apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Καθε Χριστουγεννα βγαζω καρτες και της μοιραζω στην γειτονια,ο ματακιας της περιοχης σας ,σας ευχετε καλες γιορτες.
Καθε Χριστουγεννα βγαζω καρτες και της μοιραζω στην γειτονια,ο ματακιας της περιοχης σας ,σας ευχετε καλες γιορτες.
γιατι τι εγινε ρε τυπε?εχω γυρισει παρα πολλα. μου αρεσει να την τραβαω γυμνη με το κινητο μου
παλια που ειχαμε πιο πολυ καιρο εστηνα καμερα κανονικα. με μαστιγια και αλλα πολλα και καλουσα τους φιλους μου για μπυρα και τα εδειχνα . Η δικια μου το ηξερε αλλα δεν ελεγε τιποτα ισως και να της αρεσε. Ειχε τυχει να εχω βαλει βιντεο δικο της στην παρεα και η γυναικα μου μας σερβιριζε μπυρες/. Μια φορα με κατι Αλβανους αγριεωψαν τα πραγματα γιαυτο και σταματησα
δεν πειραζει....τιμωρηθηκε ομως μετα ετσι ε;Τα εχω πει. την εχουν γαμισει ναι....χαμος εχει γινει. τι να κανουμε εχουμε μερικα κερατα
τι μπυρες πινετε;κορωνα με λεμονακιπου ειναι και ελαφρια;κανονισε να ερθουμε μια μερα και εμεις,θα φερουμε σουβλακια και 5-6 τελαρα μπυρονια και θα την κανουμε ταρατσαεχω γυρισει παρα πολλα. μου αρεσει να την τραβαω γυμνη με το κινητο μου
παλια που ειχαμε πιο πολυ καιρο εστηνα καμερα κανονικα. με μαστιγια και αλλα πολλα και καλουσα τους φιλους μου για μπυρα και τα εδειχνα . Η δικια μου το ηξερε αλλα δεν ελεγε τιποτα ισως και να της αρεσε. Ειχε τυχει να εχω βαλει βιντεο δικο της στην παρεα και η γυναικα μου μας σερβιριζε μπυρες/. Μια φορα με κατι Αλβανους αγριεωψαν τα πραγματα γιαυτο και σταματησα
στον κοσμο οταν εχει λαικη κατω απο το σπιτι τουσε ποιους τυπε μου;
παμμεγιστος ειναι το σωστο μεγαλε τιτανοτεραστιε τυπετα βιντεο του [glow=red,2,300]πανμεγιστου[/glow] τυπου με τη γυναικα του που τα βρισκουμε,ας στειλει καποιος πμ
ευχαριστω για την διορθωση,πριν καμια ωρα,πιστευω θα το αντεξωπαμμεγιστος ειναι το σωστο μεγαλε τιτανοτεραστιε τυπε
εχεις γερο στομαχι δικε μου?
μην μου πεις οτι μολις εφαγες?
ειναι σκηνες σκληρου ροκ που λεει και ο χατζηνικολαου
του ξηγηθηκα του τυπου δικε μου ;)τυπε δωσε το λινκ νια φτιαχτη ο τυπος μας.
εχει γινει φιρμα η χοντρη τυπε μουτο ενα το ειδαν 3,000 και το αλλο που ερχετε απο το μπανιο 6000
σεβασμος απεριοπιστοςτο ενα το ειδαν 3,000 και το αλλο που ερχετε απο το μπανιο 6000
πηρες το ματι σου δικε μου?σεβασμος απεριοπιστος