- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.877
- Πόντοι
- 42.697
Κ
Όπως επίσης και ψωμόλυσσες των ΒΠ που ξημεροβραδιάζονται στη Μ.Βρετανία μήπως και δαγκώσουν κάποιον.
μόλις έδωσες τον ορισμό του¨"ξεπλένη"...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ΥΓ. σηκω και κανα τηλ....
Κ
Όπως επίσης και ψωμόλυσσες των ΒΠ που ξημεροβραδιάζονται στη Μ.Βρετανία μήπως και δαγκώσουν κάποιον.
πολυ πλουσια γκομενα δεν εχω γνωρισει..
μποπω να πω 100% οχι οτι ολες ειναι καργες,
υπαρχουν πολλες κ με ηθος κ με τσαγανο κ ανθρωπια....
κ το σημαντικο εχουν επαφη με πραγματικοτητα..
----
με μια πολυ πιο ευκαταστατη απο μενα δεν ειχε δεξαμενοπλοια..
καπου ειδα απο την αρχη οτι σιγα,σιγα ηθελε να με φερει στα μετρα της σηκω-κατσε..
την εκανα επι τοπου....
σκεφτηκα οτι θα ταν γαμω τους συμβιβασμους ασχετα τα οφελη...
-----
τωρα πλουσια μια που βγαζει 2,3,4 χιλιαρικα δεν ειναι..
ασχετα κριση...
αυτη ειναι η μεσσαια ταξη που σε λιγο δεν θα υπαρχει...
------------------------------------------
Εγώ αν δε βλέπω πιτσιρίκια με τα βρακιά να παίζουν μπάλα σε αλάνες, γιαγιάδες να πίνουν καφέ στα σκαλοπάτια, καφενεία με παππούδες, ψησταριές στο δρόμο να μοσχοβολάν λουκάνικο και μουτζούρηδες εργάτες να κατεβαίνουν απ το αγροτικό και να φωνάζουν "ετοίμασε το τσίπουρο πάω να πλυθώ κι έρχομαι" δε μπορώ να ζήσω.
δεν είπα σε καμιά φάση ότι όλοι οι πλούσιοι είναι αρχίδια, αντιθέτως. Διαβάστε το σχόλιό μου στις 13:49
όσο για την Εκάλη, θα σου πω μόνο ένα πράγμα:
άλλαξα περιοχή για να μη βλέπω άλλο τα ηλίθια πλουσιόπαιδα που έβλεπα κάθε μέρα και μου γυρνούσαν τ άντερα.
Εγώ αν δε βλέπω πιτσιρίκια με τα βρακιά να παίζουν μπάλα σε αλάνες, γιαγιάδες να πίνουν καφέ στα σκαλοπάτια, καφενεία με παππούδες, ψησταριές στο δρόμο να μοσχοβολάν λουκάνικο και μουτζούρηδες εργάτες να κατεβαίνουν απ το αγροτικό και να φωνάζουν "ετοίμασε το τσίπουρο πάω να πλυθώ κι έρχομαι" δε μπορώ να ζήσω.
αυτά. χωρίς κανένα ίχνος εμπάθειας.
σχεση οχιΕσεις ειστε με ενα χιλιαρικακι μηνιαιως και αυτη φραγκατη,Συνεχιζατε?Πλεονεκτηματα?Μειονεκτηματα?
σχεση οχι
μονο γαμο με γκρανυ που ειναι κοντα στον παραδεισο
ζιγκολικι
![]()
σχεση οχι
μονο γαμο με γκρανυ που ειναι κοντα στον παραδεισο
ζιγκολικι
![]()
ρε μαστορα εγω τα εχω και τα δυο εχω και 10 χρονια πορυπηρεσια και δεν μπορω εδω και 1 χρονο και 4 μηνες να βρω τιποταΚυριοι επανερχομαι...
1.Ενας Ανθρωπος ο οποιος εχει κανει μπατσελορ και μαστερ και ειναι ανεργος ειναι αχρηστος?η δουλευει καπου για 800 ευρω ειναι αχρηστος?
2.Ο Γρηγορης Κασιδοκωστας ειναι μαλακας?εκανε μαλακια στην ζωη του?
3.Νταξι εννοειται οτι αμα την παντρευτεις θα αλλαξεις και δουλεια δεν θα μεινεις σε αυτη που ησουν θα ασχοληθεις με κατι αλλο
4.Τα δωρα δεν χρειαζεται να ειναι ακριβα.και ενα δωρο δεν εκτιμαται με το ποσο κοστιζει
Ακουω που εχω λαθος?
καλα εσυ εισαι υποτακτικη το ξερουμεμε ενα χιλιαρικο το μηνα δεν εισαι φτωχοςουτε καν χαμηλομισθος
τωρα αν αυτη ειναι κανα μεγαλοστελεχος και βγαζει κανα 4-5 χιλιαρι το μηνα τι να σου πω κουραγιο
εγω παντως δε θα γουσταρα να ειμαι με αντρα που βγαζει λιγοτερα απο μενα....και εννοω να βγαζει αρκετα λιγοτερα οχι 100 και 200 ευρω...δε μου αρεσει να ειναι ο αντρας υπο
καλα εσυ εισαι υποτακτικη το ξερουμε![]()
εξωτερικο τυπερε μαστορα εγω τα εχω και τα δυο εχω και 10 χρονια πορυπηρεσια και δεν μπορω εδω και 1 χρονο και 4 μηνες να βρω τιποτα
γινεται δλδ να ειναι καποια υποτακτικη στο σεξ και να θελει το πανω χερι στην σχεση?μπα δεν νομιζωαλλο το σεξ αλλο η σχεση ;)
με ενα χιλιαρικο το μηνα δεν εισαι φτωχοςουτε καν χαμηλομισθος
τωρα αν αυτη ειναι κανα μεγαλοστελεχος και βγαζει κανα 4-5 χιλιαρι το μηνα τι να σου πω κουραγιο
εγω παντως δε θα γουσταρα να ειμαι με αντρα που βγαζει λιγοτερα απο μενα....και εννοω να βγαζει αρκετα λιγοτερα οχι 100 και 200 ευρω...δε μου αρεσει να ειναι ο αντρας υπο
γινεται δλδ να ειναι καποια υποτακτικη στο σεξ και να θελει το πανω χερι στην σχεση?μπα δεν νομιζω![]()
εξωτερικο τυπεΗ προγραμμα γραμμωσης
![]()