειδα οτι εργησαμε παραπανω απο λιγο και καταλαβα οτι το φως που αναβοσβησε ηταν σημαδι της τσατσας ....
Παρολα αυτα η κοπελα δεν ειπε και δεν εδειξε ΤΙΠΟΤΑ το οποιο να σε κανει να βιαστεις , να σε αγχωσει κλτ εμεινε χαλαρη γελαστη και προσχαρη Smile
Kατι επιφυλαξεις που ειχα περι χορου , λογο στενουρας κλτ εξανεμιστηκαν απλα ,
τις πηρε η Σιμονα και τις πεταξε στον κουβα μαζι με κατι χαρτια λερωμενα με χυσια Tongueηταν και αρκετα καθαρα οποτε ΟΚ

Ελατε εδω να ψηφησετε,  ρεμαλια  :s&m_2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Οι βαθμολογίες των κορασίδων πάντοτε λένε την αλήθεια. Και το σύστημα έτσι όπως τις έχει είναι πολύ καλό. :)

Σίγουρα όμως στον αθλητή παίζει μεγάλο ρόλο το τι προσδοκά να πάρει με αυτό που παίρνει.

Σήμερα λοιπόν εγώ με την Σαμπρίνα  περίμενα να πάρω ένα 9,5 και πήρα ένα 7,6 άρα σαφώς η συνεύρεση είναι αποτυχημένη. Αντίθετα αν μπω σε μια καινούργια για πρώτη φορά που με κάθε επιφύλαξη θα περιμένω ένα 6,5 και πάρω ένα 7,5 θα είναι πετυχημένη. :sunglasses:

Οι βαθμολογίες είναι χρήσιμες κυρίως για αυτούς που διαβάζουν τις κριτικές. :grin:

Καλά γαμήσια συναθλητές. :rockon: :rockon: :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Νέα ενδιαφέρουσα κριτική για την νταρντανοσαμπρίνα.

Καλά άρχισε εκπτώσεις το λα φαμ ? :huh: :think: Στα 70 είχα αφήσει το γυμνό με την Σαμπρίνα τουλάχιστον. :huh:

Και η Σαμπρίνα άρχισε να κάνει καλαμπαλίκινγκ ? :huh: καλό αυτό  έχω χάσει επεισόδια. :think: ;)

Ίσως  να ήταν στα κέφια της. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Παρόλα αυτά έχω να επισημάνω τα εξής.

Από τη σημερινή μου επίσκεψη στο εν λόγω studio η μαντάμ μου πρόσφερε στα 60 το γυμνό....και δεν δεχόταν κουβέντα για 50?????

Όσο για την καυλοσαμπρίνα ούτε λόγος για καλαμπαλίκινγκ που βέβαια ποτέ δεν μου έκανε στις προηγούμενες συνευρέσεις μας.

Zorba6969 χρειαζόμαστε κάποιες εξηγήσεις. :think: :think: :think: :think: :think:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225

Μπαινω λοιπον στο δωματιο το οποιο ηταν αρκετα σκοτεινο πραγμα που με αναγκανεσε να αυξησω την ενταση του φωτισμου καθως δεν θα βλεπα τιποτα ! Η τσοντα που παιζει συνηθως ηταν σταματημενη. Μετα απο 2-3 λεπτα ερχεται η καυλα ολο σκερτσο και διαθεση ανοιγει ξανα την tv και πεφτει διπλα μου.

θα ηταν φαινεται ο τζο στο αλλο δωματιο και πειραζε παλι το ντιβιντι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny:

τελικα δεν εξιχνιαστηκε ακομη η κριτικη φαντασμα ?

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παρόλα αυτά έχω να επισημάνω τα εξής.
Από τη σημερινή μου επίσκεψη στο εν λόγω studio η μαντάμ μου πρόσφερε στα 60 το γυμνό....και δεν δεχόταν κουβέντα για 50?????
Όσο για την καυλοσαμπρίνα ούτε λόγος για καλαμπαλίκινγκ που βέβαια ποτέ δεν μου έκανε στις προηγούμενες συνευρέσεις μας.
Zorba6969 χρειαζόμαστε κάποιες εξηγήσεις. :think: :think: :think: :think: :think:

Μπερδεμενη Σαμπρινοκατασταση  :think:
χρηζει εξιχνιασης , ειδηκα με τις τιμες .. Λαφαμαινα ακουει ?

θα ηταν φαινεται ο τζο στο αλλο δωματιο και πειραζε παλι το ντιβιντι....
:tooth: Αυτες αοι μαλακιες μια φορα γινονται .. τωρα βαζω βιντεακια στο κινητο και ολα μια χαρα
Στρουμφ , καντυ καντυ , αστυνομιο σαινη , αστυνομο μπεκα , καμπαμαρου .. απ ολα εχω  :grin:

τελικα δεν εξιχνιαστηκε ακομη η κριτικη φαντασμα ?
ελα ντε .. πως βλεπεις το προφιλ του συναγωνιστη ?  :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ωχωχωχ η πατατα που με περιμενει και μενα μια μερα , βαση στατιστικων.... επλπιζω να αργησει
Δυσκολο παντως να χανεις κατι που θεωρεις στανταρ :/
συνεχιζω να μην την προτεινω οσο καλα κι αν εχω περασει ,
να κατι τετοια φοβαμαι η εν λογο κριτικη επιβεβαιωνει τους φοβους μου ,
ωραιο το παντρεμα των παλιων εμπειριων με την καινουρια κριμα για την καταληξη ομως....

Οσο για το ξυραφι αδερφε θα της το πω οταν ξαναπαω ,
ελπιζω να το ξανα χρειαστεις γρηγορα και να βρεις καινουρια καραμπαλογυαλιστρα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.074
Πόντοι
11.585

Ωχωχωχ η πατατα που με περιμενει και μενα μια μερα , βαση στατιστικων.... επλπιζω να αργησει
Δυσκολο παντως να χανεις κατι που θεωρεις στανταρ :/
συνεχιζω να μην την προτεινω οσο καλα κι αν εχω περασει , να κατι τετοια φοβαμαι
η εν λογο κριτικη επιβεβαιωνει τους φοβους μου ,
ωραιο το παντρεμα των παλιων εμπειριων με την καινουρια
κριμα για την καταληξη ομως....

Οσο για το ξυραφι αδερφε θα της το πω οταν ξαναπαω ,
ελπιζω να το ξανα χρειαστεις γρηγορα και να βρεις καινουρια καραμπαλογυαλιστρα

Οταν θα πας πες της κατσε καλα γιατι θα σου  :knockinb: το σοι και θα κανω την αρχη με την αδερφη σου.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ωραιο το παντρεμα των παλιων εμπειριων με την καινουρια
κριμα για την καταληξη ομως....

Τα ωραία πράγματα δεν είναι ποτέ παντοτινά και κρατούν για λίγο ώστε να μην προλάβεις να τα βαρεθείς και να τα θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή. :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Να με μένα πχ έβαλα προχθές τίτλους τέλους στην πορεία μου με την Σαμπρίνα, που όμως θα έχω να την θυμάμαι ως μιά από τις 10 καλύτερες ιερόδουλες που έχω συναντήσει ποτέ χωρίς βέβαια να είναι σταθερή στην απόδοσή της, αλλά ρε παιδάκι μου θαρρείς και να ήθελε να με αποζημιώσει για τις όποιες φορές δεν ήταν στα πάνω της, και ξαφνικά τα έδινε όλα για όλα. :fuck2:

Έτσι λοιπόν ανανεώνεις τις επιλογές σου, και μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτό, στο κάτω κάτω ο μπουρδελιάρης πόσο πολύ μπορεί να κολλήσει κάπου ? :huh: :sunglasses:  

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Γεια σου αδερφε Γκειμοβερ  :smitten:

Τα ωραία πράγματα δεν είναι ποτέ παντοτινά και κρατούν για λίγο ώστε να μην προλάβεις να τα βαρεθείς και να τα θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή. :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Τα διαμαντια ειναι παντοτινα :cool2:
Να με μένα πχ έβαλα προχθές τίτλους τέλους στην πορεία μου με την Σαμπρίνα, που όμως θα έχω να την θυμάμαι ως μιά από τις 10 καλύτερες ιερόδουλες που έχω συναντήσει ποτέ χωρίς βέβαια να είναι σταθερή στην απόδοσή της, αλλά ρε παιδάκι μου θαρρείς και να ήθελε να με αποζημιώσει για τις όποιες φορές δεν ήταν στα πάνω της, και ξαφνικά τα έδινε όλα για όλα. :fuck2:
Εμενα κατι μου λεει οτι θα ξαναπας παντως , με η χωρις κριτικη  :cool2:
Έτσι λοιπόν ανανεώνεις τις επιλογές σου, και μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτό, στο κάτω κάτω ο μπουρδελιάρης πόσο πολύ μπορεί να κολλήσει κάπου ? :huh: :sunglasses:  
Νομιζω πως ειναι ενα ζωντανο πειραμα .. θα δουμε  :cool2: παντως αμα δε κανει κουτσουκελα η γκομενα , η απαντηση μου ειναι πολυ ( με δεδομενη την στασιμοτα τουλαχιστον )

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Τριπλό κτύπημα από κριτικογράφους της Θεσσαλονίκης ας τις σχολιάσουμε κιόλας. :rockon: :rockon: :rockon:

Μαρία

Εύγε στον συναθλητή που μπόρεσε να χαϊδέψει τις βυζάρες της Μαρίας. Εγώ και αρκετοί άλλοι ούτε να τα ακουμπήσουμε  δεν μπορέσαμε.
Μου θυμίζει την αγριόγατα του δρόμου που πρέπει να την πλησιάσεις πολύ σιγά για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της και να σε αφήσει να την χαϊδέψεις στο κεφάλι.

Εύγε και για το καλαμπαλίκινγκ συναθλητή spacelorsmf, αν δεν κάνω λάθος είσαι από τους λίγους που έκανε η Μαρία.

