Νέα

Σχέση με μικρότερη/-ο (διαφορά ηλικίας)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pangeo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 401
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Εδώ μαζευόμαστε οι μεσήλικες!
Υπόψη ότι ελλοχεύει κίνδυνος να μπερδευτεί και να αρχίσει τις ερωτήσεις: γιατί μπαμπά αυτό, γιατί μπαμπά εκείνο...
καταλαβαίνω ότι η νιότη χαρίζει σ΄εμάς τους μισώριμους ευεξία, να είσαι προσεκτικός όμως, μην κλατάρεις στον στίβο των ερωτικών αγωνισμάτων.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αρχηγός!!!!Ίδια ηλικία έχουμε και τα πάω τρελά τα μωράκια! Πιπίνια και τα μυαλά στα κάγκελα!!Μην ακούς τον απο πάνω,αυτουνού δεν του σηκώνεται πια.....!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:
εμ δεν φταις εσυ.
Εγώ φταίω που δεν σε πήγα στο πατάρι. Αλλά βλέπεις ο σεβασμός μου στην 3η ηλικία
Ουστ ρεμάλι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
εμ δεν φταις εσυ.
Εγώ φταίω που δεν σε πήγα στο πατάρι. Αλλά βλέπεις ο σεβασμός μου στην 3η ηλικία
Ουστ ρεμάλι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αφού δεν μπορούσες να ανεβείς τα σκαλιά ρε γεροξούραααααααααααα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Συναγωνιστές καλημέρα! Αν και αρκετά νεότερός σας (27 είμαι), σας κατανοώ απόλυτα! Κι εγώ όσο πλησιάζω τα 30 όλο και περισσότερο τις νεαρότερες κοιτάω, μιλάμε για 18-20! Από και και πάνω έχουν αρχίσει να μου φαίνονται αδιάφορες κυρίως λόγω του τι αρχίζουν να ζητάνε από έναν άντρα(οικονομικό το οποίο δεν μπορώ να προσφέρω)! Ενώ οι μικρούλες είναι ότι καλύτερο, δεν τις νοιάζουν τα φράγκα, απλά η καλοπέραση! :dancing:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
[move]Γεροξούρας[/move]
Ο κλασσικος. Η πιο ευδιακριτη απο τις συνομοταξιες γερων, ο γεροξουρας ειναι ο τυικος ημι-σαλεμενος στριμμενος καργιολης γερος! Συνηθως δουλευε ως αγροτης, ψαρας ή οινοπαραγωγος μικρού διαμετρήματος σε χωρια και ως χτιστης, ηλεκτρολογος ή θυρωρος στην πολη. Πλέον απανταται στη βεραντα του, καθισμενος σε ασπρη πλαστικη καρεκλα γυφτου ή σε δυο ψαθινες καρεκλες ταβερνας (κωλος-ποδια). Η βεραντα βρισκεται σε κομβικο σημειο του χωριου και καλυπτεται απο πυκνη βλαστηση, η οποια προερχεται απο τα 2 εκατομμυρια γλαστρες με βασιλικο και καρδαμο, καθως κι απο την κρεβατινα απο κληματαρια. Η βλαστηση ειναι απαραιτητη για την κατασκοπευτικη ζωή του γεροξουρα και δρα τοσο σαν καμουφλαζ, οσο και σαν σκοπο ζωης, καθως αντικαθιστα τα παιδια που δεν ειχε ποτε. Οπλισμενος μονιμως με μια μυγοσκοτωστρα, ο γεροξουρας γκρινιαζει επι παντος επιστητου. Οταν εχουμε ΠΑΣΟΚ, γκρινιαζει οτι του τρωνε τα λεφτα. Οταν εχουμε ΝΔ, γκρινιαζει οτι ξαναρθε η δεξια. Οταν ο δρομος εχει λακκουβες, γκρινιαζει στο δημοτικο συμβουλιο. Οταν του στρωνουν δρομο, γκρινιαζει στους εγρατες οτι δε μπορει να βγει. Ο γεροξουρας εχει την ταση να χωνει τη μυτη του παντου. Θα κανει παρατηρηση στα «κωλοπαιδα» να «φυγουν απ το χωραφι» ακομα κι αν το χωραφι δεν ειναι δικο του.

