Νέα

Σαν παιδιά τί φαντασιώσεις είχατε και με ποιές γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memphis75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 593
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounoxeilakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Κριτικές
2
Like
21
Πόντοι
0
τωρα θελω να απαντησω με απολυτη ειλικρινεια οποτε θα πρεπει να το ομολογησω λοιπον η φαντασιωση μου που ειχα στα παιδικα μου χρονια ηταν η νονα μου ναι ναι οπως το ακουτε...να πω βεβαια χαρακτηριστικα οτι μοιαζει με την παπαριζου και οτι η διαφορα ηλικια μας ειναι πολυ λιγη! ηταν κοριτσακι οταν με βαφτισε (φανταστειτε οτι χρειαζοταν βοηθεια για να με κραταει στην αγγαλια της στην βαφτιση !!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
3 highlights φαντασιώσεων θα σας πω. Όταν πήγαινα δημοτικό, μου άρεσε τρελά μια κοπελιά από τα Αγγλικά και φαντασιωνόμουν ότι ήταν η βασίλισσα κι εγώ ήμουν στην υπηρεσία της ως υπήκοος κλπ. Ναι, φαντασιωνόμουν ταινίες εποχής για πάρτη της. Μετά από μερικά χρόνια η απόλυτη καύλα μου ήταν η γκόμενα του βίντεο που παραθέτω πιο κάτω. Και μια ακόμα φαντασίωση, λίγα χρόνια αργότερα, ήταν μια φίλη της μάνας μου, εγώ τότε 18, αυτή 50 και κάτι, μουνάρα, καθηγήτρια Αγγλικών, παντρεμένη με έναν άσχημο κυριούλη. Τη θυμάμαι να κάθεται στο σαλόνι μας να μιλάει και να σηκώνεται η φούστα της. Πόσες μαλακίες τράβηξα με τη σκέψη αυτού του σκηνικού... ;)
www.youtube.com/watch?v=Kgs6d7Mkyz0]https://www.youtube.com/watch?v=Kgs6d7Mkyz0[/url[/video]]

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.256
Πόντοι
2.966
3 highlights φαντασιώσεων θα σας πω. Όταν πήγαινα δημοτικό, μου άρεσε τρελά μια κοπελιά από τα Αγγλικά και φαντασιωνόμουν ότι ήταν η βασίλισσα κι εγώ ήμουν στην υπηρεσία της ως υπήκοος κλπ. Ναι, φαντασιωνόμουν ταινίες εποχής για πάρτη της. Μετά από μερικά χρόνια η απόλυτη καύλα μου ήταν η γκόμενα του βίντεο που παραθέτω πιο κάτω. Και μια ακόμα φαντασίωση, λίγα χρόνια αργότερα, ήταν μια φίλη της μάνας μου, εγώ τότε 18, αυτή 50 και κάτι, μουνάρα, καθηγήτρια Αγγλικών, παντρεμένη με έναν άσχημο κυριούλη. Τη θυμάμαι να κάθεται στο σαλόνι μας να μιλάει και να σηκώνεται η φούστα της. Πόσες μαλακίες τράβηξα με τη σκέψη αυτού του σκηνικού... ;)
www.youtube.com/watch?v=Kgs6d7Mkyz0]https://www.youtube.com/watch?v=Kgs6d7Mkyz0[/url[/video]]

Caroline Catherine Müller η γκομενα του βιντεο

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
OP
OP
M

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
Στα 24 με 2 50αρες μανες φιλων με τρελα μασταρια ( οχι πλαστικουρες ). Αλλα κ φιλοι εκεινη την εποχη πρεπει να ειχαν με τη δικια μου απο οτι καταλαβαινα απο περιγραφες σε κουβεντες.Ολες ηταν οι βυζαρουδες της γειτονιας.Αναλογα τα γουστα διαλεγες.....τωραρα 10χρονια μετα παλι για τα χοντρα καλες θα ηταν....
Ετσι αδελφε και εγω χαζευα μητερες φιλων με εκεινα τα απίστευτα για την εποχη μασταρια!!!!!αχχχχχ

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
brigite nielsen,ελενα παπαριζου.......

xal34

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
60.078
Πόντοι
16.131
Φαντασιωση του τοτε..... να γαμαω τη μαμα φιλου και αυτος τη δικια μου αλλα στο ιδιο κρεβατι.....

xal34

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
60.078
Πόντοι
16.131
οι 60αρες του σημερα θεωρουνται γκραννυ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom