You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας αρέσει το γλειφομούνι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tasos_g
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 542
- Εμφανίσεις 128K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Τέτοιου είδους thread θλελει σταράτες και μεστές απαντήσεις στο ύφος του τιμημένου μέλους Enforcer (No offense, just kiddin')
Έχετε κάνει γλειφομούνι? Ναι
Σας αρέσει? Πολύ. Η θέα είναι υπέροχη όπως και η αίσθηση ενός γυναικείου κορμιού που σπαρταράει στις πινελιές της γλώσσας όταν δέχεται αυτό που οι Γάλλοι ονομάζουν La petite mort. Τελεία.
Σας αρέσει? Πολύ. Η θέα είναι υπέροχη όπως και η αίσθηση ενός γυναικείου κορμιού που σπαρταράει στις πινελιές της γλώσσας όταν δέχεται αυτό που οι Γάλλοι ονομάζουν La petite mort. Τελεία.
το ποιημα ειναι του ενφο ή δικο σου?
Τέτοιου είδους thread θλελει σταράτες και μεστές απαντήσεις στο ύφος του τιμημένου μέλους Enforcer (No offense, just kiddin')
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
το ποιημα ειναι του ενφο ή δικο σου?
Δικό μου είναι το πόνημα δανειζόμενος το ύφος του Enforcer!Με τσάκωσε κάποιος?????
Sexpeare in Luv
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πω εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα
αυτο εδω λεω
Η θέα είναι υπέροχη όπως και η αίσθηση ενός γυναικείου κορμιού που σπαρταράει στις πινελιές της γλώσσας όταν δέχεται αυτό που οι Γάλλοι ονομάζουν La petite mort. Τελεία.
Η θέα είναι υπέροχη όπως και η αίσθηση ενός γυναικείου κορμιού που σπαρταράει στις πινελιές της γλώσσας όταν δέχεται αυτό που οι Γάλλοι ονομάζουν La petite mort. Τελεία.
Δικό μου είναι το πόνημα δανειζόμενος το ύφος του Enforcer!Με τσάκωσε κάποιος?????
Sexpeare in Luv
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αυτο εδω λεω
Ναι. Και αυτό δικό μου. Το έχει πει κάποιος άλλος ποιητής του site ή κατηγορούμαι πως το έκλεψα από το συλλογικό υποσυνείδητο της Γαλλικής ποιήσης?
Ολόκληρος Βούδας είσαι. Θες να μου πεις τον λόγο που ρωτάς???
κουβεντα να γινεται...
χασαμε και το δημητρακι
χασαμε και το δημητρακι
Ναι. Και αυτό δικό μου. Το έχει πει κάποιος άλλος ποιητής του site ή κατηγορούμαι πως το έκλεψα από το συλλογικό υποσυνείδητο της Γαλλικής ποιήσης?
Ολόκληρος Βούδας είσαι. Θες να μου πεις τον λόγο που ρωτάς???
τι να σου πω εγω δεν αντεχω να με κοιταει ο αλλος στα ματια εκεινη την ωρα :-
Αγαπητή evabb
Είναι πολύ λογικό για πολλούς λόγους.
Ένας από αυτούς είναι η τελείως λάθος προσέγγιση για αυτό το σημείο του γυναικείου σώματος που όλοι μας έχουμε λάβει κατά τη διάρκεια της ενηλικίωσης μας. Κανείς δεν αναφέρεται στα ανθρώπινα γεννητικά όργανα διότι η ελληνική κοινωνία μαστίζεται από ταμπού και προκαταλήψεις (αιώνες τώρα). Με αποτέλεσμα να περνούν χρόνια ώστε οι περισσότεροι από εμάς να κάνουν την "επανάστασή" τους.
Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι το στοματικό sex ,και για τα δύο φύλλα και εφόσον τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής, είναι ο μοναδικός τρόπος επαφής όπου ΟΛΕΣ οι αισθήσεις συμμετέχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Επομένως προσωπικά το βρίσκω τουλάχιστον ανόητο να στερούμαστε την ηδονή (όπως την ορίζει ο καθένας μας), εξ αιτίας ορισμένων ανθρώπων με την νοοτροπία του 1930 όπου οι γυναίκες αναφερόντουσαν στα γεννητικά τους όργανα με ντροπή και οι άνδρες καταχώνιαζαν πολύ βαθιά τις επιθυμίες τους για να μη χαρακτηριστούν "ανώμαλοι" .
Θα σου πρότεινα λοιπόν να συνεχίσεις να το απολαμβάνεις με τα μάτια κλειστά ώστε να συγκεντρώνεσαι περισσότερο αλλά και να αποφεύγεις κρυφοκοιτάγματα (ηθελημένα ή άθελα) του συντρόφου σου για να βεβαιωθεί ότι «κάνει καλά τη δουλεία του»(!). Επίσης μη ντραπείς να τον κατευθύνεις όπως εσένα θα σου άρεσε περισσότερο. Για τους περισσότερους άνδρες η περιοχή αυτή είναι εντελώς άγνωστη με αποτέλεσμα οι κινήσεις να περιορίζονται στο κλασικό "πινέλο" και σε ότι έχουμε δει σε ταινίες. Παντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης με προσεκτικό τρόπο. Κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα το σημείο αυτό απο εσάς.
Το στοματικό sex είναι κατά την άποψή μου ένα αρχέγονο πάθος που το έχουμε κρατήσει κρυφό. Δεν παύει όμως να είναι sex. Δηλαδή ικανοποίηση και για τους δύο..............
Απόλυτα σωστός ο FRM.
Οσον αφορά τις προκαταλήψεις και το σκοτάδι που επικρατούσε στα θέματα αυτά διεθνώς μεχρι την δεκαετία του 60 και την επανάσταση των χίππις ειχα παρακολουθήσει σχετική με το σεξ εκπομπή στην ΕΤ 3 νομίζω οπου αναφερόταν οτι μέχρι την εποχή της σεξουαλικής επανάστασης δεν ήξεραν ούτε τον γυναικείο οργασμό σαν έννοια.
Πολλά πράγματα που αφορούν την σεξουαλικότητα της γυναίκας ανακαλύφθηκαν και διερευνήθηκαν εκείνη την συγκεκριμένη δεκαετία.
Προσωπικα τρελαίνομαι να γλύφω, και βεβαίως θέλω να με κατευθύνει όπως αυτή θα της άρεσε περισσότερο..
Οσον αφορά τις προκαταλήψεις και το σκοτάδι που επικρατούσε στα θέματα αυτά διεθνώς μεχρι την δεκαετία του 60 και την επανάσταση των χίππις ειχα παρακολουθήσει σχετική με το σεξ εκπομπή στην ΕΤ 3 νομίζω οπου αναφερόταν οτι μέχρι την εποχή της σεξουαλικής επανάστασης δεν ήξεραν ούτε τον γυναικείο οργασμό σαν έννοια.
Πολλά πράγματα που αφορούν την σεξουαλικότητα της γυναίκας ανακαλύφθηκαν και διερευνήθηκαν εκείνη την συγκεκριμένη δεκαετία.
Προσωπικα τρελαίνομαι να γλύφω, και βεβαίως θέλω να με κατευθύνει όπως αυτή θα της άρεσε περισσότερο..
Sex _Machine
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Καλά,καί δέν μουδιάζει ή γλώσσα σου τόση ώρα?εγω εχω συνηθισει και προτιμαω να γαμαω στα γρηγορα(αν ειναι με καποτα)και με το που την χυνω να την γλυφω κανα 40 λεπτο.μετα την γαμαω παλι και μετα ξαναγλυφω...γαμαω....γλυφω...
αν η απορεια των νεοτερων ειναι πραγματικη και οχι για πλακα να απαντησω οτι την γκομενα που θα γλυψεις θα την γαμησεις,αρα επειδη στο γλυψιμο καθονται γρηγοροτερα αρα.........καταλαβενεται!
ενα καθαρο και ξυρισμενο μουνι ειναι οτι πιο γευστικο υπαρχει στη φυση.μετα απο ωρα αφηει μια ελαφρια γευση κυμηνου.
Στις περισσοτερες γυναικες αρεσει να της φιλας αφου τις εχεις γλυψει ειναι κι αυτο υπερ.
απλα προσοχη δεν γλυφουμε οποια να ναι και δεν θα εγλυφα με τιποτα πουτανα!!!!!!!!!!!
ενα καθαρο και ξυρισμενο μουνι ειναι οτι πιο γευστικο υπαρχει στη φυση.μετα απο ωρα αφηει μια ελαφρια γευση κυμηνου.
Στις περισσοτερες γυναικες αρεσει να της φιλας αφου τις εχεις γλυψει ειναι κι αυτο υπερ.
απλα προσοχη δεν γλυφουμε οποια να ναι και δεν θα εγλυφα με τιποτα πουτανα!!!!!!!!!!!
πόσα κιλά είναι το NINI της και πόσα απόβαρο;
Η γυναίκα μου ξυρίζει πάντα το μουνί της και το πάντα καθαρό.
Ετσι κάνω το καλύτερο γλυφομούνι
να σου ζήσει!με τι το αποτρίχωνε πριν πάρει κιλά και με τι τώρα;
το μουνι της ειναι μεγαλο γιατι ειναι 150 κιλα γυναικα ..
Αγαπητέ Lazy
Έχεις απόλυτο δίκιο για τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Είναι μεγάλο το θέμα . Τόσο μεγάλο που και οι ίδιες οι γυναίκες καλά καλά δεν το γνωρίζουν. Για αυτό το λόγο σε όλες τις φάσεις επαφής των δύο φύλλων θα πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια και απόφαση και των δυο να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα. Η κατεύθυνση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, όπως και ο τρόπος επίσης.
Για αυτό το λόγο πιστεύω ότι το παρών site βοηθάει να ξεφύγουμε όλοι μας από τα ταμπού έστω μέσα από την ανωνυμία.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
σωστος!!!!!στην εποχη μας το 80% των γυναικων το ξυριζει.στη Ρωσσια τουλαχιστον για της Ελεηνιδες δεν ξερω?γιατι δεν της γαμαω!!!!Η γυναίκα μου ξυρίζει πάντα το μουνί της και το πάντα καθαρό.
Ετσι κάνω το καλύτερο γλυφομούνι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 310
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 83