Νέα

Σχετικά με εκμίσθωση καταστήματος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα King Of East
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αν το έκανε αυτό,δηλαδή αντί για 50-50 έπεισε την τράπεζα να πάρει αυτός 70 κι εσύ 30,είναι χοντρή πουστιά

εκτός αν είναι καλύτερο το ακίνητό του,πιο προνομιούχο!τότε μπορεί να δικαιολογηθεί!

αν είναι πανομοιότυπα,τότε είναι πουστιά

γενικά,δεν αξίζει να τον έχεις θείο αν σκέφτηκε τέτοιο πράγμα!ούτε εγώ δεν θα το σκεφτόμουνα!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μπορεί ρε συ η τράπεζα να διέθετε 2000 ευρώ,άρα 1000 και 1000
και ο μπάρμπας το έκανε 1300-700...λέγοντας πως κοι οι 2 το νοίκιασαν με 700 ευρώ!!!!

αυτός δεν μπορεί να το ελέγχξει!!!ούτε υποθηκοφυλακείο ούτε πουθενά...μόνο αν βρει κανέναν φίλο εφοριακό και κρυφά δει πόσο το δήλωσε ο θείος...

ας προσεχε.  

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
μπορεί ρε συ η τράπεζα να διέθετε 2000 ευρώ,άρα 1000 και 1000
και ο μπάρμπας το έκανε 1300-700...λέγοντας πως κοι οι 2 το νοίκιασαν με 700 ευρώ!!!!

αυτός δεν μπορεί να το ελέγχξει!!!ούτε υποθηκοφυλακείο ούτε πουθενά...μόνο αν βρει κανέναν φίλο εφοριακό και κρυφά δει πόσο το δήλωσε ο θείος...

Στο υποθηκοφυλακείο ελέγχονται μόνο τίτλοι ιδιοκτησίας. Oχι μισθώματα.

Τι αρλούμπες λέτε εδώ μέσα;
Και πως το έκανε ο μπάρμπας το 1000 - 1000 μετατροπή σε 1300 - 700;

Από τη στιγμή που έχεις ανεξάρτητη ιδιοκτησία και αποδέχτηκες το τίμημα μίσθωσης, τι σε ενδιαφέρει αν ο θείος σου παίρνει περισσότερα;

ΑΝ τα κατάφερε μαγκιά του

Αλλά σου λέω πως δεν παίζει κάτι τέτοιο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν το έκανε αυτό,δηλαδή αντί για 50-50 έπεισε την τράπεζα να πάρει αυτός 70 κι εσύ 30,είναι χοντρή πουστιά

εκτός αν είναι καλύτερο το ακίνητό του,πιο προνομιούχο!τότε μπορεί να δικαιολογηθεί!

αν είναι πανομοιότυπα,τότε είναι πουστιά

γενικά,δεν αξίζει να τον έχεις θείο αν σκέφτηκε τέτοιο πράγμα!ούτε εγώ δεν θα το σκεφτόμουνα!

ρε μας δουλευεις τωρα και συ? τι σημαινει 'επεισε την τραπεζα να παρει αυτος 70 και συ 30'.
εστω οτι ο θειος του ηταν ο βλακας της υποθεσης και ζηταγε 200 ευρω για το δικο του ακινητο, τι τον ενδιαφερει τον τυπο μας? 2 ακινητα = 2 διαπραγματευσεις ξεχωριστα. το τι ποσο εχει για διαθεση η τραπεζα συνολικα δεν ενδιαφερει κανεναν απο τους δυο

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
ρε μας δουλευεις τωρα και συ? τι σημαινει 'επεισε την τραπεζα να παρει αυτος 70 και συ 30'.
εστω οτι ο θειος του ηταν ο βλακας της υποθεσης και ζηταγε 200 ευρω για το δικο του ακινητο, τι τον ενδιαφερει τον τυπο μας? 2 ακινητα = 2 διαπραγματευσεις ξεχωριστα. το τι ποσο εχει για διαθεση η τραπεζα συνολικα δεν ενδιαφερει κανεναν απο τους δυο

:rockon:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

ναι,αλλά ο θείος προφανώς μπήκε μπροστά να διαπραγματευτεί ΟΛΟ το ακίνητο,και του ανηψιού δηλαδή.

δηλαδή συμφώνησε ΓΙΑ ΟΛΟ 2000 και εκεί πάνω λέει στον τραπεζίτη,το δικό μου θα είναι 1200  και του ανηψιού 800 επειδή δήθεν δεν έχει καλές χέστρες!!!!!πάρε και 1000 ευρώ στην τσεπη να πιεις ένα καφέ κύριε τραπεζικέ και έγινε η δουλειά...

και πάει στον ανηψιό και του λέει "ωραία το νοίκιασα,800 ευρώ εσύ 800 εγώ"!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
ναι,αλλά ο θείος προφανώς μπήκε μπροστά να διαπραγματευτεί ΟΛΟ το ακίνητο,και του ανηψιού δηλαδή.

δηλαδή συμφώνησε ΓΙΑ ΟΛΟ 2000 και εκεί πάνω λέει στον τραπεζίτη,το δικό μου θα είναι 1200  και του ανηψιού 800 επειδή δήθεν δεν έχει καλές χέστρες!!!!!πάρε και 1000 ευρώ στην τσεπη να πιεις ένα καφέ κύριε τραπεζικέ και έγινε η δουλειά...

Πολλούς καφέδες θα πρέπει να κέρασε ο θείος γιατί τα συνήθη κλιμάκια των τραπεζών που κάνουν τις μισθώσεις αποτελούνται από 3 άτομα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ξαναεισαι το καμαρι του φιλου μας. ρε το μονο προφανες στην υποθεση ειναι η χαζομαρα του συμπαθητικου κατα τα λοιπα φιλου μας, οχι η πονηρια του θειου.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ξαναεισαι το καμαρι του φιλου μας. ρε το μονο προφανες στην υποθεση ειναι η χαζομαρα του συμπαθητικου κατα τα λοιπα φιλου μας, οχι η πονηρια του θειου.

δεν ξέρουμε όλα τα πραγματικά γεγονότα

εγω πήγα στο πιο πονηρό

υπάρχει και το πιο απλό σενάριο,που μπορεί να είναι και το πιο πιθανό

ο Βασιλιάς να θεωρεί μικρό το νοίκι και να λέει "με έφαγε ο θείος μου" θέλοντας να πει "το νοίκιασε φτηνά"!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν ξέρουμε όλα τα πραγματικά γεγονότα

εγω πήγα στο πιο πονηρό

υπάρχει και το πιο απλό σενάριο,που μπορεί να είναι και το πιο πιθανό

ο Βασιλιάς να θεωρεί μικρό το νοίκι και να λέει "με έφαγε ο θείος μου" θέλοντας να πει "το νοίκιασε φτηνά"!!!

κανα εξωδικο και δυο τρεις παραστασεις του τις τσιμπας παντως του φιλου. για να εχει και το κεφαλι του ησυχο τι λες  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
 king of east

κυνηγάς ανεμομυλους σαν τον ήρωα του Θερβάντες.

Τέλος πάντων, αν έχεις κάναν κολλητό στην Εφορία δώστου κάνα πενηντάρι να κοιτάξει το μισθωτήριο του θείου σου να σου φύγει η ιδέα.

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6

Δυστυχώς το σκηνικό έγινε με δικηγόρο άλλα η με πούλησε ή ήταν άπειρος..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δυστυχώς το σκηνικό έγινε με δικηγόρο άλλα η με πούλησε ή ήταν άπειρος..

α εδώ αλλάζει το πράγμα!

δεν μας είπες το πιο βασικό,τα μαγαζιά είναι πανομοιότυπα???

κάποιο από τα 2 είναι καλύτερο,ίσως του θείου?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
φιλε απαντησε μου στις ερωτησεις για να μαθουμε τι παιζειτε :

1.Το καταστημα το νοικιαζετε καιρο η προσφατα το νοικιασατε?
2.Το εχετε νοικιασει πριν πεθανει ο πατερας σου?
3.Οταν το βαλατε αγγελια με ποιον συννενοηθηκε απο τους δυο σας ο αρμοδιος της τραπεζας?
4.Στο μαρουσι οι ακριβοτεροι δρομοι που κρατανε ενοικια ειναι στην κηφισιας στο τρενο και η ερμου.
5.Ποσα τετραγωνικα ειναι το μαγαζι μαζι με του θειου σου.
6.Αν ο θειος σου ξερει καποιον απο την τραπεζα δεν μπορει να εχει κανει μαγειρεμα?
7.Κανονικα σε ενα εξ αδιαιρετου το οποιο το ενωσε η τραπεζα επειδη την βολευε εγω θα εκανα δυο ξεχωριστα μισθωτηρια.Αν καταλαβα καλα βεβαια οτι εγινε ετσι
8.Να φανταστεις στο μαρουσι καφετερια σε στενο καθετο της ερμου με 150 τετραγωνικα συν παταρι το νοικιαζε 2500 χιλιαριακ μηνιαιως και τωρα ο τυπος τις βαζει καθε μηνα ενα εναντι 1000 ευρω και δεν μπορει να του πει και τιποτα.
9.οταν το νοικιασατε αν εσυ το νοικιαζες 1000 το μηνα και ο θειος σου 1500 πχ δεν σε κλεβει κανεις απλα ο καθενας εβαλε την τιμη του και ηρθε η τραπεζα και το νοικιασε.Η τιμη που το νοικιασατε αρχικα ηταν συνολοκα και τα δυο η ειπε μια ο ενας και μια ο αλλος?
10.παιζουνε πολλα ρολο φιλε μου συμβουλη μου πρεπει να το ψαξεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

εσωτερικός κλωνοδιάλογος :2funny: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories