casteliano
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Το βραδυ εφαγε και ξυλο
τι αδειασε το ψυγειο και αρχισε να σαβουρωνει τις ντουλαπες?
με τον γουντι τον τρυποκαρυδο ταχεις ρε?
Το βραδυ εφαγε και ξυλο
εισαι σιγουρη εσυ οτι δεν ειναι φιδεμπορας?aκου εμενα και τον απολυτο δεν ειναι σου λεω...!!!!!
αφου ειδα το βιντεο ναι..... ;)εισαι σιγουρη εσυ οτι δεν ειναι φιδεμπορας?
το ειδα και εγω ρε σιλβα. μια αηδια και μιση ειναι.αφου ειδα το βιντεο ναι..... ;)
φαγωθηκες ρε τυπε με το βιντεοκαλά όλοι εδώ μέσα βλέπουν το βίντεο και εγώ τρώγω πατατάκια...
τι θα πει φιδεμπορας ρε παιδια
φαγωθηκες ρε τυπε με το βιντεο
αστο φιλε.γεμιζει ολο το πλανο για να καταλαβεις.θέλω να καταλάβω πόσο χοντρή είναι.
χαρας το κουραγιο του παντωςαστο φιλε.γεμιζει ολο το πλανο για να καταλαβεις.
Οπως την βρισκη ο καθεναςχαρας το κουραγιο του παντως
μην μασας δικε μουαπο τα λεγομενα σας καταλαβα οτι δεν σας αρεσε λογω κιλων. Παντως φιδεμπορας δεν ειμαι ουτε οτι αλλο παει στο μυαλο σας. Μου αρεσουν οι πολυ χοντρες γυναικες. Πιστευω οτι η δικια μου εχει το περιθωριο να παρει μερικα κιλα ακομα
αρχηγε μου εγω γουσταρα τρελα με το βιντεακι που ξυριζει το γατι της!!!καυλαααααααααααααααααααπο τα λεγομενα σας καταλαβα οτι δεν σας αρεσε λογω κιλων. Παντως φιδεμπορας δεν ειμαι ουτε οτι αλλο παει στο μυαλο σας. Μου αρεσουν οι πολυ χοντρες γυναικες. Πιστευω οτι η δικια μου εχει το περιθωριο να παρει μερικα κιλα ακομα
ποιο βραδυ?καρφωσε την τωρα που φτιαχνει τον μουσακασημερα Κυριακη ειναι ημερα αργιας ...καθομαι και πινω freddo. Η γυναικα μου δουλευει καθαριζει και μαγιρευει. Σημερα της ειπα να φτιξει δυο φαγητα γιατι δεν φτανει για μενα.
το απογευμα σιδερωνει και εγω καθομαι και την βλεπω. Το βραδυ περιμενω για κοκο
πλάνο 4:3 ή widescreen 16:9;;