Ακροαριστερη δεν ήταν, αλλά ακραιφνής Πασοκτζου και ο πατέρας της νομίζω Σύριος
Ελληνας με καταγωγη απο τη Συρια!
Ακροαριστερη δεν ήταν, αλλά ακραιφνής Πασοκτζου και ο πατέρας της νομίζω Σύριος
Βίνα Ασίκη...Νίνα ασίκη....Νανά Βενέτη...
Με καταγωγή από στρατηγό του Μεγαλέξανδρου...(;).Ελληνας με καταγωγη απο τη Συρια!
Απιθανος κωλος!!!!!Ξεπετσιασμα για Αννα Κουρη
οχι με θειές δεν είχα φαντασίωση. Σα παιδί είχα φαντασίωσεις και με πραγματικές γυναίκες και με φανταστικές που έπλαθα. Από τις πραγματικές φαντασιώσεις είχα με μια καθηγήτρια αγγλικών μια καθηγήτρια καλλιτεχνικών μια καθηγήτρια ιταλικών σε ιδιαίτερο μια συμμαθήτρια που από μικρή φαινόταν οτι θα γίνει τσουλάκι κλπ κλπ.Εγω για παράδειγμα η πρώτη γυναίκα που είδα γυμνή ηταν μια θεία μου με ωραίο σώμα αλλα ένα ζευγάρι μεγάλα και βαριά βυζιά.Οπότε καταλαβαίνετε...
Ομοιοπαθής!!!Με μια ξαδέρφη στα 16!Αυτή 17 ετών τρομερό μουνί...Καλοκαίρι διακοπές μαζί ήμουν συνεχώς καβλωμένος!Το είχε καταλάβει η πουτάνα και με "έπαιζε"!Στην παραλία τούρλωνε τον κώλο της, και κάτι τέτοια και ήμουν έτοιμος να σκάσω!!Εγώ τον είχα κάνει λάστιχο με 1ή ξαδέρφη, ιδια ηλικια !!θυμαμαι κάπου στα 14 ένα βράδι που κοιμηθήκαμε παρέα και από τα τελευταία μας στο ίδιο κρεβάτι , η ξαδέρφη είχε κοιμηθεί και εγώ την ψιλοχαιδευα στο μπουτακι στα πλαγιά όπως κοιμόταν και σε κάποια φαση τούρλωσε την απίστευτη κωλαρα της και τρίφτηκε πάνω στο καυλί μου !! Αυτό ήταν .. κόντεψαν τα χυσια να εκτοξευτούν από το μποξεράκι μου έξω !! Δεν ξέρω πόσες μαλακιες τράβηξα για την ξαδέρφη μου μετά από αυτό το σκηνικό