Κατι τελευταιο και το σταματαω εδω γιατι καταντησε βαρετο το ολο θεμα.
Αν δεν ξερεις καποιον σε προσωπικο επιπεδο, δεν ειρωνευεσαι και δεν ενοχλεις. Ο καθενας εχει τη γνωμη του και τη καταθετει χωρις να αναφερεται σε καποιον σε προσωπικο επιπεδο.
Αν ηταν καποιος απο αυτους που γραφουν τα οσα γραφουν μαγκας και εξυπνος, θα μιλαγε ομορφα και ισως βρισκομασταν και καναμε και παρεα απο κοντα με οτι αυτο μπορει να ωφελησει δυο ανθρωπους στο επιπεδο διασκεδαση αλλα και επαγγελματικα αν κουμπωνε κατι.
Η συμπεριφορα τους εδειξε τη μικροψυχια τους, τη μιζερια τους, το κακια τους ως χαρακτηρες.
Καποια παιδια μου εχουν στειλει μηνυματα και μιλαμε σαν ανθρωποι και ισως βρεθω και μαζι τους καποια στιγμη.
Να ειστε σιγουροι οτι οχι εγω (εγω τη πλακα μου κανω και περναω ευχαριστα την ωρα μου στο φορουμ δεν τα παιρνω στα σοβαρα ουτε ψαχνομαι για μαγκιες) αλλα αυτοι μετα τη γνωριμια μας, θα σας κραξουν για την ανοησια σας.
Τοτε που θα υπαρχουν και ως μαρτυρες καποια μελη απο εδω μεσα να δω τι θα πειτε. Αυτο.
Καλη συνεχεια κυριοι και επειδη ειδα οτι το γουσταρατε τερμα, δικο σας για μια ακομα φορα.