Νέα

Σας αρέσει το γλειφομούνι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasos_g
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 542
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
:-* και παλι εχεις δικιο και το εχω κανει αυτο που λες γτ οντως στο σεξ πανω δεν ειναι παντα σιγουρο οτι η γυναικα τελειωνει. βεβαια ειμαι και της υπομονης εγω. θελω τον χρονο μου. ευτυχως ομως που υπαρχουν και αντρες που πραγματικα τους αρεσει να γλυφουν την γυναικα, κι ευτυχως πετυχα εναν. ;) ;) ;)

Είναι πραγματικά ευχάριστο να βλέπεις νέους ανθρώπους να μη ντρέπονται για το σώμα τους και ακόμα πιο ευχάριστο να μη κολλάνε να πειραματιστούν.
Χαίρομαι για εσένα (και ας μη σε ξέρω) και σου εύχομαι να μπορέσεις να ανακαλύψεις περισσότερο την ανθρώπινη κουλτούρα μέσα από τόσο προσωπικές στιγμές και τόσο ιδιαιτερες καταστάσεις όπως το στοματικό sex.

Άλλωστε μη ξεχνάς. Ο εχθρός του καλού είναι το ......καλύτερο!:dancing:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Είναι πραγματικά ευχάριστο να βλέπεις νέους ανθρώπους να μη ντρέπονται για το σώμα τους και ακόμα πιο ευχάριστο να μη κολλάνε να πειραματιστούν.
Χαίρομαι για εσένα (και ας μη σε ξέρω) και σου εύχομαι να μπορέσεις να ανακαλύψεις περισσότερο την ανθρώπινη κουλτούρα μέσα από τόσο προσωπικές στιγμές και τόσο ιδιαιτερες καταστάσεις όπως το στοματικό sex.

Άλλωστε μη ξεχνάς. Ο εχθρός του καλού είναι το ......καλύτερο!:dancing:

καποτε ντρεπομουνα αλλα μετα καταλαβα οτι δεν υπαρχει τπτ για να με κανει να ντρεπομαι. δεν ειμαι δα και κανα τερας ασχημιας. οσο μεγαλωνω μαθενω

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
καποτε ντρεπομουνα αλλα μετα καταλαβα οτι δεν υπαρχει τπτ για να με κανει να ντρεπομαι. δεν ειμαι δα και κανα τερας ασχημιας. οσο μεγαλωνω μαθενω

Φυσικά και δεν υπάρχει τίποτα για να ντρέπεσαι.
Η εξωτερική εμφάνιση παίζει κάποιο ρόλο (ίσως όχι τον μεγαλύτερο)
Θα ήταν τελείως λάθος να εμπαινες στο τριπακι να ακολουθείς τα όποια σχόλια για την εμφάνισή σου και να τα ταιρίαζεις στο πως πρέπει να νιώθεις στο sex. Ειναι μεγάλο το θέμα αλλά ... πίστεψε με , άνθρωποι που υστερούν εμφανισιακά έχουν αναπτύξει άλλες ικανότητες που τους κάνουν να ισορροπούν.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Φυσικά και δεν υπάρχει τίποτα για να ντρέπεσαι.
Η εξωτερική εμφάνιση παίζει κάποιο ρόλο (ίσως όχι τον μεγαλύτερο)
Θα ήταν τελείως λάθος να εμπαινες στο τριπακι να ακολουθείς τα όποια σχόλια για την εμφάνισή σου και να τα ταιρίαζεις στο πως πρέπει να νιώθεις στο sex. Ειναι μεγάλο το θέμα αλλά ... πίστεψε με , άνθρωποι που υστερούν εμφανισιακά έχουν αναπτύξει άλλες ικανότητες που τους κάνουν να ισορροπούν.

απλα καταλαβα οτι ολα αυτα που βλεπουμε στην τηλεοραση και στο ιντερνετ ειναι μακρια απο την αληθινη ζωη και οπως ειπες ειναι και οι ικανοτητες που λες. σιγουρα ελαχιστες χορευουν τοσο σεξυ οσο εγω (για παραδειγμα) κι ας ειναι πιο ομορφες  απο μενα  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
απλα καταλαβα οτι ολα αυτα που βλεπουμε στην τηλεοραση και στο ιντερνετ ειναι μακρια απο την αληθινη ζωη και οπως ειπες ειναι και οι ικανοτητες που λες. σιγουρα ελαχιστες χορευουν τοσο σεξυ οσο εγω (για παραδειγμα) κι ας ειναι πιο ομορφες  απο μενα   :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Η ΤV και το Internet είναι εργαλεία.
Γεγονότα όμως που σε κάνουν να νιώθεις πραγματικά όμορφος έχουν να κάνουν μόνο με τους ανθρώπους.
Όσο και να εξελιχθεί η τεχνολογία δεν θα αποκτήσει ΠΟΤΕ τις βασικότερες αισθήσεις του ανθρώπου. Τη γεύση και την όσφρηση.
Τις πιο βασικές αισθήσεις στο στοματικό sex  :dancing:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Η ΤV και το Internet είναι εργαλεία.
Γεγονότα όμως που σε κάνουν να νιώθεις πραγματικά όμορφος έχουν να κάνουν μόνο με τους ανθρώπους.
Όσο και να εξελιχθεί η τεχνολογία δεν θα αποκτήσει ΠΟΤΕ τις βασικότερες αισθήσεις του ανθρώπου. Τη γεύση και την όσφρηση.
Τις πιο βασικές αισθήσεις στο στοματικό sex  :dancing:

ακριβωςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς και η αφη φυσικα

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
ακριβωςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς και η αφη φυσικα

Μπορείς να φανταστείς πως θα είναι cyberγλυφομούνι  ???
Εγω που το ασκώ το άθλημα ,και το γουστάρω άγρια, μου ειναι αδύνατο..... :uglystupid: 

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μπορείς να φανταστείς πως θα είναι cyberγλυφομούνι  ???
Εγω που το ασκώ το άθλημα ,και το γουστάρω άγρια, μου ειναι αδύνατο..... :uglystupid: 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: cyber-τι; το σαιμπερ σεξ ειναι κυριολεκτικα μαλακια αφου αυτο κανεις στην τελικη μονο.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: cyber-τι; το σαιμπερ σεξ ειναι κυριολεκτικα μαλακια αφου αυτο κανεις στην τελικη μονο.

Ειναι αυτό που λένε:
"Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο"

Και βέβαια λένε και το άλλο: "Αν πετύχει η μα...κια τύφλα να'χει το γα....σι"

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το γλυφομούνι είναι η ύστατη ερωτική πράξη του ανδρός προς την γυναίκα ή της λεσβίας προς την λεσβία.Όποιος δεν έχει κάνει γλυφομούνι ή αποφεύγει να το κάνει δεν πράττει έρωτα κατά την ακαποβιτσική θεωρία! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Εγώ με γλυφομούνι ερωτεύομαι,
με γλυφομούνι ξενερώνω...  :boobies:

Με όσες όμορφες γκομενίτσες 'τακίμιασα' ταίριαζε
η γλώσσα μου με το μουνάκι τους...

Με όσες αντίθετα δεν τα βρήκα, δεν
ταίριαζε η γλώσσα μου με το μουνάκι τους,
η για να πώ την μαύρη αλήθεια, το μουνάκι τους
ήταν σχεδόν πεθαμένο... Π.χ. η Ξένια για όσους
θυμούνται, ενώ ήταν τόσο όμορφο μωρό, το μουνάκι
της δεν είχε καμμία σχέση με αυτό που λέμε
'κλειτοριδική γυναίκα'  ;)

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ανοιγω αυτο το θρεντ για ολους του λατρεις μουνιου,και ειδικα για ολους αυτους που τους αρεσει το γλειφομουνι.

πως γινετε το καλυτερο γλυφουμουνι?

ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να κανει κανει καποιος γλυφομουνι?

θα ηταν ενδιαφερων να ακουσε με τεχνικες και αποψεις για ενα τελειο γλυφομουνι.

θα ηταν πολυ ενδιαφερων να μας πουν και οι γυναικες του σαιτ την γνωμη τους για το θεμα.

αυτες εχουν το μουνι,αλλα εμεις εχουνε την γλωσσα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
για πες πρωτος να μαθουμε εμεις που δεν ξερουμε

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τι εγινε ρε? σε κανενα δεν αρεσει το γλυφομουνι?

ολη κατευθειαν τον χωνετε ξερα?

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
θα πεις τιποτα να μαθουμε και εμεις ρε?

μην μας αφηνεις στο σκοταδι

θα ερθει η ωρα και δεν θα ξερουμε τι να κανουμε.

τι το ανοιξες το θεμα αν δεν πεις πρωτος εσυ?

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
θα πεις τιποτα να μαθουμε και εμεις ρε?

μην μας αφηνεις στο σκοταδι

θα ερθει η ωρα και δεν θα ξερουμε τι να κανουμε.

τι το ανοιξες το θεμα αν δεν πεις πρωτος εσυ?
θα μας πριζεις τα αρχιδια πολυ ακομα με τις μαλακιες σου ρε ανοητε?

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μα γιατι δασκαλε?

εγω θελω να μαθω και εσυ με αποπερνεις.

γιατι εισαι τοσο σκληρος μαζι μου?

απο καποιους σαν και σενα βασιζομαι για να μαθω και εσυ μου φερεσαι τοσο ασχημα

tim123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
εγω ολο λεω οτι θα το κανω αλλα οταν ερθει η ωρα παντα λακιζω.. αν δε σε εμπνεει το μουνι.. πρεπει να ειναι ξυρισμενο, πλυμενο και ροδοκοκκινο.. αυτα.. αα και οχι στα σκοταδια.. αν ειναι να το κανεις να βλεπεις κ τπτ.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εγω ολο λεω οτι θα το κανω αλλα οταν ερθει η ωρα παντα λακιζω.. αν δε σε εμπνεει το μουνι.. πρεπει να ειναι ξυρισμενο, πλυμενο και ροδοκοκκινο.. αυτα.. αα και οχι στα σκοταδια.. αν ειναι να το κανεις να βλεπεις κ τπτ.

να αναψεις το φως δοκιμασες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom