epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πω πω ρε φιλε τι να σου πω. Πηγενε να την ραψεις απο μπρος και απο πισω αφου εκανες σχεση με ...τατανα... Αραγε μηπως την εχω δικιμασει ???????????
Πω πω ρε φιλε τι να σου πω. Πηγενε να την ραψεις απο μπρος και απο πισω αφου εκανες σχεση με ...τατανα... Αραγε μηπως την εχω δικιμασει ???????????
Δεν υπαρχει σχεση με επαγγελματια αργα η γρηγορα θα καεις!!!!!
κοιτα η δικια μου επιδη ειναι και χοντρη της ριχνουν εναν και ξαναγυρναει σε μενα. Δεν φευγει απο μενα ετσι καταλαβα. Παντος ενταξι ειναι κατα βαθος καλος χαρακτηρας . Ολες του επαγγελματος ειναι
σιγα μην της κανει και χαπκιντο ρε τυπενα σε ρωτήσω, όταν την δέρνεις της κάνεις και λαβές ζίου-ζίτσου;
ελα ρε μορφη που εισαι εσυγιατι ρε φιλε κυρια την εκανα. Καλυτερα ειναι που την πηδαγανε και την κοροιδευανε για το σωμα της. Η που την γιουρτονανε και γελαγανε για τα κιλα της. Τα ξερει πολυ καλα αυτα και γιαυτο με εχει εκτιμήσει. Αναγκαζοτανε να περνει ακομα και τσιγγανους...
Η το ξυλο που ετρωγε γιατι δεν μπορουσε να αδυνατισει και δεν ειχε πελατες. Τα θυματε ολα αυτα γιαυτο αισθανεται κυρια τωρα
το πρωι μπουρδελα και το βραδυ γραφεια ρε τυπε?οχι δεν με ζητησε κανενας. υπαρχει ανεργια εκει εξω. Εχω βαλει μπροστα τι χοντρη .....τωρα βρικε και δευτερη δουλεια σαν καθαριστρια . Καθαριζει γραφεια το βραδυ
αν ηθελες τυπε ας μην ειχεςναι ρε παιδια ειναι ψοφια τωρα τελευταια αυτο εχω παρατηρησει. δεν εχει ορεξη ενω εγω αντιθετως εχω παντα.
ολη μερα τι κανεις δικε μου?οχι και γυμναστιριο αυτο ειναι τρομερα κουραστικο....απα απα απα....κανω και κακο στη μεση
και δεν φοβασε μην στην γαμησουνε την χοντρη ρε?βλεπω τηλεόραση ...μετα κοιμαμε γιατι κουραζομαι. Πινω μπυρες τωρα το καλοκαιρι...μετα το βραδυ ερχεται η χοντρη και καθαριζει μαζευει τα κουτακια απο της μπυρες και οτι αλλο εχω αφησει. εγω επιβλέπω αν τα κανει καλα.
εχω και κατι φιλους και πινουμε κανενα καφε .....αυτα τι αλλο να κανω
σε τι νεα δεδομενα ρε τυπε?ε ναι τη εχουν γαμισει αλλα την παρατανε παντα. Αλλα πιστευω πως αμα γινει κατι τωρα που εχω κτισει την σχεση μου σε νεα δεδομενα θα μου το πει. Εχει μετανοιωση και δεν προκετε να το κανει