Νέα

Ανανέωση ερωτικής επιθυμίας σε μακροχρόνιες σχέσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teaserman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
teaserman

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.117
Πόντοι
2.306
ε οχι λοιπον τυπε,εγω πάλεψα με τα μεσα μου και καταφερα να βγω δυνατος και πλεον μπορω δυνατα να φωναξω,πως ΟΧΙ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ και αυτο κανενας σας δεν μπορει να μου τ αλλαξει
Βρισκεσαι σε αρνηση φιλε μου....μια φορα ΠΑΣΟΚ, παντα ΠΑΣΟΚ.
σου συστηνω συνεδριες με τον πασοκοΤζωννυ που θα σου εξηγησει πως να διχειριζεσαι την πραγματικοτητα.
ξεκινα διαβάζοντας δηλωσεις Κατσιφαρα, Κουτσογιωργα και Λαλιωτη της περιοδου 1983-1988. Γυρισε στη βαση... Σιγα σιγα θα θυμηθεις και θα βροντοφωναξεις « Ημουν Ειμαι και θα Ειμαι Π Α Σ Ο Κ!!!!»

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
σου συστηνω συνεδριες με τον πασοκοΤζωννυ
ο Γιαννης ηταν βάλσαμο αλλα τον φαγανε οι σιχαμενοι Σημιτικοι ,για κάποιο παραστράτημα, για μια συκοφαντία...
γραψε οτι θες,τα εχω βρει με τον εαυτο μου δε μπορεις να με τρελλανεις
« Ημουν Ειμαι και θα Ειμαι Π Α Σ Ο Κ!!!!»
json-error-computer.gif

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.021
Πόντοι
456
γενικα η Επιθυμια κραταει 3 ως 5 χρονια. κqι πολυ λεω. γαματε και ας γαμηθουν Ολοι και Ολες. τα υπολοιπα ειναι Μαλακιες και θεωριες επι θεωριων και παει λεγοντας.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.652
Πόντοι
456
η τυπισσα ειναι λιγο κολλημενη στα παιδια....νομιζω οτι και αυτο ειναι ενας ανασταλτικος παραγοντας.
η κλασσικη δικαιολογια φιλε,μην τα τρως αυτα και εσυ.Αν παει σε ενα μπαρακι και της την πεσει κανενας ωραιος,την εχει πηδηξει στις τουαλετες.Αφηστε το βρε παιδια,δεν φτιαχνονται αυτα τα πραγματα,μην λετε μαλακιες για νεες ιδεες ,τριημερα κλπ.Απλα θελει λιγο γερο στομαχι οταν θα ξερεις σιγουρα οτι εχεις φαει το κερατο,οσο και να το κανεις,πληγωνεται ο εγωισμος σου (αν δεν εχεις εγωισμο,απλα δεν εισαι αντρας).

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
Να την προτεινει παρτουζα με 2 γυναικες...ολες οι γυναικες ξερουν οτι αντρας τρελενεται για παρτουζα με 2 γυναικες...

OP
OP
teaserman

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.117
Πόντοι
2.306
κατι ξερεις εσυ,κατι ξερεις,,,,
Πιστευω οτι οι γυναικες, ειδικα αν εχουν και μια λεσβιακη συνιστώσα μεσα τους, ειναι πιο δεκτικες σε συνευρεσεις με ζευγαρια απ´ οτι οι άνδρες.

OP
OP
teaserman

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.117
Πόντοι
2.306
Ωραίος τρόπος για να χωρίσει φίλε χαχα
δεν συμφωνω, παιζει πιο ευκολα ως πραγματωση μιας φαντασιωσης για να «ξυπνησουν τα αιματα»...
απλα ο συγκεκριμενος αποκλειεται να το κανει...
χρειαζεται επιπλεον η γυναικα να παρει τη πρωτοβουλια να βρει παρτενερ αφου αυτη θα εχει τον «πρώτο» ρολο

Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
89
Πόντοι
0
δεν συμφωνω, παιζει πιο ευκολα ως πραγματωση μιας φαντασιωσης για να «ξυπνησουν τα αιματα»...
απλα ο συγκεκριμενος αποκλειεται να το κανει...
χρειαζεται επιπλεον η γυναικα να παρει τη πρωτοβουλια να βρει παρτενερ αφου αυτη θα εχει τον «πρώτο» ρολο
Η πιο λογική πρόταση. Να συζητήσουν μεταξύ τους για απραγματοποίητες σεξουαλικές φαντασιώσεις (απωθημένα) και να της να δώσει το προβάδισμα να πραγματοποιήσει όποια δική της θέλει. Στρατηγική δοκιμασμένη με επιτυχία.

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

BBWlover85

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2021
Like
82
Πόντοι
0
Να πω και εγω την γνωμη μου που ειμαι και πιο open mind γυρω απο το sex και ειμαι 10 χρονια παντρεμένος με 4 παιδια.
Λοιπον καταρχας πρεπει παντα ενας απο τους δυο να ειναι open mind και να προτηνει παντα νεα πραγματα στο κρεββατι οχι απαραιτητα να συμμετέχουν και αλλοι (swinging)
Δηλαδη ειμαι υπερ στους δονητες στα διαφορα παιχνιδια που εχουν τα sex shops.
Επισεις ενα φοβερο παιχνιδι ειναι και τα sex machines
Γενικα πρεπει να υπάρχει φαντασία και απο τους δυο.
Αν υπάρχει μονο απο τον εναν καποια στιγμη θα κουραστει και αυτος και να τα παρατησει.
Μπορει να μην χωρησει, αλλα θα ξενοπηδαει .
Τωρα οσο αφορα απο την πλευρα της γυναικας πιστευω πρεπει να έχει πάντα περισσοτερη φαντασια απο τον αντρα στο sex.
Ναι είμαι υπέρ στις τσοντες ναι είμαι υπερ στα sex tapes
Πόσο ωραίο είναι ξαφνικά να λαμβάνεις μυνημα στο messenger και να σου δείχνει τις βυζαρες τις
Πόσο ωραίο ειναι να επιστεφεις απο την δουλεια και να την βλεπεις να χαιδευτε στον καναπε....
Γενικα υπάρχουν πολλα πραγματα που μπορει να κανει μια γυναικα και ενας αντρα αντίστοιχα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom