Επισκέπτης
Άκου την ΚΑΤΕΡΙΝΑ69...
κάτι παραπάνω ξέρει να σου πει ;)
Δεν το επιασα το μνμ φιλε τοτε σορρυ.
Άκου την ΚΑΤΕΡΙΝΑ69...
κάτι παραπάνω ξέρει να σου πει ;)
Δεν πειραζει ρε μωρο…Δεν το επιασα το μνμ φιλε τοτε σορρυ.
Δηλαδη κοντα στα 2 εκατομμυρια ατομα?Δεν πειραζει ρε μωρο…
Εδώ με εχει γαμησει η μιση Αθηνα…
Και θα με πειραξει αυτό που ειπες????
Αχαχαχαχα….!!!!
Παρθενα μια φορα…δεν ειμαι…Δηλαδη κοντα στα 2 εκατομμυρια ατομα?
Πρεπει να μπεις στο Ρεκορ Γκινες Καθριν
Να και κάποιος…που με καταλαβαινει…!!...ουτε εγω....ειμαι πια παρθενα....
Διαβάζοντας το thread εν'ταχυ διαπίστωσα τα παρακάτω:
Στη ζωή μας κυριαρχούν μερικές φορές οι γενικεύσεις και οι απόλυτες γνώμες,
πχ όλοι οι κρητικοί είναι έμποροι ναρκωτικών(δες επικαιρότητα) ή όλοι στην ελλάδα παίρνουν
"μίζες" και πολλές άλλες που δεν μου έρχονται στο νου τώρα.
Το πώς νιώθει ο καθένας μας όμως το ξέρει μόνο ο ίδιος και νομίζω η προσφορά αυτής της συνομιλίας μας είναι βοηθήσουμε το διπλανό μας να βρει μόνος του τη λύση σε κάτι που τον απασχολεί και ζητάει μία ή περισσότερες γνώμες από συνανθρώπους με τις ίδιες ή παρόμοιες εμπειρίες.
P.S. Μέσα από αυτό το site ανακάλυψα ότι ο "άνθρωπος μου" μου έλεγε ψέμματα για τη δουλειά του, είναι όμως μαζί μου χωρίς κανένα οικονομικό όφελός του. Εγώ όμως είμαι πλέον μαζί του? Έχω βρεθεί σε μεγάλο αδιέξοδο χωρίς να μπορώ να αποφασίσω για οτιδήποτε. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ
Όσο περνάς καλά εσύ συνέχισε!!!Διαβάζοντας το thread εν'ταχυ διαπίστωσα τα παρακάτω:
Στη ζωή μας κυριαρχούν μερικές φορές οι γενικεύσεις και οι απόλυτες γνώμες,
πχ όλοι οι κρητικοί είναι έμποροι ναρκωτικών(δες επικαιρότητα) ή όλοι στην ελλάδα παίρνουν
"μίζες" και πολλές άλλες που δεν μου έρχονται στο νου τώρα.
Το πώς νιώθει ο καθένας μας όμως το ξέρει μόνο ο ίδιος και νομίζω η προσφορά αυτής της συνομιλίας μας είναι βοηθήσουμε το διπλανό μας να βρει μόνος του τη λύση σε κάτι που τον απασχολεί και ζητάει μία ή περισσότερες γνώμες από συνανθρώπους με τις ίδιες ή παρόμοιες εμπειρίες.
P.S. Μέσα από αυτό το site ανακάλυψα ότι ο "άνθρωπος μου" μου έλεγε ψέμματα για τη δουλειά του, είναι όμως μαζί μου χωρίς κανένα οικονομικό όφελός του. Εγώ όμως είμαι πλέον μαζί του? Έχω βρεθεί σε μεγάλο αδιέξοδο χωρίς να μπορώ να αποφασίσω για οτιδήποτε. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ
Όσο περνάς καλά εσύ συνέχισε!!!
Το μόνο που μας δίνει ζωή σήμερα είναι οι καλές εμπειρίες!!!
scanakias η κοπέλα είναι μέλος του σαιτ;]
Δεν έχω ιδέα, το μόνο που βρήκα είναι αναφορές σε αυτήν που τη "φωτογραφίζουν" με αρκετή ακρίβεια.
φίλε μου κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος θα μου έλεγε το ίδιο, αλλά...Υπάρχει πάντα ένα αλλά που σε "τρώει". Ο χρόνος που ήσουν μαζί της, αυτά που πέρασες μαζί της, και το μεγαλύτερο αλλά είναι η μοναξιά της μεγαλούπολης και η υποκρισία της κοινωνίας που ζούμε. Αυτό που με πλήγωσε περισσότερο δεν είναι η δουλειά της- τα ήξερα έν μέρει σε ήπια όμως απόδοση-όσο τα ψέματα θεμιτά ή αναγκαία για το μέχρι που μπορούσε να φτάσει λόγω δουλειάς της.
Scanakia
Γνωμη μου είναι να συνεχίσεις να πάιζεις το παιχνίδι σου με τη συγκεκριμένη γυναίκα ΑΡΚΕΙ ομως να μην έχεις στην ακρη του μυαλόυ σου "σοβαρή" κατάληξη με την συγκεκριμένη γυναίκα! Aν συμβαίνει κατι τέτοιο τότε problem!!!!
Αν θες πες μας με ποια προοπτική ξεκίνησες την συγκεκριμένη σχέση ενω γνωρίζες το τι παίζει με την κοπέλα ?Ίσως μια δεύτερη ευκαιρία...
και σ'εκείνη και στον εαυτό μου.
apropo γνωρίζει ότι τα έμαθα και δυστυχώς τα αρνήται όλα..
Ακόμη ένα ψέμα στη σειρά...
Ποιά είναι η σοβαρή κατάληξη? Νομίζω το ότι είσαι με κάποιον μαζί είναι αρκετά σοβαρό σήμερα.
Ίσως μια δεύτερη ευκαιρία...
και σ'εκείνη και στον εαυτό μου.
apropo γνωρίζει ότι τα έμαθα και δυστυχώς τα αρνήται όλα..
Ακόμη ένα ψέμα στη σειρά...
Ποιά είναι η σοβαρή κατάληξη? Νομίζω το ότι είσαι με κάποιον μαζί είναι αρκετά σοβαρό σήμερα.