Νέα

Σχεση η Γαμος με Πλουσια γκομενα??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Επισης να προσθεσω κατι για τις περιοχες των βορειων οπως Διονυσος Εκαλη Πολιτεια Κεφαλαρι Κηφισια.Οι περιοχες αυτες το 1980 και το 1970 ηταν τσαμπα ιδιαιτερως Διονυσος και Εκαλη.Το οτι ειχε καποιος τοτε λιγες δεκαρες και εχτισε ενα σπιτι δεν σημαινει οτι ειναι πλουσιος.Γιατι ξερω πολλους που μενουνε εκει και συντηρουνται με δυο μηνιατικα.οχι βεβαια των 800 ευρω αλλα δεν παει να ειναι δυο μηνιατικα.Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
1000 ευρω το μηνα? τι λες κοριτσαρα μου

τουμπες θα εκανα  :rolleyes:

να βγαζω τοσα... καλα βεβαια μικρος ειμαι ακομα.

Οποτε οκ

τι μικρος ρε μπολντ....δεν εισαι καθολου μικρος στα 25...αλλοι εχουν παιδια στην ηλικια σου...εγω στα 25 μου σπουδαζα και δουλευα παραλληλα και καθαριζα ενα αξιοπρεπες μηνιατικο...μετα εφυγα για τα ξενα και η μονη περιοδος που δεν εβγαζα χρηματα που να μου επιτρεπουν να ζω ηταν οσο ημουν αγγλια οπου αυτα που εβγαζα ηταν τσιμα τσιμα :P

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
στη σχεση θες ισορροπια συνηθως ;) και εαν εγω βγαζω 2.000 και ο αλλος 500 αυτοματως αυτο καταλυεται....χωρια τια χιλιαδες κομπλεξ που βγαζουν και οι δυο λογω αυτου του γεγονοτος...τωρα το να ειναι ο αλλος ανεργος λογω μιας ατυχιας ή λογω των σημερινων συνθηκων ειναι αλλο πραγμα...
ναι αλλα αν αυτος βγαζει 5000 χιλιαρικα τοτε εχει αυτος το πανω χερι(αν ειναι εξυπνος φυσικα) οπτε δε υπαρχει ισορροπια ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επισης να προσθεσω κατι για τις περιοχες των βορειων οπως Διονυσος Εκαλη Πολιτεια Κεφαλαρι Κηφισια.Οι περιοχες αυτες το 1980 και το 1970 ηταν τσαμπα ιδιαιτερως Διονυσος και Εκαλη.Το οτι ειχε καποιος τοτε λιγες δεκαρες και εχτισε ενα σπιτι δεν σημαινει οτι ειναι πλουσιος.Γιατι ξερω πολλους που μενουνε εκει και συντηρουνται με δυο μηνιατικα.οχι βεβαια των 800 ευρω αλλα δεν παει να ειναι δυο μηνιατικα.Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.

παικτη παλια πετουσαν το χαλικι και την πετρα και ελεγαν οπου φτασει η πετρα ειναι δικο μου
αν ο παπους μου ειχε μυαλο τωρα θα ειχαμε ολοκληρο δικο μας βουνο ... ολα ειναι σχετικα.
Και ολα μπορουν να συμβουν. Μιλώντας σοβαρα .

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
για πες σε γκομενα οτι μενεις εκει να δεις πωσ θα κανει  και τι θα σου κανει :pipa1:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τι μικρος ρε μπολντ....δεν εισαι καθολου μικρος στα 25...αλλοι εχουν παιδια στην ηλικια σου...εγω στα 25 μου σπουδαζα και δουλευα παραλληλα και καθαριζα ενα αξιοπρεπες μηνιατικο...μετα εφυγα για τα ξενα και η μονη περιοδος που δεν εβγαζα χρηματα που να μου επιτρεπουν να ζω ηταν οσο ημουν αγγλια οπου αυτα που εβγαζα ηταν τσιμα τσιμα :P
εσυ εισαι κοσμογυρισμενη τυπισα τελικα :grin:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε μαστορα εγω τα εχω και τα δυο  εχω και 10 χρονια πορυπηρεσια και δεν μπορω εδω και 1 χρονο και 4 μηνες να βρω τιποτα

Ναι μαστορα μου αυτο λεω δλδ εσυ αν βρεις μια φραγκατη κ κανεισ σχεση εισαι αχρηστος?Οχι βεβαια.απλα το τονιζω γιατι υποθηκε απο καποιους.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι αλλα αν αυτος βγαζει 5000 χιλιαρικα τοτε εχει αυτος το πανω χερι(αν ειναι εξυπνος φυσικα) οπτε δε υπαρχει ισορροπια ;)

μα ουτε με αντρα που βγαζει τραγικα περισσοτερα λεφτα απο μενα θα γουσταρα να ειμαι...το να βγαζει 500 ευρω παραπανω ειναι οκ...το να παιρνω εγω 1000 και αυτος 5000 μου ρχεται καπως....

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
που ζεις τωρα μουνιτσα στο ελλαντα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

δουλευα απο τα 19-22 μου σερβιτορος σε κετερινκ
ο καθενας εχει κανει τα δικα του μην παμε να συγκρινουμε τωρα ανομοιες ζωες
η ζωη ενος Α με ενος Β ειναι ανομοια  :grin:

ξερεις τι σημαινει κετερινκ ετσι??? φορτωνεις ολοκληρο μαγαζι...
και πας και το στηνεις σε μια αλανα που δεν εχει ουτε χαλικι και δεν βαζανε
και πολλους τοτε σερβιτορους και ειμασταν μετρημενοι οποτε μας εβγαινε το λαδι... βεβαια τσιμπουσα μεροκαματο 100 ευρω αλλα δουλευα 14 ωρες συνεχομενες.

εφευγαν τοτε τα τσιγαρα το ενα πισω στο αλλο. Εκανα κρα να κανω διαλλειμα να κπανισω

οσο για τις οικογενειες ξεχασε το δεν ειμαι καταλληλος στην φαση που ειμαι να κανω οικογενεια
θα δυστυχησει η γκομενα καλυτερα να ην κανω τιποτα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ναι μαστορα μου αυτο λεω δλδ εσυ αν βρεις μια φραγκατη κ κανεισ σχεση εισαι αχρηστος?Οχι βεβαια.απλα το τονιζω γιατι υποθηκε απο καποιους.
κι ομως ειχα μια βλημα εντελως κατι τετοια μου ελεγε τωρα  :jerking: :think: :think: :think: :think:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
γτ ολοι γυριζετε στο ελλαδα σας λειπει ?

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
μα ουτε με αντρα που βγαζει τραγικα περισσοτερα λεφτα απο μενα θα γουσταρα να ειμαι...το να βγαζει 500 ευρω παραπανω ειναι οκ...το να παιρνω εγω 1000 και αυτος 5000 μου ρχεται καπως....
τι σχεση εχει αυτο ρε νιτσα

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
κι ομως ειχα μια βλημα εντελως κατι τετοια μου ελεγε τωρα  :jerking: :think: :think: :think: :think:

τι σου ελεγε οτι εισαι αχρηστος επειδη δεν εβρισκες δουλεια?αυτη τι εκανε?ε δεν τις εριχνες μια μπατσα να ισιωσει?

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
τι σου ελεγε οτι εισαι αχρηστος επειδη δεν εβρισκες δουλεια?αυτη τι εκανε?ε δεν τις εριχνες μια μπατσα να ισιωσει?
τζαμπα θα πηγαινε τις εριχνα ομως  :fuck2: και μας ακουγε ολο το τετραγωνο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
οχι ρε τυπε..γουσταρουν να τις χτυπας...καυλωνουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom