You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανανέωση ερωτικής επιθυμίας σε μακροχρόνιες σχέσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teaserman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.882
- Πόντοι
- 19.795
Να πανε κανενα ταξιδακι. Εννοειται σε διαφορετικο προορισμο ο καθενας.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.814
- Πόντοι
- 3.506
Αν με μούναρο στα 43 και δεν... δεν το σώζουνε με τίποτα τύπε. Ασε. Η μονογαμία είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση. Συνθήκη για την οποία θυσιάζεις πρώτα από όλα το σεξ.
Αν δε θέλουν να πάνε προς διαζύγιο ή swinging, ας πάρει ο καθένας το σεξουαλικό δρόμο του (η παρανομία ούτως ή άλλως έχει ανείπωτη καύλα) και όλα καλά.
Αν δε θέλουν να πάνε προς διαζύγιο ή swinging, ας πάρει ο καθένας το σεξουαλικό δρόμο του (η παρανομία ούτως ή άλλως έχει ανείπωτη καύλα) και όλα καλά.
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.236
- Πόντοι
- 2.646
Ηρθε η ώρα να τη διώξει την πατσαβούρα τυπε πες του, για να μην χάνει άδικα το χρόνο του
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.159
- Πόντοι
- 3.346
Να συνεχισουν οπως ειναι τυπε, αν δοκιμασουν κατι αλλο πιθανον δεν θα τους βγει σε καλο.μολις κυκλοφορησε...Κυριακατικη εκδοση.
λοιπον σε συζητηση με κολλητο φιλο χτες πανω απο μπυρες, πιασαμε ως συνηθως κουβεντα στα σεξουαλικα.
αυτος παντρεμενος με γυναικαρα, γυρω στα 43 πλεον με δυο παιδια σε εφηβικη ηλικια....αλλα η γυναικα μουναρος...
Πανω στη κουβεντα εγινε αντιληπτο οτι πλεον απο σεξ μια στο ...ποτε...παροτι και οι δυο (συμφωνα με τα λεγομενα) γουσταρουν ο ενας τον αλλον τρελα.
συζητωντας το λογο ( γκομενα, γκομενος, βαρεμαρα κλπ) κατεληξαμε οτι οι μακροχρονιες σχεσεις απλα χρειαζονται καποια ενεργεια «επανεκκινησης» καθε τόσο, γιστι πεφτουν στο τελμα της καθημερινοτητας, της ρουτινας, των οικογενειακων υποχρεώσεων κλπ.
τι θα λεγατε εσεις σε εναν φιλο για να βρει τη χαμενη «καβλα» στη σχεση?
πως μπορω να τον συμβουλεψω? (διευκρινιζω οτι κλισε του στυλ « πηγαιντε για ενα ρομαντικο δειπνο οι δυο σας» κλπ ειναι ξεπερασμενες).
Λογικο ειναι μετα απο χρονια γαμου να γινεται αυτο..δεν μπορει να το κανουν οπως οταν πρωτογνωριστηκαν..
φυσικη φθορα περνανε.Ετσι ειναι η ζωη ολα καποτε σιγα σιγα τελειωνουν!
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.472
- Πόντοι
- 2.356
Φυσικά είναι ένας μεγάλος πειρασμός να αναλύσεις ένα τέτοιο θέμα: ΠΩΣ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΤΩΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ;Θέλω να δω ποιος μύστης θα δώσει απάντηση σε αυτό το σημαντικό ζήτημα.
Προσωπικά ποντάρω στον @ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
1) Το ζευγάρι αν θέλει να κάνει καλύτερο σεξ πρέπει να μιλά γι’αυτό: Μιλήστε, επικοινωνήστε, ανακαλύψτε ο ένας τον άλλον. Αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο. Αν το ζευγάρι χαλαρώσει και επικοινωνήσει ουσιαστικά τότε το σεξ που κάνει θα αναβαθμιστεί.
2) Τα προκαταρκτικά είναι διαφορετικά για τους συντρόφους: Οι γυναίκες πριν το σεξ θέλουν να νιώθουν ζεστασιά και ρομαντισμό στο κρεβάτι, σύμφωνα με την ειδικό. Οι άνδρες έχουν ανάγκη την σωματική επαφή. Ο κάθε σύντροφος πρέπει να σεβέται την ανάγκη του άλλου συντρόφου.
3) Οι άνδρες θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι οι γυναίκες διεγείρονται (αν και δεν ισχύει πάντα) πιο αργά από εκείνους. Οι σύντροφοι, πλέον, οφείλουν να ξέρουν ο ένας τους ρυθμούς του άλλου. Χρειάζεται υπομονή.
4) Μην κάνεις συγκρίσεις με προηγούμενους συντρόφους ούτε με προηγούμενες περιόδους. Δείξε προσοχή στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου ΤΩΡΑ, έχει διαφορετικές ανάγκες από τον προηγούμενο που ήταν πριν, αντιδρά διαφορετικά στα ερεθίσματα. Έχει άλλη εμπειρία.
5) Χρειάζεται ποικιλία: Το σεξ δεν πρέπει να γίνεται «μηχανικά». Θέλει ποικιλία, θέλει εκπλήξεις, αιφνιδιασμό. Αν κάτι «δούλεψε» την προηγούμενη φορά, μπορεί να μην «δουλέψει» τώρα. Το μυαλό κάθε φορά μπορεί να σκέφτεται διαφορετικά.
6) Αφήστε την φαντασία ελεύθερη: Μην σας γεμίζουν ενοχές οι φαντασιώσεις σας. Είναι μια πηγή ευχαρίστησης για τον εγκέφαλο, είναι το «αλάτι» της σεξουαλικής σας ζωή.
7) Μην φοβηθείτε να μοιραστείτε την φαντασίωσή σας με τον σύντροφό σας – Όλα είναι θέμα ενστίκτου: Ισως να φοβάστε ότι αν μοιραστείτε την φαντασίωσή σας μπορεί να απογοητεύσετε ή να φοβίσετε τον σύντροφό σας. Αφήστε το ένστικτό σας να μιλήσει και να σας δείξει το δρόμο. Συνήθως διαισθανόμαστε αν ο σύντροφός μας είναι δεκτικός ή όχι στις φαντασιώσεις μας.
8) Φιλί όχι μόνο στο στόμα: Το φιλί μπορεί να διεγείρει και άλλα σημεία του σώματος (ερωτογενείς ζώνες) που ίσως να μην έχετε καν φανταστεί. Πχ. Τα δάχτυλα.
9) Διάθεση για σεξ: Μπορείτε να προκαλέσετε την διάθεση για σεξ ακόμα και σε έναν δημόσιο χώρο. Με ψιθύρους, με αργές κινήσεις. Ετσι θα δημιουργηθεί προσμονή για την στιγμή που θα βρίσκεστε μετά μόνοι σας στο σπίτι.
10) Ναι στα παιχνίδια: Παίξτε με τον σύντροφό σας. Γράψτε του ένα σημείωμα ή μήνυμα πολλά υποσχόμενο. Περιμένετε την σύντροφό σας γυμνός στο κρεβάτι. Κάντε εκπλήξεις, κρατήστε ζωντανό το ενδιαφέρον.
Μεγάλη προτροπή!
Να αποφύγετε τις εξωσυζυγικές σχέσεις. Δεν είναι έντιμο. Είναι ανεύθυνο και γελοίο. Όλα στη ζωή έχουν κόστος. Δεν θα σας βγει στο καλό - κυρίως στη ψυχολογία σας. Αν βλέπετε πως δεν τραβάει επιλέξτε το δρόμο του χωρισμού. Αυτό που η μέση ελληνική οικογέενια έχει και γκόμενους και γκόμενες είναι αστείο.
Σε προσωπικό επίπεδο αν έβρισκα τέτοιο θέμα θα το έβρισκα πολύ διασκεδαστικό να πήγαινα από κοινού με τη σύζυγό μου σε ειδικό ψυχικής υγείας και από κοινού θα συζητούσαμε στο χαλαρό.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.472
- Πόντοι
- 2.356
Όποιος επιλέγει να νυμφευθεί επιλέγει συνειδητά και τη μονογαμία. Αν το κάνει γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα τσιλιμπουρδίζει τότε ας είναι γενναίος τουλάχιστον με τον εαυτό του και να μην παντρευτεί. όλα στη ζωή έχουν ένα κόστος. Αυτή είναι η άποψή μου.Αν με μούναρο στα 43 και δεν... δεν το σώζουνε με τίποτα τύπε. Ασε. Η μονογαμία είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση. Συνθήκη για την οποία θυσιάζεις πρώτα από όλα το σεξ.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.472
- Πόντοι
- 2.356
Σε προσωπικό επίπεδο είμαι κατασκευασμένος από τέτοια υλικά που όταν είμαι σε μια σχέση ή σε ένα γάμο ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ. Αλλιώς δεν κάνω κάτι. Ειδικά στον γάμο ούτε για πλάκα θα κοίταγα άλλη γυναίκα. Αν μου ερχόταν αυτό ως αποτέλεσμα σεξουαλικών προβλημάτων και βαλτώματος ή θα πήγαινα σε ειδικό ή θα χώριζα και μετά θα αναλάμβανα τις ευθύνες με διατροφές και λοιπά. Αυτή η " μαγκιά" να έχω παράλληλη σχέση δεν ανήκει στην ιδιοσυγκρασία μου. Δυστυχώς ή ευτυχώς.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν μέμφομαι όσους το κάνουν. Μην τα μπερδέψετε. Απλά εγώ δεν μπορώ. Αδυνατώ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν μέμφομαι όσους το κάνουν. Μην τα μπερδέψετε. Απλά εγώ δεν μπορώ. Αδυνατώ.
Όταν το γυαλί θαμπώσει (δε χρειάζεται να σπάσει),έρχεται σιγά σιγά το τέλος. Αυτός είναι ο κανόνας. Ελάχιστοι είναι αυτοί,οι οποίοι με γάμο και παιδιά, διατηρούν καλή σεξουαλική ζωή.
Θέλει επιστήμη για να αφήσεις την καθημερινότητα μακρυά από το κρεβάτι σου
Ότι κόλπο και να κάνεις, θα πιάσει μια δυο τρεις φορές,γι αυτό οι πιο πολλοί, κοιτάνε δεξιά αριστερά.
Παθών και μαθών μετά από δέκα χρόνια και δυο μικράκια....
Ότι κόλπο και να κάνεις, θα πιάσει μια δυο τρεις φορές,γι αυτό οι πιο πολλοί, κοιτάνε δεξιά αριστερά.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.763
- Πόντοι
- 2.306
Σεβαστη η τοποθετηση.Σε προσωπικό επίπεδο είμαι κατασκευασμένος από τέτοια υλικά που όταν είμαι σε μια σχέση ή σε ένα γάμο ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ. Αλλιώς δεν κάνω κάτι. Ειδικά στον γάμο ούτε για πλάκα θα κοίταγα άλλη γυναίκα. Αν μου ερχόταν αυτό ως αποτέλεσμα σεξουαλικών προβλημάτων και βαλτώματος ή θα πήγαινα σε ειδικό ή θα χώριζα και μετά θα αναλάμβανα τις ευθύνες με διατροφές και λοιπά. Αυτή η " μαγκιά" να έχω παράλληλη σχέση δεν ανήκει στην ιδιοσυγκρασία μου. Δυστυχώς ή ευτυχώς.
στη συγκεκριμενη περιπτωση ειδα το φιλαρακι μου να δυσκολεύεται παντως...
επειδή εχουμε κανει πολλα μαζι προ εγγαμου βιου ξερω οτι ειναι γενικα πιστος σε σχεσεις αλλα και επιρρεπης στις απολαύσεις.
το κριμα ειναι οτι και οι δυο ειναι γαμω τα παιδια...θα επρεπε να μπορουν να βρουν τη λυση μεταξυ τους.
θα επιχειρησω να αναφερω μερικα απο τα ωραια που γραφτηκαν εδώ ως προτασεις απο γνωστη επιστημονικη ομαδα που ασχολειται με θεματα σεξουαλικης υγειας (η τελεια αναβαθμιση του σαη...)
ειναι πιθανον βεβαια να εχουν περασει απο ολα αυτα τα σταδια και ενα εχουν γυρισει στο κουτακι 1, οπως στη Μονοπολη....
ειδωμεν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο αλλος ειναι στα δεκατρία χρονια γαμου, αρα λογικη η εξελιξη με τα λεγομενα σου....Όταν το γυαλί θαμπώσει (δε χρειάζεται να σπάσει),έρχεται σιγά σιγά το τέλος. Αυτός είναι ο κανόνας. Ελάχιστοι είναι αυτοί,οι οποίοι με γάμο και παιδιά, διατηρούν καλή σεξουαλική ζωή.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.486
- Πόντοι
- 27.261
εφοσων μας λες οτι ειναι γυναικαρα-μουναρος, το βαρος πεφτει στη γκομενα πιο πολυ .μολις κυκλοφορησε...Κυριακατικη εκδοση.
λοιπον σε συζητηση με κολλητο φιλο χτες πανω απο μπυρες, πιασαμε ως συνηθως κουβεντα στα σεξουαλικα.
αυτος παντρεμενος με γυναικαρα, γυρω στα 43 πλεον με δυο παιδια σε εφηβικη ηλικια....αλλα η γυναικα μουναρος...
Πανω στη κουβεντα εγινε αντιληπτο οτι πλεον απο σεξ μια στο ...ποτε...παροτι και οι δυο (συμφωνα με τα λεγομενα) γουσταρουν ο ενας τον αλλον τρελα.
συζητωντας το λογο ( γκομενα, γκομενος, βαρεμαρα κλπ) κατεληξαμε οτι οι μακροχρονιες σχεσεις απλα χρειαζονται καποια ενεργεια «επανεκκινησης» καθε τόσο, γιστι πεφτουν στο τελμα της καθημερινοτητας, της ρουτινας, των οικογενειακων υποχρεώσεων κλπ.
τι θα λεγατε εσεις σε εναν φιλο για να βρει τη χαμενη «καβλα» στη σχεση?
πως μπορω να τον συμβουλεψω? (διευκρινιζω οτι κλισε του στυλ « πηγαιντε για ενα ρομαντικο δειπνο οι δυο σας» κλπ ειναι ξεπερασμενες).
αν αυτη δεν κανει κατι, τοτε καληνυχτα.
λογικα τον εχει βαρεθει, παιζει ταινια λογω παιδιων και σιγουρα τονε δινει σε αλλον.
και ακομα πιο σιγουρα ο δικος σου γαμαει αλλες, αν ακομα του κανει κουκου και δεν εχει ανακαλυψει "εναλλακτικες" ασχολιες... παιζει να ειναι και μελος εδω κτλπ κτλπ
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
μονο στο διεστραμμενο μυαλο σου,σοβαροτάτη κυρια ειναι,εσυ θες να τη γαμησεις και ειναι και γυναικα του φιλου σου και ανοιξες και θρεντ,σα δε ντρεπεσαι,αλλα τι να πεις? ετσι σας μαθανε οι παλιανθρωποι που σας κυβερνουσαν τοσα χρόνια ,να ειστε ανηθικοιη συζυγος πιθανον...
«Είμαι ΠΑΣΟΚ. Θα πεθάνω ΠΑΣΟΚ. Ο Ανδρέας μάς έκανε υπερήφανους. Άσε που ήταν μέγας μάγκας. Μέγας πολιτικός. Ο εξυπνότερος Έλληνας. Επιπλέον γόης. Έκανε έτσι με το χέρι του και έπεφτε ολόκληρη κυβέρνηση. Δεν έβριζε ποτέ. Αλλά ήταν μ@@@άκιας. Μόλις ήρθε από την Αμερική, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να «πάρει» την γκόμενα ενός φίλου του».
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
φαντασου τι παλιοπουστας ηταν το αφεντικο σου το πρωτο πραγμα που ειχε στο μυαλο να κλεψει τη γυναικα του φιλου του, καλα εσυ την εδωσες απο μονο σου χωρις να στη ζητησουν,τι λέω,εσυ καθοσουν και ο ιδιος στους πακιστανους για να βοηθησεις το κομμα με ανταλλαγμα να σε βολεψουνΕσένα η μόνη ερωτική σου επιθυμία μωρή χρυσαυγίτικη φώκια είναι να σε στραπονιάζει η Ουρανία.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Μονο αλλαγη περιβαλλοντος. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Στο μερος οπου πλεον κοιμουνται για χρονια με εγνοιες οπως τα αυριανα ψωνια, τα αγχη και τα τσιμπουκια στη δουλεια, τσακωμους και κρεβατομουρμουρες, οικονομικα προβληματα, ζηλιες, "νικο εχω σαρμαδακια στο ψυγειο, βαλε να φας", οπου πλεον η καθημερινοτητα εχει δυεισδυσει σε καθε τους κυτταρο, στο ιδιο μερος λοιπον μην περιμενεις να συμβει καμμια αφυπνιση.
Ας πανε μονοι τους ενα τριημερο σε ενα καινουργιο μερος, εστω και φθηνα, δε χρειαζεται χλιδη απαραιτητα, και η μαγεια του καινουργιου θα τους αφυπνισει
Στο μερος οπου πλεον κοιμουνται για χρονια με εγνοιες οπως τα αυριανα ψωνια, τα αγχη και τα τσιμπουκια στη δουλεια, τσακωμους και κρεβατομουρμουρες, οικονομικα προβληματα, ζηλιες, "νικο εχω σαρμαδακια στο ψυγειο, βαλε να φας", οπου πλεον η καθημερινοτητα εχει δυεισδυσει σε καθε τους κυτταρο, στο ιδιο μερος λοιπον μην περιμενεις να συμβει καμμια αφυπνιση.
