ειδες που λες μαλακιες και κανεις τον πονηρο με προτασεις για αλλους, αλλα για τον εαυτο σου κανεις αλλα.
για να μη λες μαλακιες, πλεον θελει 1 μηνα για να βγει η διαταγη πληρωμης και αλλον 1μιση μηνα περιπου για εντολη εξωσης.
η μονη λυση ειναι να εισαι τυπικος στα ενοικια και να παει ο ενοικιαστης σε δικη. μονο ετσι θα κερδισει.
δεν εισαι βλαξ, μια χαρα το χειριστηκες για τον εαυτο σου.
αλλα εισαι μαλακας που προτεινεις αλλα πραγματα στους υπολοιπους.
Εισαι βλαμμενος μεγαλε η απλα μπαχαλακιας και θες να την λες σε οποιος λεει κατι εδω μεσα??? Νομιζεις οτι ξερω μονο την δικη μου περιπτωση,οτι δεν εχω φιλους με μαγαζια και προβληματα και το τι καναν στις δικες τους περιπτωσεις??Απλα επειδη εγω ειμουν τυπικος κι ο ιδιοκτητης μαλακας και ο δικαστης το καταλαβε τον πηδηξε κανονικα,οπως ειπε και ενα παλικαρι παραπανω ο αλλος δεν εχει πληρωσει 8 μηνες νοικι και δεν εχει γινει τιποτα,τι νομιζεις οτι ο ιδιοκτητης δεν θελει να τον βγαλει εξω η να παρει τα λεφτα του??
Θα πηγε σε δικηγορο και μολις ακουσε τι παιζει στα δικαστηρια με την κριση εκανε πισω?
Και τι ακριβως προτεινα στους υπολοιπους??Το μονο που ειπα ειναι στο παλικαρι που προφανως ειναι ιδιοκτητης να κατσει στα αυγα του γιατι το κλιμα για τους ιδιοκτητες ειναι χαλια αυτη την στιγμη και η αγορα επαγγελματικης στεγης θα γινει ακομα χειροτερη απο οτι ειναι τωρα!
Α και κατι τελευταιο εγω ετυχε να μπορω να το πληρωσω το νοικι και δεν μπορουσε να πει τιποτα ο ιδιοκτητης ,οι περισσοτεροι ενοικιαστες δεν μπορουν και πανε για μειωση σε δικαστηριο με νοικια σε εκκρεμοτητα,ουτε απο αυτους εχει χασει κανεις δικαστηριο,απλα στην δικια τους περιπτωση ο δικαστης παιζει να τους κανει και καποιο διακανονισμο για τα χρεωστουμενα,με καποια περικοπη βεβαια...
Και οσο για το ποιος ειναι ο μαλακας απο τους δυο μας συζητιεται,εγω που περασα μια διαδικασια ,εμαθα τι ισχυει και τι μπορω να κανω και ξερω και 5-6 ακομα περιπτωσεις απο την πιατσα και τι εγινε σε αυτες και λεω κατι πρακτικο ,η εσυ που απο οτι βλεπω κι εδω και σε αλλα πεταγεσαι σαν την πουτσα μονο και μονο για να την πεις στον οποιονδηποτε χωρις και να ξερεις και πρακτικα προφανως τι παιζει,προφανως μπηκες στο ιντερνετ διαβασες μια διαδικασια εξωσης και νομιζεις οτι λειτουργει και ετσι,αυτα που γραφεις παραπανω για τον εναν μηνα και τον εναμιση εξωση ισχυουν σε περιπτωση κατοικιας και οχι σε περιπτωση επαγγελματικης στεγης και ειδικοτερα στην περιπτωση που η επιχειρηση υπαρχει πανω απο 3 χρονια στο συγκεκριμενο χωρο,ετσι για να μαθεις και κατι.....