το εκανα τοτε πιο πολυ για να της ανεβασω το ηθικο. Κοιταζε το καθρεφτει και ελεγε πως ειμαι ετσι τοσο χοντρη ., και ειχε ψυχολογικα προβληματα. Οταν ειδε ομως πως την γουσταρουν πηγε και με τον Αλβανο και κοντευα να την χασω. Ειναι επικυνδυνα παιχνιδια αυτα με τις γυναικες δεν πρεπει να τους δινεις αερα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέση με «επαγγελματία»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poutis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 128K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τωρα της τραβας καμια φαπα?το εκανα τοτε πιο πολυ για να της ανεβασω το ηθικο. Κοιταζε το καθρεφτει και ελεγε πως ειμαι ετσι τοσο χοντρη ., και ειχε ψυχολογικα προβληματα. Οταν ειδε ομως πως την γουσταρουν πηγε και με τον Αλβανο και κοντευα να την χασω. Ειναι επικυνδυνα παιχνιδια αυτα με τις γυναικες δεν πρεπει να τους δινεις αερα
η ακομα στις ριχνει αυτη?
πηρε αερα η χοντρη δικε μου
ρε μεγαλε μηπως εισαι κανενα τεμπελοσκυλο και σε ταιζει η γυναικα σου? και καθεσε και την βριζεις ολη μερα.προσεξε μην γουσταρει μονο κανενα αλβανο,και σε βλεπω να πινεις φρεντο σε κανενα γιαπι μετα παρεα με τα σακια απο το τσιμεντο.το εκανα τοτε πιο πολυ για να της ανεβασω το ηθικο. Κοιταζε το καθρεφτει και ελεγε πως ειμαι ετσι τοσο χοντρη ., και ειχε ψυχολογικα προβληματα. Οταν ειδε ομως πως την γουσταρουν πηγε και με τον Αλβανο και κοντευα να την χασω. Ειναι επικυνδυνα παιχνιδια αυτα με τις γυναικες δεν πρεπει να τους δινεις αερα
ουτε να την γαμησεις θελεις απο την τεμπελια σου ρε.η μεση σου ποναει απο την βλακεια που κουβαλας επανω σου,και αυτο βαρος ειναι να ξερεις.και βεβαια με ταιζει η γυναικα μου. Αλλα δεν ειμαι τεμπελοσκυλο την γαμαω αμα λαχει καλα στο κρεβατι.Επισης ποναει και η μεση μου
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
προσεξε μην γουσταρει μονο κανενα αλβανο,και σε βλεπω να πινεις φρεντο σε κανενα γιαπι μετα παρεα με τα σακια απο το τσιμεντο.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Το βραδυ εφαγε και ξυλο
Το βραδυ εφαγε και ξυλο
ουτε να την γαμησεις θελεις απο την τεμπελια σου ρε.η μεση σου ποναει απο την βλακεια που κουβαλας επανω σου,και αυτο βαρος ειναι να ξερεις.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τον κοβεις για φιδεμπορα κολλητε μου?
εσυ το βιντεακι με την χοντρη τοχεις δει??
φιδεμπορας ειναι τυπε να ξερεις.τον κοβεις για φιδεμπορα κολλητε μου?
εσυ το βιντεακι με την χοντρη τοχεις δει??
φιδεμπορας ειναι τυπε να ξερεις.
aκου εμενα και τον απολυτο δεν ειναι σου λεω...!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 220
- Εμφανίσεις
- 48K
?
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 0