majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
να θυμασαι στην θησεως υπαρχει και ενα ωραιο μασαζ πρεπει ο θειος σου να ειναι ωραιος πελατης..........
ο παλερμο εχει δικιο.
Ο θειος ειπε στον κινγκ μεγαλε βρηκα μισθωτη τραπεζα θα δινει απο 700 και θα το νοικιασουμε ξεχωριστα.
ο θειος ειπε στην τραπεζα εχω ενα ακινητο εγω και ενα το ανηψι διπλα θα σας νοικιασω τα δυο 1700 ευρουλια. Αλλα εγω θα παιρνω τα 1000 και ο ανηψιος τα 700...
ο ανηψιος κινγκ πηγε στα συμβολαια να υπογραψει.. δεν εκανε διαπραγματευσεις.
ο παλερμο εχει δικιο.
Ο θειος ειπε στον κινγκ μεγαλε βρηκα μισθωτη τραπεζα θα δινει απο 700 και θα το νοικιασουμε ξεχωριστα.
ο θειος ειπε στην τραπεζα εχω ενα ακινητο εγω και ενα το ανηψι διπλα θα σας νοικιασω τα δυο 1700 ευρουλια. Αλλα εγω θα παιρνω τα 1000 και ο ανηψιος τα 700...
ο ανηψιος κινγκ πηγε στα συμβολαια να υπογραψει.. δεν εκανε διαπραγματευσεις.
α οκ μετα το γραφει και ο παλερμο![]()
φιλε απαντησε μου στις ερωτησεις για να μαθουμε τι παιζειτε :
1.Το καταστημα το νοικιαζετε καιρο η προσφατα το νοικιασατε?
2.Το εχετε νοικιασει πριν πεθανει ο πατερας σου?
3.Οταν το βαλατε αγγελια με ποιον συννενοηθηκε απο τους δυο σας ο αρμοδιος της τραπεζας?
4.Στο μαρουσι οι ακριβοτεροι δρομοι που κρατανε ενοικια ειναι στην κηφισιας στο τρενο και η ερμου.
5.Ποσα τετραγωνικα ειναι το μαγαζι μαζι με του θειου σου.
6.Αν ο θειος σου ξερει καποιον απο την τραπεζα δεν μπορει να εχει κανει μαγειρεμα?
7.Κανονικα σε ενα εξ αδιαιρετου το οποιο το ενωσε η τραπεζα επειδη την βολευε εγω θα εκανα δυο ξεχωριστα μισθωτηρια.Αν καταλαβα καλα βεβαια οτι εγινε ετσι
8.Να φανταστεις στο μαρουσι καφετερια σε στενο καθετο της ερμου με 150 τετραγωνικα συν παταρι το νοικιαζε 2500 χιλιαριακ μηνιαιως και τωρα ο τυπος τις βαζει καθε μηνα ενα εναντι 1000 ευρω και δεν μπορει να του πει και τιποτα.
9.οταν το νοικιασατε αν εσυ το νοικιαζες 1000 το μηνα και ο θειος σου 1500 πχ δεν σε κλεβει κανεις απλα ο καθενας εβαλε την τιμη του και ηρθε η τραπεζα και το νοικιασε.Η τιμη που το νοικιασατε αρχικα ηταν συνολοκα και τα δυο η ειπε μια ο ενας και μια ο αλλος?
10.παιζουνε πολλα ρολο φιλε μου συμβουλη μου πρεπει να το ψαξεις.
στανταρ εχουν γινει ετσι θα μπε και θα μας πειΑς πει ο Κινγκ αν έχουν γίνει έτσι τα πράγματα, γιατί αρχικά μας μπέρδεψε λέγοντας για "συνιδιοκτήτες". Τα ξεχωριστά συμβόλαια ακούστηκαν μετά.
Αλίμονο αν αφήσω τον θείο μου να κάνει για μένα διαπραγματεύσεις.
Θα του τρωγα το λαρύγγι.
100 χρονιά μπροστά είμαι
Βασίλη Δανιήλ πρέπει να με φωνάζετε
[/quotε]
συμβουλη μου πρεπει να το ψαξεις.
εκατο χρονια μαλακας εισαι μην βαυκαλιζεσαι, αλλα ξερεις τι παιζει λογω επαγγελματος
στανταρ εχουν γινει ετσι θα μπε και θα μας πει
και το χειροτερο ειναι οτι δεν υπεγραψε με πληρεξουσιο αλλα του ειπε ο θειος μιλα με τον ταδε δικηγορο. και ο δικηγορος ητο μιλημενος. και του φτιαξε το μισθωτηριο και πηγε και υπεγραψε σαν το ποντικι στην φακα..
εκατο χρονια μαλακας εισαι μην βαυκαλιζεσαι, αλλα ξερεις τι παιζει λογω επαγγελματος
εσείς οι γυνάικες δεν λέτε ότι το ισχυρότερο αφροδισιακό είναι το μυαλό???
άρα τώρα πρέπει να έχεις καταγκαβλώσει μαζί μου!!!
ΥΓ και αυτό δεν ήταν θέμα επαγγέλματος!
Άλλη μπινιά εκεί.. η τράπεζα μου κρύβει προσωπικούς λογαριασμούς του πατέρα μου.
.
άσε τις μαλακίες
να μην ψάξει τίποτα!
γιατί μπορεί και η τράπεζα να αρχίσει να ψάχνει και να βρει κάτι πιο φτηνό!!!!
Δυστυχώς η μαλακία ήταν ότι ο δικηγόρος μου έκανε διαπραγματέυσεις άλλα ο θείος μου εκβίαζε να φύγει..
Εγώ τότε ήμουν σε δύσκολη οικονομική φάση γιατί χρώσταγα εφορία κληρονομιάς και δέχτηκα..
Γιατί εκτός απ'αυτό δεν βρήκα και τίποτα ρευστό απ΄το πατέρα μου.
Άλλη μπινιά εκεί.. η τράπεζα μου κρύβει προσωπικούς λογαριασμούς του πατέρα μου.
Μυρίζομαι πάλι το θείο μου...
δεν μας τα λες καλα..μηπως ειχε κανα κοινο ο θειος με τον πατερα;
δεν μας τα λες καλα..μηπως ειχε κανα κοινο ο θειος με τον πατερα;