η γλυκαναλατη μερτσυ.....

Δεν είναι εύκολη γκόμενα η Μέρτσυ, εγώ βέβαια είχα περάσει καλά τότε αλλά πιστεύω ότι ήταν θέμα περισσότερο καλής συγκυρίας και λιγότερο καλού επαγγελματισμού της κορασίδας. Καλαμπαλίκινγκ δεν είχε κάνει ούτε σε μένα που ήμουνα κιόλας πολύ φρεσκοπλυμένος και τριζάτος και το επέτρεπε και η συγκυρία.
Προσοχή με την Μέρτσυ

Μόνο για συλλέκτες.

Άντε να σχολιάσω και την δική μου κριτική. Ήταν πράγματι πολύ παράξενη η σημερινή μου συνεύρεση. Χωρίς να μείνω ανικανοποίητος δεν ένοιωσα αυτό το κάτι άλλο που ζητάω στο 15λεπτο που είμαι στο δωμάτιο με την γκομενίτσα. Ήταν διεκπεραιωτική χωρίς όμως να με αφήσει ανικανοποίητο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.074
Πόντοι
11.585
Τριπλό κτύπημα από κριτικογράφους της Θεσσαλονίκης ας τις σχολιάσουμε κιόλας. :rockon: :rockon: :rockon:

Μαρία

Εύγε στον συναθλητή που μπόρεσε να χαϊδέψει τις βυζάρες της Μαρίας. [size=15pt]Εγώ και αρκετοί άλλοι ούτε να τα ακουμπήσουμε  δεν μπορέσαμε.[/size]
Μου θυμίζει την αγριόγατα του δρόμου που πρέπει να την πλησιάσεις πολύ σιγά για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της και να σε αφήσει να την χαϊδέψεις στο κεφάλι.

Εύγε και για το καλαμπαλίκινγκ συναθλητή spacelorsmf, αν δεν κάνω λάθος είσαι από τους λίγους που έκανε η Μαρία.

η γλυκαναλατη μερτσυ.....

Δεν είναι εύκολη γκόμενα η Μέρτσυ, εγώ βέβαια είχα περάσει καλά τότε αλλά πιστεύω ότι ήταν θέμα περισσότερο καλής συγκυρίας και λιγότερο καλού επαγγελματισμού της κορασίδας. Καλαμπαλίκινγκ δεν είχε κάνει ούτε σε μένα που ήμουνα κιόλας πολύ φρεσκοπλυμένος και τριζάτος και το επέτρεπε και η συγκυρία.
Προσοχή με την Μέρτσυ

Μόνο για συλλέκτες.

Άντε να σχολιάσω και την δική μου κριτική. Ήταν πράγματι πολύ παράξενη η σημερινή μου συνεύρεση. Χωρίς να μείνω ανικανοποίητος δεν ένοιωσα αυτό το κάτι άλλο που ζητάω στο 15λεπτο που είμαι στο δωμάτιο με την γκομενίτσα. Ήταν διεκπεραιωτική χωρίς όμως να με αφήσει ανικανοποίητο

Εγω ειμαι απο την αλλη μερια.!! Με αφηνει να τα κανω οτι θελω  :tits: ...τουλαχιστων τελευταια φορα δεν αρνηθηκε.!!  :rockon:

ΥΓ. Την 1η φορα που συνεβρεθηκαμε...δεν με ειχε αφησει και μου ειχε κανει και χοντρη παρατηρηση για τα τσιτσια της...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εγω ειμαι απο την αλλη μερια.!! Με αφηνει να τα κανω οτι θελω  :tits: ...τουλαχιστων τελευταια φορα δεν αρνηθηκε.!!  :rockon:

ΥΓ. Την 1η φορα που συνεβρεθηκαμε...δεν με ειχε αφησει και μου ειχε κανει και χοντρη παρατηρηση για τα τσιτσια της...

Ωραίο θέμα για ψηφοφορία. :2funny: :2funny: :2funny:

Ακουμπήσατε τα βυζάκια της Μαρίας.....

ΝΑΙ...

ΟΧΙ...

Ντέρμπυ προβλέπεται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Μαρία

Τα ειπες ολα  :grin:

Δεν είναι εύκολη γκόμενα η Μέρτσυ,

Στα υποψιν κι αυτη , καλο πιπινακι μου ειχε αρεσει
μεσα οτι προκειψει , αφου δεν ειναι για κραξιμο δε πειραζει

Μόνο για συλλέκτες.

Αν παει Βιλα ( ή γενικα μυλο μερια ) θα μπει στην Λιστα απ της φωτο μαρεσε  :cum:

Ωραιες και οι 3 κριτικες...

Μεγαλος χαμενος ο καραφλος αδερφος jonhsimp ο οποιος λογο νηστειας δε τρωει κρεας αλλα μονο πατατες
εχασε και το στανταρακι του .. η Βδομαδα των παθων ...
Μη ξαναπας αν δε φυφει το Π{ασχα αδερφε .. δε σε θελει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom