Κοπελα εδω ...Εγω τον επιασα.... τον χωρισα... και τωρα κλαιει κ παρακαλαει.... διαβασα ολες τις απαντησεις σας και μερικες λιγο πιο ανετες του στυλ και να με πιασει δν με νοιαζει ας φυγει.... πολυ απλοικη αντιμετωπιση... μια σχεση δν ειναι μονο το σεξ ειναι πολλα αλλα που χανεις μαζι με το μονιμο κρεβατι συν το οτι πληγωνεις ενα ανθρωπο που δε σου εφταιξε σε κατι.... θελετε να ασχολειστε και να πηγαινετε με πουτανες? Μην εχετε σχεση απλα πραγματα....
καλώς ήρθες στην παρέα φίλη μου,
Ειμαι συμφωνος μαζι σου οτι μεσα σε μια σχέση έχεις πολλα αλλα που τα χάνεις οταν δεν είσαι με μια κοπελα κ δεν τα βρίσκεις με καμια δεν μου αρεςει η λέξη πουτανα αλλα κυρία αμοιβωμενη
,το ξερω καλητερα απο όλους κ το εχω ζήσει στο πετσί μου..
ισως εμάς κάποιες φορες μας φοβίζει η ευθύνη μιας μόνιμης σχέσης..
τώρα για τον χωρισμό σου πειςτευω δεν ήταν ο κύριος λογος που χωρίσατε,υπήρχαν άλλοι λόγοι απο πισω που εςυ ξέρεις..
εσείς οι γυναίκες στροφαρετε αλλιως δεν τον στέλνει καποια τον καλο της για αυτό τον λόγο δεν υπήρχε συνεσθημα αλλη σχέση απλά μονο μια σαρκικη επιθυμία αρκεί να μην ξανά επαναληφθεί..
Ακόμα ήθελα να σου πω να παραμεινεις ενεργό μέλος του site ,να αναφέρεις την γνωμη σου επειδή ειναι πολύ χρήσιμο να ακούμε κ την γυναικεία άποψη κ ακόμα οταν εςυ νομίζεις να τα χωνεις οταν χρειάζεται.