apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε κανα σιδερικο ειχες μαζι σου?το προβλημα παραμενει κατω, εγω ειμαι αθηνα εδω και 4 χρονια
αν εχεις αναγκη απο λεφτα τι να φοβηθεις
αυτοι ειναι επικινδυνοι
τυπε κανα σιδερικο ειχες μαζι σου?το προβλημα παραμενει κατω, εγω ειμαι αθηνα εδω και 4 χρονια
αν εχεις αναγκη απο λεφτα τι να φοβηθεις
Πιθανον ναι, αυτη τουλαχιστον δεν εχει την αβαντα ου μπαμπα και της μαμας...λες να με καταλαβει καλητερα το στουντιο κοριτσο?
ειχε τι φαλτσετα γιατρε ξεχασεςτυπε κανα σιδερικο ειχες μαζι σου?
αυτοι ειναι επικινδυνοι
Τι ειχε γινει με αυτον ρε παιδια?Για πειτε να γελασουμε...χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα που τον θυμηθηκες αυτον????
κορυφαιος θυμασαι τι εγραφε
τυπε κανα σιδερικο ειχες μαζι σου?
αυτοι ειναι επικινδυνοι
αλλη νωοτροποια δικε μου...
Πιθανον ναι, αυτη τουλαχιστον δεν εχει την αβαντα ου μπαμπα και της μαμας...
τυπε εδω μιλαμε για πολλαπλους αντιπαλουςειχε τι φαλτσετα γιατρε ξεχασες
μου ειχαν φτιαξει ενα ξυλο τα παιδια απο το εργοστασιο και μερικες σανιδες με προκες
νομιζω οτι θα του τεριαζε γαντι γιατρετυπε εδω μιλαμε για πολλαπλους αντιπαλους
θελει δραστικες λυσεις
ξέρω περίπτωση που την παντρεύτηκε. πίκρα όμως. δεν είχε εμπειρίες και έπαθε τη γνωστή μουνόπλακα.μετα απο τοσο καιρο αποφασισα να ανοιξω και εγω ενα θεμα.
εχω μια απορια αν καποιος μετα απο συνευρεση με cg ή κοπελα σε studio εφαγε κολλημα και στο τελος εκανε σχεση με την κοπελα ή αν απο τη ή τις συναντησεις καταλαβε οτι η κοπελα τον γουσταρει και το προχωρησε.
για πες .........................ξέρω περίπτωση που την παντρεύτηκε. πίκρα όμως. δεν είχε εμπειρίες και έπαθε τη γνωστή μουνόπλακα.
τι να σου πω. δυο φορές τη γάμησε και έπεσε στις αγάπες. από γκόμενες δεν είχε πολύ εμπειρία και μετά πήρε τη βίζιτα και την παντρεύτηκε. πολλά φράγκα έφαγε για να την σπιτώσει. χαρτιά, νταβάδες, ταξίδια στα βάθη της ρωσίας. εγώ μάστορα δεν εδινε ούτε μισό ρούβλι για πάρτη της πάντως....για πες .........................
ελα πες και το τελος .περναγε σκατα και του ζητησε και διαζυγιο η αλλητι να σου πω. δυο φορές τη γάμησε και έπεσε στις αγάπες. από γκόμενες δεν είχε πολύ εμπειρία και μετά πήρε τη βίζιτα και την παντρεύτηκε. πολλά φράγκα έφαγε για να την σπιτώσει. χαρτιά, νταβάδες, ταξίδια στα βάθη της ρωσίας. εγώ μάστορα δεν εδινε ούτε μισό ρούβλι για πάρτη της πάντως....
πολυ δυσκολο αυτό που λες πρέπει εσυ να εισαι ο υπερφραγκατος γκομενος και να πας απειρες μαζι της η αυτη να σε καψουρευτει τρελα πραγμα το οποιο ειναι σχεδον αδύνατον....μετα απο τοσο καιρο αποφασισα να ανοιξω και εγω ενα θεμα.
εχω μια απορια αν καποιος μετα απο συνευρεση με cg ή κοπελα σε studio εφαγε κολλημα και στο τελος εκανε σχεση με την κοπελα ή αν απο τη ή τις συναντησεις καταλαβε οτι η κοπελα τον γουσταρει και το προχωρησε.
μπα όχι. η ρωσίδα έκανε την τύχη της. και να σου πω τελευταία πληροφόριση που είχα ήταν και εντάξει στο ρόλο της γυναίκας-νοικοκυράς. Αλλά τα φράγκα που έσκασε ο άλλος ήταν μιλάμε πολλά χιλιάρικα. τέτοιες γυναίκες ή θα είναι σα το σκυλί που μάζεψες από το δρόμο μια ζωή με ευγνωμοσύνη, ή (που είναι και οι περισσότερες καργιόλες έτσι) μολις δουν αγαπούλη θα σε στραγγίξουν και μετά θα σε πετάξουν στα σκουπίδια.ελα πες και το τελος .περναγε σκατα και του ζητησε και διαζυγιο η αλλη
Η περιπτωση ομως να φαει κολλημα καποιος και να καψουρευτει εχει νομιζω αρκετες πιθανοτητες;πολυ δυσκολο αυτό που λες πρέπει εσυ να εισαι ο υπερφραγκατος γκομενος και να πας απειρες μαζι της η αυτη να σε καψουρευτει τρελα πραγμα το οποιο ειναι σχεδον αδύνατον....
σώπααααααα. που να δεις τι λένε αυτές οι γαμιόλες για τους αγαπούληδες στο μαγαζί μέσα....εδω ρε παιδια μαθαμε χτες οτι 2 Ρουμανες που εκδιδονατν στο γνωστο Amnezia παντρευτηκαν πελατες
Τι ψαχνεις τωρα.....