Νέα

Σας αρέσει το γλειφομούνι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasos_g
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 542
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω ειμαι του δογματος "πιπα-κωλο" ;)

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Τέτοιου είδους thread θλελει σταράτες και μεστές απαντήσεις στο ύφος του τιμημένου μέλους Enforcer (No offense, just kiddin')

Έχετε κάνει γλειφομούνι? Ναι

Σας αρέσει?              Πολύ. Η θέα είναι υπέροχη όπως και η αίσθηση ενός γυναικείου κορμιού που σπαρταράει στις πινελιές της γλώσσας όταν δέχεται αυτό που οι Γάλλοι ονομάζουν La petite mort. Τελεία.

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το ποιημα ειναι του ενφο ή δικο σου?
Τέτοιου είδους thread θλελει σταράτες και μεστές απαντήσεις στο ύφος του τιμημένου μέλους Enforcer (No offense, just kiddin')

Έχετε κάνει γλειφομούνι? Ναι

Σας αρέσει?              Πολύ. Η θέα είναι υπέροχη όπως και η αίσθηση ενός γυναικείου κορμιού που σπαρταράει στις πινελιές της γλώσσας όταν δέχεται αυτό που οι Γάλλοι ονομάζουν La petite mort. Τελεία.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
το ποιημα ειναι του ενφο ή δικο σου?

Δικό μου είναι το πόνημα δανειζόμενος το ύφος του Enforcer!Με τσάκωσε κάποιος?????

Sexpeare in Luv
copyrightgu4.jpg

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Πω εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτο εδω λεω

Η θέα είναι υπέροχη όπως και η αίσθηση ενός γυναικείου κορμιού που σπαρταράει στις πινελιές της γλώσσας όταν δέχεται αυτό που οι Γάλλοι ονομάζουν La petite mort. Τελεία.

Δικό μου είναι το πόνημα δανειζόμενος το ύφος του Enforcer!Με τσάκωσε κάποιος?????

Sexpeare in Luv
copyrightgu4.jpg

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
αυτο εδω λεω

Η θέα είναι υπέροχη όπως και η αίσθηση ενός γυναικείου κορμιού που σπαρταράει στις πινελιές της γλώσσας όταν δέχεται αυτό που οι Γάλλοι ονομάζουν La petite mort. Τελεία.

Ναι. Και αυτό δικό μου. Το έχει πει κάποιος άλλος ποιητής του site ή κατηγορούμαι πως το έκλεψα από το συλλογικό υποσυνείδητο της Γαλλικής ποιήσης?

Ολόκληρος Βούδας είσαι. Θες να μου πεις τον λόγο που ρωτάς???

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κουβεντα να γινεται...
χασαμε και το δημητρακι :)
Ναι. Και αυτό δικό μου. Το έχει πει κάποιος άλλος ποιητής του site ή κατηγορούμαι πως το έκλεψα από το συλλογικό υποσυνείδητο της Γαλλικής ποιήσης?

Ολόκληρος Βούδας είσαι. Θες να μου πεις τον λόγο που ρωτάς???

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
τι να σου πω εγω δεν αντεχω να με κοιταει ο αλλος στα ματια εκεινη την ωρα :-

Αγαπητή evabb
Είναι πολύ λογικό για πολλούς λόγους.
Ένας από αυτούς είναι η τελείως λάθος προσέγγιση για αυτό το σημείο του γυναικείου σώματος που όλοι μας έχουμε λάβει κατά τη διάρκεια της ενηλικίωσης μας. Κανείς δεν αναφέρεται στα ανθρώπινα γεννητικά όργανα διότι η ελληνική κοινωνία μαστίζεται από ταμπού και προκαταλήψεις (αιώνες τώρα). Με αποτέλεσμα να περνούν χρόνια ώστε οι περισσότεροι από εμάς να κάνουν την "επανάστασή" τους.
Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι το στοματικό sex ,και για τα δύο φύλλα και εφόσον τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής, είναι ο μοναδικός τρόπος επαφής όπου ΟΛΕΣ οι αισθήσεις συμμετέχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό.  :dancing:
Επομένως προσωπικά το βρίσκω τουλάχιστον ανόητο να στερούμαστε την ηδονή (όπως την ορίζει ο καθένας μας), εξ αιτίας ορισμένων ανθρώπων με την νοοτροπία του 1930 όπου οι γυναίκες αναφερόντουσαν στα γεννητικά τους όργανα με ντροπή και οι άνδρες καταχώνιαζαν πολύ βαθιά τις επιθυμίες τους για να μη χαρακτηριστούν "ανώμαλοι"  :jerking: .
Θα σου πρότεινα λοιπόν να συνεχίσεις να το απολαμβάνεις με τα μάτια κλειστά ώστε να συγκεντρώνεσαι περισσότερο αλλά και να αποφεύγεις κρυφοκοιτάγματα (ηθελημένα ή άθελα) του συντρόφου σου για να βεβαιωθεί ότι «κάνει καλά τη δουλεία του»(!). Επίσης μη ντραπείς να τον κατευθύνεις όπως εσένα θα σου άρεσε περισσότερο. Για τους περισσότερους άνδρες η περιοχή αυτή είναι εντελώς άγνωστη με αποτέλεσμα οι κινήσεις να περιορίζονται στο κλασικό "πινέλο" και σε ότι έχουμε δει σε ταινίες. Παντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης με προσεκτικό τρόπο. Κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα το σημείο αυτό απο εσάς.   
Το στοματικό sex είναι κατά την άποψή μου ένα αρχέγονο πάθος που το έχουμε κρατήσει κρυφό. Δεν παύει όμως να είναι sex. Δηλαδή ικανοποίηση και για τους δύο.............. :cheesy:

Lazy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απόλυτα σωστός ο FRM.
Οσον αφορά τις προκαταλήψεις και το σκοτάδι που επικρατούσε στα θέματα αυτά διεθνώς μεχρι την δεκαετία του 60 και την επανάσταση των χίππις ειχα παρακολουθήσει σχετική με το σεξ εκπομπή στην ΕΤ 3 νομίζω οπου αναφερόταν οτι μέχρι την εποχή της σεξουαλικής επανάστασης δεν ήξεραν ούτε τον γυναικείο οργασμό σαν έννοια.
Πολλά πράγματα που αφορούν την σεξουαλικότητα της γυναίκας ανακαλύφθηκαν και διερευνήθηκαν εκείνη την συγκεκριμένη δεκαετία.
Προσωπικα τρελαίνομαι να γλύφω, και βεβαίως θέλω να με κατευθύνει όπως αυτή θα της άρεσε περισσότερο..

snas

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλοοο ειναι...
δινεις ευχαριστηση κ στην γκομενα...
απλα να μην βρομαει...

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εγω εχω συνηθισει και προτιμαω να γαμαω στα γρηγορα(αν ειναι με καποτα)και με το που την χυνω να την γλυφω κανα 40 λεπτο.μετα την γαμαω παλι και μετα ξαναγλυφω...γαμαω....γλυφω...
Καλά,καί δέν μουδιάζει ή γλώσσα σου τόση ώρα?

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αν η απορεια των νεοτερων ειναι πραγματικη και οχι για πλακα να απαντησω οτι την γκομενα που θα γλυψεις θα την γαμησεις,αρα επειδη στο γλυψιμο καθονται γρηγοροτερα αρα.........καταλαβενεται!
ενα καθαρο και ξυρισμενο μουνι ειναι οτι πιο γευστικο υπαρχει στη φυση.μετα απο ωρα αφηει μια ελαφρια γευση κυμηνου.
Στις περισσοτερες γυναικες αρεσει να της φιλας αφου τις εχεις γλυψει ειναι κι αυτο υπερ.
απλα προσοχη δεν γλυφουμε οποια να ναι και δεν θα εγλυφα με τιποτα πουτανα!!!!!!!!!!!

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Η γυναίκα μου ξυρίζει πάντα το μουνί της και το πάντα καθαρό.
Ετσι κάνω το καλύτερο γλυφομούνι

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
το μουνι της ειναι μεγαλο γιατι ειναι 150 κιλα γυναικα ..

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
Πολλά πράγματα που αφορούν την σεξουαλικότητα της γυναίκας ανακαλύφθηκαν και διερευνήθηκαν εκείνη την συγκεκριμένη δεκαετία.
Προσωπικα τρελαίνομαι να γλύφω, και βεβαίως θέλω να με κατευθύνει όπως αυτή θα της άρεσε περισσότερο..

Αγαπητέ Lazy
Έχεις απόλυτο δίκιο για τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Είναι μεγάλο το θέμα . Τόσο μεγάλο που και οι ίδιες οι γυναίκες καλά καλά δεν το γνωρίζουν. Για αυτό το λόγο σε όλες τις φάσεις επαφής των δύο φύλλων θα πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια και απόφαση και των δυο να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα. Η κατεύθυνση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, όπως και ο τρόπος επίσης.
Για αυτό το λόγο πιστεύω ότι το παρών site βοηθάει να ξεφύγουμε όλοι μας από τα ταμπού έστω μέσα από την ανωνυμία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η γυναίκα μου ξυρίζει πάντα το μουνί της και το πάντα καθαρό.
Ετσι κάνω το καλύτερο γλυφομούνι
σωστος!!!!!στην εποχη μας το 80% των γυναικων το ξυριζει.στη Ρωσσια τουλαχιστον για της Ελεηνιδες δεν ξερω?γιατι δεν της γαμαω!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom