Νέα

Σχετικά με εκμίσθωση καταστήματος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα King Of East
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ρε φίλε κάνουμε ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις το σωστό είναι το μισθωτήριο να είναι ξεχωριστό..
Το ύποπτο της υπόθεσης είναι ότι δεν μου έδειξαν το μισθωτήριο του θείου μου (συνιδιοκτήτη)

:2funny: :2funny:

καμία σχέση η φορολογική δήλωση,την οποία φυσικά την κάνεις μόνος σου αλλα μπορείς να δηλώνεις ακίνητα τα οποία είτε τα κατέχεις είτε τα νοικιάζεις με άλλους 852 συνιδιοκτήτες!!!!
ο τυπος λεει οτι του κλεβει ο συνιδιοκτητης το ενοικιο. αν ειναι 2 ακινητα αρα δυο συμβασεις αρα καθενας μιλαει απευθειας με την τραπεζα για την παρτη του. για βγαλε ακρη εσυ με αυτα που ειπε.

ο τύπος λέει

ήρθε η Πειραιώς και νοίκιασε 1000 ευρώ του θείου του και 700 ευρώ το δικό του!!!!

ενώ προφανώς είναι ολόιδια!!!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Ρε φίλε κάνουμε ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις το σωστό είναι το μισθωτήριο να είναι ξεχωριστό..
Το ύποπτο της υπόθεσης είναι ότι δεν μου έδειξαν το μισθωτήριο του θείου μου (συνιδιοκτήτη)

Ακόμα και σε ξεχωριστές δηλώσεις να κάνετε αναγράφεται το ποσοστό συνιδιοκτησίας του καθενός και το ποσό που λαμβάνετε φορολογείται ανάλογα.

Ακόμα δεν μπορώ να κατανοήσω πως γίνεται σε εξ αδιαιρέτου ακίνητο να γίνονται δύο διαφορετικά συμβόλαια.

Ατοπο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο τυπος λεει οτι του κλεβει ο συνιδιοκτητης το ενοικιο. αν ειναι 2 ακινητα αρα δυο συμβασεις αρα καθενας μιλαει απευθειας με την τραπεζα για την παρτη του. για βγαλε ακρη εσυ με αυτα που ειπε.
τυπε μηπως θελει να κανει καμια βρωμοδουλεια και το φερνει σιγα σιγα :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:2funny:

κελαηδηστε ωραια μου πουλακια κελαηδηστεεεεεε

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Περιμένετε να πάρω το μισθωτήριο.. Μισό λεπτό ε;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Τα γραφεία είναι ξεχωριστά απλά η τράπεζα το πήρε ενιαίο.

Ε μιλα ρε άνθρωπε.... ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ!

Δύο ξεχωριστά ανεξάρτητα καταστήματα συνιστούν δύο διαφορετικά ακίνητα.

Τότε δεν είστε συνιδιοκτήτες. Σαφώς έγιναν όλα σωστά.

Και πολύ σωστά και για λόγους εχεμύθειας δεν αναφέρθηκε το τίμημα σε σένα. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τον θείο σου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο τύπος λέει

ήρθε η Πειραιώς και νοίκιασε 1000 ευρώ του θείου του και 700 ευρώ το δικό του!!!!

και πως ακριβως του κλεβει ενοικιο ο θειος του σε αυτη την περιπτωση για πες μου.

Επισκέπτης
ο τύπος λέει

Άρα τον έπιασε κότσο η τράπεζα, δεν τον κλέβει ο συνιδιοκτήτης που στην ουσία δεν είναι συνιδιοκτήτης..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

δεν χρειάζεται

γράφει μόνο το όνομά σου και σαν μισθώτρια την τράπεζα!
και πως ακριβως του κλεβει ενοικιο ο θειος του σε αυτη την περιπτωση για πες μου.

ποτέ δεν θα αποκτήσεις δικηγορικό μυαλό

τον έφαγε ρε συ στις διαπραγματεύσεις θέλει να πει,πριν νοικιαστεί!!!!

ήρθε ο τραπεζικός και τα τακιμιάσανε 1000 του θείου και 700 του Βασιλιά της Ανατολής!!!προφανώς πείθοντάς τον ότι τόσο πάει η περιοχή!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε απο οτι καταλαβαινω δε θαπρεπε να εχεις δικαιωμα υπογραφης γιατι εχεις θεματακια με το ρολοι του επεξεργαστη σου. κανα κηδεμονα δεν εχεις?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
 Μπα δεν παίζει τίποτα. Της φαντασίας του είναι. Υπήρχε ποτέ περίπτωση η τράπεζα να δίνει για παρόμοιο χώρο περισσότερα χρήματα;

Αστο KING.... Δεν σε κλέβει κανένας. Θα τον είχαν ξεσκίσει τον θείο σου στα παζάρια μέχρι να τον κατεβάσουν στο δικό σου τίμημα.

Δεν παίζει τίποτα  από όσα υποπτευεσαι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποτέ δεν θα αποκτήσεις δικηγορικό μυαλό

τον έφαγε ρε συ στις διαπραγματεύσεις θέλει να πει,πριν νοικιαστεί!!!!

ήρθε ο τραπεζικός και τα τακιμιάσανε 1000 του θείου και 700 του Βασιλιά της Ανατολής!!!προφανώς πείθοντάς τον ότι τόσο πάει η περιοχή!!!

ενδεχομενως ετσι να ειναι αλλα δεν ειπε αυτο. στην περιπτωση του βεβαια συμφωνα με το s/w που κουβαλαει  :uglystupid: δε θα μου εκανε εντυπωση να ειναι η διαφορα της ταξης 700 με 2.000 λογικο θα ακουγεται.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εγώ άμα ήμουνα δικηγόρος σου θα σου έδινα 2 νομικές συμβουλές

1. "κάθε πρωί κάνε ένα τσιμπούκι στον διευθυντή της τράπεζας,μην τυχόν και φύγει γιατί μετά αντίο,και ας σε έφαγε και λίγο ο θείος σου"

2. πρόσεξε μην σου φέρει καμιά μέρα τίποτα χαρτιά να υπογράψεις ο θείος,κι έχεις πιει καμιά Ρετσίνα Μαλαματίνα,και τα χαρτιά αυτά είναι για την μεταβίβαση όλου του ακινήτου στο θείο σου!!!

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Ο Palermo είναι γάτος...

Λοιπόν σας διαβάζω κατα λέξη τι λέει:"Οι ώς άνω περιγραφόμενοι μίσθιοι χώροι τελούν σε συνένωση με τους μίσθιους χώρους ισογείου και ημιορόφου ιδιοκτησίας Θείου μου"

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
τυπε απο οτι καταλαβαινω δε θαπρεπε να εχεις δικαιωμα υπογραφης γιατι εχεις θεματακια με το ρολοι του επεξεργαστη σου. κανα κηδεμονα δεν εχεις?

Έχει πεθάνει ο πατέρας μουυ ρε φίλε.. Το κληρονόμησα αυτό το ακίνητο..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ενδεχομενως ετσι να ειναι αλλα δεν ειπε αυτο. στην περιπτωση του βεβαια συμφωνα με το s/w που κουβαλαει  :uglystupid: δε θα μου εκανε εντυπωση να ειναι η διαφορα της ταξης 700 με 2.000 λογικο θα ακουγεται.

μπορεί ρε συ η τράπεζα να διέθετε 2000 ευρώ,άρα 1000 και 1000
και ο μπάρμπας το έκανε 1300-700...λέγοντας πως κοι οι 2 το νοίκιασαν με 700 ευρώ!!!!

αυτός δεν μπορεί να το ελέγχξει!!!ούτε υποθηκοφυλακείο ούτε πουθενά...μόνο αν βρει κανέναν φίλο εφοριακό και κρυφά δει πόσο το δήλωσε ο θείος...

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Ποδολάγνε δεν είναι εξ'αδιαιρέτου ο καθένας ορίζει τα τετραγωνικά του.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 Μπα δεν παίζει τίποτα. Της φαντασίας του είναι. Υπήρχε ποτέ περίπτωση η τράπεζα να δίνει για παρόμοιο χώρο περισσότερα χρήματα;

ακυρο αυτο που λες. η τραπεζα εχει εκτιμησει οτι για τον Χ ενιαιο χωρο μπορει να δωσει Ψ ποσο. τι την ενδιαφερει να ειναι ισοποσα. ισα ισα μπορει να της βγηκε και λουκουμακι περαν των προσδοκιων

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
μπορεί ρε συ η τράπεζα να διέθετε 2000 ευρώ,άρα 1000 και 1000
και ο μπάρμπας το έκανε 1300-700...λέγοντας πως κοι οι 2 το νοίκιασαν με 700 ευρώ!!!!

αυτός δεν μπορεί να το ελέγχξει!!!ούτε υποθηκοφυλακείο ούτε πουθενά...μόνο αν βρει κανέναν φίλο εφοριακό και κρυφά δει πόσο το δήλωσε ο θείος...

Palermo bingo! Είσαι το καμάρι μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom