εγκζάκτλυ.
ο ρατσισμός είναι αμφίδρομος.
πολλοί φτωχοί νομίζουν ότι πλούσιοι είναι ζώα άξεστοι τομάρια κλπ.
μιας και προέρχομαι απο ευπορη οικογένεια έχω γνωρίσει τομάρια ξυπόλητα, παρτάκιες του χιλιάρικου και ψηλομύτες του ΟΑΕΔ....
σε καμιά περίπτωση δεν είναι όλοι οι πλούσιοι καθίκια και οι φτωχοί άγιοι
θαυμάζω και παραδέχομαι πολλούς από τους αυτοδημιούργητους πλουσίους που ξεκίνησαν από πολύ χαμηλά και έκαναν λεφτά με πολλή δουλειά και τιμιότητα (λίγοι είναι αυτοί)
Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν εξαίρετο ήθος σε βαθμό συγκίνησης και είναι ευτύχημα το να ζήσει κάποιος δίπλα τους.
Ωστόσο οι περισσότεροι πλούσιοι είναι κληρονόμοι και μεγαλωμένοι αλλιώς. Αρκετοί από αυτούς είναι πολύ καλά παιδιά με πολύ καλούς τρόπους. Ωστόσο, προσωπικά και δεδομένου ότι δε θέλω να βάζω λιγότερα στο τραπέζι, ηθικά και μόνο δε θα μπορούσα να παντρευτώ ένα κορίτσι τέτοιας οικογένειας, πλην της προυπόθεσης που προανέφερα ή οποία ξέρω ότι πρακτικά είναι μη εφαρμόσιμη
Και φυσικά υπάρχουν άπειροι φτωχοί τομάρια, ψεύτες, κλέφτες, λαμόγια, τεμπέληδες, άρπαγες, φιλοχρήματοι, παρασιτικοί, κλπ
Μιλάμε όμως για έναν άνθρωπο εργατικό και περήφανο που δε θα διαπραγματευόταν ΠΟΤΕ ζητήματα αξιοπρέπειας, με οποιοδήποτε κόστος, οι οποίοι σπανίζουν