Ας πανε μονοι τους ενα τριημερο σε ενα καινουργιο μερος, εστω και φθηνα, δε χρειαζεται χλιδη απαραιτητα, και η μαγεια του καινουργιου θα τους αφυπνισει
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.763
- Πόντοι
- 2.306
Ειμαι γνησιο τεκνο Πασοκ και σωστα εντοπισες οτι ο μεγας αρχηγος, μας εμαθε το σωστο δρομο : τον ευκολο. πρωτα «ρίχνουμε» τον ανυποψιαστο φιλο και μετα τον ξενο, ο οποιος πλακα πλακα μπορει να μας τη φερει κιολας.μονο στο διεστραμμενο μυαλο σου,σοβαροτάτη κυρια ειναι,εσυ θες να τη γαμησεις και ειναι και γυναικα του φιλου σου και ανοιξες και θρεντ,σα δε ντρεπεσαι,αλλα τι να πεις? ετσι σας μαθανε οι παλιανθρωποι που σας κυβερνουσαν τοσα χρόνια ,να ειστε ανηθικοι
«Είμαι ΠΑΣΟΚ. Θα πεθάνω ΠΑΣΟΚ. Ο Ανδρέας μάς έκανε υπερήφανους. Άσε που ήταν μέγας μάγκας. Μέγας πολιτικός. Ο εξυπνότερος Έλληνας. Επιπλέον γόης. Έκανε έτσι με το χέρι του και έπεφτε ολόκληρη κυβέρνηση. Δεν έβριζε ποτέ. Αλλά ήταν μ@@@άκιας. Μόλις ήρθε από την Αμερική, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να «πάρει» την γκόμενα ενός φίλου του».
χαιρομαι που ακομα θυμασαι....
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.763
- Πόντοι
- 2.306
η τυπισσα ειναι λιγο κολλημενη στα παιδια....νομιζω οτι και αυτο ειναι ενας ανασταλτικος παραγοντας.Μονο αλλαγη περιβαλλοντος. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Τουλαχιστον το παραδεχτηκες,παψτε πια ομως να ειστε Πασοκ,γινετε άνθρωποι ,ετσι μια μερα θα εχουμε κανει σαν κοινωνια ενα βημα μπροστάΕιμαι γνησιο τεκνο Πασοκ και σωστα εντοπισες οτι ο μεγας αρχηγος, μας εμαθε το σωστο δρομο : τον ευκολο. πρωτα «ρίχνουμε» τον ανυποψιαστο φιλο και μετα τον ξενο, ο οποιος πλακα πλακα μπορει να μας τη φερει κιολας.
χαιρομαι που ακομα θυμασαι....
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.763
- Πόντοι
- 2.306
Δεν τον εχω για να γαμαει αλλες, οχι γιατι θα μου το ελεγε αλλα γιατι διεγνωσα πολυ πεινα στο βλεμμα ...πιναμε μπυρα και οτι περναγε το καρφωνε λες και εχει να δει γυναικείο κωλο, χρονο ολοκληρο...εφοσων μας λες οτι ειναι γυναικαρα-μουναρος, το βαρος πεφτει στη γκομενα πιο πολυ .
αν αυτη δεν κανει κατι, τοτε καληνυχτα.
λογικα τον εχει βαρεθει, παιζει ταινια λογω παιδιων και σιγουρα τονε δινει σε αλλον.
και ακομα πιο σιγουρα ο δικος σου γαμαει αλλες, αν ακομα του κανει κουκου και δεν εχει ανακαλυψει "εναλλακτικες" ασχολιες... παιζει να ειναι και μελος εδω κτλπ κτλπ
γι’ αυτο και ειπα οτι δυσκολευεται.
τωρα για την γυναικα του, δινω αρκετες πιθανοτητες να το δινει διοτι ειναι γυναικαρα και σιγουρα εχει πολλες προτασεις, βασει λογικης.
βεβαια ποτε δεν δινει δικαιωμα σε παρεα για καμμια υποψια.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.763
- Πόντοι
- 2.306
Και συ Πασοκ εισαι απλα δεν το ξερεις ή δεν μπορεις να το παραδεχτεις.Τουλαχιστον το παραδεχτηκες,παψτε πια ομως να ειστε Πασοκ,γινετε άνθρωποι ,ετσι μια μερα θα εχουμε κανει σαν κοινωνια ενα βημα μπροστά
δεν πειραζει...αρκει που ξερουμε οτι εισαι μαζι μας...
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
ε οχι λοιπον τυπε,εγω πάλεψα με τα μεσα μου και καταφερα να βγω δυνατος και πλεον μπορω δυνατα να φωναξω,πως ΟΧΙ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ και αυτο κανενας σας δεν μπορει να μου τ αλλαξειΚαι συ Πασοκ εισαι απλα δεν το ξερεις ή δεν μπορεις να το παραδεχτεις.