apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν εχεις παρει εσυ ρε τυπε?θέλω και εγώ λινκ!!
θέλω και εγώ λινκ!!
ρε bbwlover φτιαξτον τον τυπο ρε
δεν εχεις παρει εσυ ρε τυπε?θέλω και εγώ λινκ!!
θέλω και εγώ λινκ!!
ποιος ειπε οτι δεν υπαρχουν ινδαλματα στην εποχη μας και εχοντας διαβασει καμια 15αρια σελιδες πισω γουσταρω πως τουμπαρε την κατασταση σπιτι,με το γνωστο ΤΣΟ-ΛΟ,επισης ειναι αμασητος λογω παντρειας και βιτσιου αλλα αυτα εχουν ηδη γραφτει εχοντας σχεση πριν 3 χρονια με επαγγελματια,"κανονικων" κιλων αλλα και με λιγοτερη "περιπετεια" θαυμαζω τον τυπο μαςπηρες το ματι σου δικε μου?
για σχολιασε
ολοι τον θαυμαζουν νομιζωποιος ειπε οτι δεν υπαρχουν ινδαλματα στην εποχη μας και εχοντας διαβασει καμια 15αρια σελιδες πισω γουσταρω πως τουμπαρε την κατασταση σπιτι,με το γνωστο ΤΣΟ-ΛΟ,επισης ειναι αμασητος λογω παντρειας και βιτσιου αλλα αυτα εχουν ηδη γραφτει εχοντας σχεση πριν 3 χρονια με επαγγελματια,"κανονικων" κιλων αλλα και με λιγοτερη "περιπετεια" θαυμαζω τον τυπο μας
ρε παιδια στειλτε και σε μενα το λινκ ,ολο το σαιτ το ειδε εγω ακομα δεν το εχω δει!
ο ρε φιλε!την ταιζει πολυ φαινεται!Aφου σε τρωει δες το χαχαχαχαχαα
χεσε μας ρε με την μπουχεσα σου.δεν μπορητε να πητε εχω σεξυ γυναικα που να δειτε και αλλα.
εχετε δει τοσο ωραια μπουτια ...
εγω δεν σε εβρισα φιλε. Φαινετε οτι η γυναικα σου δεν ειναι σεξυ και απελευθερωμενη σαν την δικια μου.
ναι το πιστευω ....ειναι και σεξυ και απελευθερωμενη , φανταστικη μαγηρισα.
για βαλε κατω τα προσοντα της δικια μου και της δικια σου να δεις....
ειμαι και πρωτος γιατι ξερω απο γυναικες οταν επιλεγω να παντρευετω
ναι το πιστευω ....ειναι και σεξυ και απελευθερωμενη , φανταστικη μαγηρισα.
για βαλε κατω τα προσοντα της δικια μου και της δικια σου να δεις....
ειμαι και πρωτος γιατι ξερω απο γυναικες οταν επιλεγω να παντρευετω
τυπε μην μασαςε υπαρχουν και τα μειονεκτιματα τι να κανουμε