ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Έχει πεθάνει ο πατέρας μουυ ρε φίλε.. Το κληρονόμησα αυτό το ακίνητο..
συλληπητηρια. μαθε γρηγορα μπαλιτσα γιατι δε σε βλεπω καλα.
Έχει πεθάνει ο πατέρας μουυ ρε φίλε.. Το κληρονόμησα αυτό το ακίνητο..
μπορεί ρε συ η τράπεζα να διέθετε 2000 ευρώ,άρα 1000 και 1000
και ο μπάρμπας το έκανε 1300-700...λέγοντας πως κοι οι 2 το νοίκιασαν με 700 ευρώ!!!!
αυτός δεν μπορεί να το ελέγχξει!!!ούτε υποθηκοφυλακείο ούτε πουθενά...μόνο αν βρει κανέναν φίλο εφοριακό και κρυφά δει πόσο το δήλωσε ο θείος...
μπορεί ρε συ η τράπεζα να διέθετε 2000 ευρώ,άρα 1000 και 1000
και ο μπάρμπας το έκανε 1300-700...λέγοντας πως κοι οι 2 το νοίκιασαν με 700 ευρώ!!!!
αυτός δεν μπορεί να το ελέγχξει!!!ούτε υποθηκοφυλακείο ούτε πουθενά...μόνο αν βρει κανέναν φίλο εφοριακό και κρυφά δει πόσο το δήλωσε ο θείος...
Αν το έκανε αυτό,δηλαδή αντί για 50-50 έπεισε την τράπεζα να πάρει αυτός 70 κι εσύ 30,είναι χοντρή πουστιά
εκτός αν είναι καλύτερο το ακίνητό του,πιο προνομιούχο!τότε μπορεί να δικαιολογηθεί!
αν είναι πανομοιότυπα,τότε είναι πουστιά
γενικά,δεν αξίζει να τον έχεις θείο αν σκέφτηκε τέτοιο πράγμα!ούτε εγώ δεν θα το σκεφτόμουνα!
ρε μας δουλευεις τωρα και συ? τι σημαινει 'επεισε την τραπεζα να παρει αυτος 70 και συ 30'.
εστω οτι ο θειος του ηταν ο βλακας της υποθεσης και ζηταγε 200 ευρω για το δικο του ακινητο, τι τον ενδιαφερει τον τυπο μας? 2 ακινητα = 2 διαπραγματευσεις ξεχωριστα. το τι ποσο εχει για διαθεση η τραπεζα συνολικα δεν ενδιαφερει κανεναν απο τους δυο
ρε μας δουλευεις τωρα και συ? τι σημαινει 'επεισε την τραπεζα να παρει αυτος 70 και συ 30'.
εστω οτι ο θειος του ηταν ο βλακας της υποθεσης και ζηταγε 200 ευρω για το δικο του ακινητο, τι τον ενδιαφερει τον τυπο μας? 2 ακινητα = 2 διαπραγματευσεις ξεχωριστα. το τι ποσο εχει για διαθεση η τραπεζα συνολικα δεν ενδιαφερει κανεναν απο τους δυο
ναι,αλλά ο θείος προφανώς μπήκε μπροστά να διαπραγματευτεί ΟΛΟ το ακίνητο,και του ανηψιού δηλαδή.
δηλαδή συμφώνησε ΓΙΑ ΟΛΟ 2000 και εκεί πάνω λέει στον τραπεζίτη,το δικό μου θα είναι 1200 και του ανηψιού 800 επειδή δήθεν δεν έχει καλές χέστρες!!!!!πάρε και 1000 ευρώ στην τσεπη να πιεις ένα καφέ κύριε τραπεζικέ και έγινε η δουλειά...
και πάει στον ανηψιό και του λέει "ωραία το νοίκιασα,800 ευρώ εσύ 800 εγώ"!!!
ναι,αλλά ο θείος προφανώς μπήκε μπροστά να διαπραγματευτεί ΟΛΟ το ακίνητο,και του ανηψιού δηλαδή.
δηλαδή συμφώνησε ΓΙΑ ΟΛΟ 2000 και εκεί πάνω λέει στον τραπεζίτη,το δικό μου θα είναι 1200 και του ανηψιού 800 επειδή δήθεν δεν έχει καλές χέστρες!!!!!πάρε και 1000 ευρώ στην τσεπη να πιεις ένα καφέ κύριε τραπεζικέ και έγινε η δουλειά...
Μόνο ο Palermo το κατάλαβε...
ξαναεισαι το καμαρι του φιλου μας. ρε το μονο προφανες στην υποθεση ειναι η χαζομαρα του συμπαθητικου κατα τα λοιπα φιλου μας, οχι η πονηρια του θειου.
δεν ξέρουμε όλα τα πραγματικά γεγονότα
εγω πήγα στο πιο πονηρό
υπάρχει και το πιο απλό σενάριο,που μπορεί να είναι και το πιο πιθανό
ο Βασιλιάς να θεωρεί μικρό το νοίκι και να λέει "με έφαγε ο θείος μου" θέλοντας να πει "το νοίκιασε φτηνά"!!!
Δυστυχώς το σκηνικό έγινε με δικηγόρο άλλα η με πούλησε ή ήταν άπειρος..
Δυστυχώς το σκηνικό έγινε με δικηγόρο άλλα η με πούλησε ή ήταν άπειρος..
πες μου οτι εκανες πληρεξουσιο και δεν πατησες καν στις υπογραφες![]()