Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Πολύ καλώς το γράφει ο συναθλητής, αν και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο σαφώς και εννοείται στις κριτικές όλων μας.
Η καθε κριτικη ειναι καθαρα υποκειμενικη.
Απλως οταν γραφονται καλες κριτικες για μια κοπελλα λογικα θα ειναι και καλη στην δουλεια της.
Ναι, το site εχει την δυναμη να αναδειξει μια κοπελλα αν πραγματικα αξιζει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Ο συναθλητής CHEYENNE ο νούμερο #1# αξιολογητής που έχει γράψει έως τώτα 336 κριτικές, εδώ και 134 κριτικές γράφεί τελειώνοντας την κάθε κριτική του.

Αυτά για την εμπειρία μου με την (όνομα κοπέλας) , που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….
ε ναι....σκεψου να ηταν αναλογη η εμπειρια μας με αυτην του σαρουμαν ή του maletsouli ας πουμε :grin: :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η επιστροφή της Μαρτίνας. Μέρος 2ον.

Μόλις 3 μέρες πριν  ανακάλυψα με τη βοήθεια  του συναθλητή DOGBABY την επιστροφή της Μαρτίνας στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης και νάμαι πάλι εδώ κοντά της για την 2η κολλητή επίσκεψη. Ήταν το απωθημένο μου μιας που η εξαφάνιση της τον περασμένο Ιούνιο ήταν εντελώς ξαφνική χωρίς να προλάβω να την χαρώ όσο θα ήθελα.

Νάμαι λοιπόν ξανά στο εν λόγω κατάστημα , με υποδέχθηκε η γνωστή μαντάμ στο σαλόνι, η Μαρτίνα εξυπηρετούσε κάποιον άλλο συναθλητή εκείνη την ώρα. Χωρίς πολλά μπαίνω στο δωμάτιο παίρνοντας το απλό των 30 ευρώ. Η Μαρτίνα κάνει επίσης Ισπανικό με 40, γυμνό με 50, 69 με 70, πρωκτικό με 70 και τζακούζι με όλα τα προγράμματα με 100 ευρώ.

Θέλω να επισημάνω προς τους συναθλητές που θα θελήσουν να την επισκεφθούν ότι η Μαρτίνα σε όλα της τα προγράμματα ακόμη και στο απλό των 30 δίνει πάντοτε τον καλύτερο εαυτό της εξυπηρετώντας στα μέγιστα τον πελάτη.

Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο φορόντας τις 12ποντες γόβες της, ένα σέξι μαύρο μίνι φορεματάκι, και μαύρο τάνγκα με μαύρο σουτιέν από κάτω. Τα ξανθιά πλατινέ μαλλιά της τα είχε δεμένα αλογοουρά που μου αρέσει πολύ
.
Αγκαλίτσες και γλωσσόφυλα είχαμε για προκαταρκτικά, και με άφησε να την γδύσω εγώ σήμερα , γεμίζοντας την αχόρταγα με χάδια  όλο της το κορμί.

Φτιάχτηκα για τα καλά μαζί της το εργαλείο γρήγορα βάρεσε κατοστάρες και την οδήγησα στο κρεβάτι. Εκεί συνεχίστηκαν τα χαδάκια και μου πέρασε το προφυλακτικό σαν κάλτσα. Η πίπα της εκπληκτική, χωρίς δόντι ενώ ταυτόχρονα περιεργαζόμουν την πίσω τρυπούλα της. Προχώρησε μάλιστα λίγο παραπάνω το δάχτυλο μου σήμερα αλλά όταν μπήκε μέσα το μισό έκανε μια λεπτή κίνηση προς τα αριστερά θέλοντας να αποφύγει να το φάει όλο.

Η συνέχεια δόθηκε με αυτήν από πάνω όπου κούνησε ρυθμικά το κολαράκι της κάνοντας με να κρατηθώ μιας που σήμερα ήθελα να την σφυροκοπίσω πισοκολητά.

Σε λίγο την κατεβάζω και την στήνω στα 4 και αφού την κεντράρισα και την  έστησα όπως ήθελα, της τον χώνω βαθιά κρατώντας την δυνατά πότε από τη μέση και πότε από τα πανέμορφα ψωμάκια της. Είχε καυλώσει εντωμεταξύ αρκετά και ακολουθούσε και αυτή τον ξέφρενο ρυθμό που έδωσα. Η θέα της αφράτης και κάτασπρης κολάρας της με έκανε να την χύσω πάρα πολύ δυνατά αφήνοντας μέχρι και την τελευταία σταγόνα από το σπέρμα μου. Gameover.

Όλα γίνανε όπως τα είχα σχεδιάσει και η Μαρτίνα με άφησε ικανοποιημένο για ακόμη μία φορά.

Σίγουρα θα υπάρξει και 3ο μέρος όχι όμως τόσο σύντομα όσο αυτή τη φορά. Σε επόμενη επίσκεψη μου θα την πηδήσω Ιεραποστολικά μια όχι και τόσο προσφιλή μου στάση αλλά με τη Μαρτίνα θέλω να το κάνω.

Αποχωρώντας είχε δύο δωμάτια με κλειστές πόρτες, εξυπηρετώντας  προφανώς τους δύο συναθλητές που μπήκανε μετά από μένα στο σαλόνι, ενώ ο τρίτος περίμενε υπομονετικά να του παραχωρήσω το δωμάτιο μου.

Επίσης θέλω να επισημάνω ότι στο δωμάτιο που πέρασα σήμερα (το πρώτο δεξιά) έχει ένα καταπληκτικό πανοραμικό καθρέπτη όπου μπορείς να χαζεύεις άνετα την πάρτη σου όταν πηδάς.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Νομίζω πως το ίδιο μέλος δεν πρέπει να γράφει περισσότερες της μιας κριτικές για την ίδια κοπέλα παρά μόνο αν αλλάξει γνώμη ,αν πάει δηλαδή απο αρνητική σε θετική κριτική ή το αντίθετο.
Αν δηλαδή εγώ γράψω 8 κριτικές για την ίδια και την βαθμολογώ σε όλες με 10, και άλλα 8 μέλη την βαθμολογήσουν με 5 , τότε θα έχει μέσο όρο 7.5 , η γνώμη μου δηλαδή θα μετράει όσο όλων των άλλων συνολικά.   

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ακους τζο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
οχι .. εχω δουλεια γραφω κριτικη  :zfuck:

Διαφωνω με τον BBS μια χθεσινη κριτικη ειναι ποιο χρησιμη απο 5 του προηγουμενου μηνα
και οι δικιες σου BBS απ το 2009 πλεων εχουν λειξει .. ασε που ειναι μονο 2 
που ειναι οι αλλες ?  :s&m_3: τεμπλελης τεμπελης ?  :s&m_2:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
οχι .. εχω δουλεια γραφω κριτικη   :zfuck:

Διαφωνω με τον BBS μια χθεσινη κριτικη ειναι ποιο χρησιμη απο 5 του προηγουμενου μηνα
και οι δικιες σου BBS απ το 2009 πλεων εχουν λειξει .. ασε που ειναι μονο 2  
που ειναι οι αλλες ?  :s&m_3: τεμπλελης τεμπελης ?  :s&m_2:

Μια χθεσινη κριτική είναι πιο χρησιμη αν προέρχεται από άλλο μέλος ή έχει να πει κάτι διαφορετικό.
Οι κριτικές δεν λήγουν , όποιος ενδιαφέρεται να μάθει για μια κοπέλα μπορεί να διαβάσει όλες τις κριτικές γιαυτήν.
Όσο για το τεμπέλης, δεν έχεις άδικο, ψιλοβαριέμαι να γράφω κριτικές.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Νομίζω πως το ίδιο μέλος δεν πρέπει να γράφει περισσότερες της μιας κριτικές για την ίδια κοπέλα παρά μόνο αν αλλάξει γνώμη ,αν πάει δηλαδή απο αρνητική σε θετική κριτική ή το αντίθετο.
Αν δηλαδή εγώ γράψω 8 κριτικές για την ίδια και την βαθμολογώ σε όλες με 10, και άλλα 8 μέλη την βαθμολογήσουν με 5 , τότε θα έχει μέσο όρο 7.5 , η γνώμη μου δηλαδή θα μετράει όσο όλων των άλλων συνολικά.   
M'εχει απασχολησει κι εμενα αυτο και δυστυχως το'χω κανει κι εγω για 2 κοπελες αλλα τουλαχιστον ηταν σε διαφορετικα σπιτια την καθε φορα.Το'χω πει ευθεως και στον jo μιας και σ'αυτον αναφερομαστε :2funny: :2funny: :2funny:

Μ'αυτη τη λογικη κι εχω παει 8 φορες με την Αγαπη,τις 4 στο Φριξου 14, και πανω κατω ηταν ιδιο το αποτελεσμα.Οποτε τι να γραψω?

Ειναι ενας ωραιος τροπος να ανεβαζεις με ιλλιγιωδεις ρυθμους τον αριθμο των κριτικων σου μεσα σε λιγους μηνες και ν'ανεβαινεις θεσεις :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Αλλα νομιζω οτι απο ενα σημειο και μετα χανει το νοημα του

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μια χθεσινη κριτική είναι πιο χρησιμη αν προέρχεται από άλλο μέλος ή έχει να πει κάτι διαφορετικό.
Οι κριτικές δεν λήγουν , όποιος ενδιαφέρεται να μάθει για μια κοπέλα μπορεί να διαβάσει όλες τις κριτικές γιαυτήν.
Όσο για το τεμπέλης, δεν έχεις άδικο.

ααα τωρα καταλαβα τι λες , ναι συμφωνω
οστωσο μια κριτικη παντα εχει κατι καινουριο μεσα της
ειδικα για οποιον ενδιασφερεται  ;) οι υπολοιποι απλα την προσπερνουν
αντε μη σε κουραζω βραδυατικα , τεμπελη ανθρωπο  :cheesy:

καληνυχτα

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Δεν το είπα μόνο για εσένα.
Αν νομίζεις ότι έχω άδικο συνέχισε να γράφεις για την ίδια.
Καληνύχτα.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
M'εχει απασχολησει κι εμενα αυτο και δυστυχως το'χω κανει κι εγω για 2 κοπελες αλλα τουλαχιστον ηταν σε διαφορετικα σπιτια την καθε φορα.Το'χω πει ευθεως και στον jo μιας και σ'αυτον αναφερομαστε :2funny: :2funny: :2funny:

Μ'αυτη τη λογικη κι εχω παει 8 φορες με την Αγαπη,τις 4 στο Φριξου 14, και πανω κατω ηταν ιδιο το αποτελεσμα.Οποτε τι να γραψω?
εχω ξαναπει εγω τις γραφω για το προσωπικο μου αρχειο , απο κει και οπερα τις ποσταρω κιολας , σιγουρα σε 3-4 αρεσουν
σε αυτους αναφαιρονται , οι υπολοιποι τις αγνοουν .. μερικοι τις μαυριζουν κιολλας  :2funny:
ΠΑλιονταβατζη .. αρπα ενα οχι  :2funny: :2funny:

Ειναι ενας ωραιος τροπος να ανεβαζεις με ιλλιγιωδεις ρυθμους τον αριθμο των κριτικων σου μεσα σε λιγους μηνες και ν'ανεβαινεις θεσεις :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
αα
Αλλα νομιζω οτι απο ενα σημειο και μετα χανει το νοημα του
Ναι ετσι ειναι , ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει , και δε θα ξαναγινει
δε μιλαω για την χριστινα , γενικα μιλαω , ουτε περισι εγραφα κριτικες , ουτε του χρονου θα γραφω

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν το είπα μόνο για εσένα.
Αν νομίζεις ότι έχω άδικο συνέχισε να γράφεις για την ίδια.
Καληνύχτα.

Σηνεχισω να γραφω για μενα οπως εξηγησα
οσο γιαν την ιδια ηδη εχω μια στα σκαρια  :zfuck:
μη την διαβασεις απλα οταν τη δεις .
Δε καταλαβα γιατι ενοχληθηκες :dunno:

δικιο και αδικο δεν εχει κανεις , ειναι θεμα ¨πρωσιπικης κρισης

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
εεε....χμμμμ....βασικα το ποστ του BBS jo ηταν κατω απο το ποστ του γκειμοβερ περι μαρτινας νο2 ...οποτε καταλαβαινεις...... :uglystupid:

γενικα ομως και γω ειμαι υπερ του να γραφονται κριτικες και ας ειναι και για τις ιδιες....κλαιν μαιν...εξαλλου η επαναληψη μητηρ μαθησεως και για νεους συναθλητες..... :grin:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Δε καταλαβα γιατι ενοχληθηκες :dunno:

Δεν ενοχλήθηκα , ούτε αμφισβήτησα την αξία των κριτικών σου, λάθος κατάλαβες.
Απλά μια "μαθηματική " παρατήρηση έκανα πως η γνώμη του ενός μπορεί να βαρύνει όσο η γνώμη πολλών .
Τέλος πάντων αρκετά το κουράσαμε.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
δεν ειναι θεμα νταβατζη παντα...αυτην την καραμελα δε τη χρησιμοποιω εγω.Γουσταρεις μια συγκεκριμενη και πας παντα σ'αυτη.Μη το παιρνεις και προσωπικα δηλαδη,το νοημα ηταν οτι συμφωνησα στην σκεψη του BBS.

Eγω ειχα εναν ωραιο στοχο οταν αρχισα να γραφω κριτικες.Να γραφω καθε φορα και για αλλη κοπελα.Αλλα δυχτυχως δε βγαινει με τις σημερινες συνηκες.Κλεινουν σπιτια,μειωνονται οι κοπελες,τις παλιες τις ξερουμε και για τις καινουριες ευτυχως φροντιζουν καποιοι καλοι κασκαντερ :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν ενοχλήθηκα , ούτε αμφισβήτησα την αξία των κριτικών σου, λάθος κατάλαβες.
Απλά μια "μαθηματική " παρατήρηση έκανα πως η γνώμη του ενός μπορεί να βαρύνει όσο η γνώμη πολλών .
Τέλος πάντων αρκετά το κουράσαμε.

Σιγουρα καποιος καταλαβε λάθος γιαυτο μπερδευτικαμε ... δε το πηρα προσωπικα παντως  ;)
Αυτο που λες το ειχα ξεχασει εντελως , και δε το εχω λαβει ποτε υποψιν (τον μεσο ορο)
που το θυμηθηκες και γραφουμε τζαμπα τοση ωρα  :2funny:

Ναι συμφωνω σ αυτο , ενοειτε κιολας οποιος φαει πατατα δεν ξαναπαει αρα δεν γραφει κιολας
ενοειτε οτι οι επαναλυπτηκες θα ειναι ειναι και ευνοηκες
Δε νομιζω κανεις που ξερει να διαβαζει κριτικες να επιρρεαστει απο μενα πχ για Χριστινα
ουτε εγω θα επιρεσατω οσες καλες κι αν γραψει ο γαμεοβερ για την μπουλα του  :smitten:
καλα εσυ ,.. δε προκειτε να μας επιρρεασεςι γενικος  :2funny: :2funny:

ΥΓ
Φυσικα υποαρχουν και τα ξενερωματα τυπου μαανες με την Μιμη , για το οποιο δεν εγραψε ,,, ξεχασε
σιγουρα ηταν ποιο χρησιμη απ τις αλλες αυτη η κριτικη ...

Αντε καλα γαμισιαααα :zfuck:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
δεν ειναι θεμα νταβατζη παντα...αυτην την καραμελα δε τη χρησιμοποιω εγω.Γουσταρεις μια συγκεκριμενη και πας παντα σ'αυτη.Μη το παιρνεις και προσωπικα δηλαδη,το νοημα ηταν οτι συμφωνησα στην σκεψη του BBS.
Δεν ειπα ρε χαμενε οτι το ειπες για μενα,. ουτε το πηρα προσωπικα ξεκολατε
Η σκεψη το BBS ειναι σωστη εν μερη απλα λιγο ακυρη .. ενας που δε γραφει κανει "παρατηρηση" σε καποιον επιδι γραφει ..
ειναι λιγο αστειο  :cheesy: :cheesy: :cheesy:  δεν ειναι ? ( ειπα και πριν .. μη το παρεις προσωπικα BBS )
καταλαβαινεις τι ενοω ... εχεις νοιωσει μαλακας πολλακις  ;)

Eγω ειχα εναν ωραιο στοχο οταν αρχισα να γραφω κριτικες.Να γραφω καθε φορα και για αλλη κοπελα.Αλλα δυχτυχως δε βγαινει με τις σημερινες συνηκες.Κλεινουν σπιτια,μειωνονται οι κοπελες,τις παλιες τις ξερουμε και για τις καινουριες ευτυχως φροντιζουν καποιοι καλοι κασκαντερ :2funny: :2funny:
Και γω ετσι ξεκινησα . στην αρχη δε πηγαινα στην ιδια ουτε τζαμπα. Ομως λιγο που δε παω Βαρδαρη , λιγο που δεν αλλαζουν οι γκομενες
"αραβωνιαστηκα" και αλλαξα λιγο φιλοσοφια  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Επισης θεωρω οτι συζηταμε και οχι οτι καυγαδιζουμε .. δε θα καθομουν να μαλωνω για πουτανες νυχτιακτικα
εχεις κανεις αντιθετη αισθηση -  γνωμη ?  :think: να εξηγουμαστε ...

Επισης Αλ ξαχασα να πω οτι Θεση στην λιστα κριτικω γραφαψων = λευτα τοσο απλα
( εκτος βεβεια με την βλακεια που συμπεριλαμβανοντια εκει οι κριτικες για τσοντες  :jerking:)
Δεν επιθημω κιουτε προκειτε να φτασω τις 300 κριτικες για να γινω πρωτος ουτε ξερω τι θεση εχω
δεν εχει σημασια .. ειναι καθαρα θεμα αριθμου , οποιος γραψει 400 κριτικες ειναι πρωτος .. αυτο

αν παρεει την λιστα κανα φορουμ της εκκλησιας και πει

Λιστα απολλωλων προβατων , πτωχων εις το πνευματι που σπαταλιζουσει τα χρηματα των εις πορναι
αντι να κανουν δωρεις το παγκαρι

τοτε δε νομιζω να καμαρωνει και τοσο ο τσεγιεν και νεος μας προεδρος  :cheesy:

Επισης BBS ....
κατι ηθελα και το ξεχασα θα το θυμηθηω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom