Νέα

Σαν παιδιά τί φαντασιώσεις είχατε και με ποιές γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memphis75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 593
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297

Mr_Sap

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2020
Like
748
Πόντοι
80
Εγώ τον είχα κάνει λάστιχο με 1ή ξαδέρφη, ιδια ηλικια !!θυμαμαι κάπου στα 14 ένα βράδι που κοιμηθήκαμε παρέα και από τα τελευταία μας στο ίδιο κρεβάτι , η ξαδέρφη είχε κοιμηθεί και εγώ την ψιλοχαιδευα στο μπουτακι στα πλαγιά όπως κοιμόταν και σε κάποια φαση τούρλωσε την απίστευτη κωλαρα της και τρίφτηκε πάνω στο καυλί μου !! Αυτό ήταν .. κόντεψαν τα χυσια να εκτοξευτούν από το μποξεράκι μου έξω !! Δεν ξέρω πόσες μαλακιες τράβηξα για την ξαδέρφη μου μετά από αυτό το σκηνικό :bigdick::bigdick::bigdick:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.627
Πόντοι
4.125
Εγω για παράδειγμα η πρώτη γυναίκα που είδα γυμνή ηταν μια θεία μου με ωραίο σώμα αλλα ένα ζευγάρι μεγάλα και βαριά βυζιά.Οπότε καταλαβαίνετε...
οχι με θειές δεν είχα φαντασίωση. Σα παιδί είχα φαντασίωσεις και με πραγματικές γυναίκες και με φανταστικές που έπλαθα. Από τις πραγματικές φαντασιώσεις είχα με μια καθηγήτρια αγγλικών μια καθηγήτρια καλλιτεχνικών μια καθηγήτρια ιταλικών σε ιδιαίτερο μια συμμαθήτρια που από μικρή φαινόταν οτι θα γίνει τσουλάκι κλπ κλπ.

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Οι καβλες της εφηβειας ειναι οι καλύτερες.
Εγω γούσταρα μια γειτονισα 22 ετων εγω 14
Εβγαζα κρυφες φωτογραφιες τις εκτυπωνα και τον επαιζα ειδικά το καλοκαιρι με τα κοντα.
Μεγάλη καψουρα αφου δεν σηκωνα κεφαλι για κανα 3μηνο τοσο κράτησε η καψούρα.
Ειχα φτασει σε μια μερα να τραβηξω 5 μαλακιες γι αυτην αλλες μερες 3 και 2 γενικα σφεντόνα

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
597
Πόντοι
21
Εγώ τον είχα κάνει λάστιχο με 1ή ξαδέρφη, ιδια ηλικια !!θυμαμαι κάπου στα 14 ένα βράδι που κοιμηθήκαμε παρέα και από τα τελευταία μας στο ίδιο κρεβάτι , η ξαδέρφη είχε κοιμηθεί και εγώ την ψιλοχαιδευα στο μπουτακι στα πλαγιά όπως κοιμόταν και σε κάποια φαση τούρλωσε την απίστευτη κωλαρα της και τρίφτηκε πάνω στο καυλί μου !! Αυτό ήταν .. κόντεψαν τα χυσια να εκτοξευτούν από το μποξεράκι μου έξω !! Δεν ξέρω πόσες μαλακιες τράβηξα για την ξαδέρφη μου μετά από αυτό το σκηνικό :bigdick::bigdick::bigdick:
Ομοιοπαθής!!!Με μια ξαδέρφη στα 16!Αυτή 17 ετών τρομερό μουνί...Καλοκαίρι διακοπές μαζί ήμουν συνεχώς καβλωμένος!Το είχε καταλάβει η πουτάνα και με "έπαιζε"!Στην παραλία τούρλωνε τον κώλο της, και κάτι τέτοια και ήμουν έτοιμος να σκάσω!!

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
779
Πόντοι
86
Μια απ' τα ίδια κι εγώ. 13 στα 14 τότε, Πάσχα, είχα πάει στη νονά μου για να μου δώσει την λαμπάδα, και τελικά μου τον έκανε λαμπάδα. Έξι χρόνια μεγαλύτερη αυτή, ήταν σχεδόν 20, ψιλογεματουλα (όχι χοντρή), με κάτι βυζάρες που κολάζουν κι άγιο. Είχαμε αραξει στον καναπέ, αυτή επειδή είναι φουλ εκδηλωτική καθόταν στα πόδια μου, με είχε αγκαλιάσει και έστελνε μηνύματα με το 3510 στον γκόμενο. Οι βυζάρες της ακουμπούσαν στο χέρι μου, και ήταν σε απόσταση το πολύ 20 εκατοστά απ' το πρόσωπο μου, ενώ όπως φαντάζεστε φορούσε μπλουζάκι με (πάρα) πολύ ανοιχτό V, που στην ουσία δεν έκρυβε τίποτα. Τις επόμενες μέρες είχε γίνει γενοκτονία θυμάμαι.
Τώρα εγώ είμαι 31, αυτή 37, ακόμα τον βρονταω που και που για πάρτη της.

Bmw2024

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
224
Πόντοι
20
Πριν καμιά δεκαετία εγώ στα 15 τότε καυλωμενος πρωί βράδυ είχε έρθει να κοιμηθεί η κολλητή της αδερφής μου στο σπίτι ξανθό μουνι ψηλό με ποδαρες κωλαρα και ωραίο στήθος πολύ πουτανε και έξαλλο όταν βγήκαν το βράδυ εγώ πήρα τα στριγκακια που είχε στον σάκο της και τον έπαιξα τρεις φορές και τις τρεις φορές εχυσα στην οδοντοβουρτα της το επόμενο πρωί που έπλενε τα δόντια της την άκουγα και τον έπαιζα εννοείται ότι μόλις εχυσα ήμουν με το άγχος μήπως το καταβάλει και γίνω ρεζίλι ευτυχώς όλα καλα

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
332
Πόντοι
20
Μάνα φίλου.
Μπαινοβγαίναμε σπίτι του κάθε μέρα. Η τύπισσσα 45άρα τότε εγώ 15 χρονών με τεράστιες ολοστρόγγυλες βυζάρες και κώλο μπετονιέρα.
Κυκλοφορούσε με σορτσάκια στο σπίτι ακόμα και τον χειμώνα.
Μια μέρα ο φίλος αγόρασε καινούριο playstation και μου χάρησε το παλιό. Τον πήρα τηλέφωνο οτι κάτι ειχα ξεχάσει στο σπίτι του και μου είπε να πάω να το πάρω είναι εκεί η μάνα του μόνη της.
Εκάνα τον μαλάκα μην καρφωθώ (άσε μου το δίνεις εσύ το απόγευμα) και παρακάλαγα μέσα μου να επιμείνει να πάω. Επέμενε ο τύπος και έτρεξα καυλωμένος στο σπίτι του. Παίζει να μην έκανα ούτε ένα λεπτό να φτάσω. Ανέβηκα πάνω με ξεκλείδωτη πόρτα ( το κάνανε αυτό την άφηναν ξεκλείδωτη οι μαλάκες συνέχεια) και πήρα το πράγμα μου και πήγα στην κουζίνα και η μάνα του έπλενε πιάτα. Δεν με είχε καταλάβει και την έπαιρνα μάτι για κανά λεπτό να τα πλένει με σορτσάκι ξυπόλητη. Γύρισε και με είδε και τρόμαξε. Της είλα κάτι ξέχασα και έμεινε ακούνητη γελώντας.
Κόλωσα και έφυγα.
Θα τράβηξα και 5 μαλακίες μέχρι το βράδυ.

Πέρναγε ο καιρός και μπαινώβγαινα στο σπίτι τους κάθε μέρα. Άπειρα ψαχουλέματα σε άπλυτα και συρτάρια.
Μια φορά είχαμε πάει 2ήμερο στο εξοχικό τους. Την είδα με μαγιό και αν έχυνα τότε στην θάλασσα θα σήκωνα τσουνάμι.
Χώθηκα να της βάλω λάδι. Δέχτηκε η καριόλα. Έβαλα σε πλάτη και κατέβαινα προς τα κάτω αλλά κόλωσα να αγγίξω κώλο.
Μετά απο χρόνια 23 χρονών εγώ και αυτή χωρισμένη από τον άντρα της έκανα κίνηση.
Μου δόθηκε η ευκαιρία και είμασταν μόνοι μας και της έπιασα κώλο και βυζί έτσι χύμα. Ακόμα θυμάμαι την αισθηση σαν να βουτάω το χέρι μου σε ζύμη έτοιμη να μπεί στον φούρνο. Δεν το πήρε καλά, με έβρισε και με έδιωξε. Μετά ο φίλος με έψαχνε. Με βρήκε μετά από κανά μήνα και πέσανε μερικές ψιλές.
Κάναμε να μιλήσουμε κανά 3μηνο ώσπου ήρθε και με βρήκε και ξανακάναμε παρέα όπως παλιά και ξαναπήγαινα σπίτι τους. Λες και δεν είχε γίνει τίποτα.
Τελικά τα σπάσαμε οριστικά για άλλους λόγους μετά από καιρό.
Τώρα έχουμε να μιλήσουμε 15 χρόνια.
Τότε θυμάμαι διαβάζαμε bou.

Κωστάκη μάλλον με κατάλαβες αν θα το διαβάσεις. Συγγνώμη ρε φιλαράκι αλλά με είχε καυλώσει απίστευτα όλα αυτά τα χρόνια. Κρατιομουν κρατιόμουν άλλα δεν άντεξα άνθρωπος είμαι.

Ponaso

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
65
Πόντοι
0
Δασκαλα των μαθηματικων που μου εκανε ιδιαιτερα στο γυμνασιο, 40κατι τοτε, πολυ ωραιο μιλφακι. Μια μερα μπηκα σπιτι της για μαθημα κι ειχε στηθει διαβαζοντας καποια ασκηση ενω ειχε τουρλωσει την κωλαρα η οποια μετα βιας συγκρατειτο εντος του τζιν που φορουσε. Αντε να συγκεντρωθεις στο μαθημα μετα... Αλλη μερα μου εκανε μαθημα φορωντας πουκαμισο το οποιο ηταν πανω ανοιχτο και ψιλοφαινοταν σουτιεν.

Μια Ρουμανα παλια που κραταγε καποιες ωρες τη γιαγια, απιστευτες βυζαρες... Πρεπει να ημουν 14 κι εκεινη 20 και θυμαμαι με ειχε ξυπνησει και περιμεναμε το σχολικο στον καναπε. Εγω εκανα οτι κοιμομουν και ειχα γειρει πανω της και της ψιχλοχαιδευα τα βυζομπαλα πανω απο το πουλοβερ.

Συμμαθητρια στο γυμνασιο που την ωρα της Πληροφορικης ειχε στηθει στα τεσσερα κανονικα μπροστα μου φορωντας εφαρμοστο κολαν ενω μας εδειχνε η καθηγητρια κατι στο pc. Εγω να εχω καυλωσει τη ζωη μου, να σταζει ο πουτσος και γυιριζε και μου κανει "Ετσι οπως εχω κατσει δε βλεπεις τιποτα ε;" γελωντας. Το μονο που καταφερα να απαντησω ειναι "δεν πειραζει...".

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Δεν ειχα φαντασιωσεις,μονο ''αγαπουσα''

Stories