Νέα

Σχετικά με εκμίσθωση καταστήματος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα King Of East
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Εδω που τα λέμε μαγκες,το ζητούμενο σήμερα δεν ειναι πόσο θα ειναι το ενοίκιο,αλλά να πληρώνεται τακτικά και στην ωρα του......

Συμφωνώ!

Αυτό το έχω.. Το έχω νοικιάσει σε παράρτημα τράπεζας..
Το θέμα είναι όμως να παίρνεις και ένα ενοίκιο της προκοπής >:(

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γιατί ρε φίλε,αν δεν σου δίνει ο μισθωτής το σωστό μίσθιο,γιατί να μην πάς δικαστικά;
Δε το καταλαβαίνω αυτό

να πας. και παιρνεις ταρχιδια μου. για ιδιοκτητης ολιγον μυρουδιας εισαι τυπε, εχεις ακουσει τι συμβουλευσε ο προεδρος ιδιοκτητων? 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

να κανουμε μειωσεις και να κοιταμε να βρισκουμε εξωδικαστικο συμβιβασμο με τους ενοικιαστες. γιατι δικαστικα παιρνουμε ταρχιδια μας στο 100% των περιπτωσεων μεχρι τωρα.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
αν ρωτήσεις τους ιδιοκτήτες των γύρω μαγαζιών να πάρεις μια ιδέα που κυμαίνονται τα νοικια??? και γειτονικών περιοχών αν έχεις χρόνο

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
να κανουμε μειωσεις και να κοιταμε να βρισκουμε εξωδικαστικο συμβιβασμο με τους ενοικιαστες. γιατι δικαστικα παιρνουμε ταρχιδια μας στο 100% των περιπτωσεων μεχρι τωρα.

Ρε φίλε δεν ξέρω τι ζητάει ο καθένας. Εγώ πάντως θεωρώ ότι παίρνω σχετικά μικρό μίσθιο.
Το πιθανότερο είναι να πάω πάσο, άλλα να μην νομίζουν ότι είμαι και μαλάκας.

Και να σου πώ και το άλλο;
Mε πήρε τηλέφωνο πρίν ένα χρόνο περίπου η τράπεζα και μου είπε ότι θέλει μείωση 40%.
Εγώ τους είπα ότι είναι ήδη μικρό το ενοίκιο, να φύγουν και θα τους κουνάω και το μαντήλι.

Το βουλώσαν και απο τότε δεν με έχουν ξαναπάρει τηλ. Ούτε λόγος φυσικά για μείωση.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Επισκέπτης
Οπως σου τα λενε ειναι φιλαρακο. Εγω στο μαγαζι που δουλευω, το αφεντικο χρωσταει 8 ενοικια και ολο απειλες η ιδιοκτητρια, <<θα σε βγαλω εξω, θα παω σε δικηγορο, να σου κανω μηνυση>> κι ακομα μεσα ειμαστε. Τι να του κλασει, να του παρει τα dvd, αφου δεν εχει τιποτα αλλο στο ονομα του το αφεντικο. Ολα τα γυρισε στο ονομα της γυναικας του.  Τωρα εσυ εχεις να κανεις με τραπεζα οποτε ειναι καπως διαφορετικη περιπτωση. Να λες παντως παλι καλα που το εχεις νοικιασμενο γιατι αν συνεχιστει αυτη η κατασταση, οσοι εχετε ακινητα θα πληρωνετε φορους μονο και μονο για να λετε οτι εχετε περιουσια.

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
αν ρωτήσεις τους ιδιοκτήτες των γύρω μαγαζιών να πάρεις μια ιδέα που κυμαίνονται τα νοικια??? και γειτονικών περιοχών αν έχεις χρόνο

Δεν νομίζω να σου πούν οι ιδιοκτήτες τι ενοίκιο παίρνουν, είναι προσωπικά δεδομένα αυτά.
Και αν είναι και πολυπαραγοντικός ο τρόπος που βγαίνει το ενοίκιο (που μάλλον είναι).. Άντε βρές άκρη.

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε φίλε δεν ξέρω τι ζητάει ο καθένας. Εγώ πάντως θεωρώ ότι παίρνω σχετικά μικρό μίσθιο.
Το πιθανότερο είναι να πάω πάσο, άλλα να μην νομίζουν ότι είμαι και μαλάκας.

Και να σου πώ και το άλλο;
Mε πήρε τηλέφωνο πρίν ένα χρόνο περίπου η τράπεζα και μου είπε ότι θέλει μείωση 40%.
Εγώ τους είπα ότι είναι ήδη μικρό το ενοίκιο, να φύγουν και θα τους κουνάω και το μαντήλι.

Το βουλώσαν και απο τότε δεν με έχουν ξαναπάρει τηλ. Ούτε λόγος φυσικά για μείωση.

η απολυτη εξαιρεση εισαι τυπε. ξερεις ποσες τραπεζες κλεισανε υποκαταστηματα με τον ιδιο τροπο? και μετα δεν ειχε μαντηλι οχι να κουνησει ουτε για να κλαψει ο ιδιοκτητης.

Επισκέπτης
η απολυτη εξαιρεση εισαι τυπε. ξερεις ποσες τραπεζες κλεισανε υποκαταστηματα με τον ιδιο τροπο? και μετα δεν ειχε μαντηλι οχι να κουνησει ουτε για να κλαψει ο ιδιοκτητης.

Tώρα με τις εξαγορές που θα κλείσουν τα μισά υποκαταστήματα να δεις κλάμα..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Συμφωνώ!

Αυτό το έχω.. Το έχω νοικιάσει σε παράρτημα τράπεζας..
Το θέμα είναι όμως να παίρνεις και ένα ενοίκιο της προκοπής >:(
:rockon: :rockon: Συνεχισε κολλητε ,εξελισσεσαι σε τεραστιο πουλεν για το σαιτ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ...Πισω απο τις τραπεζες ειναι σιχαμεροι σιωνιστες,γαμησε τους ασαλιωτα ,ζητα τους ΑΥΞΗΣΗ! :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Tώρα με τις εξαγορές που θα κλείσουν τα μισά υποκαταστήματα να δεις κλάμα..

κριμα ο φιλος ειναι εντελως εκτος τοπου και χρονου ειναι και το μοναδικο του εισοδημα απο οτι λεει. του ευχομαι να ειναι τυχερη εξαιρεση γιατι απο μυαλα δεν...

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
:rockon: :rockon: Συνεχισε κολλητε ,εξελισσεσαι σε τεραστιο πουλεν για το σαιτ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ...Πισω απο τις τραπεζες ειναι σιχαμεροι σιωνιστες,γαμησε τους ασαλιωτα ,ζητα τους ΑΥΞΗΣΗ! :2funny: :2funny: :2funny:

Που είναι το αστείο; :S

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
δεν θα πάρει στο ξεκαρφωτο, για σας πόσο νοικιάζεται το μαγαζί σας. Θα τους πει ποιος είναι και αν δεν του δώσουν ακριβως τιμή να τους πει που κυμαινέται το νοίκι στο περίπου. Μπορεί ακόμα να πάρει τηλέφωνο ως ενδιαφερόμενος ενοικιαστής. Έτσι θα πάρει μια γενικότερη είκονα που παίζουν τα νοίκια ώστε να μην ζήταει τα μαλλιά της κεφαλής του.

Δεν νομίζω να σου πούν οι ιδιοκτήτες τι ενοίκιο παίρνουν, είναι προσωπικά δεδομένα αυτά.
Και αν είναι και πολυπαραγοντικός ο τρόπος που βγαίνει το ενοίκιο (που μάλλον είναι).. Άντε βρές άκρη.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
-ANTE ΡΕ τυποι παραπερα ,αμπαλεο,ασχετακια...προφανως ο τυπος νοικιαζει για ενα πεντοχιλιαρο το μηνα αυτο...και προφανως τα μουνια -οι σιωνιστες-του κουνηθηκαν αλλα ευτυχως δεν μασησε το αγορι...ΣΥΝΕΧΙΣΕ να τους γαμας βασιλια  :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• κτηριο.jpg
    κτηριο.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 6

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom