Νέα

Σχετικά με εκμίσθωση καταστήματος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα King Of East
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Οταν σκεφτεσαι στους καιρους που ζουμε να ρισκαρεις ενα σιγουρο νοικι για ενα υψηλοτερο η πειρα λεει οτι θα χασεις.

Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές.

Νομίζω ότι έδωσες την καλύτερη... :thumbsup:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Ρε φίλε δεν ξέρω τι ζητάει ο καθένας. Εγώ πάντως θεωρώ ότι παίρνω σχετικά μικρό μίσθιο.
Το πιθανότερο είναι να πάω πάσο, άλλα να μην νομίζουν ότι είμαι και μαλάκας.
Και να σου πώ και το άλλο;
Mε πήρε τηλέφωνο πρίν ένα χρόνο περίπου η τράπεζα και μου είπε ότι θέλει μείωση 40%.
Εγώ τους είπα ότι είναι ήδη μικρό το ενοίκιο, να φύγουν και θα τους κουνάω και το μαντήλι.
Το βουλώσαν και απο τότε δεν με έχουν ξαναπάρει τηλ. Ούτε λόγος φυσικά για μείωση.

king of east

Το πιθανότερο είναι πως αν η τράπεζα που σου νοικιάζει τον χώρο είναι Αγροτική ή Πειραιώς, τωρα με τη συγχώνευση θα το αφήσουν.
  Κάποτε αυτή η αλεπού ο Κωστόπουλος είχε πει πως στην Ελλάδα χωράνε μόνο 2,5 τράπεζες.

Εφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να γίνει αυτή η ρήση πραγματικότητα.

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Δεν διαβάσατε καλά όμως τα πρώτα μηνυματά μου. Σας είπα ότι έχω κάποιον συνιδιοκτήτη και υποψιάζομαι ότι μου τρώει το ενοίκιο,δηλαδή του δίνει περισσότερο ενοίκιο η τράπεζα και το κλέβει φυσικά απο εμένα..
Γι'αυτό θέλω να μάθω πόσο πάει το τετραγωνικό.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Δεν διαβάσατε καλά όμως τα πρώτα μηνυματά μου. Σας είπα ότι έχω κάποιον συνιδιοκτήτη και υποψιάζομαι ότι μου τρώει το ενοίκιο,δηλαδή του δίνει περισσότερο ενοίκιο η τράπεζα και το κλέβει φυσικά απο εμένα..

Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν γίνεται αυτό.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Καλησπέρα παίδες.. Έχω ένα κατάστημα σε κεντρικό εμπορικό δρόμο στο Μαρούσι, η ερώτηση απευθύνεται κυρίως σε κτηματομεσίτες.  :helpplea:
Μήπως ξέρει κανένας πόσο νοικιάζεται το τετραγωνικό μέτρο; Γιατί έχω άλλο έναν συνιδιοκτήτη και έχω την εντύπωση ότι με έχει "ρίξει"   :cussing:

Ας πούμε έλεγαν παλιά ότι πάει 20 euro το τετραγωνικό,ισχύει κάτι τέτοιο;

καλά ρε φίλε,μισθωτήριο δεν υπάρχει να δεις πόσο γράφει,εφόσον είσαι συνιδιοκτήτης?

τί υπέγραψες?

τί εννοείς "σε έριξε"?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Τεκμηριωσέτο αν έχεις τη καλοσύνη αυτο.
Διάβασα ότι είσαι χρηματιστής και όχι νομικός. :think:

τυπε δεν εισαι με τα καλα σου.

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
καλά ρε φίλε,μισθωτήριο δεν υπάρχει να δεις πόσο γράφει,εφόσον είσαι συνιδιοκτήτης?

τί υπέγραψες?

τί εννοείς "σε έριξε"?

Είναι ξεχωριστά τα μισθωτήρια.. Δεν είδα το δικό του.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:S πως γινεται αυτο ρε τυπε? και τι γραφει το μισθωτηριο σου? νοικιαζω την κουζινα και το χωλ? και του αλλου τι γραφει? νοικιαζω παταρι και γραφεια?  :2funny:

ζουμε μεγαλες στιγμες και αποψε

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Δεν είμαι χρηματιστής. Το χω πει χιλιάδες φορές. Είμαι ανεξάρτητος trader.
Αλλά κάνω κι άλλη εργασία που αφορά ειδικές διαπραγματεύσεις.

Λοιπόν, πες μου πως μπορεί να σε κλέβει ο συνιδιοκτήτης σου. Εφοσον έχεις παρευρεθεί στα συμβόλαια ενοικίασης κι έχεις υπογραψει αποδοχή τιμήματος στο μισθωτήριο, η τράπεζα οφείλει να καταβάλλει το αντίστοιχο τίμημα στους δικαιούχους, σε ξεχωριστό λογαρριασμό που τηρεί ο καθένας από αυτούς.

Αυτή είναι η νομότυπη διαδικασία. Αν δεν έχει γίνει κάτι από όλα αυτά όπως σου είπα, μπορείς να προσβάλεις με δικηγόρο τη μίσθωση, διεκδικώντας το αληθές ποσοστό επί του μισθώματος που αναλογεί στο εμπράγματο δικαίωμά σου.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

άρα δεν είστε συνιδιοκτήτες!!!!

αφού θα υπήρχε κοινό μισθωτήριο!!!!

πχ ο Παπαδόπουλος και ο Παττακός νοικιάζουν στην Τράπεζα Κρήτης το κατάστημα κοινής ιδιοκτησίας τους κλπ κλπ

εσείς νοικιάσατε 2 ξεχωριστά ακίνητα,που έτυχε μάλλον να είναι ενωμένα!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν είμαι χρηματιστής. Το χω πει χιλιάδες φορές. Είμαι ανεξάρτητος trader.
Αλλά κάνω κι άλλη εργασία που αφορά ειδικές διαπραγματεύσεις.

Λοιπόν, πες μου πως μπορεί να σε κλέβει ο συνιδιοκτήτης σου. Εφοσον έχεις παρευρεθεί στα συμβόλαια ενοικίασης κι έχεις υπογραψει αποδοχή τιμήματος στο μισθωτήριο, η τράπεζα οφείλει να καταβάλλει το αντίστοιχο τίμημα στους δικαιούχους, σε ξεχωριστό λογαρριασμό που τηρεί ο καθένας από αυτούς.

Αυτή είναι η νομότυπη διαδικασία. Αν δεν έχει γίνει κάτι από όλα αυτά όπως σου είπα, μπορείς να προσβάλεις με δικηγόρο τη μίσθωση, διεκδικώντας το αληθές ποσοστό επί του μισθώματος που αναλογεί στο εμπράγματο δικαίωμά σου.

ρε τυπε το συμβολαιο ειναι 1 και για τους δυο και υπογραφουν και οι δυο συνδικαιουχοι στο ιδιο συμβολαιο. ενδεχομενως αναφερει ποσοστο συνιδιοκτησιας, αλλα σε καμια περιπτωση δε γινονται δυο διαφορετικα συμβολαια

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε τυπε το συμβολαιο ειναι 1 και για τους δυο και υπογραφουν και οι δυο συνδικαιουχοι στο ιδιο συμβολαιο. ενδεχομενως αναφερει ποσοστο συνιδιοκτησιας, αλλα σε καμια περιπτωση δε γινονται δυο διαφορετικα συμβολαια
2 ακίνητα είναι που εκμισθώθηκαν σε 1 μισθωτή.

με διαφορετικά συμβόλαια

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
άρα δεν είστε συνιδιοκτήτες!!!!

αφού θα υπήρχε κοινό μισθωτήριο!!!!

πχ ο Παπαδόπουλος και ο Παττακός νοικιάζουν στην Τράπεζα Κρήτης το κατάστημα κοινής ιδιοκτησίας τους κλπ κλπ

εσείς νοικιάσατε 2 ξεχωριστά ακίνητα,που έτυχε μάλλον να είναι ενωμένα!!!

Ρε φίλε κάνουμε ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις το σωστό είναι το μισθωτήριο να είναι ξεχωριστό..
Το ύποπτο της υπόθεσης είναι ότι δεν μου έδειξαν το μισθωτήριο του θείου μου (συνιδιοκτήτη)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Συνιδιοκτήτης σημαίνει 1 συμβόλαιο σε εξ αδιαιρέτου ακίνητο.

Αν η τράπεζα νοίκιασε δύο ανεξάρτητους χώρους κάνει δυο ξεχωριστά συμβόλαια ενα με τον καθέναν.

Εδώ μιλάμε για "συνιδιοκτησία".

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
2 ακίνητα είναι που εκμισθώθηκαν σε 1 μισθωτή.

με διαφορετικά συμβόλαια

ο τυπος λεει οτι του κλεβει ο συνιδιοκτητης το ενοικιο. αν ειναι 2 ακινητα αρα δυο συμβασεις αρα καθενας μιλαει απευθειας με την τραπεζα για την παρτη του. για βγαλε ακρη εσυ με αυτα που ειπε.

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Τα γραφεία είναι ξεχωριστά απλά η τράπεζα το πήρε ενιαίο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom