Νέα

savoir vivre

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν θα επιβιωσει απο το πολυ κλανιδι του καφενειου... :dancing:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Συμφωνω απολυτα μαζι σου Δασκαλε.
Πρεπει να ερθεις ενα βραδι στο καφενειο στο χωριο να τους τα πεις αυτα μπας και γινουν ανθρωποι.
εχει πολλα μουλαρια στο καφενειο τυπε μου στο χωριο?

foivos72

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
όταν κλάνει μια γυναίκα ο άντρας που βρίσκεται δίπλα της πρέπει να σηκωθεί και να της ζητήσει συγνώμη παίρνοντας έτσι πάνω του την ντροπή. Λέμε τώρα...

οι γυναικες δε κλανουν ειπαμε :headbang:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
μακαρι να ημουν,ή να ειχα καβατζα απο γονεις-παππουδες/γιαγιαδες κανα σπιτι σε χωριο..
Μη σε νοιάζει ρε...μόλις κάνω αναπαλαίωση το πατρικό του πατέρα μου στο χωριό θα σε φωνάζω να πελεκιόμαστε στα κοψίδια και τις σπανακόπιτες... :rockon: :rockon: :rockon:
5' από το Μέτσοβο και το νέο χιονοδρομικό κέντρο του Ανηλίου που θα λειτουργήσει σύντομα!!!

Επισκέπτης
Μη σε νοιάζει ρε...μόλις κάνω αναπαλαίωση το πατρικό του πατέρα μου στο χωριό θα σε φωνάζω να πελεκιόμαστε στα κοψίδια και τις σπανακόπιτες... :rockon: :rockon: :rockon:
5' από το Μέτσοβο και το νέο χιονοδρομικό κέντρο του Ανηλίου που θα λειτουργήσει σύντομα!!!
μεσα..

foivos72

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0

θα γαματε προβατα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom