Νέα

Σαν παιδιά τί φαντασιώσεις είχατε και με ποιές γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memphis75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 593
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stammmm77

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Να γαμησω την μάνα ενός φίλου μου! Οι βυζάρες της τρελαιναν κόσμο!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ενας φιλος ειχε μια γκομενα, τελειως απιστη και γαμιολα, που τον ηθελε μονο για τα φραγκα του και για να πηγαινει πληρωμενες διακοπες (μιλαμε τωρα για Β-Γ Λυκειου!).

Εγω ποτέ δεν τη γουσταρα, και, μαλιστα, στο Γυμνασιο ηταν και ψιλοασχημη (ψηλη, αδυνατη, αλλά χωρις θηλυκοτητα κι ωραιο προσωπο). Μετα, τουμπανιασε, απεκτησε βυζια, εγινε προκλητικη, χωρις ποτέ να ειναι ομορφη.
Ειλικρινα, με αφηνε αδιαφορο η παρουσια της, ενω διαφοροι τριγυρω ακουγα να την αποκαλουν "μουναρα", "υπερ-μουνο", "καυλα" και να βγαζουν επιφωνηματα.

Εκτοτε, την ξαναειδα αλλη μια φορα, στο Φλοισβο. Με φιλησε στο μαγουλο και σχεδον μού σηκωθηκε, γιατι το εκανε με πολυ σαλιο και πολυ πουτανίστικα (οχι το κλασικο ματς-μουτς, στον αερα). Διπλα ηταν ο νεος γκομενός της.

Τεσπα, για να μην τα πολυλογω...
Εχω συνδεσει την εν λογω γκομενα με τον ορισμο της πατσαβουρας/γαμιολας/wannabe-βιζιτας, και πολλες φορες (ακομα και 10 χρονια μετα!) βαραω μαλακιες με την παρτη της.
Ξαναλεω: Ποτέ δεν την ειχα καψουρευτει και δεν ασχολιομουν μαζι της. Μαλιστα, οταν ειχε αλλαξει σχολειο, καποια στιγμη στο Λυκειο, δεν την πολυ-εβλεπα, καν!!!

Το θεωρω πολυ αλλοκοτο ολο αυτο, γι' αυτο και το "μοιραστηκα"...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Στο δημοτικο, βάραγα ΑΠΕΙΡΕΣ μαλακιες με μια συμμαθητρια.

Δεν ηταν ομορφη - οπως αποδειχτηκε λιγο αργοτερα (ημασταν τελη γυμνασιου, μού την επεφτε και τής εριξα Χ - απ' τις ελαχιστες αναλογες περιπτωσεις...), αλλά ηταν απ' τις πρωτες που ειχαν πεταξει κωλο και βυζους, και οπως φοραγε τα κολλητα σορτσακια το καλοκαιρι, μού σηκωνοταν (κι εκανα ΜΕΓΑΛΗ προσπαθεια για να κρυφω την στυση μου).
Μαλιστα, σε μια εκδρομη δεν ειχε θεση να κατσει και πηγε να κατσει στα ποδια μου, αλλά την εδιωξα, γτ ηξερα πως θα μου σηκωθει (κατω απ' το σορτσακι) και θα γινω ρεζιλι.

Τεσπα, τον ειχα ξεχειλωσει με τη συγκεκριμενη, και μια φιλη της.

Παιζει να μαλακιζομουνα καθε μεσημερι, μετα το σχολειο...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
1) Γυμνάστρια στο δημοτικό. Α ρε Βικάρα καύλα !!!
2) Μάνα φίλου γείτονα, τον είχα κάνει λάστιχο. Την χάζευα από τα παράθυρα καμιά φορά.
3) Άλλη μάνα φίλου. Γενικότερα θεωρώ ότι όταν είσαι μικρός καυλώνεις με τα "άπιαστα σενάρια"
4) Γειτόνισσα κοντά στα 35. Μουνάρα, κορμάρα που όταν ήμουν μόνος σπίτι έβαζα τσόντα στο βίντεο για να τον παίξω, και όταν την άκουγα να κατεβαίνει τα σκαλιά για να φύγει ή όταν έμπαινε έβαζα τη τσόντα τέρμα δυνατά και την κοίταζα από το ματάκι της πόρτας. Ο αυνάνας στο μεγαλείο του σε ηλικία γυμνασίου.
5) Καθηγήτρια Αγγλικών σε ιδιαίτερο. Τον έπαιζα κρυφά την ώρα του μαθήματος.
6) Η καθαρίστρια στο σπίτι. Έσκαγε με κάτι σορτσάκια η καριόλα και ήταν μουνάρα!!! Έχω ξαναγράψει κάπου εδώ σε κάποιο θρέντ το τι είχε συμβεί. Είχα μπεί μια μέρα στην τουαλέτα και τον έπαιζα τότε για πάρτη της. Εκείνη απέξω και έκανε σκούπα. Κάποια στιγμή ακούω τη σκούπα να κλείνει και σκύβω να πάρω μάτι από κλειδαρότρυπα. Και εκείνη την ώρα βλέπω να περνάει και ξαφνικά βλέπω ένα μάτι !!!! Τρελλένομαι και σηκώνομαι και αρχίζω και τον παίζω μπροστά στην κλειδαρότρυπα ελπίζοντας ότι βλέπει ακόμα και δεν έφυγε επειδή με είδε να την κοιτάζω και εγώ. Εκεί που σκεφτόμουν να ανοίξω την πόρτα τσουπ ακούω τη μάνα μου που τη φώναζε. Αλλά σε γενικές γραμμές σε αυτή την καθαρίστρια της είχα κάνει τα χειρότερα. Έβγαινα και καλά τυχαία στο διάδρομο που καθάριζε γυμνός. Έκανε τα τζάμια του δωματίου μου απέξω και εγώ σηκονόμουν και πήγαινα ξώψωλος μπροστά της και άλλα τέτοια.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Πέρα από τις φαντασιώσεις... το θέμα είναι να γράψει και κάποιος για τη φαντασίωση που πραγματοποιήθηκε.....

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Πιτσιρικας ερχοταν σπιτι επισκεψη μια φιλεναδα της μανας τρελο μουνι, μια μερα ενω ηταν στο σαλονι εγω στο δωματιο την εβγαλα και την επαιζα καποια στιγμη αυτη σηκωθηκε να παει τουαλετα χωρις να παρω πρεφα οτι θα περασει απο την πορτα και με επιασε να ειμαι με το χερι στο πουλι, μου λεει τι κανεις εκει; ντραπικα και της ειπα οτι ειχα φαγουρα στα αρχιδια.

hyena

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
220
Πόντοι
1
1. δυο συμμαθητριες από την 5η δημοτικου. οι κοπελες ηταν σωματικα ανεπτυγμενες για την ηλικια τους. ολοι τις γουσταραμε. θυμαμε τις ειχαμε στριμωξει σε μια γωνια κ τις πιαναμε τους κωλους. ο πιο θαρραλεος απο εμας επιασε κ το βυζι της μιας. μιλαμε ολο το τμημα ειχε πεσει πανω τους.

2. μια απο το γυμνασιο. ψηλη, με βυζια, κωλο, χειλαρες. το μονο που καταφερα ηταν να την χουφτωσω 2 φορες. κ αυτη ειχε φαει αγριο χουφτωμα απ ολη την ταξη.

3. μια ρωσιδα νεαρης ηλικιας με καταξανθα μαλλια κ αδυνατο σωμα. αυτη ηταν 25+ με παιδι κ εγω 15 κ καυλωμενος. ηθελα διακριτικα να τριφτω πισω της αλλα δεν την πετυχα μονη.

4. στο λυκειο μου αρεσε μια σκυλα με δυνατο κωλο αλλά εφαγα χυλοπιτα. μετα ηρθε μια αλλη ομορφη αλλά ο μαλακας δεν εκανα τιποτα. κ αυτη με γουσταρε θα μπορουσαμε να τα ειχαμε.

5. οταν εδινα πανελληνιες ηταν μια που μου εκανε ιδιαιτερα, απο φατσα δεν ελεγε πολλα, αλλα ειχε ενα πετιτ σωματακι με καμπυλες. κοντευε να μου σκιστει το παντελονι κ δεν μπορουσα να συγκεντρωθω. ηθελα να την παρω στο τραπεζι. με ρωτησε κιολας γιατι ειμαι συνεχεια αφηρημενος.

6. στα 18-19 με μια ρωσιδα γνωστη της θειας μου. η γυναικα ειχε κοκκινο μακρυ μαλλι, κωλαρα, κ 2 βυζια μπομπες. εμπαινα στο μπανιο κ την επαιζα για παρτη της. εχει μια σειρα στο τιβι μακεδονια "παντρεμενοι με παιδια". τσεκαρετε την κοκκινομαλλα αλόγα μανα της οικογενειας κ θα καταλαβαιτε. σαν αυτην ηταν η ρωσιδα, απλα πιο πληθωρικη.

7. απο τηλεοπτικες παρουσιες ειχα κολλημα με: carmen electra, ilfenesh hadera κ οι δυο τους απο το baywatch, tia carrere, κ η γαλλιδα τραγουδιστρια alizee.

OP
OP
M

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
Δεν παίζεστε αδέλφια μπουρδελιαρηδες

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μια φίλη του ξάδερφου μου 30αρα+ όταν πήγαινα δημοτικό με έβαζε να πιάνω το στήθος της για να ακούσω πως χτυπάει η καρδιά της και με άφηνε να αγγίζω το φρεσκοξυρισμένο μουνί της για της πω αν τσιμπάει  :)
αλλά ντρεπόμουνα πολύ το μαλακισμένο και έτρεχα να φύγω... καιμό το έχω που δεν γάμησα την παιδόφιλη  :2funny:

μέχρι το τέλος του γυμνασίου τον έπαιζα για πάρτι της

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
μια φίλη του ξάδερφου μου 30αρα+ όταν πήγαινα δημοτικό με έβαζε να πιάνω το στήθος της για να ακούσω πως χτυπάει η καρδιά της και με άφηνε να αγγίζω το φρεσκοξυρισμένο μουνί της για της πω αν τσιμπάει  :)
αλλά ντρεπόμουνα πολύ το μαλακισμένο και έτρεχα να φύγω... καιμό το έχω που δεν γάμησα την παιδόφιλη  :2funny:

μέχρι το τέλος του γυμνασίου τον έπαιζα για πάρτι της

Δεν υπαρχει παιδεραστια απο γυναικα σε αγορι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ολες οι παρακατω φαντασιωσεις ειναι μεταξυ 8-12 ετων
1) με την κυρια ελπιδα τη δασκαλα της Γ δημοτικου
2) με την κυρια μαρια τη σπιτονοικοκυρα στο Πευκι Ευβοιας
3) με την αγνωστη 40αρα που το καλοκαιρι του 1992 εκανε τοπλες ηλιοθεραπεια μια ομπρελα διπλα μας
4) με την μανα του γειτονα και κολλητου μου στο εξοχικο μας τα καλοκαιρια
5) με την αννα μαρια λογοθετη στο τσαο αντ1
να ειναι καλα ολες τους
μιλαμε για επικες μαλακιες

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.497
Πόντοι
3.057
Με την κυρια Σοφια,δασκαλα των θρησκευτικων μου.Ηταν η νεοτερη και τσαχπινοτερη των υπολοιπων.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Από τότε που της είχε κάνει αφιέρωμα το Μπλεκ δεν την ξέχασα πότε...

Μάντυ Σμιθ
a6f55756d12ac9c4a28b302c98d0ec13.jpg

Επίσης μέγας έρωτας και η Μέριλιν (5 Αυγούστου ήταν που είχε βρεθεί νεκρή)

http://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/crop/1645x872+0+157/resize/660x350!/format/jpg/quality/85/[URL unfurl="true"]http://hss-prod.hss.aol.com/hss/storage/midas/13b0a4242e96004114e858bba945e791/202062284/6f565b70aae0da11af9f0014c2589dfb.jpeg[/img[/URL]]

Μια βοήθεια από τους πιο παλιούς: Βίντεο κλιπ γαλλικού νομίζω καλλιτέχνη ή γκρουπ το οποίο παρουσιάζει γκομενα μέσα σε κλουβί η οποία στο τέλος φαίνεται τελείως γυμνή. Γύρω στο 1990 είχε βγει, αν θυμάμαι καλά το είχα δει στο.... Μουσικοραμα! Μην με ρωτάτε πώς πέρασε από την λογοκρισία!

Αν κάνεις ξέρει τίτλο κομματιού ή γκρουπ θα βοηθήσει να το βρω....

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
ελενη μενεγακη,σαρον στοουν :wanker:

OP
OP
M

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
Από τότε που της είχε κάνει αφιέρωμα το Μπλεκ δεν την ξέχασα πότε...

Μάντυ Σμιθ
a6f55756d12ac9c4a28b302c98d0ec13.jpg

Επίσης μέγας έρωτας και η Μέριλιν (5 Αυγούστου ήταν που είχε βρεθεί νεκρή)

http://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/crop/1645x872+0+157/resize/660x350!/format/jpg/quality/85/[URL unfurl="true"]http://hss-prod.hss.aol.com/hss/storage/midas/13b0a4242e96004114e858bba945e791/202062284/6f565b70aae0da11af9f0014c2589dfb.jpeg[/img[/URL]]

Μια βοήθεια από τους πιο παλιούς: Βίντεο κλιπ γαλλικού νομίζω καλλιτέχνη ή γκρουπ το οποίο παρουσιάζει γκομενα μέσα σε κλουβί η οποία στο τέλος φαίνεται τελείως γυμνή. Γύρω στο 1990 είχε βγει, αν θυμάμαι καλά το είχα δει στο.... Μουσικοραμα! Μην με ρωτάτε πώς πέρασε από την λογοκρισία!

Αν κάνεις ξέρει τίτλο κομματιού ή γκρουπ θα βοηθήσει να το βρω....
[/quote]Το περιοδικο Μπλεκ...πω τι ειπες τωρα ρε φιλε

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
1) Γυμνάστρια στο δημοτικό. Α ρε Βικάρα καύλα !!!
2) Μάνα φίλου γείτονα, τον είχα κάνει λάστιχο. Την χάζευα από τα παράθυρα καμιά φορά.
3) Άλλη μάνα φίλου. Γενικότερα θεωρώ ότι όταν είσαι μικρός καυλώνεις με τα "άπιαστα σενάρια"
4) Γειτόνισσα κοντά στα 35. Μουνάρα, κορμάρα που όταν ήμουν μόνος σπίτι έβαζα τσόντα στο βίντεο για να τον παίξω, και όταν την άκουγα να κατεβαίνει τα σκαλιά για να φύγει ή όταν έμπαινε έβαζα τη τσόντα τέρμα δυνατά και την κοίταζα από το ματάκι της πόρτας. Ο αυνάνας στο μεγαλείο του σε ηλικία γυμνασίου.
5) Καθηγήτρια Αγγλικών σε ιδιαίτερο. Τον έπαιζα κρυφά την ώρα του μαθήματος.
6) Η καθαρίστρια στο σπίτι. Έσκαγε με κάτι σορτσάκια η καριόλα και ήταν μουνάρα!!! Έχω ξαναγράψει κάπου εδώ σε κάποιο θρέντ το τι είχε συμβεί. Είχα μπεί μια μέρα στην τουαλέτα και τον έπαιζα τότε για πάρτη της. Εκείνη απέξω και έκανε σκούπα. Κάποια στιγμή ακούω τη σκούπα να κλείνει και σκύβω να πάρω μάτι από κλειδαρότρυπα. Και εκείνη την ώρα βλέπω να περνάει και ξαφνικά βλέπω ένα μάτι !!!! Τρελλένομαι και σηκώνομαι και αρχίζω και τον παίζω μπροστά στην κλειδαρότρυπα ελπίζοντας ότι βλέπει ακόμα και δεν έφυγε επειδή με είδε να την κοιτάζω και εγώ. Εκεί που σκεφτόμουν να ανοίξω την πόρτα τσουπ ακούω τη μάνα μου που τη φώναζε. Αλλά σε γενικές γραμμές σε αυτή την καθαρίστρια της είχα κάνει τα χειρότερα. Έβγαινα και καλά τυχαία στο διάδρομο που καθάριζε γυμνός. Έκανε τα τζάμια του δωματίου μου απέξω και εγώ σηκονόμουν και πήγαινα ξώψωλος μπροστά της και άλλα τέτοια.

Θεοοοοοος!!!!! Χαχαχαχαχα φιλε εκανα κοιλιακους απο το γελιο!!!!! Εισαι φοβερος!!!! Με την καθαριστρια!!! Χαχαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom