Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ααα για τα κασκαντεριλικια ξαχασα να πω
αξιοι οι κασκαντερ  :rockon:
εγω δεν ετυχε να κανω κατι τετοιο , ολες τις ειχατε δοκιμασει

Στην  Ρεβεκκα ειχα παει δευτερος νομιζω
Εβελινα 25ος
ααααα την Βικυ που εγινε ζωρα νομιζω δοκιμασα .. και μετα πηγε και ο καραμαν
αααα ναι ρε .. εκανα κι αλλο κασκαντεριλικι .. ειχα παρει την Εφη στο Σαπφπυς 5 ...
κανεις δεν την ειχε παρει εκει  :2funny: :2funny: :2funny:
ηταν το ντεμπουτο μου ... 3-4 ωρες μετα γραφτηκα στο φορουμ  :grin:

Παντως αν ερθει καμια καντυ εχω φυγει σφαιρα ... δεν εχω δει κριτικες της και δε βλεπω κιολας
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_1021130493170241137lathen.jpg[/img[/URL]]
την εβαλα στο ματι και θα παω .. οπως πηγα και μαντελαιν χωρις να δω περσινες κριτικες
ενω κανα δυο που γραφτηκαν στον βαρδαρη καλες ηταν .. αλλα και χωρις αυτες θα πηγαινα  :zfuck:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εμένα πάλι η γνώμη μου είναι ότι όσο περισσότερες κριτικές υπάρχουν για μια κοπέλα τόσο το καλύτερο και οι συναθλητές μόνο θετικά σημεία έχουν από αυτό το γεγονός.

Επίσης το να γράφεις κριτικές για όσες φορές επισκέφθηκες κάποια κοπέλα λειτουργεί και σαν αρχείο προσωπικό.

Επίσης το ότι έγραψες μια πανηγυρική κριτική για μια κοπέλα δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιπες θα είναι επίσης πανηγυρικές. Σαν παράδειγμα φέρνω τις 4 κριτικές μου για την Σαμπρίνα που οι δύο πρώτες ήταν πανηγυρικές και οι 2 επόμενες μαύρες.
Για την ίδια κοπέλα εξάλλου ο συναθλητής gl είχε γράψει μία μαύρη κριτική και μετά από καιρό μια πανηγυρική. Κάτι τέτοιο μόνο βοήθεια μπορεί να δώσει στο συναθλητή και σε καμιά περίπτωση δεν τον μπερδεύει.

Επίσης μου συνέβη σε μένα να γράψω μια μαύρη κριτική για την πιπινοβίκυ και κατόπιν μια πανυγηρική.

Και σίγουρα δεν το κάνω αυτό για να ανεβάσω τον αριθμό των κριτικών μου που στο κάτω κάτω καθόλου δεν με ενδιαφέρει. Αυτό αν ήθελα να το κάνω θα μπορούσε να γίνει γράφοντας  κριτική για τσόντα, που εγώ προσωπικά το θεωρώ τελείως ανούσιο και δεν το έχω κάνει ποτέ.

Όσο για την Μαρτίνα γιατί έγινε πολύς θόρυβος για τις κριτικές μου και το περιεχόμενο τους, εγώ προειδοποίησα ότι θα γράψω και 2η κριτική από την 1η ακόμα όπως και έκανα. Και οι δύο όμως στην ουσία συνθέτουν μία κριτική.

Και το κυριότερο από όλα είναι ότι είναι πέρα για πέρα πραγματικές και αληθινές που αυτό νομίζω έχει την μεγαλύτερη αξία.

Το αν θα βοηθήσουν κόσμο ή αν θα βγει από αυτές ένα καινούργιο αστέρι θα το δείξει το μέλλον,.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για την ίδια κοπέλα εξάλλου ο συναθλητής gl είχε γράψει μία μαύρη κριτική και μετά από καιρό μια πανηγυρική. Κάτι τέτοιο μόνο βοήθεια μπορεί να δώσει στο συναθλητή και σε καμιά περίπτωση δεν τον μπερδεύει.
εγω που τις εγραψα και παλι θα πω οτι μπερδευει....και αυτο δειχνει οτι μπορει η κοπελα να ειναι ασταθης και με τις μερες της οσον αφορα επιδοσεις......αρα μπορει και να μην βοηθαει καποιους που θα πουν...''μα καλα αυτος την μια φορα την εκαψε;την αλλη την ανεβαζει στα ουρανια;'' :think:

απο την αλλη εγω εγραψα και στις δυο περιπτωσεις οτι εζησα και τα συμπερασματα δικα σας.....

γενικα καλο ειναι να υπαρχουν κριτικες που λειτουργουν και λιγο ως βαρομετρο καθε εποχης....γιατι και οι πουτανες οπως και εμεις παλιωνουμε και μπορει κατι να αλλαζει...αλλα μην δινετε και πολλη βαση σε ολες τις κριτικες και μην παιρνετε ολα τα γραφομενα τοις μετρητοις για πολλους λογους....

αλλη η εμπειρια του καθενος,αλλες οι απαιτησεις,αλλες οι καψουρες,αλλα τα γουστα,αλλα τα εμφανισιακα κριτηρια και αλλα τα στανταρς του καθενος....απλα κρατηστε τα θετικα στοιχεια και το γενικο κλιμα ,την θετικη ή αρνητικη αυρα καθε κοπελας...

εξαλλου αν δεν σπασεις αυγα ομελετα δεν κανεις και αν δεν καεις και  απο πατατες καλος μπουρδελιαρης δεν θα γινεις ποτε....δοκιμαστε και γραψτε

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Με την επιλογή "δες όλες τις κριτικές για την ......" εμφανίζονται όλες οι κριτικές για μια συγκεκριμένη κοπέλα.
Πάνω πάνω φαίνεται ο γενικός μέσος όρος βαθμολογίας από όλες τις κριτικές.
Αυτός ο μέσος όρος, που για κάποιους μπορεί να είναι βασικό κριτήριο για να σχηματίσουν γνώμη για την συγκεκριμένη κοπέλα, είναι πιο αντιπροσωπευτικός και αντικειμενικός όταν προέρχεται από διαφορετικά μέλη ή  διαφορετικές κριτικές του ίδιου μέλους.
Αντίθετα όταν μεγάλο ποσοστό των κριτικών προέρχονται από το ίδιο μέλος και είναι όλες θετικές ή αρνητικές , τότε η συνολική αξιολόγηση δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτική.

Φυσικά αυτή είναι η απλώς η γνώμη μου , ούτε βάζω τους κανόνες εγώ, ούτε την "λέω" σε κανέναν , ούτε προσπαθώ να επηρεάσω κανέναν.... δεν με ενδιαφέρει εξάλλου.  

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Με την επιλογή "δες όλες τις κριτικές για την ......" εμφανίζονται όλες οι κριτικές για μια συγκεκριμένη κοπέλα.
Πάνω πάνω φαίνεται ο γενικός μέσος όρος βαθμολογίας από όλες τις κριτικές.
Αυτός ο μέσος όρος, που για κάποιους μπορεί να είναι βασικό κριτήριο για να σχηματίσουν γνώμη για την συγκεκριμένη κοπέλα, είναι πιο αντιπροσωπευτικός και αντικειμενικός όταν προέρχεται από διαφορετικά μέλη ή  διαφορετικές κριτικές του ίδιου μέλους.
Αντίθετα όταν μεγάλο ποσοστό των κριτικών προέρνονται από το ίδιο μέλος και είναι όλες θετικές ή αρνητικές , τότε η συνολική αξιολόγηση δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτική.

Φυσικά αυτή είναι η απλώς η γνώμη μου , ούτε βάζω τους κανόνες εγώ, ούτε την "λέω" σε κανέναν , ούτε προσπαθώ να επηρεάσω κανέναν.... δεν με ενδιαφέρει εξάλλου.  

Ποτε δε το ειδα , αλλωστε οπως λες κι εσυ δεν ειναι αντικειμενικο .

Αρνητικες δυσκολο .. αν πατατολατρεις ειπαρχουν πολλοι :cheesy:  Βλεπε Κελυ - Κομοδινοπουλου - Τζεσυ ( που ψηνομουν αλλα την εκανε )

:2funny: :2funny: :2funny: Ναι δε βλπεπεις ... μαλωνουν ποιος θα πρωτογραψει ...
Τοσους χαρακτηρες που πατησες παντως αμα τους μετρησεις ισα με τρεις κριτικες θα εγραφες ..  :rolleyes:

Παρομοιως

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Τόνοι μελάνης χύθηκαν από όλους μας και ειδικά από τον jo για αυτή τη ζέστη, τίποτα, αυτοί τον χαβά τους. :grin: :grin:

Κρυώνουν τα κορίτσια λέει..... :-

Καλά στα άλλα καταστήματα γιατί δεν κρυώνουν??? :huh:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τόνοι μελάνης χύθηκαν από όλους μας και ειδικά από τον jo για αυτή τη ζέστη, τίποτα, αυτοί τον χαβά τους. :grin: :grin:

Κρυώνουν τα κορίτσια λέει..... :-

Καλά στα άλλα καταστήματα γιατί δεν κρυώνουν??? :huh:

Με προλαβες .. αυτο θα ελεγα  , θυμηθηκα την Εφη τωρα  :smitten:
την εχω αδικισει , τοσο εγω οσο και το κλιματιστικο
www.imagerous.com/] [/URL]
Ολο σε δευτερη μοιρα την ειχα και πηγαινα μασαζομενος και χαλαρος ...
Την τελευται φορα μαλιστα .... αντε δε το λεω , ειναι η κριτικη που λειπει απ την συλλογη
Της χρωσταω αλλη μια επισκεψη παντως ...
www.imagerous.com/] [/URL]
Γεια σου Εφη  :smitten:

Στο θεμα μας .. μια χαρα η κριτικη σου Στελιο , αλλα νομιζω πως προπσαθεις να με αντιγραψεις λιγο ε ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειπες οσοα επρεπε .. με βοηθησε αυτο εμ το κλιματιστικο , θα φροντισω να παω μια μερα που θα εχει διακοπη ρευματος  :2funny:
Η Αφρο ειναι η μονη που μου ξεφυγε γαμωτο .. δε με βολευει το προγραμμα της .. ειναι μονιμος στα υποψιν
που θα μου παει θα την πετυχω  :zfuck:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ααα για τα κασκαντεριλικια ξαχασα να πω
αξιοι οι κασκαντερ  :rockon:
εγω δεν ετυχε να κανω κατι τετοιο , ολες τις ειχατε δοκιμασει

Στην  Ρεβεκκα ειχα παει δευτερος νομιζω
Εβελινα 25ος
ααααα την Βικυ που εγινε ζωρα νομιζω δοκιμασα .. και μετα πηγε και ο καραμαν
αααα ναι ρε .. εκανα κι αλλο κασκαντεριλικι .. ειχα παρει την Εφη στο Σαπφπυς 5 ...
κανεις δεν την ειχε παρει εκει  :2funny: :2funny: :2funny:
ηταν το ντεμπουτο μου ... 3-4 ωρες μετα γραφτηκα στο φορουμ  :grin:

Παντως αν ερθει καμια καντυ εχω φυγει σφαιρα ... δεν εχω δει κριτικες της και δε βλεπω κιολας
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_1021130493170241137lathen.jpg[/img[/URL]]
την εβαλα στο ματι και θα παω .. οπως πηγα και μαντελαιν χωρις να δω περσινες κριτικες
ενω κανα δυο που γραφτηκαν στον βαρδαρη καλες ηταν .. αλλα και χωρις αυτες θα πηγαινα  :zfuck:
[/quote]

παιζει αυτο το μωγο.! να ανεβει κατα τον μαχαλα μας????  :cum:γιατι το βλεπω σαν αφορμη για πορνοεκδρομη στην Αθηνα που φανταζει μακρινοοοοοοο ονειρο.!! ;D

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
τι ειναι αυτη η καντυ ιδιο κομμωτη με την κριστιν βλεπω εχει :2funny:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225

πληρης αποτυχημενη η καταθεση του συναθλητη al pacino στην αλισια ...  που δεν καταφερε να τελιωσει...

παλι καλα που  σ'αφησε να την γλυψεις  φιλε al..

κριμα το κορμι , τα φραγκα και  τη διαθεση που σου χαλασε..

το κακο με την κρεμα που την βαζουν με το κιλο εχει παραγινει  :-

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

πληρης αποτυχημενη η καταθεση του συναθλητη al pacino στην αλισια ...  που δεν καταφερε να τελιωσει...

παλι καλα που  σ'αφησε να την γλυψεις  φιλε al..

κριμα το κορμι , τα φραγκα και   τη διαθεση που σου χαλασε..

το κακο με την κρεμα που την βαζουν με το κιλο εχει παραγινει   :-

ειδα ειδα ... Περαστικα Αλ

εκτος απο την κρεμα εχει παραγινει και τις κουρασμενες κορασιδες ..
μερικες θελουν διαλειαμααααααααααααα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πραγματι πρεπει να νευριασε πολυ ο αλ.....ερχονται και δυο δικες μου κριτικες σημερα και η πρωινη αναφορα εκ του συνεγγυς σε λιγο...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
πραγματι πρεπει να νευριασε πολυ ο αλ.....ερχονται και δυο δικες μου κριτικες σημερα και η πρωινη αναφορα εκ του συνεγγυς σε λιγο...

Ωχχχχ
ααα Ρεπο ειχε το μωρο μου .. νταξυ  :cheesy:

Τι εγινε κυριε προερδε γιορτασαμε το γεγονος ?  :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η αγωνια στο κατακορυφο ...

ποιες πηδηξε ο Γλ ?  :think:

Χριστινα Λα φαμ την κοβω την μια
η αλλη ... χμμμ
Ερημητη δε νομιζω την θεια Ναντια παλι
Ουρανου ισως αναλογα τι ειχε
Φριξου 14 οχι αλλα 9 ισως καμια Μαντυ
Κωλετη Αφρο οχι , ειχε παει προσφατα
Θεια ευα ? μπαααα ουτε Μαντζαρου 14
Τσιρκο ? κανα πιπινι ?
Θεια και ανηψια εξπιριανς ?  :think:

Για να δουμε ...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Μια φορά πήγα και εγώ στην Αλίσια, μέτρια πράγματα, έγραψα και κριτική, είναι λίγο τυπική ξεπετατζού Βαρδάρη χωρίς να είναι η χειρότερη σ' αυτόν το τομέα. Αυτό που μου έμεινε είναι η χάλια πίπα της. Εννοείται ότι δεν ξαναπάω.

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16

Stories

Νέο!