Ρουχισμος: Ασπρο τιραντε φανελλακι μαρκας Palco ή απο καποια ελληνικη βιομηχανια στην Καστορια που εχει κατεβασει ρολλα, κουραδί υφασματινο παντελονι που φτανει μεχρι το στηθος με το φανελλακι απο μεσα, δερματινη μαυρη ζωνη και απο κατω πλαστικη καφε παντοφλα «Πανερόπουλος» του χωραφιου. Κουπ: βασιλοφρονη γλιτσο-χωριστρα, την οποια φροντιζει με την τσατσαρα που μονιμως βρισκεται διπλα στη μυγοσκοτωστρα.
Αγαπημενες ατακες: «Ουστ!», «Ασσστεεεάααλο» καθως και οποιαδηποτε παρατηρηση περιλαμβανει τη λεξη «εκει»: «Εσυ εκει!», «Φυγε απο'κει!», «Τι κανεις εκει;», «Αμα ερθω απο'κει....».
Χαρακτηριστικό πρωην επαγγελμα: Σχολικος επιστατης.
Πως θα τον εντοπισετε: Δε χρειαζεται. Θα σας εντοπισει αυτος. Απλα καντε οτι πετατε μια πετρα σε ενα τζαμι. Ακομα κι αν βρισκεστε στην ερημο Γκομπι και ειστε βεβαιοι οτι δε σας βλεπει κανεις, τσουπ! Σε ντε τε ο γεροξουρας θα πεταχτει απ'το πουθενα φωναζοντας: "Ε! Τι κανεις εκει;;;". Στο χωριο, σε περιπτωση που λειπει απ'τη βεραντα, μην πατε στο καφενειο. Ελεγξτε για μια σκιωδη φιγουρα πισω απο τις κουρτινες του παραθυρου που βρισκεται διπλα στην εξωπορτα: ειναι ο γεροξουρας σε stealth mode. Στην πολη, ειναι αυτος που θα ποδοπατησει την εγκυο γυναικα, τον ακρωτηριασμενο τυφλο και την 90αχρονη καλογρια για να προλαβει την αδεια θεση στο λεωφορειο.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
[move]Γεροξούρας[/move]
Ο κλασσικος. Η πιο ευδιακριτη απο τις συνομοταξιες γερων, ο γεροξουρας ειναι ο τυικος ημι-σαλεμενος στριμμενος καργιολης γερος! Συνηθως δουλευε ως αγροτης, ψαρας ή οινοπαραγωγος μικρού διαμετρήματος σε χωρια και ως χτιστης, ηλεκτρολογος ή θυρωρος στην πολη. Πλέον απανταται στη βεραντα του, καθισμενος σε ασπρη πλαστικη καρεκλα γυφτου ή σε δυο ψαθινες καρεκλες ταβερνας (κωλος-ποδια). Η βεραντα βρισκεται σε κομβικο σημειο του χωριου και καλυπτεται απο πυκνη βλαστηση, η οποια προερχεται απο τα 2 εκατομμυρια γλαστρες με βασιλικο και καρδαμο, καθως κι απο την κρεβατινα απο κληματαρια. Η βλαστηση ειναι απαραιτητη για την κατασκοπευτικη ζωή του γεροξουρα και δρα τοσο σαν καμουφλαζ, οσο και σαν σκοπο ζωης, καθως αντικαθιστα τα παιδια που δεν ειχε ποτε. Οπλισμενος μονιμως με μια μυγοσκοτωστρα, ο γεροξουρας γκρινιαζει επι παντος επιστητου. Οταν εχουμε ΠΑΣΟΚ, γκρινιαζει οτι του τρωνε τα λεφτα. Οταν εχουμε ΝΔ, γκρινιαζει οτι ξαναρθε η δεξια. Οταν ο δρομος εχει λακκουβες, γκρινιαζει στο δημοτικο συμβουλιο. Οταν του στρωνουν δρομο, γκρινιαζει στους εγρατες οτι δε μπορει να βγει. Ο γεροξουρας εχει την ταση να χωνει τη μυτη του παντου. Θα κανει παρατηρηση στα «κωλοπαιδα» να «φυγουν απ το χωραφι» ακομα κι αν το χωραφι δεν ειναι δικο του.

Ρουχισμος: Ασπρο τιραντε φανελλακι μαρκας Palco ή απο καποια ελληνικη βιομηχανια στην Καστορια που εχει κατεβασει ρολλα, κουραδί υφασματινο παντελονι που φτανει μεχρι το στηθος με το φανελλακι απο μεσα, δερματινη μαυρη ζωνη και απο κατω πλαστικη καφε παντοφλα «Πανερόπουλος» του χωραφιου. Κουπ: βασιλοφρονη γλιτσο-χωριστρα, την οποια φροντιζει με την τσατσαρα που μονιμως βρισκεται διπλα στη μυγοσκοτωστρα.
Αγαπημενες ατακες: «Ουστ!», «Ασσστεεεάααλο» καθως και οποιαδηποτε παρατηρηση περιλαμβανει τη λεξη «εκει»: «Εσυ εκει!», «Φυγε απο'κει!», «Τι κανεις εκει;», «Αμα ερθω απο'κει....».
Χαρακτηριστικό πρωην επαγγελμα: Σχολικος επιστατης.
Πως θα τον εντοπισετε: Δε χρειαζεται. Θα σας εντοπισει αυτος. Απλα καντε οτι πετατε μια πετρα σε ενα τζαμι. Ακομα κι αν βρισκεστε στην ερημο Γκομπι και ειστε βεβαιοι οτι δε σας βλεπει κανεις, τσουπ! Σε ντε τε ο γεροξουρας θα πεταχτει απ'το πουθενα φωναζοντας: "Ε! Τι κανεις εκει;;;". Στο χωριο, σε περιπτωση που λειπει απ'τη βεραντα, μην πατε στο καφενειο. Ελεγξτε για μια σκιωδη φιγουρα πισω απο τις κουρτινες του παραθυρου που βρισκεται διπλα στην εξωπορτα: ειναι ο γεροξουρας σε stealth mode. Στην πολη, ειναι αυτος που θα ποδοπατησει την εγκυο γυναικα, τον ακρωτηριασμενο τυφλο και την 90αχρονη καλογρια για να προλαβει την αδεια θεση στο λεωφορειο.

?!?!?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
...Απ' το να σου τα φάει ΟΛΑ η μικρή, προτιμότερο είναι να τα φας στις πουτάνες...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ωραίος πολύ γελασα.
Μόνο που η ελληνική Palco έγινε Schisser πολυεθνική  kai δεν φτιάχνονται πια στην ελλαδίτσα .
Σημεία των καιρών.
Μήπως τα πιπίνια ειναι μια σταθερή αξία????

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
...Απ' το να σου τα φάει ΟΛΑ η μικρή, προτιμότερο είναι να τα φας στις πουτάνες...

Συμφωνώ.
Οι περισσότερες μικρές δεν ζητάνε χρήματα, μόνο περιπέτεια. Οπότε περισσεύουν και για ιερόδουλες-πιπίνια.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Άμα βρήκε τη μικρή, καλύτερα να του τα φάει αυτή. Τουλάχιστον θα γαμάει μουνάκι χωρίς μισό κιλό λιπαντικό ;)

Επισκέπτης
καλα κανετε μαγκες..
καποιος πρεπει να τις εκπαιδευει,για να τις γαμαμε ακουραστα (οι μιλφακιδες) οταν μεγαλωνουν..

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Απλα ειναι τα πραγματα
Το μικρο πρεπει να καλογαμηθει για να μεγαλωσει χωρις ψυχολογικα ...
αλλιως θα φτασει στα 30-40 και θα ειναι σαλεμενο μονο για παντρειες και δεν θα του το δινει κιολας του αντρος της , εκεινος μετα θα βρει ακομα πιο μικρες κ.ο.κ
Το μικρο οταν το μυριζεις , απλα παθαινεις ...
Κι ερχομεθα εις τον απωτερο σκοπο
Μια φιλη της μεγαλης μου της κορης , μου τη πεφτει αγρια , το χουν δει κατι φιλαρακια και μου λενε "μαλακα ετσι και δεν το γ...σεις θα σε γ..ουμε εμεις !
Τι κανεις ? ειναι μονο 16,5 ...
Οεο ? τι σκατα να κανω ?

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Καλλιά αρνί του γάλακτος και να το τρώνε κι άλλοι παρά να τρώω μονάχος μου 1000 χρονών βουβάλι έλεγε ο παππούς μου.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Απλα ειναι τα πραγματα
αλλιως θα φτασει στα 30-40 και θα ειναι σαλεμενο μονο για παντρειες και δεν θα του το δινει κιολας του αντρος της , εκεινος μετα θα βρει ακομα πιο μικρες κ.ο.κ
Μια φιλη της μεγαλης μου της κορης , μου τη πεφτει αγρια , το χουν δει κατι φιλαρακια και μου λενε "μαλακα ετσι και δεν το γ...σεις θα σε γ..ουμε εμεις !
Οεο ? τι σκατα να κανω ?

ρε φιλε τοσο κουκλος εισαι πια?
τοσο δεν μπορουν να σου αντισταθουν τα πιπινια?

παντως νομικα εισαι οκ με τη δεκαεξαχρονη
ηθικα θα λεγα οχι γιατι ειναι φιλη της κορης σου και δεν θα θελες να ρισκαρεις με τιποτα τον ψυχισμο της κορης σου...
λεμε τωρα................

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
ρε φιλε τοσο κουκλος εισαι πια?
τοσο δεν μπορουν να σου αντισταθουν τα πιπινια?

παντως νομικα εισαι οκ με τη δεκαεξαχρονη
ηθικα θα λεγα οχι γιατι ειναι φιλη της κορης σου και δεν θα θελες να ρισκαρεις με τιποτα τον ψυχισμο της κορης σου...
λεμε τωρα................
Εκει καταληγω κι εγω απλα για το ηθικο κομματι
Κουκλος δεν ειμαι , ολα ειναι σχετικα , τα γουστα ποικιλουν ...
Απλα δεν φαινεται η ηλικια μου και ισως ξεγελαει ... χεχεχε

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Απλα ειναι τα πραγματα
Οεο ? τι σκατα να κανω ?

να τον βουτάς σε κρύο νερό για να μη σου πάρει φωτιά.
η πλάκα έχει όρια!σοβαρέψου γιατί σε πήραν χαμπάρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom