ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Πάντα με πορτοκαλί, τώρα τι λαμβάνω άστο.
ΚΩΛΟΦΑΡΔΕ !!!
Ρε φίλε απ' ότι καταλαβα ήσουν παντρεμένος????
Αν τον είχες πάρει στα σοβαρα το γάμο σου πιστεύω ότι δεν πρέπει να γίνονται τέτοια λάθη.
Αυτά θέλουν μια αρπαχτή και μετα δρόμο.
Ευκολο βεβαια να το λες, δυσκολο να το κανεις......
ΚΩΛΟΦΑΡΔΕ !!!
Τίποτα από τα δύο, είμαι απλά ένας ειλικρινές άτομο.
Δε πρόκειται να σταματήσω εκτός αν αποδώσω δικαιοσύνη όπως θέλω εγώ.
Εκτός αν με πυροβολήσουν.
Και πως θα γίνει τώρα; εγώ θέλω να παντρευτώ κορασίδα.
Ντροπή σου που τις λες πουτάνες.
Εμένα παίδες συνέβει τις προάλλες κάτι που με προβλημάτισε. Μετα απο συνεύρεση με μιλφάρα, με πήρε αγκαλίτσα στο κρεββάτι, μου έκανε κομπλιμέντα, με κοίταζε στα μάτια κ με φιλούσε συνέχεια. Εντωμεταξύ απο την αρχή η κοπέλα ήταν πολύ ρομαντική σε σημείο να τον φάει ακα , αλλά επικράτησε η λογική.
Πιστεύω πως οι κοπέλες αυτού του χώρου είναι πολύ καλές ψυχολόγοι κ ψάχνουν το τέλειο θύμα. Το είδα στα μάτια της πως ο σκοπός ήταν να την πυρφορίσω. Αλλά δεν τσίμπησα. Προσοχή παίδες. Αν δεν έχετε πολύ εμπειρία κ αν είστε αγαπούληδες, δε θέλει πολύ... Πρέπει να ελέγχουμε τα συναισθήματα μας, με οποιαδήποτε γυναίκα.
Τη μαλακία να μπλεχτώ με ημιεπαγγελματία του χώρου κόντεψα να την πληρώσω με το γάμο μου.
Η πλάκα είναι ότι όπως εκ των υστέρων επιβεβαίωσα (το υποψιαζόμουν στη διάρκεια της σχέσης...) , η κυρία έπαιζε ώς εξής
1. στη διάρκεια της υποτιθέμενης σχέσης μας ασκούσε την πουτανιά κανονικότατα
2. στη διάρκεια της υποτιθέμενης σχέσης μας είχε παράλληλα +2 σχέσεις με πελάτες τους οποίους δούλευε επίσης κανονικά όπως κι εμένα
3. επιχείρησε να μου διαλύσει το σπίτι φτάνοντας μέχρι τη γυναίκα μου
4. το ίδιο επιχείρησε να κάνει και με άλλον πελάτη - αγαπούλα , καθώς έμαθα αργότερα
γι αυτό , όπως μου είπε κάποτε ένας 60αρης περπατημένος, τις πουτάνες τις έχουμε ΜΟΝΟ για τις γαμάμε. ΤΕΛΟΣ
όποιος θέλει να κάνει πειράματα...καλα ξεμπερδέματα.
κλείνοντας...η πουτάνα το γαμήσι δε το κόβει
εγω παλι γιατι πιστευω οτι πληρωνεις πιο πολλα κι οτι μυριζει βασιλης η δουλεια;
ενας ειναι ο βασιλης αλλωστε.
Τύποι ο μοναδικός λόγος να κανείς σχέση με επαγγελματία είναι για να βγαλεις λεφτά. Να της πουλας αγάπη και αυτή να ακουμπάει τα ευροπουλα της.
Ναι τυπε είναι το όνειρο μου αυτό και αν δεις τι τύποι το καταφέρνουν αυτο θα κλαψεις. :'(