Νέα

Σχεση με πρωην γινεται ?Μετα απο χρονια και με παιδι.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.608
Πόντοι
506
οι γυναικες βαζουν μυαλο οταν κανουν παιδι. πιο πριν ειναι αλλα νταλα. Εβαλε μυαλο και σκεφτικε οτι εσυ πληρεις τα κριτιρια για συντροφος ζωης και για να τη στιριζεις. Γενικα πριν γεννησουν γουσταρουν τρελα και το απροβλεπτο επειδη βαριουνται συνεχεια

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Έχεις 2 καταστάσεις:

[1]. Είσαι με μια κοπέλα που δε σε παράτησε ποτέ και μπορεί να καταλήξει σε Happy Ending.
[2]. Είσαι με μια κοπέλα που σε παράτησε χρόνια πριν, επιστρέφει με παιδί και μπορεί να καταλήξει σε Happy Ending.

Η κοινή λογική ποιο από τα 2 σε κάνει να πιστεύεις πως έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να έχει happy ending?!

εγω για happy ending μονο με μασαζ :happy:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Θελει τωρα που παει για αποσυρση..
Να σπιτοθει μαζι με το παιδι της,στον πιο αδυναμο κρικο..
Τοσα χρονια που ηταν καβαλα, στο αρμα..
Δεν θυμοταν κανεναν πρωην..Τωρα τον θυμηθηκε..
Αλλα ετσι ειναι οι γυναικες, λειτουργουν
με το συστημα της τσιτας, πιανονται απο ενα τσαμπι με μπανανες, μεταβενοντας ταυτοχρονα στο αλλο τσαμπι,με το αλλο χερι' και προχωρουν..

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Θελει τωρα που παει για αποσυρση..
Να σπιτοθει μαζι με το παιδι της,στον πιο αδυναμο κρικο..
Τοσα χρονια που ηταν καβαλα, στο αρμα..
Δεν θυμοταν κανεναν πρωην..Τωρα τον θυμηθηκε..
Αλλα ετσι ειναι οι γυναικες, λειτουργουν
με το συστημα της τσιτας, πιανονται απο ενα τσαμπι με μπανανες, μεταβανοντας ταυτοχρονα στο αλλο τσαμπι,με το αλλο χερι' και προχωρουν..

:respect: :headbaning2:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
σωστος  αλλα εχω βαρεθει να ειμαι μονος μου .

κοιταξε αν θες μια σοβαρη αποψη κατ εμε ειναι να κανεις ενα καινουριο παιδι μαζι της να εχει παρεα και το προηγουμενο οτι και καλα εχει αδερφακι να παιζουνε μαζι πασιεντζα

και μπορεις μετα να την αφησεις να ψαξεις για κατι καλυτερο αφου ομως θα εχεις απο πισω σου δυο παιδια και ισως με την τριτη κατσει κατι πολυ καλο και κανεις και τριτο παιδι

πιστευω ακουγεται μια χαρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Έχεις 2 καταστάσεις:

[1]. Είσαι με μια κοπέλα που δε σε παράτησε ποτέ και μπορεί να καταλήξει σε Happy Ending.
[2]. Είσαι με μια κοπέλα που σε παράτησε χρόνια πριν, επιστρέφει με παιδί και μπορεί να καταλήξει σε Happy Ending.

Η κοινή λογική ποιο από τα 2 σε κάνει να πιστεύεις πως έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να έχει happy ending?!
Αντιλαμβανεσαι φυσικα οτι στην εξισωση πρεπει να βαλουμε πολλα πραγματα. Ηλικίες, πώς χωρισαμε, αν εχω κι εγω παιδι ή οχι, αν μεσολαβησαν γαμοι και για τους δυο μας, ποσων ετων ειναι το παιδι της, αν ειναι διατεθειμενη να κανει και δικο μου παιδι και ενα σωρο αλλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
κοιταξε αν θες μια σοβαρη αποψη κατ εμε ειναι να κανεις ενα καινουριο παιδι μαζι της να εχει παρεα και το προηγουμενο οτι και καλα εχει αδερφακι να παιζουνε μαζι πασιεντζα

και μπορεις μετα να την αφησεις να ψαξεις για κατι καλυτερο αφου ομως θα εχεις απο πισω σου δυο παιδια και ισως με την τριτη κατσει κατι πολυ καλο και κανεις και τριτο παιδι

Καλα δεν μιλαγες τοση ωρα!

v@rv@tarxidos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
1
Αντιλαμβανεσαι φυσικα οτι στην εξισωση πρεπει να βαλουμε πολλα πραγματα. Ηλικίες, πώς χωρισαμε, αν εχω κι εγω παιδι ή οχι, αν μεσολαβησαν γαμοι και για τους δυο μας, ποσων ετων ειναι το παιδι της, αν ειναι διατεθειμενη να κανει και δικο μου παιδι και ενα σωρο αλλα.

υπάρχουν πολλές μεταβλητές, όπως αυτές που ανέφερες, εγώ λειτουργώ όμως ΜΟΝΟ με τα στοιχεία που έχει δώσει ο τύπος εξαρχής. Αν βάλει και όλες αυτές τις μεταβλητές στην εξίσωση τότε μπορούμε να κάνουμε μια άλλη συζήτηση.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

:think:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• thai.jpg
    thai.jpg
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 22

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
υπάρχουν πολλές μεταβλητές, όπως αυτές που ανέφερες, εγώ λειτουργώ όμως ΜΟΝΟ με τα στοιχεία που έχει δώσει ο τύπος εξαρχής. Αν βάλει και όλες αυτές τις μεταβλητές στην εξίσωση τότε μπορούμε να κάνουμε μια άλλη συζήτηση.

οχι μαθηματικα ρε παιδια
δεν τα μπορω :happy:

v@rv@tarxidos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
1

σερνικός.&-

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Έχεις 2 καταστάσεις:

συμφωνα με το τραγουδι παντως το [2] ειναι η σωστη απαντηση.
Η σωστη απαντηση φαινεται εξαρχης το [1] αλλα...ο ερωτας και η λογικη δεν πανε μαζι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom