Νέα

Σχετικά με εκμίσθωση καταστήματος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα King Of East
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ακόμα και να είχε η τράπεζα δεν δίνει καθόλου πληροφορίες..
Εγώ και η μάνα μου προσπαθούμε να σώσουμε ότι μπορούμε. Γιατί ο Θείος μου είναι παλιάνθρωπος.

φίλε νομίζω μας κοροιδεύεις

η τράπεζα είναι υποχρεωμένη να σας δώσει πληροφορίες,αφού πλέον εσείς είστε οι κάτοχοι των όποιων χρημάτων του πατέρα σου

αλλιώς διαπράττει αδίκημα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Ακόμα και να είχε η τράπεζα δεν δίνει καθόλου πληροφορίες..
Εγώ και η μάνα μου προσπαθούμε να σώσουμε ότι μπορούμε. Γιατί ο Θείος μου είναι παλιάνθρωπος.
κολλητε,δεν ειναι παλιανθρωπος ο θειος σου,εβραιος πρεπει να ειναι!

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
φίλε νομίζω μας κοροιδεύεις

η τράπεζα είναι υποχρεωμένη να σας δώσει πληροφορίες,αφού πλέον εσείς είστε οι κάτοχοι των όποιων χρημάτων του πατέρα σου

αλλιώς διαπράττει αδίκημα!

Βαριέμαι να σου κάνω ανάλυση τώρα.. Είμαστε κάτοχοι βάση κληρονομικού δικαίου. Άλλα σου είπα ότι η τράπεζα κρύβει στοιχεία,λέει ότι δεν υπάρχει κανένας λογαριασμός ενώ ξέρω ότι υπάρχει..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Βαριέμαι να σου κάνω ανάλυση τώρα.. Είμαστε κάτοχοι βάση κληρονομικού δικαίου. Άλλα σου είπα ότι η τράπεζα κρύβει στοιχεία,λέει ότι δεν υπάρχει κανένας λογαριασμός ενώ ξέρω ότι υπάρχει..
το ξερεις η το υποθετεις;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

εσύ θα κάνεις ανάλυση σε μένα???? :2funny: :2funny:

βάσει κληρονομικού δικαίου?εννοείται....

τότε,αν και δεν πιστεύω να τα λες σωστά,να πάτε να πάρετε εισαγγελική παραγγελία...ή στη ΤτΕ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

τότε,αν και δεν πιστεύω να τα λες σωστά,να πάτε να πάρετε εισαγγελική παραγγελία...ή στη ΤτΕ

δηλαδη οτι εχει παει στην τραπεζα εχει πει θελω να δω αν εχει λογαριασμο με ενα κληρονομητηριο και μια εγγραφη αιτηση και του ειπαν δεν σου λεμε; αααααααααχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχα

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6

Φίλε ακόμα να μας πείς,τι επαγγέλεσαι  :grin:

Αυτό ακριβώς σκοπέυω να κάνω,να πάω σε εισαγγελέα.

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
δηλαδη οτι εχει παει στην τραπεζα εχει πει θελω να δω αν εχει λογαριασμο με ενα κληρονομητηριο και μια εγγραφη αιτηση και του ειπαν δεν σου λεμε; αααααααααχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχα

Δεν μου είπαν ότι δεν μου λένε.  Μου είπαν ότι δεν υπάρχουν λογαριασμοί. Και όταν τους έδωσα και αριθμό μου έίπαν ότι έχει κλείσει ο τάδε ο λογαριασμός.

Καταλάβατε; :idiot:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
δε πανα λες εσυ,ψαχτειτε να δειτε μην εχει τιποτα εβραικες ριζες ο θειος σου γιατιαπο τα λεγομενα σου,ο τυπος ξερει το ταλμουδ και αναποδα....θα σας τα φαει ολα ο μπαρ μιτσβα θειος!το νου σου!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν μου είπαν ότι δεν μου λένε.  Μου είπαν ότι δεν υπάρχουν λογαριασμοί. Και όταν τους έδωσα και αριθμό μου έίπαν ότι έχει κλείσει ο τάδε ο λογαριασμός.

Καταλάβατε; :idiot:

ωραια τοτε ο εισαγγελεας σου ειναι αχρηστος. και δεν νομιζω οτι μπορεις να αποδειξεις οτι ειχε λεφτα.

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
ωραια τοτε ο εισαγγελεας σου ειναι αχρηστος. και δεν νομιζω οτι μπορεις να αποδειξεις οτι ειχε λεφτα.

Δυστυχώς δεν μπορώ να το αποδείξω... Και άντε βάλτα με την Τράπεζα....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Φίλε ακόμα να μας πείς,τι επαγγέλεσαι  :grin:

Αυτό ακριβώς σκοπέυω να κάνω,να πάω σε εισαγγελέα.
πρεπει να ειναι λαχειοπωλης και στα ρεπο του κανει και τον δικηγορο απο οτι εχω καταλαβει,αλλα ειναι αριστερος-μακρια...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δυστυχώς δεν μπορώ να το αποδείξω... Και άντε βάλτα με την Τράπεζα....

το θεμα δεν ειναι η τραπεζα. το θεμα ειναι οτι καθενας δεν μπορει να ισχυριζεται οτι η τραπεζα εκλεψε λεφτα .. η εκανε καποια απατη χωρις να το αποδειξει.
στην περιπτωση σου δεν μπορεις να αποδειξεις ουτε να εισαι καν σιγουρος οτι οντως υπηρχαν χρηματα σε λογαριασμο.
και αφου δεν εισαι καλα καλα σιγουρος σιγουρα δεν μπορεις να κατηγορησεις καποιον ειτε την τραπεζα.

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
το θεμα δεν ειναι η τραπεζα. το θεμα ειναι οτι καθενας δεν μπορει να ισχυριζεται οτι η τραπεζα εκλεψε λεφτα .. η εκανε καποια απατη χωρις να το αποδειξει.
στην περιπτωση σου δεν μπορεις να αποδειξεις ουτε να εισαι καν σιγουρος οτι οντως υπηρχαν χρηματα σε λογαριασμο.
και αφου δεν εισαι καλα καλα σιγουρος σιγουρα δεν μπορεις να κατηγορησεις καποιον ειτε την τραπεζα.

Σωστά τα λές. Δεν μας είπες όμως πόσο ετών είσαι; Nα δούμε αν κρύβεις την ηλικία σου :grin:

Σας ζάλισα τα αρχίδια, με τα δικά μου ε;
Συνήθως δεν ανοίγομαι άλλα δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom