Νέα

Σχετικά με εκμίσθωση καταστήματος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα King Of East
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Επειδή ο καθενας γράφει το μακρυ του και το κοντό του,"σωστό" ενοίκιο είναι αυτό που πληρώνει η αγορά.Οπως "σωστός" μισθός είναι αυτός που μπορεις να βρεις ,ανάλογα με τα προσόντα σου,όταν ζητάς δουλειά.Ομως,ο καθένας μας κοιτάει την πάρτη του και θελει κάποια πράγματα να ισχυουν για τους αλλους,αλλά οχι για τον ιδιο.
Κάποιος εγραψε πριν οτι δουλευει σε ενα μαγαζί,όπου το αφεντικό χρωστάει 8 ενοίκια.Και το θεωρεί "μαγκιά" αυτό....τον δικό του τον μισθό θέλει να του τον πληρώνει όμως,και θα βγεί αυριο να διαμαρτυρηθεί όταν με νομο οι μισθοί θα διαμορφωνονται ελευθερα......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν θα πάρει στο ξεκαρφωτο, για σας πόσο νοικιάζεται το μαγαζί σας. Θα τους πει ποιος είναι και αν δεν του δώσουν ακριβως τιμή να τους πει που κυμαινέται το νοίκι στο περίπου. Μπορεί ακόμα να πάρει τηλέφωνο ως ενδιαφερόμενος ενοικιαστής. Έτσι θα πάρει μια γενικότερη είκονα που παίζουν τα νοίκια ώστε να μην ζήταει τα μαλλιά της κεφαλής του.

ο φιλος χαζωνει λιγο εως αρκετα. τους ενοικιαστες αν ρωτησει δε θα του πουνε το μισθιο? πρεπει να βρει τους ιδιοκτητες?  :uglystupid:
ολοι ενδιαφερονται να ξερουν ποσο κυμαινεται η αγορα στον δρομο τους, που τα ειδε τα προσωπικα δεδομενα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Που είναι το αστείο; :S
Δικε μου μην ξηγιεσαι ετσι,μαζι σου ειμαι,με τους αλλους γελαω -τα γατακια- ΕΣΥ γαμησε τους που θελουν θελουν να παιξουν με την περιουσια σου! :rockon: :rockon: ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΕΑ ΣΟΥ !

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Επειδή ο καθενας γράφει το μακρυ του και το κοντό του,"σωστό" ενοίκιο είναι αυτό που πληρώνει η αγορά.Οπως "σωστός" μισθός είναι αυτός που μπορεις να βρεις ,ανάλογα με τα προσόντα σου,όταν ζητάς δουλειά.Ομως,ο καθένας μας κοιτάει την πάρτη του και θελει κάποια πράγματα να ισχυουν για τους αλλους,αλλά οχι για τον ιδιο.
Κάποιος εγραψε πριν οτι δουλευει σε ενα μαγαζί,όπου το αφεντικό χρωστάει 8 ενοίκια.Και το θεωρεί "μαγκιά" αυτό....τον δικό του τον μισθό θέλει να του τον πληρώνει όμως,και θα βγεί αυριο να διαμαρτυρηθεί όταν με νομο οι μισθοί θα διαμορφωνονται ελευθερα......
ακριβως το ιδιο ειναι ρε αντι...ο παραλιμνιος με τον απεναντι μου που εχει 20 μυρια στην τραπεζα και ακινητα πιο πολλα και απο τον φερη!

Επισκέπτης
Δικε μου μην ξηγιεσαι ετσι,μαζι σου ειμαι,με τους αλλους γελαω -τα γατακια- ΕΣΥ γαμησε τους που θελουν θελουν να παιξουν με την περιουσια σου! :rockon: :rockon: ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΕΑ ΣΟΥ !

Τούτοι θα με κάνουν χριστιανό ρε μαλάκα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τι απογοητευση,νομιζα οτι το θρεντ αυτο το ειχε ανοιξει ο αρχοντας ματζεστικ69 ο μεγαλοεπιχειρηματιας  >:(

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μπερδέψατε τα μπούτια σας :crazy:

μίσθωμα=το ενοίκιο

μίσθιο=το ακίνητο

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
-ANTE ΡΕ τυποι παραπερα ,αμπαλεο,ασχετακια...προφανως ο τυπος νοικιαζει για ενα πεντοχιλιαρο το μηνα αυτο...και προφανως τα μουνια -οι σιωνιστες-του κουνηθηκαν αλλα ευτυχως δεν μασησε το αγορι...ΣΥΝΕΧΙΣΕ να τους γαμας βασιλια  :rockon: :rockon:

Για το πούτσο είσαι ρε φίλε :jerking:

ο φιλος χαζωνει λιγο εως αρκετα. τους ενοικιαστες αν ρωτησει δε θα του πουνε το μισθιο? πρεπει να βρει τους ιδιοκτητες?  :uglystupid:
ολοι ενδιαφερονται να ξερουν ποσο κυμαινεται η αγορα στον δρομο τους, που τα ειδε τα προσωπικα δεδομενα

Ρε φίλε δεν σου λένε οι ενοικιαστές, που ξέρουν ποιός είσαι και τι έχεις.

Επισκέπτης

Ρε κουκλε που την ειδες τη μαγκια ? Εγω περιεγραψα μια κατασταση που δεν ειναι σπανια πλεον. Το αφεντικο δεν ειναι ο μονος μαγαζατορας που γνωριζω που χρωσταει ενοικια. Κι εμενα μου χρωσταει λεφτα, αλλα τι να κανω ? Αφου δεν υπαρχει δουλεια.

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
[size=12pt]CLOSER822[/size]

Αμόρφωτε πιτσιρίκο..
Πές μου τι δεν κατάλαβες απ'τη προηγούμενη φορά να στο εξηγήσω. (αν και είμαι off topic)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ναι έχεις δίκιο. Γράψε λάθος, μαλάκα και εσύ :grin:
έπρεπε να σ'άφηνα στην πλάνη σου να πήγαινες στον μισθωτή σου και να του ζητούσες αύξηση στο μίσθιο να σε γλένταγε επί τόπου :2on1:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
[size=12pt]CLOSER822[/size]

Αμόρφωτε πιτσιρίκο..
Πές μου τι δεν κατάλαβες απ'τη προηγούμενη φορά να στο εξηγήσω. (αν και είμαι off topic)
ΦΙΛΕ μη με πληγωνεις αλλο,ολα τα εχω καταλαβει σε λεω....ΟΛΑ ΛΕΜΕ...δεν χρειαζονται εξηγησεις...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Νομίζω αν βάλεις μια αγγελία θα δεις σε πρώτη φάση αν υπάρχει ενδιαφέρον για το ακίνητο. Μπορείς να πάρεις κάποια τηλέφωνα σαν υποψήφιος ενοικιαστής σε άλλα μαγαζιά για να δεις τι παίζει σε τιμές...
και μετά κάνε το σταυρό σου!!!

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
222
Πόντοι
616
Μην μπαινεις σε διλλημα αν παιρνεις το νοικι σου στην ωρα του οσο χαμηλο κι αν νομιζεις οτι ειναι.Τα μαγαζια δεν νοικιαζονται πλεον ευκολα και δεν ξερεις αν ο νεος ενοικιαστης θα σε πληρωνει.
α. Αν το μαγαζι μεινει ξενοικιαστο εστω και 6 μηνες τη χασουρα σου θα τη βγαλεις απο το λιγο μεγαλυτερο νοικι που ΙΣΩΣ παρεις?
β. Αν δε σου πληρωνει το νοικι τη ΓΑΜΗΣΕΣ! Δεν τον κουναει τιποτα για χρονια.
γ. Οταν σκεφτεσαι στους καιρους που ζουμε να ρισκαρεις ενα σιγουρο νοικι για ενα υψηλοτερο η πειρα λεει οτι θα χασεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom