Νέα

Σχεση η Γαμος με Πλουσια γκομενα??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

αυτό ισχύει εν μέρει. Αν είναι κομπλεξικιά και βόδι, θα σου κοπανάει πράγματα, ασχέτως αν εχει λεφτα ή όχι. Δηλαδη και φτωχιά να είναι κάτι θα βρεί για να σε κατηγορεί. Τότε την κανεις με μικρά πηδηματάκια, αφού η προσωπική ηρεμία είναι σημαντικότερη απο κάθε γαμίσι.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ξέρεις, μετράει κι ανάποδα αυτό.
Το φιλαράκι που έγραψε για παράδειγμα πως απορρίπτει οποιαδήποτε πλούσια πέφτει στη ίδια λούμπα απ'την ανάποδη..

Αν εννοείς ότι υπάρχει και ρατσισμός κατά των πιο πλουσίων, μορφωμένων ή πετυχημένων, θα συμφωνήσω...
Ξέρω τύπους που αρρωσταίνουν όταν δουν ότι καποιος έχει περισσότερα από αυτούς (από λεφτά έως πτυχία) και κάνουν ό,τι μπορούν για να τον υποβιβάζουν...Όπως επίσης και αρκετούς που τους ενδιαφέρει να μην έχει ο άλλος, όχι να αποκτήσουν αυτοί...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μπα μην το λες, ξερεις ποσους γνωριζω που φτιαχτηκαν με εναν καλο γαμο? Μην πας μακρια, αφθονα τα παραδειγματα στην τηλεοραση σου καθημερινα.

εχω εναν γνωστο που βρηκε μια και τον ταιζε ρε φιλε
του επαιρνε τσιγαρα... του επαιρνε ρουχα του εβαζε καρτες
και αυτος μιλαγε και με αλλες  :2funny: :2funny: :2funny:
πολλα λεφτα η γκομενα αλλα ηταν λιγο χοντρη στην αρχη... στο προσωπο
επαιρνε ενα 8αρακι ανετα παντως στο σωμα ηταν στο 5 και τωρα την αδυνατησε
την εκανε στα μετρα του και ανεβηκε κανα 7αρακι - 8αρακι και στο σωμα...
:grin:

Επισκέπτης
Το φιλαράκι που έγραψε για παράδειγμα πως απορρίπτει οποιαδήποτε πλούσια πέφτει στη ίδια λούμπα απ'την ανάποδη..

Θα δεχόμουν να την παντρευτώ ΜΟΝΟ με την προυπόθεση να πάρω προίκα ίση μόνο με αυτήν που έχω να δώσω και ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, δλδ ένα σπίτι με στεγαστικό και μιά δουλειά, που αμφιβάλλω αν την έχω στο μέλλον...

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ταπείνωση για έναν πλούσιο από την περιφρόνηση ενός περήφανου φτωχού...

Ὑπερβάλλετε. Εἶναι βέβαιον ὅτι οὐδεὶς εὔπορος θὰ χάσῃ τὸν ὗπνον του ἀπὸ τὴν περιφρόνησιν ἑνὸς ὑπερηφάνου πένητος.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ὑπερβάλλετε. Εἶναι βέβαιον ὅτι οὐδεὶς εὔπορος θὰ χάσῃ τὸν ὗπνον του ἀπὸ τὴν περιφρόνησιν ἑνὸς ὑπερηφάνου πένητος.

Βασικά αυτό που ενοχλεί κάποιους νεόπλουτους κυρίως, είναι αν διαπιστώσουν ότι δεν εξαγοράζεσαι και ότι δεν ψαρώνεις...
Τους χαλάς άσχημα την εικόνα που έχουν για τον κόσμο.

Επισκέπτης

νά είσθε ωστόσο εξίσου βέβαιος ότι ο πένητας θα κοιμάται ακόμα πιο γαλήνιος ακόμη και κάτω απ την αγκαλιά των άστρων αν χρειασθεί, μακριά από τα ΚΕΝΟΤΑΦΙΑ της Εκάλης (τυχαίο παράδειγμα) 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
αυτό ισχύει εν μέρει. Αν είναι κομπλεξικιά και βόδι, θα σου κοπανάει πράγματα, ασχέτως αν εχει λεφτα ή όχι. Δηλαδη και φτωχιά να είναι κάτι θα βρεί για να σε κατηγορεί. Τότε την κανεις με μικρά πηδηματάκια, αφού η προσωπική ηρεμία είναι σημαντικότερη απο κάθε γαμίσι.

Κοιτα τυπε μου, ετσι ειναι ολες οι γυναικες, ειναι στη φυση τους. Επειδη δεν μπορουν να σε πληγωσουν σωματικα σε πληγωνουν ψυχολογικα. Γιαυτο και δεν πρεπει να φανερωνουμε τις αδυναμιες, τους προβληματισμους και τις ανασφαλειες μας σε γκομενες. ΠΟΤΕ! Διοτι αυτες θα τις θυμουνται και καποια στιγμη που θα θελουν να στην πουν θα ανασυρουν αυτην τη γνωση απο τη φαρετρα τους και θα τη χρησιμοποιησουν.

Επισκέπτης
νά είσθε ωστόσο εξίσου βέβαιος ότι ο πένητας θα κοιμάται ακόμα πιο γαλήνιος ακόμη και κάτω απ την αγκαλιά των άστρων αν χρειασθεί, μακριά από τα ΚΕΝΟΤΑΦΙΑ της Εκάλης (τυχαίο παράδειγμα)  

Ἐφ' ὅσον περιέχουσι τοὺς (ἠθικῶς καθ' ὑμᾶς) νεκροὺς εὐπόρους δὲν εἶναι κενοτάφια ἀλλὰ ...τάφοι

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Εντάξει, ας μην αναπαράγουμε τα όλως ανακριβή στερεότυπα του ηθικού ευτυχισμένου πένητα και του δυστυχισμένου πλούσιου... Για υλικό ταινίας της δεκαετίας του '50- '60 καλό ήταν αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη, το καρακατσουλιό, η κακία και η μαλακία είναι ανεξάρτητες εισοδημάτων...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Κοιτα τυπε μου, ετσι ειναι ολες οι γυναικες, ειναι στη φυση τους. Επειδη δεν μπορουν να σε πληγωσουν σωματικα σε πληγωνουν ψυχολογικα. Γιαυτο και δεν πρεπει να φανερωνουμε τις αδυναμιες, τους προβληματισμους και τις ανασφαλειες μας σε γκομενες. ΠΟΤΕ! Διοτι αυτες θα τις θυμουνται και καποια στιγμη που θα θελουν να στην πουν θα ανασυρουν αυτην τη γνωση απο τη φαρετρα τους και θα τη χρησιμοποιησουν.

αντίστοιχα μπορούμε να κανουμε το ίδιο και να θυμάσε οτι οι γκόμενες έχουν διπλάσια κόμπλεξ και αδυναμίες απο εμας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εγκζάκτλυ.
ο ρατσισμός είναι αμφίδρομος.
πολλοί φτωχοί νομίζουν ότι πλούσιοι είναι ζώα άξεστοι τομάρια κλπ.

μιας και προέρχομαι απο ευπορη οικογένεια έχω γνωρίσει τομάρια ξυπόλητα, παρτάκιες του χιλιάρικου και ψηλομύτες του ΟΑΕΔ....

Επισκέπτης
Αν εννοείς ότι υπάρχει και ρατσισμός κατά των πιο πλουσίων, μορφωμένων ή πετυχημένων, θα συμφωνήσω...
Ξέρω τύπους που αρρωσταίνουν όταν δουν ότι καποιος έχει περισσότερα από αυτούς (από λεφτά έως πτυχία) και κάνουν ό,τι μπορούν για να τον υποβιβάζουν...Όπως επίσης και αρκετούς που τους ενδιαφέρει να μην έχει ο άλλος, όχι να αποκτήσουν αυτοί...

Άλλο έγραψα, άλλο κατάλαβες.
Χέστο να πάει στο διάολο σαββατιάτικα..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Εντάξει, ας μην αναπαράγουμε τα όλως ανακριβή στερεότυπα του ηθικού ευτυχισμένου πένητα και του δυστυχισμένου πλούσιου... Για υλικό ταινίας της δεκαετίας του '50- '60 καλό ήταν αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη, το καρακατσουλιό, η κακία και η μαλακία είναι ανεξάρτητες εισοδημάτων...

I've been rich and I've been poor. Believe me, honey, rich is better.

Sophie Tucker

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Βασικά αυτό που ενοχλεί κάποιους νεόπλουτους κυρίως, είναι αν διαπιστώσουν ότι δεν εξαγοράζεσαι και ότι δεν ψαρώνεις...
Τους χαλάς άσχημα την εικόνα που έχουν για τον κόσμο.
everybody has a price.

Επισκέπτης
Για να τελεύουμε.
Αν η γυναίκα είναι κάργια, έχει δεν έχει γκαφρά θα βρει τον τρόπο να σε γειώσει.
Αν είναι ξηγημένη και απαλλαγμένη από συμπλέγματα αισθάνεται καλά με την πάρτη της είτε έχει είτε δεν έχει περιουσία..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
εχω εναν γνωστο που βρηκε μια και τον ταιζε ρε φιλε
του επαιρνε τσιγαρα... του επαιρνε ρουχα του εβαζε καρτες
και αυτος μιλαγε και με αλλες  :2funny: :2funny: :2funny:
πολλα λεφτα η γκομενα αλλα ηταν λιγο χοντρη στην αρχη... στο προσωπο
επαιρνε ενα 8αρακι ανετα παντως στο σωμα ηταν στο 5 και τωρα την αδυνατησε
την εκανε στα μετρα του και ανεβηκε κανα 7αρακι - 8αρακι και στο σωμα...
:grin:

Υπαρχουν παμπολλοι τετοιοι Ελλεηνες. Για να μην κατηγορουμε μονο τις Ελληνιδες πως κοιτανε τα φραγκα και την παρτη τους.

αντίστοιχα μπορούμε να κανουμε το ίδιο και να θυμάσε οτι οι γκόμενες έχουν διπλάσια κόμπλεξ και αδυναμίες απο εμας.

Μονο διπλασια? Τριπλασια και βαλε εχουν, αλλα δεν ειναι του στυλ μου να προσπαθω να την πω στους αλλους με αυτον τον τροπο, τον θεωρω γυναικωτο, αδερφιστικο, πουστικο. No offence.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Άλλο έγραψα, άλλο κατάλαβες.
Χέστο να πάει στο διάολο σαββατιάτικα..

Εγώ αυτό εννοώ:

εγκζάκτλυ.
ο ρατσισμός είναι αμφίδρομος.
πολλοί φτωχοί νομίζουν ότι πλούσιοι είναι ζώα άξεστοι τομάρια κλπ.

μιας και προέρχομαι απο ευπορη οικογένεια έχω γνωρίσει τομάρια ξυπόλητα, παρτάκιες του χιλιάρικου και ψηλομύτες του ΟΑΕΔ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Για να τελεύουμε.
Αν η γυναίκα είναι κάργια, έχει δεν έχει γκαφρά θα βρει τον τρόπο να σε γειώσει.
Αν είναι ξηγημένη και απαλλαγμένη από συμπλέγματα αισθάνεται καλά με την πάρτη της είτε έχει είτε δεν έχει περιουσία..
ναι.
και οι εξαιρέσεις πολλές.
η πλούσια έχει μεγάλο κόμπλεξ με την εμφάνισή της και η φτωχιά μεγάλο κόμπλεξ με την τσέπη της.

συμπέρασμα.

βρείτε μια όμορφη πλουσια και θα περάσετε ζωή χαρισάμενη χωρίς κόμπλεξ και γκρίνιες.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
καλα βρειτε την πλουσια γκομενα που θα σας γουσταρει πρωτα και μετα προβληματιζεσται....το τι θα πραξετε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom