Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παντως το προφιλ  εξακολουθει να ειναι ακομη φαντασμα !!!

οι κριτικες για  ευα και αφρο συνταχθηκαν και θα κυκλοφορησουν οσονουπω  :cool2:

εχω μια υποψια ... αλλα δε την λεω

Αξιος για τις κριτικες , παω να παρω σπορια και περιμενω

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

α εμφανηστηκε .. τωρα εχω δυο υποψιες ..

Αυτο το συνμενο οποιος θελει το κραταει .. εχει κωδικο και ειναι αχρηστο
μεσα εχει ενα τχτ και γραφει την υποψια μου .. αργα η γρηγορα θα δωσω κωδικο
κρατηστε το , πλακα θα εχει  :cheesy:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αντίστροφη πορεία ακολούθησε ο συναθλητής Sauron στην τσάρκα του από ότι πριν 2μιση μήνες. Ήτα στο Κατεχάκη τρίποντο στο Σαπψώς 7 χθες, ήτα στο Σαπψώς 7 τρίποντο στο Κατεχάκη τον Γενάρη. Στην ήτα του Γενάρη πάντως τον καταλαβαίνω απόλυτα μιας που την  έφαγα και εγώ (την ήτα) από την Σούζαν. Εν τω μεταξύ η τσατσά όταν την παρουσιάζει τώρα τελευταία είτε δεν λέει όνομα είτε την παραουσιάζει με fake όνομα. :huh: Λέτε να την πήραν χαμπάρι  :huh::grin:

Πόλυ περιγραφικές πάντως και οι δύο πρόσφατες κριτικές παραθέτω κάποιες ωραίες ατάκες.

………….. Πρεπει να αναφερω οτι η βρυση δεν εβγαζε κρυο νερο, παρα μονο καυτο, οποτε πλυθηκα στη ντουζιερα(ευτυχως που υπηρχε!) με αποτελεσμα να κανω το δωματιο μουνι-καπελο απο τα νερα!!..................
………………….. Μαλιστα καποια στιγμη εβαλα τα χερια μου για κοντρα στους τετρακεφαλους της και συνεχισα σαν κομπρεσερ, μεχρι που ηρθε το τελος. Το χαμογελο της ηταν ακομη εκει……………………….

Άξιος ο συναθλητής και εις ανώτερα. :rockon:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

- "εχεις 2 εικοσαρικα, γιατι δεν εχω ρεστα?"
-"Οχι"
-παρε το ακαποτο, καλο ειναι

κλασικο κολπο πρεπει να ηταν η γνωστη τσατσα που τρωει δεκαρικα
σαν παλιο χαλασμενο πακμαν  :idiot:

Τωρα ποια ειναι αυτη η ασθμαινουσα Τυορκογυφτσσα :dunno:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

- "εχεις 2 εικοσαρικα, γιατι δεν εχω ρεστα?"
-"Οχι"
-παρε το ακαποτο, καλο ειναι

κλασικο κολπο πρεπει να ηταν η γνωστη τσατσα που τρωει δεκαρικα
σαν παλιο χαλασμενο πακμαν  :idiot:

Τωρα ποια ειναι αυτη η ασθμαινουσα Τυορκογυφτσσα :dunno:

Κανόνας : Στο μπουρδέλο πάμε πάντα με ψιλά και έτοιμοι να δώσουμε το ακριβές αντίτοιμο χωρίς να περιμένουμε ρέστα. :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κανόνας : Στο μπουρδέλο πάμε πάντα με ψιλά και έτοιμοι να δώσουμε το ακριβές αντίτοιμο χωρίς να περιμένουμε ρέστα. :sunglasses:
σωστος....εξαλλου τα ΑΤΜ εικοσαρικα βγαζουν συνηθως

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Αντίστροφη πορεία ακολούθησε ο συναθλητής Sauron στην τσάρκα του από ότι πριν 2μιση μήνες. Ήτα στο Κατεχάκη τρίποντο στο Σαπψώς 7 χθες, ήτα στο Σαπψώς 7 τρίποντο στο Κατεχάκη τον Γενάρη. Στην ήτα του Γενάρη πάντως τον καταλαβαίνω απόλυτα μιας που την  έφαγα και εγώ (την ήτα) από την Σούζαν. Εν τω μεταξύ η τσατσά όταν την παρουσιάζει τώρα τελευταία είτε δεν λέει όνομα είτε την παραουσιάζει με fake όνομα. :huh: Λέτε να την πήραν χαμπάρι  :huh::grin:

Πόλυ περιγραφικές πάντως και οι δύο πρόσφατες κριτικές παραθέτω κάποιες ωραίες ατάκες.

………….. Πρεπει να αναφερω οτι η βρυση δεν εβγαζε κρυο νερο, παρα μονο καυτο, οποτε πλυθηκα στη ντουζιερα(ευτυχως που υπηρχε!) με αποτελεσμα να κανω το δωματιο μουνι-καπελο απο τα νερα!!..................
………………….. Μαλιστα καποια στιγμη εβαλα τα χερια μου για κοντρα στους τετρακεφαλους της και συνεχισα σαν κομπρεσερ, μεχρι που ηρθε το τελος. Το χαμογελο της ηταν ακομη εκει……………………….

Άξιος ο συναθλητής και εις ανώτερα. :rockon:

Τι προσεξες ρε γιγαντα!!
Σωστος, το θυμηθηκα κι εγω το προηγουμενο..
ευχαριστω για τα καλα λογια anyway!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

ή λες στην τσατσα...παω να χαλασω και ξαναρχομαι και να δεις πως τα βρησκει τα ρεεεεσταααα.!!!  :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ή λες στην τσατσα...παω να χαλασω και ξαναρχομαι και να δεις πως τα βρησκει τα ρεεεεσταααα.!!!  :2funny:

Μόνο που απέναντι στην τσατσά έχεις ένα μειονέκτιμα, εσύ έχεις τις καύλες αυτή όχι. :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Μπαινω λοιπον στο δωματιο το οποιο ηταν αρκετα σκοτεινο πραγμα που με αναγκανεσε να αυξησω την ενταση του φωτισμου καθως δεν θα βλεπα τιποτα ! Η τσοντα που παιζει συνηθως ηταν σταματημενη. Μετα απο 2-3 λεπτα ερχεται η καυλα ολο σκερτσο και διαθεση ανοιγει ξανα την tv και πεφτει διπλα μου.

θα ηταν φαινεται ο τζο στο αλλο δωματιο και πειραζε παλι το ντιβιντι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

''Έχω δοκιμάσει αρκετέ κοπελίτσες αλλά μετά το χθεσινοβραδινό φιάσκο αποφάσισα να γίνω μέλος για να γράψω κριτική.''

Γινεσαι μελος για να αποφευγεις τα φιασκα...οχι για να γραφεις για αυτα... ;)

Ημερομηνία εγγραφής: χθες στις 16:09
Τελευταία σύνδεση: χθες στις 16:17

Εγραφη-κριτικη-αποσυνδεση...ενημερωση???? :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
θα ηταν φαινεται ο τζο στο αλλο δωματιο και πειραζε παλι το ντιβιντι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

αυτα μια φορα γινονται .. τωρα το μαθαμε
ΔΕΝ πειραζουμε το ΔΒΔ στη Βιλλα , ειναι κενΓικο  :cheesy:
ολες οι τιβι , απο δω παιγνουν  :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

''Έχω δοκιμάσει αρκετέ κοπελίτσες αλλά μετά το χθεσινοβραδινό φιάσκο αποφάσισα να γίνω μέλος για να γράψω κριτική.''

Γινεσαι μελος για να αποφευγεις τα φιασκα...οχι για να γραφεις για αυτα... ;)

Ημερομηνία εγγραφής: χθες στις 16:09
Τελευταία σύνδεση: χθες στις 16:17

Εγραφη-κριτικη-αποσυνδεση...ενημερωση???? :think:

να ελεγε μπραβο και ζητβ η Σιμονα να ελεγα ναι
δε μας ειπε κατι νεο στην ουσια .. καλως μας ηρθε και ....
θα δειξει  ;)

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:tickedoff: μη μου πεις οτι καπνησες χαμενε καραμαν  :tickedoff:

Κατα τ αλλα η κριτικη πολυ καλη  :rockon:
Επιβαιβαιωνει αυτο που εγω ξαναπει οτι τις κριτικες τις γραφουν οι γκομενες
εμεις απλοι γραμματεις ειμαστε  :grin:

Ενα μεγαλο μπραβο στην Σιμονα που την εγραψε και ενα μικροτερο στον καραμαν που πατησε λιγα πληκτρα  :cheesy:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Άξιος.... :rockon: :rockon: :rockon: μπράβο στη Σιμόνα της Άξιζε.

Ελπίζω να μην το έβαλες στο στόμα σου το γαμημένο  :headbang:....γιατί μιά φορά αν κάνεις το λάθος τέλος :tickedoff:

:tickedoff: μη μου πεις οτι καπνησες χαμενε καραμαν  :tickedoff:

Κατα τ αλλα η κριτικη πολυ καλη  :rockon:
Επιβαιβαιωνει αυτο που εγω ξαναπει οτι τις κριτικες τις γραφουν οι γκομενες
εμεις απλοι γραμματεις ειμαστε  :grin:

Ενα μεγαλο μπραβο στην Σιμονα που την εγραψε και ενα μικροτερο στον καραμαν που πατησε λιγα πληκτρα  :cheesy:

Αν και δελεαστηκα την βδομαδα που μας περασε αρκετα, εμεινα βραχος, φυσικα και οχι δεν εκανα...3 μηνες παμε για 4... :rockon:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αν και δελεαστηκα την βδομαδα που μας περασε αρκετα, εμεινα βραχος, φυσικα και οχι δεν εκανα...3 μηνες παμε για 4... :rockon:

Αξιος  :rockon:

Δε ρωτησες την Σιμονα να σου πει αν πηδας καλυτερα τωρα που το κοψες ομως ε ?  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αξιος  :rockon:

Δε ρωτησες την Σιμονα να σου πει αν πηδας καλυτερα τωρα που το κοψες ομως ε ?  :think:

Με θυμοταν απο τις προηγουμενες φορες αλλα σιγα μην θυμοταν πως πηδαω, εγω παντως δεν βλεπω διαφορα στην αποδοση, ισως επειδη πηρα κανα 5-6 κιλα μετριαστηκε η αποδοση απο εκει...μπηκα σε προγραμμα χασιμων κιλων.!! αλλα δεν βλεπω προκοπη.!!  :2funny:
...και οταν δεν βλεπει κανενας...ολο βρωμικα.!!! :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.siskebap.gr/img/home.jpg[/img[/URL]]

[img]http://4.bp.blogspot.com/_WLQ-Ls_HM94/TOmVzTEyMQI/AAAAAAAAZU4/UW8F34ji258/s1600/untitled.bmp

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom