Νικον39Αθηνα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 1.270
- Πόντοι
- 201
Ενοειται να με.... κανει μακια εκει που ποναωΘέλατε υποθέτω να σας φροντίσει σαν παιδί που είσασταν
χαχαχαχαχα
Ενοειται να με.... κανει μακια εκει που ποναωΘέλατε υποθέτω να σας φροντίσει σαν παιδί που είσασταν
Τι κυλοτακια?μαμάδες φίλων για την ακρίβεια 2 η μια μουναρα κορμαρα η άλλη οχι αλλα είχε τρομερή συλλογή με βρακια σουτιέν τακουνια και 2 φίλες της μάνας μου..ψαχτηρι τα άπλυτα στην τουαλέτα και σε κάθε ευκαιρία τα συρτάρια τους..πολλά κυβικά σπέρμα
Θυμάμαι μια περίοδο που το απόγευμα κατά τις 5 ,έλεγε η Ελίνα Καντζά το πρόγραμμα της ημέρας του Αντέννα.
Περίμενα να φύγουν οι γονείς για δουλειά και μολις έκλεινε η πόρτα, λάστιχο...
Φήμες λένε ότι τέλειωνε πριν τελειώσει το "Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας"Προλαβαινες να τελειωσεις μεχρι να πει το προγραμμα;
Φήμες λένε ότι τέλειωνε πριν τελειώσει το "Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας"
Αυτή δεν έγινε και βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ?αφροδιτη αλ σαλεχ penthouse αλα λαρα κροφτ φωτογραφηση.πιαστηκε το χερι μου..........
Θυμάμαι ήμουν ντουρασελ από πριν .Με το που έφευγαν να αλλάξει ο ένας τον άλλον στο μαγαζι,ξεκινούσε σε λίγο η Κάντζα καλοκαίρι με κολλητά ρούχα χωρίς σουτιέν και ..τον έκανα περδικολαστιχο.Προλαβαινες να τελειωσεις μεχρι να πει το προγραμμα;
Αυτή δεν έγινε και βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ?
Θυμάμαι ήμουν ντουρασελ από πριν .Με το που έφευγαν να αλλάξει ο ένας τον άλλον στο μαγαζι,ξεκινούσε σε λίγο η Κάντζα καλοκαίρι με κολλητά ρούχα χωρίς σουτιέν και ..τον έκανα περδικολαστιχο.
Όντως..και για το Βουγια λέγεται ότι είχε γαμησει και την Καιλή μια εποχή.Οχι βουλευτης.
Συμβουλος στο Υπουργειο προστασιας του πολιτη.
Ηταν ο Βουγιας τοτε και του εδινε πολυ καλες συμβουλες.
Καποιοι βεβαια ελεγαν οτι οι συμβουλες της ηταν πιπες!
Όντως..και για το Βουγια λέγεται ότι είχε γαμησει και την Καιλή μια εποχή.
Όχι, δεν τα κατάφερε να εκλεγεί· αλλά από ακροαριστερή λαθροπροστάτισσα και μπαργούμαν των Εξαρχείων, έχει γίνει τώρα σοφιστικέ ορντινάντζα του Βενιζέλου.Αυτή δεν έγινε και βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ?
Ακροαριστερη δεν ήταν, αλλά ακραιφνής Πασοκτζου και ο πατέρας της νομίζω ΣύριοςΌχι, δεν τα κατάφερε να εκλεγεί· αλλά από ακροαριστερή λαθροπροστάτισσα και μπαργούμαν των Εξαρχείων, έχει γίνει τώρα σοφιστικέ ορντινάντζα του Βενιζέλου.