Νέα

Σχεσεις ελλεηνιδων με αλλοδαπους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα !blis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κανουν σχεσεις οι ελλεηνιδες με αλλοδαπους?

• Ναι

Ψήφοι: 6 66,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 2 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Οι Ελλεηνιδες ειναι οτι πιο συχαμερο υπαρχει!πηγαινουν με ολους και με ολα!ειδεικα στο εξωτερικο!το τι σκατο μαζευανε δεν μπορειται να το φανταστειται!Ινδους,Σριλανκιοτες,Πακιστανους!ζωα που καμια Ρωσσιδα δεν θα γυριζε να τους κοιταξει!και οι μονες που :knockinb:ηταν οι Ελλεηνιδες.ακομα και οι Μαροκινες εχουν καποια ποιοτητα!δεν θυμαμαι να πηγαινανε με τετοια σκουπιδια!με το που τα ειδα ολα αυτα αηδιασα!
πες τα δικέ μου
πεστα!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σταματα θα ξερασωωωωωω
αν εβλεπες και τι μπαζα ειναι! :2funny:στην Ελλαδα δεν το καταλαβαινεις γιατι εχει πολυ λιγες ωραιες γυναικες!στη Ρωσσια οι Ελεηνιδες κανουνε μπαμ!απο την ασχημια τους! :rockon:ειχα πει θα της εχεζα αλλα λυπαμαι τα σκατακια μου!τα λυπαμαι τα σκατα μου να τα ριξω στα μουτρα τους!
Πάνε μαζί τους γιατί φοράνε μπότες από σαλάχι
κατι δυαλημενα παπουτσια φορανε!που συνηθως ειναι και τρυπια!αν ειχαν μποτες απο Σαλαχι θα της πουλαγανε και θα περναγανε κανα 2 χρονια! :2funny:πανε με της Ελεηνιδες για να φανε κιολας οχι οτι οι Ελεηνιδες εδω ειναι παμπλουτες (600-900 Ευρω το μηνα παιρνουνε.και μενουνε σε φοιτητικες εστιες ή οι πιο πλουσιες με τα 900 νοικιαζουνε διαμερισματα 2-3ης μαζι).ευτυχως που δεν εχω φαει!μου'ρχεται να ξερασω μονο που της σκεφτομαι! :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αν εβλεπες και τι μπαζα ειναι! :2funny:στην Ελλαδα δεν το καταλαβαινεις γιατι εχει πολυ λιγες ωραιες γυναικες!στη Ρωσσια οι Ελεηνιδες κανουνε μπαμ!απο την ασχημια τους! :rockon:ειχα πει θα της εχεζα αλλα λυπαμαι τα σκατακια μου!τα λυπαμαι τα σκατα μου να τα ριξω στα μουτρα τους!κατι δυαλημενα παπουτσια φορανε!που συνηθως ειναι και τρυπια!αν ειχαν μποτες απο Σαλαχι θα της πουλαγανε και θα περναγανε κανα 2 χρονια! :2funny:πανε με της Ελεηνιδες για να φανε κιολας οχι οτι οι Ελεηνιδες εδω ειναι παμπλουτες (600-900 Ευρω το μηνα παιρνουνε.και μενουνε σε φοιτητικες εστιες ή οι πιο πλουσιες με τα 900 νοικιαζουνε διαμερισματα 2-3ης μαζι).ευτυχως που δεν εχω φαει!μου'ρχεται να ξερασω μονο που της σκεφτομαι! :rockon:

Στην Τουρκία είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Εδώ βλέπεις μια δυό καλές ελληνίδες, εκεί το πρωί είναι η νύχτα των ζωντανών νεκρών

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
απο τουριστα μεχρι λαθρομεταναστη ολους τους παιρνουνε εντος και εκτος ελλαδας! (καλα κανουμε βεβαια, αμα γουσταρουνε)  το θεμα ειναι αλλο ομως :jerking: οτι η ιδια που ψωνιστικε αμεσως με το γερμανο η τον αγγλο η γαλλο η ιταλο τουριστα σε μπαρ στου ψυρρη την επομενη βδομαδα αν της μιλησεις στο παιζει παρθενα :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom