Sephiroth666
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Η Δασκάλα του πιάνου,
και η Τσιντικιδου.....
και η Τσιντικιδου.....
εγώ είχα φαντασίωση τη φουρνάρισα,
Τη φουρνάρισσα την είχα και εγώ, ήταν σαν ξανθιά τραγουδιάρα εμφανισιακά με βυζάρες και τις μπουτάρες έξω... Δεν ήταν μουναρα της γειτονιάς γιατί είχε ελαφρώς παραπανίσια κιλά αλλά φτιαχνόταν τέντα καθε μέρα, ήταν από τις περιπτώσεις που ήθελες να γαμήσεις να φύγουν τα χοντρά...
Καμιά 35αρια τότε, σήμερα σιτεμένο μιλφ με πεσμένες βυζάρες και αρκετή κυτταρίτιδα πριν κάνα 3μηνο που την είδα. Με κανα δυο ποτηράκια ουίσκι άνετα την κανόνιζα και σήμερα παρόλα αυτά...
Αλλες φαντασιώσεις: Μαναδες φίλων (2-3 ήταν καλές) και κάποιες καθηγήτριες από το σχολείο...
Στα χρονια του Λυκειου....μου την εδινε τρελα η Alizee
Κατασκήνωση, καλοκαιράκι, εγώ 14 μαθητούδι, εκείνη 24-25, κοντό μαλλί ξανθό,κορμί αθλητικό, και κάτι βυζάρες που ξεχείλιζαν απ'το σουτιέν, Βαγγελιώ, ομαδάρχης στα 14χρονα κορίτσια.
Είχα ρίξει πολύ στις τουαλέτες για πάρτυ της και τις βυζάρες της!!
Ωραίο topic....αναμνήσεις
Κλαιω....Πιτσιρικας ερχοταν σπιτι επισκεψη μια φιλεναδα της μανας τρελο μουνι, μια μερα ενω ηταν στο σαλονι εγω στο δωματιο την εβγαλα και την επαιζα καποια στιγμη αυτη σηκωθηκε να παει τουαλετα χωρις να παρω πρεφα οτι θα περασει απο την πορτα και με επιασε να ειμαι με το χερι στο πουλι, μου λεει τι κανεις εκει; ντραπικα και της ειπα οτι ειχα φαγουρα στα αρχιδια.
Tρελο μωροΣτα χρονια του Λυκειου....μου την εδινε τρελα η Alizee
Το απολυτο teen/lolita !! τι μου θυμισες τωραTρελο μωρο
ακομα μας λιωνουν πολλους ακομα κ απο τις τοτε μιλφαρες της γειτονιαςΓενικά αυτά τα τεράστια βυζιά μας έχουν λιώσει