Νέα

Σας αρέσει το γλειφομούνι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasos_g
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 542
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Φιλε βρες ενα τετειο μουνακι,και κατασπαραξε το,σεξ χωρις γλυφομουνι δεν γινεται,αμα η γκομενα
δεν ειναι καθαρη,δε τη γαμας.
Το μονο που μπορει να πονεσει και να μουδιασει ειναι η γλωσσα σου αμα δουλεψει υπερωρια.

ωραιο το γλυφομουνι αλλα δεν το κανουμε σε ολες... μονο σε κοπελες που εχουμε σχεση πρεπει να το κανουμε...  ;)

αυτο που μας δινουν στα στουντιο και σε ντελα πολλες φορες οι γυναικες το μουνακι τους για γλυψιμο ειναι προς αποφυγη...

σε γυναικα που δεν εχουμε σχεση καιρο δεν κανουμε γλυφομουνι ποτε (Προσεχουμε για να εχουμε  ;) ) αμα θελουμε να την αναψουμε χρησιμοποιηστε δαχτυλο στην κλειτοριδα... και τσιμπηστε ρωγιτσες... κτλ.  ;)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
με τα μουτρα στο μουνι...με τα μουτρα!!! :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
μακροβούτι λέμεεεεεεεεεε
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παντα γλυφομουνι και να ακουγεται το ρουφηχτο λες και ρουφας σαλιγκαρια ....

Παντως το μουνι που ενδεικνυται για γλυφομουνι ειναι αυτο που κρεμονται τα χειλια και το γλωσσιδι ωστε οταν ρουφας να μπουκωνει το στομα και να τα τραβας .....

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
γουσταρω με τα χιλια ;) μην σου πω οτι αμα δεν μου κανουν γλυφομουνι δεν γινεται να με γαμησουν εκτος απο ειδικες περιπτωσεις  ;)

Ευχαριστώ πολύ τις κυρίες Agrimi και evabb του site για τις απαντήσεις :-*

Αλλά δεν μας λέτε τι ακριβώς σας αρέσει πιο πολύ  ή τέλος πάντων τι δεν θα θέλατε να σας κάνουμε.
Παραδείγματος χαρην μια σχέση μου δεν ήθελε να πηγαινοέρχομαι από το κουλούρι στην ευαίσθητη περιοχή (!) γιατί δεν ήθελε να μεταφέρονται μικρόβια. Οκ το δέχθηκα και μπορώ να πω ότι με αυτή τη γυναίκα ένοιωσα τη μεγαλύτερη ηδονή στο γλυφομούνι. Και από ότι έμαθα αργότερα το ίδιο και εκείνη .

Αυτο που θελω να πω είναι ότι όταν "ανοίγεστε" στο σύντροφο σας για τέτοια ζητήματα "ταμπού" σίγουρα και οι δύο βγαίνουν κερδισμένοι.... :smitten:

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μου ειπε να σας πω να μη μιλατε ετσι,
διοτι ειναι γνωστη η αγαπη που τρεφει προς τη μητερα σας :2funny: :2funny:
θεωρηστε τον οικογενειακο φιλο,
οτι χρειαστειτε θα τον βρειτε στο πλευρο σας.
Ρε iblis μαλακοπίτουρα κομπλεξικό ανθρωπάκι δεν πας να γαμηθέις με τον Lilla να σου περάσει :birdman: Για μάζεψε λίγο την γλώσσα σου βλαμμένε
ο επομενος παρακαλω :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγώ δεν πρόκιτε να κάνω γιατί εκτός από τα υγρά της γυναίκας ( που δεν με πειράζουν ) , βγαίνουνε και κατουρλιά ( που με πειράζουν γιατί είμαι σιχασιάρης )

εσείς έχετε κάνει ; τι γέυση έχει ;

α , και όταν σ πέρνει πίπα η άλλη πονάει ;
γευση φανταστικη αν ειναι καθαρη!!!εγω γλυφω συνεχεια!!!κατουρλια δε βγαινουνε εκτος αν της το ζητησεις εσυ να σε κατουρισει!!!αν δεν γλυψεις ειναι πολυ δυσκολο να κατακτισης γυναικα!!!

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Σκετη καβλα, οταν είναι καθαρό, αν έχει μεγάλα χείλη  ακόμα καλύτερα, να τα τραβας για πολή ώρα.μμμμμμ
Δυστυχώς όμως με επαγελματίες πρέπει να το αποφεύγουμε. :'(

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παντως ρε παιδια οταν κανεις γλυφομουνι εχει μια στυφη,οχι γλυκια γευση και αυτο λιγο με χαλαει αλλα και με φτιαχνει / νομιζω πως αυτη η γευση οφειλεται στο γεγονος οτι το μουνι εχει αυτη την γευση ωστε να σκοτωνονται τα τυχον μικροβια ?????

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Παντως ρε παιδια οταν κανεις γλυφομουνι εχει μια στυφη,οχι γλυκια γευση και αυτο λιγο με χαλαει αλλα και με φτιαχνει / νομιζω πως αυτη η γευση οφειλεται στο γεγονος οτι το μουνι εχει αυτη την γευση ωστε να σκοτωνονται τα τυχον μικροβια ?????

αστα γλυφομουνια βρε αρχιδι και εδω καιγομαστε...

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αμα δεν αλμυρίσει το στόμα λιγάκι..... δεν έχεις καταλάβει τίποτα από τη ζωή.-

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ευχαριστώ πολύ τις κυρίες Agrimi και evabb του site για τις απαντήσεις :-*

Αλλά δεν μας λέτε τι ακριβώς σας αρέσει πιο πολύ  ή τέλος πάντων τι δεν θα θέλατε να σας κάνουμε.
Παραδείγματος χαρην μια σχέση μου δεν ήθελε να πηγαινοέρχομαι από το κουλούρι στην ευαίσθητη περιοχή (!) γιατί δεν ήθελε να μεταφέρονται μικρόβια. Οκ το δέχθηκα και μπορώ να πω ότι με αυτή τη γυναίκα ένοιωσα τη μεγαλύτερη ηδονή στο γλυφομούνι. Και από ότι έμαθα αργότερα το ίδιο και εκείνη .

Αυτο που θελω να πω είναι ότι όταν "ανοίγεστε" στο σύντροφο σας για τέτοια ζητήματα "ταμπού" σίγουρα και οι δύο βγαίνουν κερδισμένοι.... :smitten:

τι να σου πω εγω δεν αντεχω να με κοιταει ο αλλος στα ματια εκεινη την ωρα :-

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μου ειπε να σας πω να μη μιλατε ετσι,
διοτι ειναι γνωστη η αγαπη που τρεφει προς τη μητερα σας :2funny: :2funny:
θεωρηστε τον οικογενειακο φιλο,
οτι χρειαστειτε θα τον βρειτε στο πλευρο σας.ο επομενος παρακαλω :)
εσυ φιλε Βουδα γλυφεις?σου αρεσει το γλυψιμο?

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνω...αν ειναι καθαρες,αποτριχωμενες και μυρωδατες,
ειναι το καλυτερο προκαταρκτικο...
και βεβαια οσο καλυτερα το κανεις,
τοσο καλυτερα θα περασεις ;)
εγω τις γλυφω ολες εκτος αν βρωμανε οποτε μου φευγει καθε επυθημια για γλυψημο!!!!!μου αρεσει να γλυφω με τις ωρες!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
συμφωνω...αν ειναι καθαρες,αποτριχωμενες και μυρωδατες,
ειναι το καλυτερο προκαταρκτικο...
και βεβαια οσο καλυτερα το κανεις,
τοσο καλυτερα θα περασεις ;)
εγω εχω συνηθισει και προτιμαω να γαμαω στα γρηγορα(αν ειναι με καποτα)και με το που την χυνω να την γλυφω κανα 40 λεπτο.μετα την γαμαω παλι και μετα ξαναγλυφω...γαμαω....γλυφω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom