Νέα

Σχεση η Γαμος με Πλουσια γκομενα??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δε βάζουμε κάνα πούλμαν για Βουλγαρία λέω γω; Μιά χαρά κορτσούδια έχει κατά κει, και θα τρώμε και καμμιά πίτα
Όσο να ναι ένα πούλμαν το γεμίζουμε τα μέλη του μπου...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ποιος σου είπε να της λες ναι συνέχεια?
Στην τελική άμα είναι να φτάσει στην προσβολή λόγω οικονομικής κατάστασης η γκόμενα εμπίπτει αυτομάτως στην κατηγορία Α.
Εγώ σου λέω πως υπάρχει και η κατηγορί Β..

Eγω πιστευω πως δεν υπαρχει η κατηγορια Β, παρα μονο η Α.

πόσο σίγουρος είσαι ότι στο μπουρδέλα τελεία κομ μπαίνουν μόνο φουκαράδες του χιλιάρικου και πιτσιρίκαι φοιτητόπουλα;

Κανοντας αναφορα σε φουκαραδες του χιλιαρικου, και μαλιστα τη σημερινη εποχη, επιβεβαιωνεις τον gt1212 σχετικα με το ποσο αρχιδια ειναι οι πλουσιοι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με τι την γοητευσες ακριβως;
να ξερω να κανω το ιδιο

αμα δεν έχεις σπρέχεν και μεγάλη πούτσα δεν πάς πουθενά φιλαράκι....
το πρώτο έχει άμεση σχέση με την παιδεία που έλαβες.....
εάν πήγες στο δημόσιο της γειτονίας και συναναστράφηκες με την κυρά κούλα του 16ου, όσα μαγαζιά και να ανοίξεις δεν γνωρίζεις πώς μεγαλώνει ένας πλούσιος.

κάνε τις αναγωγές σου.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κανοντας αναφορα σε φουκαραδες του χιλιαρικου, και μαλιστα τη σημερινη εποχη, επιβεβαιωνεις τον gt1212 σχετικα με το ποσο αρχιδια ειναι οι πλουσιοι.

βγάλε τη χολή σου αδερφέ.
τσάμπα είναι.
απο δευτέρα ανοιξε πάλι το πορτοφόλι.

Υ.Γ.
εχεις απολυτο δίκιο. το να καταγράφει κάποιος μια πραγματικότητα τον καθιστά μεγάλο αρχίδι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Eγω πιστευω πως δεν υπαρχει η κατηγορια Β, παρα μονο η Α.

σαφώς και έτσι πιστεύεις.
όταν την Εκάλη και τη Μεγάλη Βρεττανία την έχεις δει μόνο στο GPS ή μόνο απ το παραθυρο του παπιού σου λογικό είναι να έχεις αυτή την άποψη.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
αμα δεν έχεις σπρέχεν και μεγάλη πούτσα δεν πάς πουθενά φιλαράκι....
το πρώτο έχει άμεση σχέση με την παιδεία που έλαβες.....
εάν πήγες στο δημόσιο της γειτονίας και συναναστράδηκες με την κυρά κούλα του 16ου, όσα μαγαζιά και να ανοίξεις δεν γνωρίζεις πώς μεγαλώνει ένας πλούσιος.

κάνε τις αναγωγές σου.......
αν εννοεις αν ειμαι αριστοκρατης;
οχι ρε φιλε
της νυχτας ειμαι αλλα εχω καποια φραγκα
ειμαι φετες
δεν παιζει κανα ρολο ρε παιδακι μου... :huh:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
κυλιε κύλιε εγώ που το έχω πάθει πολλάκις μπορώ να προβληματίζομαι;

Πσσσσσσ, πολλάκις.

Πάνω απο 10άκις ή 20άκις;

Νταξ, πες μας τώρα ότι έριξες και χυλόπιττα στην Πάρις Χίλτον που ήταν τρελλά ερωτευμένη μαζί σου.

Αλλά εσύ βράχος, πήγε και παντρεύτηκες την Πέτρα:

petraecclestonewedding.jpg

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
όταν την Εκάλη και τη Μεγάλη Βρεττανία την έχεις δει μόνο στο GPS ή μόνο απ το παραθυρο του παπιού σου λογικό είναι να έχεις αυτή την άποψη.

Για αυτό γίνονται όλα τα επεισόδια μπροστά στη Μεγάλη Βρετανία, για να την δουν καλύτερα μπας και βρουν πλούσια νύφη;  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν εννοεις αν ειμαι αριστοκρατης;
οχι ρε φιλε
της νυχτας ειμαι αλλα εχω καποια φραγκα
ειμαι φετες
δεν παιζει κανα ρολο ρε παιδακι μου... :huh:

οι οικονομικά άνετες φέτες παίζουν ρόλο στις σταρλετίτσες του κερατσινίου και στις πλούσιες μιλφ που βαρέθηκαν την ανιαρή ζωή τους.

τώρα εάν πας με την προφορά και τη μόρφωση για παράδειγμα του κρητικού που κέρδισε το τηλεπαίγνιο να γαμήσεις μια αρσακειάδα απ την Εκάλη ε τότε αδερφέ σου εύζομαι ολόψυχα καλή τύχη και καλό βόλι.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οσο αρχιδι μπορει να ναι ενας ''πλουσιος'' μπορει να ειναι κι ενας ''φτωχος''...

απλως ο πλουσιος εχει περισσοτερα μεσα...

τα υπολοιπα πιστευω ειναι γενικοτητες χωρις ουσια...αμα δε σου εχει κατσει φαση προσωπικα να ξερεις πως θα αντιδρασεις και τι θα κανεις απλως υποθετεις...εχω κανει παρεα και με πολυ ευπορα ατομα και με χαμηλοτερου οικονομικου επιπεδου...ε οι πρωτοι ηταν πολυ πιο καταλληλοι για συναναστροφη γιατι δεν ηταν ουτε μιζεροι ουτε κλαιγοντουσαν για το οτι χαλασαν 7 ευρω σε ταξι ,για μνημονια και κουρεματα κτλ...

οχι οτι δε μας αφορουν αυτα τα θεματα αλλα κακα τα ψεματα η μιζερια ειναι πολυ ασχημο πραγμα...

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Αμα εχεις κατσικοπροβατα μετράει καθόλου?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πσσσσσσ, πολλάκις.

Πάνω απο 10άκις ή 20άκις;

Νταξ, πες μας τώρα ότι έριξες και χυλόπιττα στην Πάρις Χίλτον που ήταν τρελλά ερωτευμένη μαζί σου.

Αλλά εσύ βράχος, πήγε και παντρεύτηκες την Πέτρα:

petraecclestonewedding.jpg
ααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχααχχαχαχααχχαχα ρε στράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

εγώ παντρεύτηκα τον ευατό μου.
απέκτησα τεράστιο κόμπλεξ όταν με απέρριψες και αποσύρθηκα

πες του γαμάι να διαβάζει λίγο Ζάχο να μάθει πώς γαμάνε 18χρονα μεσήλικες σάβρες........

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
οι οικονομικά άνετες φέτες παίζουν ρόλο στις σταρλετίτσες του κερατσινίου και στις πλούσιες μιλφ που βαρέθηκαν την ανιαρή ζωή τους.

τώρα εάν πας με την προφορά και τη μόρφωση για παράδειγμα του κρητικού που κέρδισε το τηλεπαίγνιο να γαμήσεις μια αρσακειάδα απ την Εκάλη ε τότε αδερφέ σου εύζομαι ολόψυχα καλή τύχη και καλό βόλι.
οχι ρε φιλε δεν ειμαι βλαχος
τελειωσα και πανεπιστημιακη σχολη
αλλα δεν ειμαι κολλεγιοπας απο το ψυχικο σαν και την αφεντια σου...
δηλαδη τα μπρατσα δεν μετραν καθολου
τσαμπα τα χαπια τοσο καιρο;;;;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Αρσακειάδα ψυχικού γίνεται; :2funny: :2funny: :2funny:
Έλα, μολόγα πόσες φορές έκανες καταδρομική απέναντι!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
βγάλε τη χολή σου αδερφέ.
τσάμπα είναι.
απο δευτέρα ανοιξε πάλι το πορτοφόλι.

Υ.Γ.
εχεις απολυτο δίκιο. το να καταγράφει κάποιος μια πραγματικότητα τον καθιστά μεγάλο αρχίδι.

Ελπιζω τα γραφομενα σου να τα διαβαζουν αυτοι που θελουν να βρουν πλουσια και αριστοκρατισσα γκομενα. Να βλεπουν ποσο δηκτικος προσπαθεις να γινεις εναντιον καποιου που δεν τον ξερεις και δε σου ειπε και κατι φοβερο. Και εισαι και αντρας. Ας κανουν τις αναγωγες τους και θα καταλαβουν πως θα τους μιλα μια γυναικα, που θα τους ξερει και θα εχει και πιο σοβαρο λογο να τους την πει.

Στα σχετικα για μενα δε θα αναφερθω, διοτι το να κανω το μαγκα μεσω του διαδικτυου δεν ειναι του στυλ μου. Απλα να σου αναφερω πως η ανεργια στην Ελλαδα ηταν επισημως τον Αυγουστο στο 16.5%, πως ο βασικος μισθος ειναι στα 600 και πως πολλοι προσπαθουν να τα βγαλουν περα με πολυ λιγοτερα (300-400 ευρω). Κι εσυ μιλας για φουκαραδες του 1000αρικου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ελπιζω τα γραφομενα σου να τα διαβαζουν αυτοι που θελουν να βρουν πλουσια και αριστοκρατισσα γκομενα. Να βλεπουν ποσο δηκτικος προσπαθεις να γινεις εναντιον καποιου που δεν τον ξερεις και δε σου ειπε και κατι φοβερο. Και εισαι και αντρας. Ας κανουν τις αναγωγες τους και θα καταλαβουν πως θα τους μιλα μια γυναικα, που θα τους ξερει και θα εχει και πιο σοβαρο λογο να τους την πει.

Στα σχετικα για μενα δε θα αναφερθω, διοτι το να κανω το μαγκα μεσω του διαδικτυου δεν ειναι του στυλ μου. Απλα να σου αναφερω πως η ανεργια στην Ελλαδα ηταν επισημως τον Αυγουστο στο 16.5%, πως ο βασικος μισθος ειναι στα 600 και πως πολλοι προσπαθουν να τα βγαλουν περα με πολυ λιγοτερα (300-400 ευρω). Κι εσυ μιλας για φουκαραδες του 100αρικου.

δεν σε καταλαβαίνω αδερφέ.
ούτε το μάγκα κάνω ούτε δηκτικός γίνομαι.
το ότι καταγράφω την πραγματικότητα το ίδιο κάνεις και συ.
τώρα να απολογούμαι γιατί δεν είμαι ο χριστός επειδή αναφέρομαι στους φουκαράδες του 100άρικου λες και εγώ φταίω, χίλια συγγνώμη δεν είμαι ο μεσσίας.

Επισκέπτης

δεν είπα σε καμιά φάση ότι όλοι οι πλούσιοι είναι αρχίδια, αντιθέτως. Διαβάστε το σχόλιό μου στις 13:49

όσο για την Εκάλη, θα σου πω μόνο ένα πράγμα:
άλλαξα περιοχή για να μη βλέπω άλλο τα ηλίθια πλουσιόπαιδα που έβλεπα κάθε μέρα και μου γυρνούσαν τ άντερα.
Εγώ αν δε βλέπω πιτσιρίκια με τα βρακιά να παίζουν μπάλα σε αλάνες, γιαγιάδες να πίνουν καφέ στα σκαλοπάτια, καφενεία με παππούδες, ψησταριές στο δρόμο να μοσχοβολάν λουκάνικο και μουτζούρηδες εργάτες να κατεβαίνουν απ το αγροτικό και να φωνάζουν "ετοίμασε το τσίπουρο πάω να πλυθώ κι έρχομαι" δε μπορώ να ζήσω.

αυτά. χωρίς κανένα ίχνος εμπάθειας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom