miguel1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Με την μανα του κολλητου μου !!
Τι έγινε με την ξαδέρφη και την θειά?
Ξεκίνησε…
D ΟΜΙΛΟΣ
dimitrakis29
Kostakis27
Hristidis 7
ektor lopez
μια φίλη του ξάδερφου μου 30αρα+ όταν πήγαινα δημοτικό με έβαζε να πιάνω το στήθος της για να ακούσω πως χτυπάει η καρδιά της και με άφηνε να αγγίζω το φρεσκοξυρισμένο μουνί της για της πω αν τσιμπάει
αλλά ντρεπόμουνα πολύ το μαλακισμένο και έτρεχα να φύγω... καιμό το έχω που δεν γάμησα την παιδόφιλη
μέχρι το τέλος του γυμνασίου τον έπαιζα για πάρτι της
Από τότε που της είχε κάνει αφιέρωμα το Μπλεκ δεν την ξέχασα πότε...
Μάντυ Σμιθ
Επίσης μέγας έρωτας και η Μέριλιν (5 Αυγούστου ήταν που είχε βρεθεί νεκρή)
http://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/crop/1645x872+0+157/resize/660x350!/format/jpg/quality/85/[URL unfurl="true"]http://hss-prod.hss.aol.com/hss/storage/midas/13b0a4242e96004114e858bba945e791/202062284/6f565b70aae0da11af9f0014c2589dfb.jpeg[/img[/URL]]
Μια βοήθεια από τους πιο παλιούς: Βίντεο κλιπ γαλλικού νομίζω καλλιτέχνη ή γκρουπ το οποίο παρουσιάζει γκομενα μέσα σε κλουβί η οποία στο τέλος φαίνεται τελείως γυμνή. Γύρω στο 1990 είχε βγει, αν θυμάμαι καλά το είχα δει στο.... Μουσικοραμα! Μην με ρωτάτε πώς πέρασε από την λογοκρισία!
Αν κάνεις ξέρει τίτλο κομματιού ή γκρουπ θα βοηθήσει να το βρω....
[/quote]Το περιοδικο Μπλεκ...πω τι ειπες τωρα ρε φιλε
1) Γυμνάστρια στο δημοτικό. Α ρε Βικάρα καύλα !!!
2) Μάνα φίλου γείτονα, τον είχα κάνει λάστιχο. Την χάζευα από τα παράθυρα καμιά φορά.
3) Άλλη μάνα φίλου. Γενικότερα θεωρώ ότι όταν είσαι μικρός καυλώνεις με τα "άπιαστα σενάρια"
4) Γειτόνισσα κοντά στα 35. Μουνάρα, κορμάρα που όταν ήμουν μόνος σπίτι έβαζα τσόντα στο βίντεο για να τον παίξω, και όταν την άκουγα να κατεβαίνει τα σκαλιά για να φύγει ή όταν έμπαινε έβαζα τη τσόντα τέρμα δυνατά και την κοίταζα από το ματάκι της πόρτας. Ο αυνάνας στο μεγαλείο του σε ηλικία γυμνασίου.
5) Καθηγήτρια Αγγλικών σε ιδιαίτερο. Τον έπαιζα κρυφά την ώρα του μαθήματος.
6) Η καθαρίστρια στο σπίτι. Έσκαγε με κάτι σορτσάκια η καριόλα και ήταν μουνάρα!!! Έχω ξαναγράψει κάπου εδώ σε κάποιο θρέντ το τι είχε συμβεί. Είχα μπεί μια μέρα στην τουαλέτα και τον έπαιζα τότε για πάρτη της. Εκείνη απέξω και έκανε σκούπα. Κάποια στιγμή ακούω τη σκούπα να κλείνει και σκύβω να πάρω μάτι από κλειδαρότρυπα. Και εκείνη την ώρα βλέπω να περνάει και ξαφνικά βλέπω ένα μάτι !!!! Τρελλένομαι και σηκώνομαι και αρχίζω και τον παίζω μπροστά στην κλειδαρότρυπα ελπίζοντας ότι βλέπει ακόμα και δεν έφυγε επειδή με είδε να την κοιτάζω και εγώ. Εκεί που σκεφτόμουν να ανοίξω την πόρτα τσουπ ακούω τη μάνα μου που τη φώναζε. Αλλά σε γενικές γραμμές σε αυτή την καθαρίστρια της είχα κάνει τα χειρότερα. Έβγαινα και καλά τυχαία στο διάδρομο που καθάριζε γυμνός. Έκανε τα τζάμια του δωματίου μου απέξω και εγώ σηκονόμουν και πήγαινα ξώψωλος μπροστά της και άλλα τέτοια.
Όπως επίσης στην ξαδέρφη και στην θεία το καβλί πηγαίνει ευθεία.