Νέα

Σχετικά με εκμίσθωση καταστήματος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα King Of East
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σωστά τα λές. Δεν μας είπες όμως πόσο ετών είσαι; Nα δούμε αν κρύβεις την ηλικία σου :grin:

Σας ζάλισα τα αρχίδια, με τα δικά μου ε;
Συνήθως δεν ανοίγομαι άλλα δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα.

ειμαι 5 χρονια μικροτερη απο τον κλοζερ

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Ο Palermo είναι γάτος...

Λοιπόν σας διαβάζω κατα λέξη τι λέει:"Οι ώς άνω περιγραφόμενοι μίσθιοι χώροι τελούν σε συνένωση με τους μίσθιους χώρους ισογείου και ημιορόφου ιδιοκτησίας Θείου μου"

η τράπεζα έχει κάνει 2 συμβόλαια και παίζει να δίνει διαφορετικά χρήματα για το καθένα. το ότι εσύ με τον θείο σου τα θεωρείτε όμοια, δεν σημαίνει πως και η τράπεζα το βλέπει έτσι
αυτό που θα μπορούσε να παίζει είναι ο θείος να διαπραγματεύτηκε πιο σκληρά (όσο πιο σκληρά θα μπορούσε να το κάνει ένας ιδιώτης με μια τράπεζα) και να πήρε περισσότερα για το δικό του κομμάτι
από το τελευταίο που έγραψες, παίζει το δικό σου να είναι σε όροφο και του θείου σε ισόγειο και ημιόροφο;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
το θεμα δεν ειναι η τραπεζα. το θεμα ειναι οτι καθενας δεν μπορει να ισχυριζεται οτι η τραπεζα εκλεψε λεφτα .. η εκανε καποια απατη χωρις να το αποδειξει.
στην περιπτωση σου δεν μπορεις να αποδειξεις ουτε να εισαι καν σιγουρος οτι οντως υπηρχαν χρηματα σε λογαριασμο.
και αφου δεν εισαι καλα καλα σιγουρος σιγουρα δεν μπορεις να κατηγορησεις καποιον ειτε την τραπεζα.
εσυ καλη μου ηξερες τον γερο του?ξερεις οτι δεν του χει λεφτα σε λογαριασμο?και αν η τραπεζα ξερει αλλα του τον κρυβει?επισης ανο γερος του ειχε παρει χαμπαρι οτι ο κανακαρης του εχει λογαριασμο στο μπου και βαλει ορο στην τραπεζα να του τα δωσει μετα τα 80 ας πουμε,που θα ναι ωριμοτερος?ειναι μπερδεμενη υποθεση!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δυστυχώς δεν μπορώ να το αποδείξω... Και άντε βάλτα με την Τράπεζα....

στοιχηματιζω οτι ειναι η ιδια τραπεζα που νοικιασες το ακινητο. δυσκολα πραγματα τυπε, βρωμαει ιλουμινατι η φαση απο χιλιομετρα. δες τον κωδικα νταβιντσι και τη λαρα κροφτ με το λικνο και το αλλο με το ρολοι για να παρεις τα μετρα σου. μη σε ξαναπιασουν αδιαβαστο.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ναι,αλλά ο θείος προφανώς μπήκε μπροστά να διαπραγματευτεί ΟΛΟ το ακίνητο,και του ανηψιού δηλαδή.

δηλαδή συμφώνησε ΓΙΑ ΟΛΟ 2000 και εκεί πάνω λέει στον τραπεζίτη,το δικό μου θα είναι 1200  και του ανηψιού 800 επειδή δήθεν δεν έχει καλές χέστρες!!!!!πάρε και 1000 ευρώ στην τσεπη να πιεις ένα καφέ κύριε τραπεζικέ και έγινε η δουλειά...

και πάει στον ανηψιό και του λέει "ωραία το νοίκιασα,800 ευρώ εσύ 800 εγώ"!!!

τέτοιες δουλειές δεν τις κάνεις δια αντιπροσώπου... και ας είναι και θείος...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Σωστά τα λές. Δεν μας είπες όμως πόσο ετών είσαι; Nα δούμε αν κρύβεις την ηλικία σου :grin:

Σας ζάλισα τα αρχίδια, με τα δικά μου ε;
Συνήθως δεν ανοίγομαι άλλα δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα.
χαλαρα δικε μου,αφεσου σα να κατουρας στη θαλασσα,δεν υπαρχει θεμα,ανοιξε τα χαρτια σου...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εσυ καλη μου ηξερες τον γερο του?ξερεις οτι δεν του χει λεφτα σε λογαριασμο?και αν η τραπεζα ξερει αλλα του τον κρυβει?επισης ανο γερος του ειχε παρει χαμπαρι οτι ο κανακαρης του εχει λογαριασμο στο μπου και βαλει ορο στην τραπεζα να του τα δωσει μετα τα 80 ας πουμε,που θα ναι ωριμοτερος?ειναι μπερδεμενη υποθεση!

ναι αλλα εμενα με ξεσκαει  :boobies: οποτε μην μου κοβεις την χαρα  :huh:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
η τράπεζα έχει κάνει 2 συμβόλαια και παίζει να δίνει διαφορετικά χρήματα για το καθένα. το ότι εσύ με τον θείο σου τα θεωρείτε όμοια, δεν σημαίνει πως και η τράπεζα το βλέπει έτσι
αυτό που θα μπορούσε να παίζει είναι ο θείος να διαπραγματεύτηκε πιο σκληρά (όσο πιο σκληρά θα μπορούσε να το κάνει ένας ιδιώτης με μια τράπεζα) και να πήρε περισσότερα για το δικό του κομμάτι
από το τελευταίο που έγραψες, παίζει το δικό σου να είναι σε όροφο και του θείου σε ισόγειο και ημιόροφο;
Λες ναναι θειος του ο Στουρναρας η ο Σαμαρας,μονο αυτοι ειναι τοσο ακαμπτοι και σκληροι διαπραγματευτες!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε δε μας ειπες το πιο σημαντικο. ειναι κουμουνι ο θειος?

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κοιτα φιλε δεν διαβασα και τις 12 σελιδες εδω περα ,μολις αρχισαν τα μπινελικια και οι ειρωνιες σταματησα να διαβαζω αλλα θα σου πω κατι σαν ενοικιαστης σε μαγαζι και οχι σαν ιδιοκτητης.

Πρωτον αν εχεις τραπεζα μεσα και περνεις το νοικι σου κανονικα κατσε στ'αυγα σου και μην κανεις τιποτα
Δευτερον να ξερεις οτι για να βγαλεις καποιον απο επαγγελματικη στεγη ακομα και αν δεν σου πληρωνει το νοικι θα σου παρει 1,5 χρονο παιζει και παραπανω δικαστικα και δεν θα σχολιασω τα εξοδα που θα κανεις σε δικηγορους.
Οσον αφορα την επαγγελματικη στεγη ο νομος ειναι με τον ενοικιαστη και τωρα με την κριση δεν υπαρχει ιδιοκτητης που να πηγε σε δικαστηριο και να κερδισε.
Αν πας και ζητησεις αυξηση μπορουν να σου βαζουν το νοικι που ηδη πληρωνουν στο παρακαταθηκων και δανειων να κανεις να τους βγαλεις απο μεσα 3 χρονια με δικαστικα εξοδα και στο ενδιαμεσο τα λεφτα απο το νοικι στο παρακαταθηκων και δανειων δεν μπορεις να τα παρεις αφου ειστε σε διενεξη οποτε θα μεινεις χωρις εισοδημα για την διαρκεια της διενεξης.

Εγω πληρωνα τρελο νοικι για τον δρομο που ειμαι και με την κριση εχει αδεια μαγαζια ο δρομος και τα νοικια εχουν πεσει σχεδον στο μισο,τον φωναξα και του ειπα να μου κανει μειωση οχι στα επιπεδα του δρομου που ειμαι αλλα 25-30%,ηταν καθετος οχι,του ειπα ελα να τα βρουμε γιατι θα παμε στο δικαστηριο και μου ειπε πηγαινε οπου θες.
Τον πηγα στο δικαστηριο και πηρα 50% μειωση και επεκταση του χρονου του συμβολαιου μονο και μονο με 1 μαρτυρα ιδιοκτητη καταστηματος στον ιδιο δρομο,με 3-4 αντιγραφα ενοικιου διπλανων καταστηματων και με τα ζητα 1 χρονου της επιχειρησης και πληρωσε και ενα σκασμο λεφτα στην δικηγορο του,φυσικα δεν του χρωστουσα ουτε ευρω σε νοικι και δεν ειχε τιποτα να μου προσαψει,το μονο που μπορουσε να πει στον δικαστη ηταν οτι του εβαζα το νοικι προς το τελος του μηνα και οχι στην αρχη και ο δικαστης εβαλε τα γελια!

Γι'αυτο σου λεω κατσε στ'αυγα σου και δεν νομιζω οτι γινεται να περνει περισσοτερα λεφτα απο σενα ο συνιδιοκτητης αυτο θα φαινεται στα συμβολαια...

Αν θες πηγαινε και κανε μια ερωτηση και σε εναν δικηγορο να σου επιβαιβεωσει αυτα που λεω....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δευτερον να ξερεις οτι για να βγαλεις καποιον απο επαγγελματικη στεγη ακομα και αν δεν σου πληρωνει το νοικι θα σου παρει 1,5 χρονο παιζει και παραπανω δικαστικα.....

.....φυσικα δεν του χρωστουσα ουτε ευρω σε νοικι και δεν ειχε τιποτα να μου προσαψει

ειδες που λες μαλακιες και κανεις τον πονηρο με προτασεις για αλλους, αλλα για τον εαυτο σου κανεις αλλα.
για να μη λες μαλακιες, πλεον θελει 1 μηνα για να βγει η διαταγη πληρωμης και αλλον 1μιση μηνα περιπου για εντολη εξωσης.
η μονη λυση ειναι να εισαι τυπικος στα ενοικια και να παει ο ενοικιαστης σε δικη. μονο ετσι θα κερδισει.
δεν εισαι βλαξ, μια χαρα το χειριστηκες για τον εαυτο σου.
αλλα εισαι μαλακας που προτεινεις αλλα πραγματα στους υπολοιπους.

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειδες που λες μαλακιες και κανεις τον πονηρο με προτασεις για αλλους, αλλα για τον εαυτο σου κανεις αλλα.
για να μη λες μαλακιες, πλεον θελει 1 μηνα για να βγει η διαταγη πληρωμης και αλλον 1μιση μηνα περιπου για εντολη εξωσης.
η μονη λυση ειναι να εισαι τυπικος στα ενοικια και να παει ο ενοικιαστης σε δικη. μονο ετσι θα κερδισει.

Εισαι βλαμμενος μεγαλε η απλα μπαχαλακιας και θες να την λες σε οποιος λεει κατι εδω μεσα??? Νομιζεις οτι ξερω μονο την δικη μου περιπτωση,οτι δεν εχω φιλους με μαγαζια και προβληματα και το τι καναν στις δικες τους περιπτωσεις??Απλα επειδη εγω ειμουν τυπικος κι ο ιδιοκτητης μαλακας και ο δικαστης το καταλαβε τον πηδηξε κανονικα,οπως ειπε και ενα παλικαρι παραπανω ο αλλος δεν εχει πληρωσει 8 μηνες νοικι και δεν εχει γινει τιποτα,τι νομιζεις οτι ο ιδιοκτητης δεν θελει να τον βγαλει εξω η να παρει τα λεφτα του??
Θα πηγε σε δικηγορο και μολις ακουσε τι παιζει στα δικαστηρια με την κριση εκανε πισω?

Και τι ακριβως προτεινα στους υπολοιπους??Το μονο που ειπα ειναι στο παλικαρι που προφανως ειναι ιδιοκτητης να κατσει στα αυγα του γιατι το κλιμα για τους ιδιοκτητες ειναι χαλια αυτη την στιγμη και η αγορα επαγγελματικης στεγης θα γινει ακομα χειροτερη απο οτι ειναι τωρα!

Α και κατι τελευταιο εγω ετυχε να μπορω να το πληρωσω το νοικι και δεν μπορουσε να πει τιποτα ο ιδιοκτητης ,οι περισσοτεροι ενοικιαστες δεν μπορουν και πανε για μειωση σε δικαστηριο με νοικια σε εκκρεμοτητα,ουτε απο αυτους εχει χασει κανεις δικαστηριο,απλα στην δικια τους περιπτωση ο δικαστης παιζει να τους κανει και καποιο διακανονισμο για τα χρεωστουμενα,με καποια περικοπη βεβαια...

Και οσο για το ποιος ειναι ο μαλακας απο τους δυο μας συζητιεται,εγω που περασα μια διαδικασια ,εμαθα τι ισχυει και τι μπορω να κανω και ξερω και 5-6 ακομα περιπτωσεις απο την πιατσα και τι εγινε σε αυτες και λεω κατι πρακτικο ,η εσυ που απο οτι βλεπω κι εδω και σε αλλα πεταγεσαι σαν την πουτσα μονο και μονο για να την πεις στον οποιονδηποτε χωρις και να ξερεις και πρακτικα προφανως τι παιζει,προφανως μπηκες στο ιντερνετ διαβασες μια διαδικασια εξωσης και νομιζεις οτι λειτουργει και ετσι,αυτα που γραφεις παραπανω για τον εναν μηνα και τον εναμιση εξωση ισχυουν σε περιπτωση κατοικιας και οχι σε περιπτωση επαγγελματικης στεγης και ειδικοτερα στην περιπτωση που η επιχειρηση υπαρχει πανω απο 3 χρονια στο συγκεκριμενο χωρο,ετσι για να μαθεις και κατι.....

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945

αυτη είναι καινουργια απόφαση. και επειδή είπαν οτι ισχύει, είσαι σίγουρος οτι έτσι είναι και ακολουθείται???????????????????????????
και πως θα ζήσουν οι δικηγόροι??????????????? αυτούς δεν τους σκέφτετε κανένας??

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ο νόμος έχει απλοποιηθεί και λέγεται "διαταγή απόδωσης μισθίου" και φεύγει ο ενοικιαστής στο πιτς φυτίλι (δηλαδή διαδιακασια 2 μηνών) χωρίς δίκη όταν δεν πληρώνει  ο ενοικιαστής.
Τα άλλα περί του ότι δεν μπορεις να κάνεις τιποτα στον ενοικιαστή ειναι μαγκιές και αυτό με το παρακαταθηκών ειναι ράδιο αρβύλα.
Υπάρχουν διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για να μη πάει κάποιος καλόπιστος και βρει τον μπελά του με αυτά που διαβάζει εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom