jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
θα έχουν πρώην με παιδί και θέλουν συμβουλές...
κανει κ κοινωνικο εργο το σαη
θα έχουν πρώην με παιδί και θέλουν συμβουλές...
Εγω εχω μια πρωην που απεκτησε παιδι αφου χωρισαμε αλλά ειναι ακομη παντρεμενη. Πιανεται?θα έχουν πρώην με παιδί και θέλουν συμβουλές...
Έχεις 2 καταστάσεις:
[1]. Είσαι με μια κοπέλα που δε σε παράτησε ποτέ και μπορεί να καταλήξει σε Happy Ending.
[2]. Είσαι με μια κοπέλα που σε παράτησε χρόνια πριν, επιστρέφει με παιδί και μπορεί να καταλήξει σε Happy Ending.
Η κοινή λογική ποιο από τα 2 σε κάνει να πιστεύεις πως έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να έχει happy ending?!
τυπε να συγχωνευτει το νημα με του αμπελαλε :S :S :S
Θελει τωρα που παει για αποσυρση..
Να σπιτοθει μαζι με το παιδι της,στον πιο αδυναμο κρικο..
Τοσα χρονια που ηταν καβαλα, στο αρμα..
Δεν θυμοταν κανεναν πρωην..Τωρα τον θυμηθηκε..
Αλλα ετσι ειναι οι γυναικες, λειτουργουν
με το συστημα της τσιτας, πιανονται απο ενα τσαμπι με μπανανες, μεταβανοντας ταυτοχρονα στο αλλο τσαμπι,με το αλλο χερι' και προχωρουν..
Εγω εχω μια πρωην που απεκτησε παιδι αφου χωρισαμε αλλά ειναι ακομη παντρεμενη. Πιανεται?
σωστος αλλα εχω βαρεθει να ειμαι μονος μου .
Αντιλαμβανεσαι φυσικα οτι στην εξισωση πρεπει να βαλουμε πολλα πραγματα. Ηλικίες, πώς χωρισαμε, αν εχω κι εγω παιδι ή οχι, αν μεσολαβησαν γαμοι και για τους δυο μας, ποσων ετων ειναι το παιδι της, αν ειναι διατεθειμενη να κανει και δικο μου παιδι και ενα σωρο αλλα.Έχεις 2 καταστάσεις:
[1]. Είσαι με μια κοπέλα που δε σε παράτησε ποτέ και μπορεί να καταλήξει σε Happy Ending.
[2]. Είσαι με μια κοπέλα που σε παράτησε χρόνια πριν, επιστρέφει με παιδί και μπορεί να καταλήξει σε Happy Ending.
Η κοινή λογική ποιο από τα 2 σε κάνει να πιστεύεις πως έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να έχει happy ending?!
Καλα δεν μιλαγες τοση ωρα!κοιταξε αν θες μια σοβαρη αποψη κατ εμε ειναι να κανεις ενα καινουριο παιδι μαζι της να εχει παρεα και το προηγουμενο οτι και καλα εχει αδερφακι να παιζουνε μαζι πασιεντζα
και μπορεις μετα να την αφησεις να ψαξεις για κατι καλυτερο αφου ομως θα εχεις απο πισω σου δυο παιδια και ισως με την τριτη κατσει κατι πολυ καλο και κανεις και τριτο παιδι
πιστευω ακουγεται μια χαρα
Αντιλαμβανεσαι φυσικα οτι στην εξισωση πρεπει να βαλουμε πολλα πραγματα. Ηλικίες, πώς χωρισαμε, αν εχω κι εγω παιδι ή οχι, αν μεσολαβησαν γαμοι και για τους δυο μας, ποσων ετων ειναι το παιδι της, αν ειναι διατεθειμενη να κανει και δικο μου παιδι και ενα σωρο αλλα.
κοιταξε αν θες μια σοβαρη αποψη κατ εμε ειναι να κανεις ενα καινουριο παιδι μαζι της να εχει παρεα και το προηγουμενο οτι και καλα εχει αδερφακι να παιζουνε μαζι πασιεντζα
και μπορεις μετα να την αφησεις να ψαξεις για κατι καλυτερο αφου ομως θα εχεις απο πισω σου δυο παιδια και ισως με την τριτη κατσει κατι πολυ καλο και κανεις και τριτο παιδι
αυθεντικο happy end μονο Ταυλανδηπροφανώς όχι, αλλά οι πιθανότητες να έχει "happy ending" το όλο ζήτημα είναι αρκετά μικρότερες στην περίπτωση του τύπου που άνοιξε το thread.
υπάρχουν πολλές μεταβλητές, όπως αυτές που ανέφερες, εγώ λειτουργώ όμως ΜΟΝΟ με τα στοιχεία που έχει δώσει ο τύπος εξαρχής. Αν βάλει και όλες αυτές τις μεταβλητές στην εξίσωση τότε μπορούμε να κάνουμε μια άλλη συζήτηση.
κοιταξε αν θες μια σοβαρη αποψη κατ εμε ειναι να κανεις ενα καινουριο παιδι μαζι της να εχει παρεα και το προηγουμενο οτι και καλα εχει αδερφακι να παιζουνε μαζι πασιεντζα
αυθεντικο happy end μονο Ταυλανδη
Έχεις 2 καταστάσεις: