jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Για πες μας τι εχεις γλειψει με τη γλώσσα?Γιατί δεν κατάλαβα, δεν έχουμε γλώσσα οι κάτω των 30;
Για πες μας τι εχεις γλειψει με τη γλώσσα?Γιατί δεν κατάλαβα, δεν έχουμε γλώσσα οι κάτω των 30;
Θα πω τι δεν έχω γλείψει: ρουθούνια.Για πες μας τι εχεις γλειψει με τη γλώσσα?
Έχετε γλύψει πούτσα πενηντάρη;Θα πω τι δεν έχω γλείψει: ρουθούνια.
Μας καυλώσατε νυχτιάτικα...Θα πω τι δεν έχω γλείψει: ρουθούνια.
καλά ο ζαν, εσύ λες και δεν το έχεις ξαναδεί το έργο αυτό.Μας καυλώσατε νυχτιάτικα...
Δείτεκαλά ο ζαν, εσύ λες και δεν το έχεις ξαναδεί το έργο
πως και σου ξεφυγαν αυτα? ειχε καταρροή ?Θα πω τι δεν έχω γλείψει: ρουθούνια.
Είχε χιούμορ πάντως.πως και σου ξεφυγαν αυτα? ειχε καταρροή ?
Και οι νοσοκόμες είναι ανωμαλιάρες.Οι Φιλόλογες τα κανουν αυτα τα ανώμαλα
Ενδεχομένως κάτι παρόμοιο της δικής σας σχέσης με τον Scorsese. Σας κάλυψα;Ποιά είναι η σχέση σας με τον Stanley Kubrick;
Θα πω τι δεν έχω γλείψει: ρουθούνια.
Θα ελεγα όσες έχουν τελειώσει το ΦΠΨ, γιατί εκτός απο φιλόλογο μου έχει τυχει και ψυχολόγος.Οι Φιλόλογες τα κανουν αυτα τα ανώμαλα
Ενδεχομένως κάτι παρόμοιο της δικής σας σχέσης με τον Scorsese. Σας κάλυψα;
Αληθεύει πως ο ΝτεΝίρο είναι Ιταλοεβραίος;Εγώ γνωρίζω τον Martin προσωπικά. Ήμουν, παιδάκι τότε, βοηθός του Διευθυντή Φωτογραφίας του "Ταξιτζή" - του Michael Chapman που είναι πρώτος ξάδερφος της μητέρας μου.
Κύριε TheSaint επιτρέψτε μου να εξασκήσω το διαδεδομένο στο Μπου επάγγελμα του φιδέμπορα με την ησυχία μουΑληθεύει πως ο ΝτεΝίρο είναι Ιταλοεβραίος;
Πάσα σας δίνω.Κύριε TheSaint επιτρέψτε μου να εξασκήσω το διαδεδομένο στο Μπου επάγγελμα του φιδέμπορα με την ησυχία μου
Κρίμα που δεν κάνει κωμωδία. Κρίμα που δεν κάνετε κι εσείς.Εγώ γνωρίζω τον Martin προσωπικά. Ήμουν, παιδάκι τότε, βοηθός του Διευθυντή Φωτογραφίας του "Ταξιτζή" - του Michael Chapman που είναι πρώτος ξάδερφος της μητέρας μου.