Νέα

Σχεση η Γαμος με Πλουσια γκομενα??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Για να τελεύουμε.
Αν η γυναίκα είναι κάργια, έχει δεν έχει γκαφρά θα βρει τον τρόπο να σε γειώσει.
Αν είναι ξηγημένη και απαλλαγμένη από συμπλέγματα αισθάνεται καλά με την πάρτη της είτε έχει είτε δεν έχει περιουσία..

Δεν ειναι ετσι. Η γυναικα καποια στιγμη θα σπαστει μαζι σου, δε γινεται να της λες σε ολα ναι. Στο σημειο αυτο λοιπον, αν ειναι πλουσιοτερη απο σενα θα εχει μια παραπανω προσβολη να σου εκτοξευσει.

Επισκέπτης
εγκζάκτλυ.
ο ρατσισμός είναι αμφίδρομος.
πολλοί φτωχοί νομίζουν ότι πλούσιοι είναι ζώα άξεστοι τομάρια κλπ.

μιας και προέρχομαι απο ευπορη οικογένεια έχω γνωρίσει τομάρια ξυπόλητα, παρτάκιες του χιλιάρικου και ψηλομύτες του ΟΑΕΔ....

σε καμιά περίπτωση δεν είναι όλοι οι πλούσιοι καθίκια και οι φτωχοί άγιοι
θαυμάζω και παραδέχομαι πολλούς από τους αυτοδημιούργητους πλουσίους που ξεκίνησαν από πολύ χαμηλά και έκαναν λεφτά με πολλή δουλειά και τιμιότητα (λίγοι είναι αυτοί)  
Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν εξαίρετο ήθος σε βαθμό συγκίνησης και είναι ευτύχημα το να ζήσει κάποιος δίπλα τους.
Ωστόσο οι περισσότεροι πλούσιοι είναι κληρονόμοι και μεγαλωμένοι αλλιώς. Αρκετοί από αυτούς είναι πολύ καλά παιδιά με πολύ καλούς τρόπους. Ωστόσο, προσωπικά και δεδομένου ότι δε θέλω να βάζω λιγότερα στο τραπέζι, ηθικά και μόνο δε θα μπορούσα να παντρευτώ ένα κορίτσι τέτοιας οικογένειας, πλην της προυπόθεσης που προανέφερα ή οποία ξέρω ότι πρακτικά είναι μη εφαρμόσιμη
Και φυσικά υπάρχουν άπειροι φτωχοί τομάρια, ψεύτες, κλέφτες, λαμόγια, τεμπέληδες, άρπαγες, φιλοχρήματοι, παρασιτικοί, κλπ

Μιλάμε όμως για έναν άνθρωπο εργατικό και περήφανο που δε θα διαπραγματευόταν ΠΟΤΕ ζητήματα αξιοπρέπειας, με οποιοδήποτε κόστος, οι οποίοι σπανίζουν

Επισκέπτης

Εγώ εννοούσα άλλο όμως:

Για να τελεύουμε.
Αν η γυναίκα είναι κάργια, έχει δεν έχει γκαφρά θα βρει τον τρόπο να σε γειώσει.
Αν είναι ξηγημένη και απαλλαγμένη από συμπλέγματα αισθάνεται καλά με την πάρτη της είτε έχει είτε δεν έχει περιουσία..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καλα βρειτε την πλουσια γκομενα που θα σας γουσταρει πρωτα και μετα προβληματιζεσται....το τι θα πραξετε...
κυλιε κύλιε εγώ που το έχω πάθει πολλάκις μπορώ να προβληματίζομαι;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ εννοούσα άλλο όμως:

Δεν αναιρεί το ένα το άλλο...
Ότι δηλαδή υπάρχει αμφίδρομος ρατσισμός αλλά και ότι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα ενός ανθρώπου δεν βρίσκονται σε συνάρτηση με τα εισοδήματά του...
Τέσπα, θα συμφωνήσω με αυτό και καλό σ/κ

καλα βρειτε την πλουσια γκομενα που θα σας γουσταρει πρωτα και μετα προβληματιζεσται....το τι θα πραξετε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ο Χίτλερ είχε πει ότι οι πιο επικίνδυνοι εχθροί του Ναζισμού είναι αυτοί που δε λαδώνονται και δεν εξαγοράζονται...
ελπίζω να γνωρίζεις τη διαπραγματευτική ισχύ της Γερμανίας του 1940...
αυτός που δεν εξαγοράζεται εκτελείται απο κάποιον που εξαγοράζεται για να εκτελέσει.

κάνε τις αναγωγές σου........

Επισκέπτης
Δεν ειναι ετσι. Η γυναικα καποια στιγμη θα σπαστει μαζι σου, δε γινεται να της λες σε ολα ναι. Στο σημειο αυτο λοιπον, αν ειναι πλουσιοτερη απο σενα θα εχει μια παραπανω προσβολη να σου εκτοξευσει.

Ποιος σου είπε να της λες ναι συνέχεια?
Στην τελική άμα είναι να φτάσει στην προσβολή λόγω οικονομικής κατάστασης η γκόμενα εμπίπτει αυτομάτως στην κατηγορία Α.
Εγώ σου λέω πως υπάρχει και η κατηγορί Β..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
:2funny: :2funny:Δεν πειραζει....ασε τα παιδια να κανουν ονειρα...δεν ειναι κακο.... :2funny:
πόσο σίγουρος είσαι ότι στο μπουρδέλα τελεία κομ μπαίνουν μόνο φουκαράδες του χιλιάρικου και πιτσιρίκαι φοιτητόπουλα;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom